prijavno odjavni topic
+6
2 UglliDriver
babyblue
mario
pitijacro
muhanicar
Admin
10 posters
Stranica 35 / 40.
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ja da dam 29,98 kuna za jednu rižom punjenu papriku i to duboko smrznutu?pitijacro je napisao/la:Oli svi spite,oli ste svi na posel otišli,a ja danas ne moram nikaj osim očistiti sto paprika,otić kupit dvanaet kila mesa (hvala Admin kaj si mi ga tak lijepo zgadil,onog iz kauflanda,Konzuma i ostalih naših RC) četri kile riže i to pripremit i paprike napuniti i det v ledenicu. Onda bum vas jednom pozvala na punjene paprike - svaki dobi jednu,a vi meni donesete Krašove griotice.nedudete valjda ne došli kak muhaničar,dok je ono mogel doći a ni došel sam zato kaj nebi moral potrošit 29,98 kn, na griotice za mene. Krt jeden krtovski.
A je, dobro jutro!
Ne hvala, dovoljna bu kavica kad naletim
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Dođi dušice,dođi,i gljive čekaju......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
I sad nek ja dojdem
Još da mi je usput pa se zajebem, ali ti me zoveš da me "nahraniš"
muhanicar- legionar
Pravo muško.......muhanicar je napisao/la:I sad nek ja dojdem
pitijacro- legionar
Samo da još reknem - tako,gotova sam,sve paprike napunjene i spremljene 104 komada. (konačno,već sam jednom kupila meso,al mi se ni dalo pak sam meso dela v škrinju i pojeli smo ga,hi,hi.)
A ti,muhaničar,da si bil dobar,bila bih ti večeras ponudila gibanicu sa sirom.I još bih ti mogla,pojeli smo pola,pol je ostalo,ali kaj god.Niks.Jok.Nema more ništ od toga.Shvatil si,zar ne? Ne??? Nebuš dobil ni za gricnut. Sad jasno? Je? Fino. Evo to mahnem kaj se nebuš previše ražalostil.
(Dečki,je koj za od sira?)
A ti,muhaničar,da si bil dobar,bila bih ti večeras ponudila gibanicu sa sirom.I još bih ti mogla,pojeli smo pola,pol je ostalo,ali kaj god.Niks.Jok.Nema more ništ od toga.Shvatil si,zar ne? Ne??? Nebuš dobil ni za gricnut. Sad jasno? Je? Fino. Evo to mahnem kaj se nebuš previše ražalostil.
(Dečki,je koj za od sira?)
pitijacro- legionar
Meni se vidi da je naš admin u tvoje krajeve zalutal pa sad negde jadan ima črevobolju.
Tri dana ga nigde.
Tri dana ga nigde.
muhanicar- legionar
Ništa ja nisam kriva,ja ga nisam hranila,nisam,matere mi nisam.
pitijacro- legionar
Joj,ja zaspala,sad se bude pomislilo da sam postala ljenjivica jedna lijena.
pa kaj se to događa,jal nam admina tko fkral? Di li je ,il je samo pod kaznom,niga valjda žena v špajz zaprla?????
Vidi me,idem u Sloveniju
- joj kak mi je ovo falilo,ako ovaj forum zaprete,ja bih si uzela ove smajliće,jel more?
pa kaj se to događa,jal nam admina tko fkral? Di li je ,il je samo pod kaznom,niga valjda žena v špajz zaprla?????
Vidi me,idem u Sloveniju
- joj kak mi je ovo falilo,ako ovaj forum zaprete,ja bih si uzela ove smajliće,jel more?
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Dobro , kaj vam je !
Oooooo,pa ovo je za nepovjerovat! ma vidi tko se pojavio- - -mici-cici,gili,gili,siroto malo,,živ si i zdrav!
pitijacro- legionar
Jesi bluval kad te frkalo?Admin je napisao/la:Dobro , kaj vam je !
muhanicar- legionar
Koja je to razmjena informacija,bojim se i pitati za prijevod,zapravo,mislim da uopće ne želim znati.
pitijacro- legionar
Ajmo Pitice,ofarbati kosicu,sijede se vide,depilirati noge,sutra moraš biti lijepa,nemože se takva kakva si,seljančasta u bijeli svijet.
Hajde mi lijepo poželite sretan put i ugodno putovanje,možete mi i pusu koju nabaciti,zagrljajčić,suzicu koju pustiti,ipak sam ja vaša JEDINA ŽEMSKA NA FORUMU,JEL.
Vidimo se za dva dana,ak uspijem još vam jednom mahnem prije nego odem,ljubi vas Piti.
(vratit ću se sigurno, sviđalo se to vama ili ne )
Hajde mi lijepo poželite sretan put i ugodno putovanje,možete mi i pusu koju nabaciti,zagrljajčić,suzicu koju pustiti,ipak sam ja vaša JEDINA ŽEMSKA NA FORUMU,JEL.
Vidimo se za dva dana,ak uspijem još vam jednom mahnem prije nego odem,ljubi vas Piti.
pitijacro- legionar
Znam ti ja za jednog koji je britvu nabrusil ........................pitijacro je napisao/la:Ajmo Pitice,ofarbati kosicu,sijede se vide,depilirati noge,sutra moraš biti lijepa,nemože se takva kakva si,seljančasta u bijeli svijet.
muhanicar- legionar
Ta je namjenjena za intimna mjesta ak se dobro sjećam, nisam sigurna kolko bi bilo dobro njemu dati da to odradi,ak mu ruka zadrhti.......
pitijacro- legionar
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic