Tu je mjesto za linč
+19
Bobić
2 UglliDriver
babyblue
softi
mario
Zabadalo
Ti ga na
prkanjac
pitijacro
danijel P7b
Kurt Kombain
ilegalac
grof.shtef
zbalija
Kumić
muhanicar
ARNO
hodorkovsky
Admin
23 posters
Stranica 5 / 10.
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Tu je mjesto za linč
Ilegalac,ti si fenomen,ja se tebi divim.Toliko bezobzirnosti se malo kada u životu sreće i ja sam zapravo sretna što sam te upoznala.Makar i virtualno.Mogao mi je život proći a da i ne primjetim da postoji kategorija ljudi poput tebe.Sada će netko reći-dobiješ što tražiš.Ne.Najprije ne možeš vjerovati da se netko tako može ponašati,svatko ima svojih "trenutaka",prođu ih i dalje se,bar neko vrijeme ponašaju normalno.Pa misliš,ajd,dobro,neka,svi mi nekada napravimo nešto što u drugim okolnostima ne bi,pa uključimo toleranciju i čekamo da se situacija stabilizira.Za tebe bi tolerancija trebala biti uključena dvadeset i četiri sata na dan.Cijele godine.Za mene zbilja previše.
Igra riječima,asociranje,meni idu jako dobro.Naučila sam ja štošta u kontaktu sa ljudima kroz život.A imam i osobnog talenta.Naučila sam i asociranje ne spuštati na osobnu razinu jer to ljude vrijeđa.A insistiranje na osobnoj razini je bezobzirnost.I bezobrazluk.Pogotovo dok ti netko jasno kaže da konverzaciju ne želi voditi na taj način.
Ovo mogu riješiti na više načina-kloniti te se i ne reagirati na tebe,jednostavno te ignorirati.Ili tebe,ili bilo koga.To je vrlo jednostavno.Problem je samo u tome što će rezultat takvog načina rješavanja problema,ako ih svi tako počnemo međusobno rješavati, rezultirati šutnjom na forumu.Koji već ionako previše puta šuti i bez nesuglasica među članovima.Kojih ima da ih na prste izbrojiš.Pa onda vlasniku pomažeš tako da mu omogučiš da se i tih na prste prebrojanih riješi čim prije.
Mogu se sa tobom svađati svako malo,pa jedno vrijeme šutjeti.Kažu da je oprost najveći dar božji.Ali,sve u životu mora imati mjeru.I ja imam svoju mjeru.Kada se potroši,dalje više nema ničega.Imala sam kućne prijatelje.Dvadeset godina.Nije to malo.Potrošili su svoju mjeru prije deset.I nema više toga što će ih u mojim očima vratiti u vrijeme dvadeset godina.Znam da ti ovo što sam rekla opet nećeš priznati da razumiješ,ali i ja i ti znamo da shvaćaš veoma dobro.
Mogu se praviti budala i dozvoliti ti da me povlačiš u svojim prikrivenim prostotama po stranicama foruma,ali to ne želim.Zapravo,ne mogu,jer mi poštovanje prema sebi samoj to ne dopušta.Cijeli je moj život prošao u zezanciji,djelom jer mi je karakter takav,a dijelom jer mi je život odredio takav način komunikacije sa ljudima.Ali ne onakvoj zezanciji na kakvu si ti navikao.Ili misliš da je možeš provoditi sa mnom.
Mogu te zamoliti da se ovako prema meni više ne ponašaš.I to mi,za razliku od većine ljudi ne predstavlja nikakav problem. Moliti.Pa te zato molim-nemoj se više ovako ponašati prema meni.Sve što želiš reći,možeš reći riječima koje neće biti vulgarne niti asocirati na vulgarnst.A budu ipak zabavne.
Zadnje što mogu je jednostavno izbrisati log,i ne vratiti se ovamo.Neće biti prvi puta,jel.Maknuti se i priznati sebi da nešto jednostavno ne ide.Ili ne ide zbog nekoga.Iako zapravo i nisi jedini koji se spoticao na ono što je za mene neprimjereno za vrijeme kako sam ovdje.
Eto,svi mi imamo izbora.Pa neka svatko bira za sebe.
Igra riječima,asociranje,meni idu jako dobro.Naučila sam ja štošta u kontaktu sa ljudima kroz život.A imam i osobnog talenta.Naučila sam i asociranje ne spuštati na osobnu razinu jer to ljude vrijeđa.A insistiranje na osobnoj razini je bezobzirnost.I bezobrazluk.Pogotovo dok ti netko jasno kaže da konverzaciju ne želi voditi na taj način.
Ovo mogu riješiti na više načina-kloniti te se i ne reagirati na tebe,jednostavno te ignorirati.Ili tebe,ili bilo koga.To je vrlo jednostavno.Problem je samo u tome što će rezultat takvog načina rješavanja problema,ako ih svi tako počnemo međusobno rješavati, rezultirati šutnjom na forumu.Koji već ionako previše puta šuti i bez nesuglasica među članovima.Kojih ima da ih na prste izbrojiš.Pa onda vlasniku pomažeš tako da mu omogučiš da se i tih na prste prebrojanih riješi čim prije.
Mogu se sa tobom svađati svako malo,pa jedno vrijeme šutjeti.Kažu da je oprost najveći dar božji.Ali,sve u životu mora imati mjeru.I ja imam svoju mjeru.Kada se potroši,dalje više nema ničega.Imala sam kućne prijatelje.Dvadeset godina.Nije to malo.Potrošili su svoju mjeru prije deset.I nema više toga što će ih u mojim očima vratiti u vrijeme dvadeset godina.Znam da ti ovo što sam rekla opet nećeš priznati da razumiješ,ali i ja i ti znamo da shvaćaš veoma dobro.
Mogu se praviti budala i dozvoliti ti da me povlačiš u svojim prikrivenim prostotama po stranicama foruma,ali to ne želim.Zapravo,ne mogu,jer mi poštovanje prema sebi samoj to ne dopušta.Cijeli je moj život prošao u zezanciji,djelom jer mi je karakter takav,a dijelom jer mi je život odredio takav način komunikacije sa ljudima.Ali ne onakvoj zezanciji na kakvu si ti navikao.Ili misliš da je možeš provoditi sa mnom.
Mogu te zamoliti da se ovako prema meni više ne ponašaš.I to mi,za razliku od većine ljudi ne predstavlja nikakav problem. Moliti.Pa te zato molim-nemoj se više ovako ponašati prema meni.Sve što želiš reći,možeš reći riječima koje neće biti vulgarne niti asocirati na vulgarnst.A budu ipak zabavne.
Zadnje što mogu je jednostavno izbrisati log,i ne vratiti se ovamo.Neće biti prvi puta,jel.Maknuti se i priznati sebi da nešto jednostavno ne ide.Ili ne ide zbog nekoga.Iako zapravo i nisi jedini koji se spoticao na ono što je za mene neprimjereno za vrijeme kako sam ovdje.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
kako može tolikopitijacro je napisao/la:Ilegalac,ti si fenomen,ja se tebi divim.Toliko bezobzirnosti se malo kada u životu sreće i ja sam zapravo sretna što sam te upoznala.Makar i virtualno.Mogao mi je život proći a da i ne primjetim da postoji kategorija ljudi poput tebe.Sada će netko reći-dobiješ što tražiš.Ne.Najprije ne možeš vjerovati da se netko tako može ponašati,svatko ima svojih "trenutaka",prođu ih i dalje se,bar neko vrijeme ponašaju normalno.Pa misliš,ajd,dobro,neka,svi mi nekada napravimo nešto što u drugim okolnostima ne bi,pa uključimo toleranciju i čekamo da se situacija stabilizira.Za tebe bi tolerancija trebala biti uključena dvadeset i četiri sata na dan.Cijele godine.Za mene zbilja previše.
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Ja bi volio da mogu napisati ovako dugi post , ali ne mogu .
Pitija moram se osvrnuti na to ..več sam jednom htio , pa odustao .
Ne zauzimam ja ovdje ničiju stranu .
Statistički gledano nitko ne čita duge postove ..čak ni blogove .
Ni knjige , romane , priče ..dugometražni filmovi idu na živce .
Dugi vlakovi , autobus i hodnici .
Sve u glavi čovjeka ima tu neku dimeenziju mjere , neki kažu zlatni rez je po mjeri čovjeka .
Kako primjeniti zlatni rez na forum i pisanju posova -nemam poima a moram i rekonstruirati nosač klime pa nemam vremena na takvo razmišljanje .
Ne , nemoj ni pomisliti , ja ti ne zamjerim ..ali neke tvoje priče čitao sam u dva-tri navrata .Možda je problem u meni
Drugo o čem bi htio pisati su te forumske (kao) svađe .
Ja to nikad nisam tako doživljavao , nikad nisam potrošio ni minutu vremena razmišljajuči o napisanim postovima koji su ili bi mogli biti etiketirani kao svađa .
Mogao bi nabrojiti članove i primjere iz bliske prošlosti ali to nije vrijedno vremena ni prostora .
Žao mi je da (možda) ti i mnogi drugi forumarenje doživljavaju kao život ..to je ništarija , gubljenje vremena .
Eto i susret jednog forumaša sa "onog " foruma je tako krenuo i drago mi je radi toga ..kao da je bilo planirano , nadams e da je shvatio da je krivo percipirao forum i život .
"
On je pitao jel smo mi s foruma ?- bili smo dvojica .
Ja reko nismo , ja sam iz zagorja a ovaj drugi iz svojeg kraja .
NA to e ovaj malo zastao ..ali sam odmah vidio zbunjenost na njegovom licu .
Onda ja nastavim kako forum nije život i kako nitko ne može biti s foruma .
Nadam se da je spominjani shvatio a naročito kad smo se predstavili u imenima forumaša "
Najgore kad me netko hoče uvrijediti pa mi kaže ono kaj znam i sam ...da sam idiot ili tako nešto .Ili kad mi kaže da smrdim ili da sam zagorec ..Pa jadan si reko izmisli neku uvredu da me zbilja zainteresiraš svojim nastupom a ne onime kaj svi znamo.
Druga priča su oni koji su mi čak i prijetili šamarima ..to su ekstra izgubljeni ljudi , internet im je isiso mozak ..bojim se biti u njihovoj blizini .
Kaj sam ono htio reči ?
Sve u glavi čovjeka ima tu neku dimeenziju mjere , neki kažu zlatni rez je po mjeri čovjeka .
Kako primjeniti zlatni rez na forum i pisanju posova -nemam poima a moram i rekonstruirati nosač klime pa nemam vremena na takvo razmišljanje .
Ne , nemoj ni pomisliti , ja ti ne zamjerim ..ali neke tvoje priče čitao sam u dva-tri navrata .Možda je problem u meni
Ja to nikad nisam tako doživljavao , nikad nisam potrošio ni minutu vremena razmišljajuči o napisanim postovima koji su ili bi mogli biti etiketirani kao svađa .
Mogao bi nabrojiti članove i primjere iz bliske prošlosti ali to nije vrijedno vremena ni prostora .
Žao mi je da (možda) ti i mnogi drugi forumarenje doživljavaju kao život ..to je ništarija , gubljenje vremena .
Eto i susret jednog forumaša sa "onog " foruma je tako krenuo i drago mi je radi toga ..kao da je bilo planirano , nadams e da je shvatio da je krivo percipirao forum i život .
"
Nadam se da je spominjani shvatio a naročito kad smo se predstavili u imenima forumaša "
Najgore kad me netko hoče uvrijediti pa mi kaže ono kaj znam i sam ...da sam idiot ili tako nešto .Ili kad mi kaže da smrdim ili da sam zagorec ..Pa jadan si reko izmisli neku uvredu da me zbilja zainteresiraš svojim nastupom a ne onime kaj svi znamo.
Druga priča su oni koji su mi čak i prijetili šamarima ..to su ekstra izgubljeni ljudi , internet im je isiso mozak ..bojim se biti u njihovoj blizini .
Kaj sam ono htio reči ?
zar i ti sine BruteAdmin je napisao/la:Ja bi volio da mogu napisati ovako dugi post , ali ne mogu .
"
Kaj sam ono htio reči ?
da su u nekoj tehničkoj temi ovoliki postovi, možda bi ga i pročitao, ali ovako....
moj mozak reagira i isključuje i logiku i razum, i onda mi bezveze čitati tolike postove
pa i i ne čitam
ilegalac- legionar
Ti si Admine mlo zalutao u svom razmišljanju o mojoj percepciji fotuma.A i shvačanju onoga što sam rekla.Jako me podsječaš na još jednog takvog.Šta se čitanja tiče,nema prisile.Samo treba uključiti mogučnost izbora.
Dovoljno kratko?I jasno?
Ilegalac,Ilegalci,(kada kažem Ilegalci,tu računam i tvoje druge ja),Na tvoje na kažem ništa.Evo-ništa.
Dovoljno kratko?I jasno?
Ilegalac,Ilegalci,(kada kažem Ilegalci,tu računam i tvoje druge ja),Na tvoje na kažem ništa.Evo-ništa.
pitijacro- legionar
Ali ti si rekla bilo je jućer , bilo je prošli put ..vjeruj mi nakon napisnog posta kliknem sleep na tipkovnici i idem u krevet , ili neku drugu aktivnost ...
Hoču reći ne želim dozvoliti da klikom na sleep forum odvlači razmišljanje s Rl , posla ili kreveta .
Ne kažem da u RL ne komentiram forum i forumaše ..ali gledam da ne
Da li je to moja sreča ili nesreča pokazat če vrijeme ..ali sreo sam mnoge postove stare par mjeseci i više za koje dajem šaku da ih nisu napisali moji prsti
To je za mene VL ..morate to shvatiti .
A ovo je dokaz
Hoču reći ne želim dozvoliti da klikom na sleep forum odvlači razmišljanje s Rl , posla ili kreveta .
Da li je to moja sreča ili nesreča pokazat če vrijeme ..ali sreo sam mnoge postove stare par mjeseci i više za koje dajem šaku da ih nisu napisali moji prsti
A ovo je dokaz
pitijacro je napisao/la:Ti si Admine mlo zalutao u svom razmišljanju o mojoj percepciji fotuma.A i shvačanju onoga što sam rekla.J
Admin je napisao/la:Ali ti si rekla bilo je jućer , bilo je prošli put ..vjeruj mi nakon napisnog posta kliknem sleep na tipkovnici i idem u krevet , ili neku drugu aktivnost ...
A ovo je dokazpitijacro je napisao/la:Ti si Admine mlo zalutao u svom razmišljanju o mojoj percepciji fotuma.A i shvačanju onoga što sam rekla.J
Da rekla sam -jučer,prekjučer,ili bilo kada prije.Kada se sa nekim ne slažeš,a susrečeš se sa njime i ista se situacija ponavlja bilo u VL ili RL problem ostaje.Uvrijediti nekoga je isto bilo gdje da se događa.I klikom se sve briše,ali se klikom i vraća.
Dokaz ti ne pije vodu-i u RL i u VL sve što govorimo rezultat je razmišljanja.Tvoje shvaćanje da ti virtuala dozvoljava način neprimjerene komunikacije bez posljedica isto ne pije vodu.Upravo zato se događa ono što se dogodilo na PF.Ne možeš insistirati na svome vođenju komunikacije ako se sugovornik sa takvim načinom ne slaže.Niti u VL.
Nisam očekivala da ćeš se umješati u moju raspravu sa Ilegalcem,a niti njegovu suvislu reakciju.Njega znam kako razmišla i diše,ali još uvijek sa sigurnošću ne znam tko je osim što je Ilegalac.Osobnost poput njegove možeš ili prihvatiti ili ne.Ja ne mogu.I sve što sam do sada rekla bio je samo pokušaj da se komunikacija svede u prihvatljive okvire kako bih mogla.U VL.
pitijacro- legionar
Sugovornik je taj koji ima tipkovnicu ispred sebe i mogučnost izbora .
Nikome ja zavezanog na stup ne perem mozak ..niti bi to htio .
I svi koji su rekli neće više, nisu prestali i došli su po još na PF ..pa i ja
U Rl kad ponestane verbalne komunikacije krene šaketanje , cipelarenje itd ..no razuman i u takvoj situaciji zna kad treba napustiti birtiju .
Tako je to u svih nacija , muško, žensko , djeca pa čak i među spolovima .
U Vl komunikacija prestane kad je vrijeme za spavanje ..s moje strane .
[You must be registered and logged in to see this link.]
Podsječam vas , ulazite na vlastitu odgovornost
Nikome ja zavezanog na stup ne perem mozak ..niti bi to htio .
I svi koji su rekli neće više, nisu prestali i došli su po još na PF ..pa i ja
U Rl kad ponestane verbalne komunikacije krene šaketanje , cipelarenje itd ..no razuman i u takvoj situaciji zna kad treba napustiti birtiju .
Tako je to u svih nacija , muško, žensko , djeca pa čak i među spolovima .
U Vl komunikacija prestane kad je vrijeme za spavanje ..s moje strane .
To mi nikako nije bio cilj , odmah sam se ogradio od toga ...možda je moj najduži post na ovom forumu morao biti zaljepljen napitijacro je napisao/la:
Nisam očekivala da ćeš se umješati u moju raspravu sa Ilegalcem .
[You must be registered and logged in to see this link.]
Podsječam vas , ulazite na vlastitu odgovornost
pitijacro je napisao/la:
Nisam očekivala da ćeš se umješati u moju raspravu sa Ilegalcem,a niti njegovu suvislu reakciju.Njega znam kako razmišla i diše,ali još uvijek sa sigurnošću ne znam tko je osim što je Ilegalac.Osobnost poput njegove možeš ili prihvatiti ili ne.Ja ne mogu.I sve što sam do sada rekla bio je samo pokušaj da se komunikacija svede u prihvatljive okvire kako bih mogla.U VL.
evo ovaj sam pročitao i nije mi jasno ništa
kao prvo tvrdiš da me znaš "u dušu", negdje si me čak i opisala, i naravno totalno promašila
ako znaš kako razmišljam,reci, možeš na PP ako nećeš javno
i koja moja suvisla reakcija? uostalom ti si me zvala
ilegalac- legionar
Ah,hajde da ovo privedemo kraju,u prirodi mi je ne ostavljati iza sebe neraščišćene stvari.
Sjećam se Admine tvoga prvoga PP koji si mi poslao sa pozivom da dođem ovamo.Pogledala sam o čemu se radi i zaključila da to nije mjesto za mene.Pogotovo kada sam si dala truda i izlistala sve trenutno aktualne teme koje ste onda imali.PF je zadovoljavao sve moje potrebe ubijana slobodnog vremena-ima stručnu tamu koja me zanima,a rekreacijsku sam si napravila sama,i za ono za šta je trebam ispunjava sve moje zahtjeve.Sve ostalo tamo mi je samo usput,izlistam,pročitam po trenutnom raspoloženju,ponekad čak i ono o čemu pojma nemam-mehanizaciju i ostalo.Ne upličem se u ono o čemu ne znam ništa, najveći moj domet kod traktora je bio štelanje kočnica na jednom torpedu zbog više sile,pa se tako niti ovdje ne uključujem u stručnim temama jer zaista na takvim nemam šta reći.Ono što me povuklo ovamo je dio foruma u kojem se ležerno,uz zezanciju čovjek može opustiti.Ako ima sugovornika. Znala sam da neće ići glatko.Potrudila sam se komunikaciju prilagoditi meni podnošljivim okvirima i pritom nikoga ne uvrijediti.Znamo kako je to teklo,nema smisla raditi neke analize,bit je u tome da sam mislila da ću se moći prilagoditi,i da ćete mi i vi u tome pomoći,obzirom da sam zbog prirode posla većinu sugovornika kroz život imala osobe muškog spola,i nije mi nikakav problem komunicirati u zajednici u kojoj nemam ženskih sugovornika.Iako ćeš ti sada opet reći da tu virtuala i realnost nemaju nikakve veze.Neću o tome ništa,i ovako će ovo biti opet jedan predugi post.U pravu si kada kažeš da dugi postovi zamaraju.Pogotovo ako sadrže informacije van našega interesa.Ima stvari koje se mogu izreći sa jednom riječju.Ili jednim smajlom.I ja tamo preko mogu napisati priču sa tri rečenice.Ili ovdje na rekreacijskoj temi.Samo to onda nije priča.To je vijest.Tako da oni koji žele vijest nemaju što tražiti na mojoj stranici.I do sada su već shvatili da je ne vrijedi niti otvatati jer je ionako neće pročitati.Tako je i ovdje.Samo,tamo mi je prostor malo veći,pa znam da ono što napišem ipak nekoga zanima,obzirom da se i u vrijeme mirovanja teme tema otvara tristotinjak puta,iako moram reči da bih tamo to što pišem pisala i da se ne otvori nijedanput,iz razloga koje neću sada spominjati.Ovdje je to malo drugačije,kada u uskom krugu ljudi nema interesa za nešto što radiš,nema niti smisla insistirati na daljnjem.Razumijem ja da nemamo svi iste interese i da nekoga zamara ono što drugome odgovara.
Ajd,da te više ne davim, da podvučemo neku crtu i samo ukratko rezimiramo-nitko me ovamo nije na silu doveo,došla sam zbog malo zabave u slobodnim trenutcima u pauzama posla.Jako teško to ide.Nije bitno zbog čega ili zbog koga.
Ilegalac,tebi se moram ispričati zbog izrečenih riječi,vjeruj mi da mi je zaista žao za sve izraze kojima sam te okarakterizirala.Reakcija je to na tvoj način komunikacije koja mi je izmakla kontroli.Nemam ja o tebi kao osobi nikakvo formirano mišljenje,ne poznajem te,kako bih i mogla imati.Imam o osobi koju znam samo preko napisanih riječi,a preko napisanih riječi svi možemo biti kakvi god poželimo da budemo.To je Adminova virtuala.I to što te percipiram kao osobu sa kojom ja ne mogu voditi normalnu zezanciju ne znači ništa.Možda bismo da se znamo pričali sasvim normalmo.I u ozbiljnim temama i u zezanciji.U pravu si kada kažeš da sam te zvala.Jesam.Baš zbog te zezancije,samo sam mislila da ću je uspjeti zadržati u prihvatljivim okvirima.Imaš valjda svojih razloga zašto to ne ispadne tako.Uvijek ima neki razlog za nešto.Neću te pitati za tvoj.Imaš pravo na njega,imaš čak i pravo ne voditi računa o tome kako će on utjecati na nekoga.Ali...
Sjećam se Admine tvoga prvoga PP koji si mi poslao sa pozivom da dođem ovamo.Pogledala sam o čemu se radi i zaključila da to nije mjesto za mene.Pogotovo kada sam si dala truda i izlistala sve trenutno aktualne teme koje ste onda imali.PF je zadovoljavao sve moje potrebe ubijana slobodnog vremena-ima stručnu tamu koja me zanima,a rekreacijsku sam si napravila sama,i za ono za šta je trebam ispunjava sve moje zahtjeve.Sve ostalo tamo mi je samo usput,izlistam,pročitam po trenutnom raspoloženju,ponekad čak i ono o čemu pojma nemam-mehanizaciju i ostalo.Ne upličem se u ono o čemu ne znam ništa, najveći moj domet kod traktora je bio štelanje kočnica na jednom torpedu zbog više sile,pa se tako niti ovdje ne uključujem u stručnim temama jer zaista na takvim nemam šta reći.Ono što me povuklo ovamo je dio foruma u kojem se ležerno,uz zezanciju čovjek može opustiti.Ako ima sugovornika. Znala sam da neće ići glatko.Potrudila sam se komunikaciju prilagoditi meni podnošljivim okvirima i pritom nikoga ne uvrijediti.Znamo kako je to teklo,nema smisla raditi neke analize,bit je u tome da sam mislila da ću se moći prilagoditi,i da ćete mi i vi u tome pomoći,obzirom da sam zbog prirode posla većinu sugovornika kroz život imala osobe muškog spola,i nije mi nikakav problem komunicirati u zajednici u kojoj nemam ženskih sugovornika.Iako ćeš ti sada opet reći da tu virtuala i realnost nemaju nikakve veze.Neću o tome ništa,i ovako će ovo biti opet jedan predugi post.U pravu si kada kažeš da dugi postovi zamaraju.Pogotovo ako sadrže informacije van našega interesa.Ima stvari koje se mogu izreći sa jednom riječju.Ili jednim smajlom.I ja tamo preko mogu napisati priču sa tri rečenice.Ili ovdje na rekreacijskoj temi.Samo to onda nije priča.To je vijest.Tako da oni koji žele vijest nemaju što tražiti na mojoj stranici.I do sada su već shvatili da je ne vrijedi niti otvatati jer je ionako neće pročitati.Tako je i ovdje.Samo,tamo mi je prostor malo veći,pa znam da ono što napišem ipak nekoga zanima,obzirom da se i u vrijeme mirovanja teme tema otvara tristotinjak puta,iako moram reči da bih tamo to što pišem pisala i da se ne otvori nijedanput,iz razloga koje neću sada spominjati.Ovdje je to malo drugačije,kada u uskom krugu ljudi nema interesa za nešto što radiš,nema niti smisla insistirati na daljnjem.Razumijem ja da nemamo svi iste interese i da nekoga zamara ono što drugome odgovara.
Ajd,da te više ne davim, da podvučemo neku crtu i samo ukratko rezimiramo-nitko me ovamo nije na silu doveo,došla sam zbog malo zabave u slobodnim trenutcima u pauzama posla.Jako teško to ide.Nije bitno zbog čega ili zbog koga.
Ilegalac,tebi se moram ispričati zbog izrečenih riječi,vjeruj mi da mi je zaista žao za sve izraze kojima sam te okarakterizirala.Reakcija je to na tvoj način komunikacije koja mi je izmakla kontroli.Nemam ja o tebi kao osobi nikakvo formirano mišljenje,ne poznajem te,kako bih i mogla imati.Imam o osobi koju znam samo preko napisanih riječi,a preko napisanih riječi svi možemo biti kakvi god poželimo da budemo.To je Adminova virtuala.I to što te percipiram kao osobu sa kojom ja ne mogu voditi normalnu zezanciju ne znači ništa.Možda bismo da se znamo pričali sasvim normalmo.I u ozbiljnim temama i u zezanciji.U pravu si kada kažeš da sam te zvala.Jesam.Baš zbog te zezancije,samo sam mislila da ću je uspjeti zadržati u prihvatljivim okvirima.Imaš valjda svojih razloga zašto to ne ispadne tako.Uvijek ima neki razlog za nešto.Neću te pitati za tvoj.Imaš pravo na njega,imaš čak i pravo ne voditi računa o tome kako će on utjecati na nekoga.Ali...
pitijacro- legionar
Moram ovo citirati da ne editiraš pa sve ode u vjetar .pitijacro je napisao/la:Ah,hajde da ovo privedemo kraju,u prirodi mi je ne ostavljati iza sebe neraščišćene stvari.
Svi mi volimo da našu napisanu glupost netko pročita , netko treba više publike -netko manje
Uglavnom tko god tvrdio drugačije jake se vara .
I bloger krule treba publiku ..i političari , i onaj iz dinama kaj trga majcu (nemrem se sad sjetit imena ) .
Ako je tebi ovdje premalo publike moraš ič dalje .
Ako je tebi do natezanja s moderatorima na PF idi tamo pa se nateži .
Idi na forum CroFriends pa buš vidla kaj je natezanje
Sama si tamo napisala da si oduvjek svadljiva , nisi ti svadljiva , ti si temperamenta ..to je vrlina žena koja nedostaje ovom forumu i pravom životu ...i zato se imam rada
Ti si ta koje se zna izboriti za sebe ..zato ne seri nego nastavi gdje si stala .
Meni i je dopizdilo pa je nastalo ovo , sloboda govora i pisanja , maksimalna anonimnost , domači riječnik .
Bez natezanja , bez ustezanja , bez pravila .
Široka paleta tema i interesovanja .
Pišite ljudi trenirajte svoje vijuge ..
Kud ovo vodi i gdje će završiti niti sam razmišljao o tome niti me zabole .
Kad pročitam pravila oglašavanja na PF dođe mi da pomislim kako zaja plača ljudima da daju oglase ...kome treba takva tiranija ?
Status najboljeg poljoprivrednog foruma koji su si sami dali
jao ljudi ,ja nevjerujem da ovo itko pročita(pa ni vi sami)
ilegalac- legionar
dal možete pisat malo krače postave ,da sam tolko čital u školi sad bi bil doktor znanosti.
prkanjac- Broj postova : 416
ne čitamo niti orginale sve da bi još i citirane
prkanjac- Broj postova : 416
prkanjac je napisao/la:dal možete pisat malo krače postave ,da sam tolko čital u školi sad bi bil doktor znanosti.
brate mili pa nemogu da pročitam ni napisano , i da mi ostane tema u glavi
a kamoli još da čitam između redova(pa to je duplo)
ilegalac- legionar
A majke ti dva dana me nije bilo...sad mi nebi naredna dva dana bila dost da ovo "skontam" ....
Preskačem, možda drugi put
Preskačem, možda drugi put
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Ovo je za nepovjerovati-koliko tu averzije ima...........................prema pisanoj riječi.
pitijacro- legionar
A lipo sam ti reka .
Bit je u mjeri ..kao turske serije naprimjer ..
Kad su dvije epizode isti dan več su naporne .
Žudnja , požuda , želja ..to je ono kaj budi interesovanje čitatelja .
Zamisli feliksa ili več zaboravljenog grge na zadnjih 5 stranica novina
Kad su dvije epizode isti dan več su naporne .
Žudnja , požuda , želja ..to je ono kaj budi interesovanje čitatelja .
Zamisli feliksa ili več zaboravljenog grge na zadnjih 5 stranica novina
.........................
pitijacro- legionar
Čak je i to dozvoljeno na još jednom forumu ..napiši to na PFpitijacro je napisao/la:.........................
e to žene nikak shvatitAdmin je napisao/la: A lipo sam ti reka .
sve bi da imaju makinu od 25 u ruci
a zapravo nijedna ga nemore primit do kraja
i tu nema užitka za oboje
ilegalac- legionar
Ja bih da, ponovo [You must be registered and logged in to see this link.]
softi- Broj postova : 60
Odakle ovolika posećenost foruma iz Amerike?
Cjela Amerika prati ovaj forum... pa da""" kao kad bi svi kenjali uz šimšir...
Pozdrav za USA i za sve Č.Lidere
Cjela Amerika prati ovaj forum... pa da""" kao kad bi svi kenjali uz šimšir...
Pozdrav za USA i za sve Č.Lidere
softi- Broj postova : 60
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 5 / 10.