prijavno odjavni topic
+6
2 UglliDriver
babyblue
mario
pitijacro
muhanicar
Admin
10 posters
Stranica 31 / 40.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ajmo lijenčine vrijeme je
mario- legionar
- Broj postova : 1697
-petak,petak!!! Petak za ...ćorak.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Mali,ljubi te teta.
pitijacro- legionar
Jaoooooooo ljudi niste mi uopšte nedostajali dok sam jela soma i šarana u Slavonskom Brodu.
babyblue- Broj postova : 335
Kod Drageca fanatstičanAdmin je napisao/la:A krumpir? , kakavi je bio krumpir
A jeste -švrljate kojekude, sramota2 UglliDriver je napisao/la:Opet nikoga nema!
Koja sam ja mustra-sinoć kasno bila budna-zapravo jutros rano,a sada već uru vremena otvorene oke.I to nije sve-čim sam oke otprla-u mislima mi blijesne informacija od sinoć-konzum danas ima meso pečeno po triest kuna kilu.Svinjsko.I ja odlučila postati prase jedno.Žensko.Ne kuhati ručak-ajde seko,spremaj se u Čk,idemo kupit pečeno-i krumpire pečene imaju.I kolače,hi,hi.
pitijacro- legionar
A ona kuhnja od par desetaka tisuča kuna nek skuplja prašinu .
E kako vas kapitalizam guli ..katastrofa
E kako vas kapitalizam guli ..katastrofa
[You must be registered and logged in to see this link.]pitijacro je napisao/la:Koja sam ja mustra-sinoć kasno bila budna-zapravo jutros rano,a sada već uru vremena otvorene oke.I to nije sve-čim sam oke otprla-u mislima mi blijesne informacija od sinoć-konzum danas ima meso pečeno po triest kuna kilu.Svinjsko.I ja odlučila postati prase jedno.Žensko.Ne kuhati ručak-ajde seko,spremaj se u Čk,idemo kupit pečeno-i krumpire pečene imaju.I kolače,hi,hi.
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
tranzicijske zemlje su posebno pogodne za uvaliti ovakvo meso jer si u njima nitko ne može priuštiti veče količine .ilegalac je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]pitijacro je napisao/la:Koja sam ja mustra-sinoć kasno bila budna-zapravo jutros rano,a sada već uru vremena otvorene oke.I to nije sve-čim sam oke otprla-u mislima mi blijesne informacija od sinoć-konzum danas ima meso pečeno po triest kuna kilu.Svinjsko.I ja odlučila postati prase jedno.Žensko.Ne kuhati ručak-ajde seko,spremaj se u Čk,idemo kupit pečeno-i krumpire pečene imaju.I kolače,hi,hi.
Naime manje količine nisu opasne po život tj. organizam se može boriti protiv svih tih gadurija koje se kote i gmižu u mesu .
E pa može-ja danas kupila deset kila i tri kile sviježeg i još kilu pečenoga.Al ne u Konzumu-u Šparu.I po normalnoj cijeni.Al sad si nekaj mislim-to kaj je normalna cijena,ne mora značiti i da je meso normalno.Kvragu.Ti baš znaš potrefiti vrijeme za uvaliti ovakve informacije.Mijenjam ono rečeno -"kazna i dar" u "darovanu kaznu".Bem te da te bem-gdje si sa ovime bio prije dva sata????
A moram priznati da već mjesec dana razmišljam kupiti jednoga pajceka kojega netko doma hrani sa normalnom hranom i svinjče priklati.Iako mi to ne leži,a i ne znam gdje takvoga naći.Ima nešto ovdje,ali ni to više nije bez koncentrata.Bljak.
Sam još da znaš-ak me ovo meso sad dotuče,imal buš me na svjesti.
A moram priznati da već mjesec dana razmišljam kupiti jednoga pajceka kojega netko doma hrani sa normalnom hranom i svinjče priklati.Iako mi to ne leži,a i ne znam gdje takvoga naći.Ima nešto ovdje,ali ni to više nije bez koncentrata.Bljak.
pitijacro- legionar
imam japitijacro je napisao/la:E pa može-ja danas kupila deset kila i tri kile sviježeg i još kilu pečenoga.Al ne u Konzumu-u Šparu.I po normalnoj cijeni.Al sad si nekaj mislim-to kaj je normalna cijena,ne mora značiti i da je meso normalno.Kvragu.Ti baš znaš potrefiti vrijeme za uvaliti ovakve informacije.Mijenjam ono rečeno -"kazna i dar" u "darovanu kaznu".Bem te da te bem-gdje si sa ovime bio prije dva sata????
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Sada,da mi nisi "nakraj svijeta"-il se možda varam?,ja bih te pitala-oš prodat? pošto?
pitijacro- legionar
Muhaničar i Mario-bok. i
pitijacro- legionar
Bok Pipi
Marič i tebi bokič
Marič i tebi bokič
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300