Idealna žena
+3
ilegalac
Imbra
pitijacro
7 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Idealna žena
Ma nisam ja na bejbicu mislila - na one što ti u deset minuta produže život,pa one guzate,pa one Bobićeve - već ih tolko ima da se,materemi,više ne mogu niti snaći.Na stranu to kaj ste me svu jadnu iskompleksirali.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
nisam ni ja mislio na bejbicupitijacro je napisao/la:Ma nisam ja na bejbicu mislila - na one što ti u deset minuta produže život,pa one guzate,pa one Bobićeve - već ih tolko ima da se,materemi,više ne mogu niti snaći.Na stranu to kaj ste me svu jadnu iskompleksirali.
zato imamo ovdje sam jednu koku
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Aaaaaaa,ta,onda ti imaš slab razlog ovdje biti - ta koja je tu je već sva sfurdana.Sad,vjerujem da ti moram pojasniti kaj sam rekla - sfurdane koke su one koke koje su stare,istrošene i izgubile su skoro pa sve perje.Nit za nosit jaja više,nit za lonac.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Aaaaaaa,ta,onda ti imaš slab razlog ovdje biti - ta koja je tu je već sva sfurdana.Sad,vjerujem da ti moram pojasniti kaj sam rekla - sfurdane koke su one koke koje su stare,istrošene i izgubile su skoro pa sve perje.Nit za nosit jaja više,nit za lonac.
nema veze što si stara , nebih te ja kuhao
ilegalac- legionar
pitijacro je napisao/la:
Pa nije valjda Bobič da si i ti ko ovi beduini koji vide na ženi samo ono što se očima može vidjet.
Ma jok, ja ti se samo pokusavam uklopiti u drustvo,,,
inace mene ti tak male stvari vesele da je to cudo jedno,,,
male ali ono doslovno male,,,
sa svacim sam ti ja sretan i ne zanovijetam gotovo nikad,,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
E tako,nas smo dvoje skoro pa isti - i mene sitnice vesele - a najviše volim proći ovim šumarcima iza vrtova,pogotovo dok sve prolista,trava ozeleni,procvate šumsko cvijeće - to je milina i divota za vidjeti.I ništa mi drugo netreba.
pitijacro- legionar
Ma nismo se razumijeli cini se,
kad sam napisao "male stvari" uopce mi misli nisu bile uprte u setnje, zelenjavu
vec nekako na ono kad nesto ubode netko misli da je trava,,,
kad sam napisao "male stvari" uopce mi misli nisu bile uprte u setnje, zelenjavu
vec nekako na ono kad nesto ubode netko misli da je trava,,,
Bobić- legionar
Dečeci,vi ste neozbiljni.Dok se malo oladite budemo pričali opet.
A i ne moramo - kak vam god paše.
A i ne moramo - kak vam god paše.
pitijacro- legionar
No kaj, sad cemo se i funjiti,,,
ja kulturno napisem kaj bi za mene bilo idealno a ti dizes nos,,, ccc,,,
ja kulturno napisem kaj bi za mene bilo idealno a ti dizes nos,,, ccc,,,
Bobić- legionar
pitijacro je napisao/la:E tako,nas smo dvoje skoro pa isti - i mene sitnice vesele - a najviše volim proći ovim šumarcima iza vrtova,pogotovo dok sve prolista,trava ozeleni,procvate šumsko cvijeće - to je milina i divota za vidjeti.I ništa mi drugo netreba.
ja isto volim zelenilo ,šumarke, kad sve procvijeta i zatopli, al jbg za nuždu kad nema bolje, prco sam i u snjegu i jednom čak u oranici...
ilegalac- legionar
Neznam koji je to vrag pa ja sa svojih pedesetdvijeipol mislim kako je idealna žena ona koja mužu kuha,pere,služi ga,ugađa,mota se skroz oko njega,iskazuje mu pažnju,(i nosi kapučino u krevet,legne uz njega,srkne s njim,odradi bračne usput,naravno),mazi ga i pazi,neživcira ga,nasmiješena je skoro pa skroz,ne cendra,pametna je, intituivna, a za uzvrat ne taži ništa drugo nego da je se voli.I sad sam saznala,nakon što mi život prošao da sve radim krivo.Koji me vrag nanio družiti se s vama.Upropastili ste mi iluziju da sam idealna žena.
Cica nemam,guzu nemam,struk nemam,zgodna nisam,noge poluikserice,celulita posvud - nikad od mene dakle idealke neće biti.Pa je,ak nisam uspjela do sada biti,više niti neću.Nevolim vas - ubili ste me u pojam.
Cica nemam,guzu nemam,struk nemam,zgodna nisam,noge poluikserice,celulita posvud - nikad od mene dakle idealke neće biti.Pa je,ak nisam uspjela do sada biti,više niti neću.Nevolim vas - ubili ste me u pojam.
pitijacro- legionar
Idealna žena je iskomercijaliziran naziv za nešto kaj ne postoji , to nije prirodno ...
Kako ti to sada misliš - ne postoji?A šta sam onda ja??????
Normalno da za vas muške idealna žena ne postoji - vi bi da žena bude čistačica,spremačica,kuharica,majka,učiteljica djeci,tehničko osoblje vama,radnica,dama i u krevetu kurva.I to sve u jednom danu.Onda bi bila idealna - savršena.E braco,nebu išlo.
Normalno da za vas muške idealna žena ne postoji - vi bi da žena bude čistačica,spremačica,kuharica,majka,učiteljica djeci,tehničko osoblje vama,radnica,dama i u krevetu kurva.I to sve u jednom danu.Onda bi bila idealna - savršena.E braco,nebu išlo.
pitijacro- legionar
To su sve tvoje intuicije , ne znam tko ti je ugradio tako snažno vjerovanje da nisi savršena
Admin je napisao/la:To su sve tvoje intuicije , ne znam tko ti je ugradio tako snažno vjerovanje da nisi savršena
Jel ovo lapsus calami ili ti mene vidiš zbilja kao čisto savršenstvo?
pitijacro- legionar
Nije lapsus , ti se trudiš iz dana u dan a on odlazi s reketom za tenis ..Probaj mu drugi put reči da ne mora nositi reket radi reda .. može uzeti samo grtašlin i udobne cipele za stanje .
Nemoj misliti ako mi usadiš bubu u uho,pa mi se raspadne brak da se bum udala za tebe. .A kad se i bih - loše bi prošel - znam ja i izigravati damu.
pitijacro- legionar
Nemreš se udati za mene jer bi se ja rastal i od sebe da mogu ..pa ti glumataj damu u lavoru .
Bah,ti baš znaš spustiti na zemlju.
Nema veze.
Nema veze.
pitijacro- legionar
Joj,Admin,sad bih ti odmah zažvalila jednu - ne alkaponku,normalnu - nešt si me sjetil sa tim lavorom - sjetila sam se kako me mama,dok sam bila mala kupala u limenoj vani - e,to sam već bila malo veća,a dok sam bila manja,u drvenom koritu.Ma kad me u vani,već sam išla u školu,eh - u lavoru sam se umivala,he,he.Pa je,nismo imali kupaonu,pa da.Zašto bi me inače prala u koritu.,hehe,,.E,još mi je nešto sinulo - nije bilo kupanja osim u subotu.Bome - pa da,vodu smo sa zdenca donosili.Eeeeeee,i kako bih ja onda mogla neka dama biti - koja dama - prava lavornajča sam ja,
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this image.]
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
A može i na livadu - sijeno sušiti - e,to je bilo najljepše.Tu si pocrnil ko na Kopakabani.
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this image.]
zoki- Broj postova : 168
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.