Tu je mjesto za linč
+19
Bobić
2 UglliDriver
babyblue
softi
mario
Zabadalo
Ti ga na
prkanjac
pitijacro
danijel P7b
Kurt Kombain
ilegalac
grof.shtef
zbalija
Kumić
muhanicar
ARNO
hodorkovsky
Admin
23 posters
Stranica 4 / 10.
Stranica 4 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Tu je mjesto za linč
Pogeldajte reakciju zadovoljnog korisnika "još jednog foruma " .
Reakcija nije ničim izazvana od strane bilo koga ili čega ..kaj dokazuje i njezina spontanost .
Ovo je jedini forum bez cenzure , bez baniranja , kaznenih bodova , kokodakanja moderatora .
Drago mi je da i vi uživate skupa s administracijom
Reakcija nije ničim izazvana od strane bilo koga ili čega ..kaj dokazuje i njezina spontanost .
Zabadalo je napisao/la:Ma jebo sulejmana,silu,laru...kak je ovo dobro
Još da stavite koju slikicu,ono...da bude napetije,ajoj,ajoj
Koja napetost-(napokon saznali tko je zajec svih zajčekof),koji zaplet-(otkrilo se da je puknuti srčeko i da prima...)
Još,još,ovo je najbolji forum svih vremena.
Ovo je jedini forum bez cenzure , bez baniranja , kaznenih bodova , kokodakanja moderatora .
???????????????????????????????????????????
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Kaže rođo vako:pitijacro je napisao/la:???????????????????????????????????????????
Admin je napisao/la:Pogeldajte reakciju zadovoljnog korisnika "još jednog foruma " .
Reakcija nije ničim izazvana od strane bilo koga ili čega ..kaj dokazuje i njezina spontanost .Zabadalo je napisao/la:Ma jebo sulejmana,silu,laru...kak je ovo dobro
Koja napetost-(napokon saznali tko je zajec svih zajčekof),koji zaplet-(otkrilo se da je puknuti srčeko i da prima...)
Mogao si još malo podebljati slova.
Ti baš misliš da ja nisam ništ shvatila.Očito podcijenjuješ moju inteligenciju.Je li to zato što sam žensko?
Malo???????,i misli se da se mora sve nacrtati.Hvala na povjerenju u moje intelektualne sposobnosti,hvala.
Uh,što volim ove smajliče,da su mi maločas ovakvi bili tamo preko,bi jedan Siki dobil svoje.
Ti baš misliš da ja nisam ništ shvatila.Očito podcijenjuješ moju inteligenciju.Je li to zato što sam žensko?
Malo???????,i misli se da se mora sve nacrtati.Hvala na povjerenju u moje intelektualne sposobnosti,hvala.
Uh,što volim ove smajliče,da su mi maločas ovakvi bili tamo preko,bi jedan Siki dobil svoje.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Kaže rođo vako:pitijacro je napisao/la:???????????????????????????????????????????
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:Admin je napisao/la:Pogeldajte reakciju zadovoljnog korisnika "još jednog foruma " .
Reakcija nije ničim izazvana od strane bilo koga ili čega ..kaj dokazuje i njezina spontanost .Zabadalo je napisao/la:Ma jebo sulejmana,silu,laru...kak je ovo dobro
kod nas bi rekli za ovo:-falte me usta moja, il ču vam pičku polupat
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
A da ti mi tutnemo pod nos pravila foruma? (Sada prijetim dok mi paše,ima tamo jedna tema gdje ću se žaliti)
pitijacro- legionar
ajd ak smiješAdmin je napisao/la:A da ja zatvorim ovu temu dok se ne pročisti
ak ti nas dvoje odemo, to ti je skoro pola članstva
ilegalac- legionar
I bolje vam je da idete , maslački samo kaj nisu požutili ..drač vas bude zarasel
Ilegalac,na ovoj temi se budemo udružili i Admina zgazili.
Na onoj drugoj budem ja zgazila tebe.Isto
pitijacro- legionar
uvjek se rado podam da me žensko gazipitijacro je napisao/la:Ilegalac,na ovoj temi se budemo udružili i Admina zgazili.
ilegalac- legionar
najbolji pogled na ženu mi je iz perspektive štiklepitijacro je napisao/la:Štiklom.
ilegalac- legionar
hebeš vaki forum, pa ni gazde nema već 2-3dana
biće red kupiti krpice
biće red kupiti krpice
ilegalac- legionar
Jel može onda -gospodaru.
Ma kud mi pala na pamet ta riječ,sad sam se sjetila nečega od pred petnaestak godina,morati ću to ispričati večeras tam prek.
Ma kud mi pala na pamet ta riječ,sad sam se sjetila nečega od pred petnaestak godina,morati ću to ispričati večeras tam prek.
pitijacro- legionar
Mini u gačama . star po sijedima ..kaj ti za to treba idea smalić ?pitijacro je napisao/la: :idea: ???
Zadnja promjena: Admin; sub svi 04, 2013 11:37 am; ukupno mijenjano 1 put.
Imala sam ja nešto puno pametnije na pameti,ali ak je tak-Hederšolders ekstra volumen i Garnier farba sve rješavaju.
Ako želiš riješiti samo pola problema-gaće skidj samo u mraku i nedaj nikom blizu.
P.S.
nemoj odgovoriti da ne završimo opet ko prije.Ili ko ja i Ilegalac preksinoć.
Ako želiš riješiti samo pola problema-gaće skidj samo u mraku i nedaj nikom blizu.
P.S.
pitijacro- legionar
Kaj ste se skidalipitijacro je napisao/la:
P.S.
ne tvrdila je da zna šta radim, a nije znalaAdmin je napisao/la:Kaj ste se skidalipitijacro je napisao/la:
P.S.
ilegalac- legionar
A u kojoj temi ..da nije slučajno moderator pobrisalilegalac je napisao/la:[
ne tvrdila je da zna šta radim, a nije znala
ovdje [You must be registered and logged in to see this link.]pa nadaljeAdmin je napisao/la:A u kojoj temi ..da nije slučajno moderator pobrisalilegalac je napisao/la:[
ilegalac- legionar
A ja popratih tek kad si piso o ustima i lupanju pičke ..pa kontam ono starije sigurno ne treba moje paženjeilegalac je napisao/la:ovdje [You must be registered and logged in to see this link.]pa nadaljeAdmin je napisao/la:A u kojoj temi ..da nije slučajno moderator pobrisalilegalac je napisao/la:[
Ilegalac,ti si fenomen,ja se tebi divim.Toliko bezobzirnosti se malo kada u životu sreće i ja sam zapravo sretna što sam te upoznala.Makar i virtualno.Mogao mi je život proći a da i ne primjetim da postoji kategorija ljudi poput tebe.Sada će netko reći-dobiješ što tražiš.Ne.Najprije ne možeš vjerovati da se netko tako može ponašati,svatko ima svojih "trenutaka",prođu ih i dalje se,bar neko vrijeme ponašaju normalno.Pa misliš,ajd,dobro,neka,svi mi nekada napravimo nešto što u drugim okolnostima ne bi,pa uključimo toleranciju i čekamo da se situacija stabilizira.Za tebe bi tolerancija trebala biti uključena dvadeset i četiri sata na dan.Cijele godine.Za mene zbilja previše.
Igra riječima,asociranje,meni idu jako dobro.Naučila sam ja štošta u kontaktu sa ljudima kroz život.A imam i osobnog talenta.Naučila sam i asociranje ne spuštati na osobnu razinu jer to ljude vrijeđa.A insistiranje na osobnoj razini je bezobzirnost.I bezobrazluk.Pogotovo dok ti netko jasno kaže da konverzaciju ne želi voditi na taj način.
Ovo mogu riješiti na više načina-kloniti te se i ne reagirati na tebe,jednostavno te ignorirati.Ili tebe,ili bilo koga.To je vrlo jednostavno.Problem je samo u tome što će rezultat takvog načina rješavanja problema,ako ih svi tako počnemo međusobno rješavati, rezultirati šutnjom na forumu.Koji već ionako previše puta šuti i bez nesuglasica među članovima.Kojih ima da ih na prste izbrojiš.Pa onda vlasniku pomažeš tako da mu omogučiš da se i tih na prste prebrojanih riješi čim prije.
Mogu se sa tobom svađati svako malo,pa jedno vrijeme šutjeti.Kažu da je oprost najveći dar božji.Ali,sve u životu mora imati mjeru.I ja imam svoju mjeru.Kada se potroši,dalje više nema ničega.Imala sam kućne prijatelje.Dvadeset godina.Nije to malo.Potrošili su svoju mjeru prije deset.I nema više toga što će ih u mojim očima vratiti u vrijeme dvadeset godina.Znam da ti ovo što sam rekla opet nećeš priznati da razumiješ,ali i ja i ti znamo da shvaćaš veoma dobro.
Mogu se praviti budala i dozvoliti ti da me povlačiš u svojim prikrivenim prostotama po stranicama foruma,ali to ne želim.Zapravo,ne mogu,jer mi poštovanje prema sebi samoj to ne dopušta.Cijeli je moj život prošao u zezanciji,djelom jer mi je karakter takav,a dijelom jer mi je život odredio takav način komunikacije sa ljudima.Ali ne onakvoj zezanciji na kakvu si ti navikao.Ili misliš da je možeš provoditi sa mnom.
Mogu te zamoliti da se ovako prema meni više ne ponašaš.I to mi,za razliku od većine ljudi ne predstavlja nikakav problem. Moliti.Pa te zato molim-nemoj se više ovako ponašati prema meni.Sve što želiš reći,možeš reći riječima koje neće biti vulgarne niti asocirati na vulgarnst.A budu ipak zabavne.
Zadnje što mogu je jednostavno izbrisati log,i ne vratiti se ovamo.Neće biti prvi puta,jel.Maknuti se i priznati sebi da nešto jednostavno ne ide.Ili ne ide zbog nekoga.Iako zapravo i nisi jedini koji se spoticao na ono što je za mene neprimjereno za vrijeme kako sam ovdje.
Eto,svi mi imamo izbora.Pa neka svatko bira za sebe.
Igra riječima,asociranje,meni idu jako dobro.Naučila sam ja štošta u kontaktu sa ljudima kroz život.A imam i osobnog talenta.Naučila sam i asociranje ne spuštati na osobnu razinu jer to ljude vrijeđa.A insistiranje na osobnoj razini je bezobzirnost.I bezobrazluk.Pogotovo dok ti netko jasno kaže da konverzaciju ne želi voditi na taj način.
Ovo mogu riješiti na više načina-kloniti te se i ne reagirati na tebe,jednostavno te ignorirati.Ili tebe,ili bilo koga.To je vrlo jednostavno.Problem je samo u tome što će rezultat takvog načina rješavanja problema,ako ih svi tako počnemo međusobno rješavati, rezultirati šutnjom na forumu.Koji već ionako previše puta šuti i bez nesuglasica među članovima.Kojih ima da ih na prste izbrojiš.Pa onda vlasniku pomažeš tako da mu omogučiš da se i tih na prste prebrojanih riješi čim prije.
Mogu se sa tobom svađati svako malo,pa jedno vrijeme šutjeti.Kažu da je oprost najveći dar božji.Ali,sve u životu mora imati mjeru.I ja imam svoju mjeru.Kada se potroši,dalje više nema ničega.Imala sam kućne prijatelje.Dvadeset godina.Nije to malo.Potrošili su svoju mjeru prije deset.I nema više toga što će ih u mojim očima vratiti u vrijeme dvadeset godina.Znam da ti ovo što sam rekla opet nećeš priznati da razumiješ,ali i ja i ti znamo da shvaćaš veoma dobro.
Mogu se praviti budala i dozvoliti ti da me povlačiš u svojim prikrivenim prostotama po stranicama foruma,ali to ne želim.Zapravo,ne mogu,jer mi poštovanje prema sebi samoj to ne dopušta.Cijeli je moj život prošao u zezanciji,djelom jer mi je karakter takav,a dijelom jer mi je život odredio takav način komunikacije sa ljudima.Ali ne onakvoj zezanciji na kakvu si ti navikao.Ili misliš da je možeš provoditi sa mnom.
Mogu te zamoliti da se ovako prema meni više ne ponašaš.I to mi,za razliku od većine ljudi ne predstavlja nikakav problem. Moliti.Pa te zato molim-nemoj se više ovako ponašati prema meni.Sve što želiš reći,možeš reći riječima koje neće biti vulgarne niti asocirati na vulgarnst.A budu ipak zabavne.
Zadnje što mogu je jednostavno izbrisati log,i ne vratiti se ovamo.Neće biti prvi puta,jel.Maknuti se i priznati sebi da nešto jednostavno ne ide.Ili ne ide zbog nekoga.Iako zapravo i nisi jedini koji se spoticao na ono što je za mene neprimjereno za vrijeme kako sam ovdje.
Eto,svi mi imamo izbora.Pa neka svatko bira za sebe.
pitijacro- legionar
Stranica 4 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 4 / 10.