Patrijarhalni muškarac u suvremeno doba
5 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Patrijarhalni muškarac u suvremeno doba
Ilegalcu i govorim , on je izgubio post ..ili pamet , tko bi se svega sjetil ovako kasno
A šta,ti si tu nama smjestio tako da nam pojede slova ak previše napišemo,ja na Pf u priči moram samo višak obrisati.Tam nam dato četiri tisuće slova.Ej čovječe,4000,a ti nam nedaš,a,ti bi da sve riječi stanu u četiri slova.4 Dečec,ti si neozbiljan.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
E to,postat ću novinarka,brzo ja dojdem do dvaestipettisuća.Da mi ti tu ne pizdiš.
Ovo je grozno kako ste me iskvarli.gdje samo nađem takve riječi.a gle,i velka mi slova bježe sve češće.to je to-s kim si-takav si.Konačno sam i to naučila.sad,da imam šta pokazati,stavila bih ovaj smajl - ,ali sa bijednom trojkom sa tendencijom prema jakoj dvojki,ništ od toga.Zbog sramote.
Ovo je grozno kako ste me iskvarli.gdje samo nađem takve riječi.a gle,i velka mi slova bježe sve češće.to je to-s kim si-takav si.Konačno sam i to naučila.sad,da imam šta pokazati,stavila bih ovaj smajl - ,ali sa bijednom trojkom sa tendencijom prema jakoj dvojki,ništ od toga.Zbog sramote.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:E to,postat ću novinarka,brzo ja dojdem do dvaestipettisuća.Da mi ti tu ne pizdiš.
lažeš melita
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Odkud ti ta ideja????? :idea: :idea: :idea:
(nije da te pere jučer-danas-sutra)
Ajd mi reci što ti to obrisalo,baš me zanima što si mi opet smjestio.
pitijacro- legionar
vidiopitijacro je napisao/la:Odkud ti ta ideja????? :idea: :idea: :idea:
ma nemogu umoran sam, a nesječam se ni šta sam pisao
ilegalac- legionar
Ko što bi Admin reko-fotošop?
pitijacro- legionar
Ajd,ilegalac,teška srca,ali ipak-priznajem-nije čvrsta dvojka-žljundrasta dvojka je.
.......ba te,tko si ti,vidoviti Milan?????
.......ba te,tko si ti,vidoviti Milan?????
pitijacro- legionar
No,sad budem još dobila i zbog spama-vidi me kak sam pametna,i to sam naučila (JEDINO AK NIJE KRIVO).
E Ilegalac,razmišljala ja,ipak sam ja u pravu.Nisu muški danas više nikakvi pater familiusi-evo u dva dana sam saznala za tri razvoda.Pravo muško bi znalo očuvati obitelj.I držati ženu uz sebe.Ko što rekoh-muško mora biti skrbnik i zaštitnik.
E Ilegalac,razmišljala ja,ipak sam ja u pravu.Nisu muški danas više nikakvi pater familiusi-evo u dva dana sam saznala za tri razvoda.Pravo muško bi znalo očuvati obitelj.I držati ženu uz sebe.Ko što rekoh-muško mora biti skrbnik i zaštitnik.
pitijacro- legionar
Može neko meni neukom objasniti one mjerne jedinice, dvojke-trojke........?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Žljundraste cice moj muhaničar.Tvrdi ilegalac da je nekaj vidio,a meni se čini da je gledao sa naočalama za dioptriju.Već sam tisuću puta rekla-slika laže.L_A_Ž_E.I točka.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Može neko meni neukom objasniti one mjerne jedinice, dvojke-trojke........?
to ti je bar jednostavno
stvar je u prstima, dakle jedinica (neki kažu i plivadon) su one male nikakve, i muški imaju veće
dvojka su malo veće, koje več možeš sa dva prsta uvatit
trojka, za njih več trebaš tri prsta
četvorka je več ljepa sisa(4 prsta, bez malog)
petica, to je prava sisa ,puna šaka(pet prsti) najbolje kad ima dvije ,pa obadve pune šake
dalje brojevi idu istim sistemom do deset, a to je sisa gdje jednu dfržiš s obadvje ruke
navodno postoje i brojevi do 15, to bi ti jebga bilo nešto veče gdje jednu jedva držiš s obadvije ruke, pa ti recimo kolega mora pridržati
ali kažu da takve najviše vole učetvero, pa 6 ruku bez problema može da ih izmjeri
ilegalac- legionar
Ups,ipak sam trojka, Trojka!!!
pitijacro- legionar
Ona skače na trojiku a mene ni dvajstdvojika ne može lansirati u kapitalce:oops:
A imaju i one druge mere, sa slovima...
A- a desu?
B- bar se vide...
C-cuclo bi ih...
D- dooobreee...
E- enormne...
F- fuj, silikoni...
A- a desu?
B- bar se vide...
C-cuclo bi ih...
D- dooobreee...