prijavno odjavni topic
+6
2 UglliDriver
babyblue
mario
pitijacro
muhanicar
Admin
10 posters
Stranica 36 / 40.
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Admin je napisao/la:bok:lool:
Koje je to suhoparno jutarnje - bok.
A di je oduševljenje tipa - vratila se piti,evo je živa i zdrava,a mi mislili,ona nesreća od subote,a da nije možda.....već nas oko srca zeeeeblo - nema toga,jel,a,matere vam,e pa sada se za inat neću sa foruma skinut da ga beš,ima da vas gazim i ima da me trpite.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Jel me tko pital kako je bilo na odmoru? - nije.
Jesam kome falila? - nisam.
Jel koga zanima gdje sam bila? - ne zanima.
Jel koga veseli što sam se vratila? - ne veseli.
Vi ste za ubit. U b i t.
Jesam kome falila? - nisam.
Jel koga zanima gdje sam bila? - ne zanima.
Jel koga veseli što sam se vratila? - ne veseli.
Vi ste za ubit. U b i t.
pitijacro- legionar
Upitnik se piše ovako -? Gle,može i ovako -?Admin je napisao/la:Koja to "ona nesreća od subote" *-ja ne čitam crne kronike
pitijacro- legionar
Probudila sa ja jutros-gledam oko sebe - matere mi - nisam u hotelu.pa ja sam to u svojoj spavaćoj sobi a to znači - ajmo pitice,skuhaj kapučino,pali traktor i ajte na utovat gnoja i razvoz. to što si dva dana u hotelu izigravala damu ne znači sa si dama,sad ćeš opet biti seljanče,a nije ti to ni tolko loše,od gnoja se raste,jes vidla ti svoje papričice,možda i ti malo još porasteš,možda stigneš do stošezdesetdva.nebuš više stošezdesetjedanipol.Ljubi te Piti.hm. Oće još netko? Makar i greškom.
pitijacro- legionar
Piti niš se ti ne brini. mi te svi volimo....
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Koja je ovo izjava - čista,bez ikakvih drugih konotacija,moram u nju povjerovati oću il neću.oću,o Isusova mati - O Ć U !!!mario je napisao/la:Piti niš se ti ne brini. mi te svi volimo....
pitijacro- legionar
pa otkud ti tako rano,nisi valjda počeo raditi jutarnju gimnastiku?????? Onu za razgibavanje križa?mario je napisao/la:
pitijacro- legionar
Tuđoj nevolji se smiješ....
Krasno, baš krasno...
Krasno, baš krasno...
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Ma neeeee,samo insinuiram.....
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:dobro jutroooooooooo:chr:
je da rano ideš na spavanje,ali to što rano ustaješ ipak navodi na razmišljanje.Sumnjivo je to kak god okreneš.Sumnja sa prostate se proširila na bračne aktivnosti.Jel to u pitanju?Hm.Ali zašto tako rano započinješ.na posao ideš tek u osam.Admin,nije vrag da se tolko dugo mučiš.Jadan!!! Pa možeš li ti nakon tolike aktivnosti na poslu uopće raditi.pa tebe će seks koštati posla.Pa od čega budeš ti živio kad ostaneš bez posla?kaj budeš išel u Amsterdam,tam u četvrt crvenih lampiona,budeš stajal u izlogu a pohotne ženskice budu ti ulazile i budeš morao,znaš kaj,ne mogu napisati,ovo je javni prostor.Admiiiiiin,prikoči malo - ili si samo već i ti prešao sa dugometražnog u epizodiste - epizoda traje,i kada je njanapetije - odjednom se pojavi natpis - nastaviti će se. pa odrađuješ par epizoda zaredom,ali nikako doć do kraja serije....
(Zločesta ko i uvijek,hm,opet ona stara )
Dobro jutro,sve me koščice bole........
pitijacro- legionar
Evo došo , bilo svašta neš .
pitijacro prokleto si u pravu , nerado priznajem
pitijacro prokleto si u pravu , nerado priznajem
Ako te to šta tješi,i drugi su u istom sranju.To ti ide otprilike ovako:
1.Dugometražni film
2.dugometražni film sa reklamama
3.epizode (tri u jedan,ko ne kuži kaj to znači objašnjene samo na PP:oops:, ipak je ovo javni prostor )
4.epizode sa reklamama
5.epizode sa reklamacijama
6.reklamacije
7.prekid programa.
Tu smo negdje,ispod trojke,a?
1.Dugometražni film
2.dugometražni film sa reklamama
3.epizode (tri u jedan,ko ne kuži kaj to znači objašnjene samo na PP:oops:, ipak je ovo javni prostor )
4.epizode sa reklamama
5.epizode sa reklamacijama
6.reklamacije
7.prekid programa.
Tu smo negdje,ispod trojke,a?
pitijacro- legionar
Ma ne ti bedastočo,mislila sam na sebe.Ti si još mladi dečec,ti si valjda još na dugometražnom,možda sa kojom reklamicom za predah.
Moram se uozbiljiti,moram se uozbiljiti,moram se uoz....moram se......moram......neda mi se.
Moram se uozbiljiti,moram se uozbiljiti,moram se uoz....moram se......moram......neda mi se.
pitijacro- legionar
Vidim ja ti si preozbiljna za takve razgovore .
Ja kažem svima pa ču i tebe .
Kad bi ja mogo (kako ti kažeš da ne bude preprosto) dugometražno ne bi jurcao uokolo s radnom knjigom koju mi je dala država ili su je moji roditelji otkupili od države .
Ne bi imao masne ruke , smrdljivi kombinizon , kufer s alatom , petnajst godina star auta itd .
Ja kažem svima pa ču i tebe .
Kad bi ja mogo (kako ti kažeš da ne bude preprosto) dugometražno ne bi jurcao uokolo s radnom knjigom koju mi je dala država ili su je moji roditelji otkupili od države .
Ne bi imao masne ruke , smrdljivi kombinizon , kufer s alatom , petnajst godina star auta itd .
Admin je napisao/la:Vidim ja ti si preozbiljna za takve razgovore .
Ma da,ja sam jedna ozbiljna dama u ozbiljnom godinama i sve što velim mislim ozbiljno.Osim kada sam neozbiljna u ozbiljnim godinama i nisam dama i sve što neozbiljno velim mislim ozbiljno.I znam se za ozbiljno neozbiljno ponašati i ozbiljno neozbiljne bedastoće raditi,i nezbiljno ozbiljna biti.
pitijacro- legionar
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic