prijavno odjavni topic
+6
2 UglliDriver
babyblue
mario
pitijacro
muhanicar
Admin
10 posters
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Znaš šta Admin-ti lažeš.A ako lažeš budeš loše završil.Kolko se ja sjećam,govorio si da ne piješ,a sada tu evo,sa kriglom u ruci,i ne samo to-i na sajmu si pio radler,a znamo-tko laže,taj i krade,tko krade,taj se policijom ima posla, tko sa policijom ima posla taj ide na sud,a onda bude osuđen,a kada bude osuđen završiti će u zatvoru.U zatvoru budeš naučil loše stvari,budeš teški kriminalac postal,i opet budeš završil na policiji,pa na sudu pa zatvoru.Bem te da te bem.Zbog radlera. Baci tu kriglu iz ruke.Admin je napisao/la:
Ajmo Pitijice-ko što mi darijus tamo preko u PP reko-mila i draga i lijepa i dobra-da ne misli netko da se sama hvalim-odi naberi paradajziče još,znaš da uskoro moraju na put,večer bude brzo došla,ajde zlato malo,od sedamdesetipet (šest,ali ne bih priznala da mi nokte tupom grickalicom režu),makni guzu nevaljlice lijena,odradi to što treba,a onda sve četiri u zrak.Ak oćeš do jutra.Možeš i dvije,ne moraš sve četiri.Ak te do jutra ne zabole ruke.
Jesi mi neka.... (_)? tek kad se vratim.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
I još mi nešto nije jasno-kak sad tu piše vrijeme pet i dvanaest,a na mome satu na zidu je pet i sedam.Opet netko laže.k vragu,komo god pogledam - svuda laži.
pitijacro- legionar
Molim te Piti, ne bih da preuzimam tu čast :) msm...Možeš ti slobodno da nastaviš sa zalivanjem i skidanjem paučine i razmaženim sinom i razmaženim mužem i razmaženim ljubavnikom (forumska familija-da se razumemo, ne rl) nema šanse da ja rmbačim za njih, kao ti, nekako su nedruželjbivi i frigidni. Znam, znam-tebi su najboljipitijacro je napisao/la:To je u zadnje vrijeme inače bio moj pasao.Kada ga dobro naučiš,povući ću se u mirovinu i prepustiti ti radno mjesto.Da ne iznevjerimo onu narodnu-na mladima svijet ostaje.
babyblue- Broj postova : 335
Vidi došao Agli da ćuti
Šta si ono ti beše u prgavoj familiji (što bi Dino rekao)?
Šta si ono ti beše u prgavoj familiji (što bi Dino rekao)?
Joj, preterala sam, evo Agli je Sweety
babyblue je napisao/la:Molim te Piti, ne bih da preuzimam tu čast :) msm...Možeš ti slobodno da nastaviš sa zalivanjem i skidanjem paučine i razmaženim sinom i razmaženim mužem i razmaženim ljubavnikom (forumska familija-da se razumemo, ne rl) nema šanse da ja rmbačim za njih, kao ti, nekako su nedruželjbivi i frigidni. Znam, znam-tebi su najboljipitijacro je napisao/la:To je u zadnje vrijeme inače bio moj pasao.Kada ga dobro naučiš,povući ću se u mirovinu i prepustiti ti radno mjesto.Da ne iznevjerimo onu narodnu-na mladima svijet ostaje.
Morati ćeš bejbi,život je jako okrutan-u životu sve ima svoj početak i svoj kraj.Ili ima ti još jedna koju je lakše shvatiti-vrč ide na vodu dok se ne razbije.Ta je staraaaaa,ali svima razumljiva.Baš zato što je stara.I grabim ja vrčem vodu,ali već je sav napukao i curi,curi....Pokušavam ga ja poljepiti trakicama,ko onu razbijenu teglicu,ali znaš kako je,svaki se čas traka olabavi.Pa ajd,kolko još izdrži... Ali ti se polako pripremaj,mlađa si od mene,budeš ti brzo pohvatala konce.
pitijacro- legionar
Bem ti poso i obaveze.....
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Hvala Bogu dan je prošel OK izuzev jedne manje zanemarive ogrebotine
Idem sad zaspat snom pravednika pa sve opet trndičmo sutra .
Idem sad zaspat snom pravednika pa sve opet trndičmo sutra .
Ajmooo, sutra je ....
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Dobar dan dobri ljudi
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
slatko sanjajte forumaši, i ti forumašice
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300