još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patrijarhalni muškarac u suvremeno doba

5 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

Patrijarhalni muškarac u suvremeno doba - Page 2 Empty Re: Patrijarhalni muškarac u suvremeno doba

Postaj  Admin čet srp 25, 2013 10:32 pm

Ilegalcu i govorim , on je izgubio post ..ili pamet , tko bi se svega sjetil ovako kasno

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Patrijarhalni muškarac u suvremeno doba - Page 2 Empty Re: Patrijarhalni muškarac u suvremeno doba

Postaj  pitijacro čet srp 25, 2013 10:47 pm

A šta,ti si tu nama smjestio tako da nam pojede slova ak previše napišemo,ja na Pf u priči moram samo višak obrisati.Tam nam dato četiri tisuće slova.Ej čovječe,4000,a ti nam nedaš,a,ti bi da sve riječi stanu u četiri slova.4 Dečec,ti si neozbiljan.lolo

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet srp 25, 2013 10:57 pm

ovaj kaže 25 hiljada u novine a ti 4 iljade u post lolo 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 25, 2013 11:16 pm

E to,postat ću novinarka,brzo ja dojdem do dvaestipettisuća.Da mi ti tu ne pizdiš.

Ovo je grozno kako ste me iskvarli.gdje samo nađem takve riječi.a gle,i velka mi slova bježe sve češće.to je to-s kim si-takav si.Konačno sam i to naučila.sad,da imam šta pokazati,stavila bih ovaj smajl - cicojka ,ali sa bijednom trojkom sa tendencijom prema jakoj dvojki,ništ od toga.Zbog sramote.lol! 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac čet srp 25, 2013 11:24 pm

pitijacro je napisao/la:E to,postat ću novinarka,brzo ja dojdem do dvaestipettisuća.Da mi ti tu ne pizdiš.

Ovo je grozno kako ste me iskvarli.gdje samo nađem takve riječi.a gle,i velka mi slova bježe sve češće.to je to-s kim si-takav si.Konačno sam i to naučila.sad,da imam šta pokazati,stavila bih ovaj smajl - cicojka ,ali sa bijednom trojkom sa tendencijom prema jakoj dvojki,ništ od toga.Zbog sramote.lol! 

lažeš melita

ilegalac
legionar

Broj postova : 1615

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 25, 2013 11:34 pm

Odkud ti ta ideja????? :idea: :idea: :idea: Shocked Shocked Shocked 
(nije da te pere jučer-danas-sutra)scratch 

Ajd mi reci što ti to obrisalo,baš me zanima što si mi opet smjestio.ceka lolo

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac čet srp 25, 2013 11:38 pm

pitijacro je napisao/la:Odkud ti ta ideja????? :idea: :idea: :idea: Shocked Shocked Shocked 
(nije da te pere jučer-danas-sutra)scratch 

Ajd mi reci što ti to obrisalo,baš me zanima što si mi opet smjestio.ceka lolo
vidio Shocked 

ma nemogu umoran sam, a nesječam se ni šta sam pisao

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 25, 2013 11:40 pm

Ko što bi Admin reko-fotošop?

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet srp 26, 2013 7:41 am

Ajd,ilegalac,teška srca,ali ipak-priznajem-nije čvrsta dvojka-žljundrasta dvojka je.

.......ba te,tko si ti,vidoviti Milan?????Shocked Shocked Shocked lolo 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet srp 26, 2013 10:44 pm

No,sad budem još dobila i zbog spama-vidi me kak sam pametna,i to sam naučila (JEDINO AK NIJE KRIVO).

E Ilegalac,razmišljala ja,ipak sam ja u pravu.Nisu muški danas više nikakvi pater familiusi-evo u dva dana sam saznala za tri razvoda.Pravo muško bi znalo očuvati obitelj.I držati ženu uz sebe.Ko što rekoh-muško mora biti skrbnik i zaštitnik.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  muhanicar sub srp 27, 2013 2:10 am

Može neko meni neukom objasniti one mjerne jedinice, dvojke-trojke........?

muhanicar
legionar

Broj postova : 3300

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub srp 27, 2013 6:02 am

Žljundraste cice moj muhaničar.Tvrdi ilegalac da je nekaj vidio,a meni se čini da je gledao sa naočalama za dioptriju.Već sam tisuću puta rekla-slika laže.L_A_Ž_E.I točka.lolo lolo lolo 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  ilegalac sub srp 27, 2013 11:16 am

muhanicar je napisao/la:Može neko meni neukom objasniti one mjerne jedinice, dvojke-trojke........?

to ti je bar jednostavno
stvar je u prstima, dakle jedinica (neki kažu i plivadon) su one male nikakve, i muški imaju veće
dvojka su malo veće, koje več možeš sa dva prsta uvatit
trojka, za njih več trebaš tri prsta
četvorka je več ljepa sisa(4 prsta, bez malog)
petica, to je prava sisa ,puna šaka(pet prsti) najbolje kad ima dvije ,pa obadve pune šake slinavac 

dalje brojevi idu istim sistemom do deset, a to je sisa gdje jednu dfržiš s obadvje ruke Shocked 

navodno postoje i brojevi do 15, to bi ti jebga  bilo nešto veče  gdje jednu jedva držiš s obadvije ruke, pa ti recimo kolega mora pridržati
ali kažu da takve najviše vole učetvero, pa 6 ruku bez problema može da ih izmjeri lolo

ilegalac
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub srp 27, 2013 2:47 pm

Ups,ipak sam trojka, Trojka!!! jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub srp 27, 2013 4:26 pm

Ona skače na trojiku a mene ni dvajstdvojika ne može lansirati u kapitalce:oops: 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Imbra ned srp 28, 2013 5:29 pm

A imaju i one druge mere, sa slovima...
A- a desu?
B- bar se vide...
C-cuclo bi ih...
D- dooobreee...
E- enormne...
F- fuj, silikoni...

Imbra

Broj postova : 218

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned srp 28, 2013 6:34 pm

lolo cicojka 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

[Vrh]

- Similar topics