prijavno odjavni topic
+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters
Stranica 31 / 40.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Da je paprikaš ja bi i došel, gulaš mi baš i nejde
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Dobar je gulaš,samo ovisi kakvo je meso unutra.
mtd001- Broj postova : 177
mtd001 je napisao/la:Kažu da kakav je gazda da je takav i pas...pitijacro je napisao/la:.Blesavo pseto,uvijek padne na istu foru,a ja tvrdim da je pametna.....
.
Kad se malo razbudim odem kod tasta kuhat lovački gulaš.
Kam begaš mali - i zašt? Predpostavlam da si svijestan da buš dobil po piksi.Misliš da možeš pobjeći?Znaš li ti da sam ja sa četerdeset i dvije odnjela prvo mjesto u utrci na sto metara u konkurenciji dama od osamnaaest do četerdeset pet godina.Ja imala črterdeset dvije.Ajd da te probam stići i klepnuti. Da vidimo - zalet,trk,i - hop - A-ha,šta sada veliš dečko?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
[You must be registered and logged in to see this image.]
No no, oš dudicu? Oš da teta Piti poljubi di boli? (može,klepnula sam te po glavi,da sam te po guzi budi siguran da nebih pitala )
pitijacro- legionar
Danas sam bio majstor na kuhači,kuhao se lovački od veprovine i srnetine.
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kako ovo primamljivo izgleda.Baš si pravi majstor emtac.
Uopće nemam ideju šta danas kuhati - baš me ništa ne vuče - možda da jednostavno prespavam dan.Ili godinu.
Dobro jutro spavalice,okrenite se na drugi bok da se ne zaležite pa vam se ukoči vrat.Il nešt drugo.Što i nebi bilo loše,mislim,to,nešt drugo.....oh što mi se zijeva.......peta je ura,idem skuhat pa u krevet.......pa......ću poslije opet.
Uopće nemam ideju šta danas kuhati - baš me ništa ne vuče - možda da jednostavno prespavam dan.Ili godinu.
Dobro jutro spavalice,okrenite se na drugi bok da se ne zaležite pa vam se ukoči vrat.Il nešt drugo.Što i nebi bilo loše,mislim,to,nešt drugo.....oh što mi se zijeva.......peta je ura,idem skuhat pa u krevet.......pa......ću poslije opet.
pitijacro- legionar
Jutro,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Šta je bečaru,jesi li istegnuo mišiče?
pitijacro- legionar
Vrijeme je za odmor poslije ručka
muhanicar- legionar
eh neradniče,odi samnom krastavce brati - prvo budemo male,pa onda velike.Ja volim male brati,te budem prvo,velikima dajem šansu da do večeri još narastu - nebi vjerovao koliko se mogu povečati za par sati.Ma ništ čudnoga - ono što ja njegujem raste ko kiša poslije gljiva.O eboga,šta sam sada to napisala - nemogu vjerovati koji lapsus.Ma znaš šta sam mislila reći.Baš sam bedasta.Mogla sam ovo i pobrisati pa ispraviti,jel....e pa neću,sva sam nekak smantrana jučer i danas,pa su mi i postovi smantrani.PS: - muhič,znam od čega mi je - bila sam u pravu.
Išla bih spavati,ali mi se neide.....
pitijacro- legionar
Ovaj puta sam bio pomoćni.pitijacro je napisao/la:Kako ovo primamljivo izgleda.Baš si pravi majstor emtac..
Postaj muhanicar Today at 3:45 am
Ovako završavaju oni koji spavaju poslije ručka.....poslije večere......poslije seksa..........poslije.....U trifrtalj četiri ujutro više nemogu spati i blude po netu.
Dobro jutro - kiša pada,grmi sieva a ja budna čekam da stane.Na plac se valja spremiti,roba posložena u kediju,bogtepitaj oće li se prodati.....Cijelu noć je padalo,puhao vjetar,Nina je ludjela,hodala po kući,pa je grli,pa e drži,pa je miri....evo je sada ona spava a ja benavim ovdje.
Skuhan kapučino,dvije šalice,vraćam se na dvdesetak minuta u krevet,srknuti ćemo to fino - bem ti život,sada me sjetilo - pa ja više nemam problema sa kiselinom u želucu.Eto,sam ti mora biti nešt drugo,da ti ono prvo prođe.Nadam se toplo da me bude zgrabila sada neka treća boleština pa da mi ova trenutna prođe,hehe.....
pitijacro- legionar
Ma vidi spavalice,ja već drugi puta ustala jutros a vi još na boku u krevetu.Ajmo se okrenuut na drugi,budete se zaležali,bude bolilo.....
Još pada kiša - obukla sam danas hlače za tržnicu.Inače radim u suknji,haljini - da mi nije vruće.....
Još pada kiša - obukla sam danas hlače za tržnicu.Inače radim u suknji,haljini - da mi nije vruće.....
pitijacro- legionar
Pa di si ti zokiču,malecki.Jel ubireš kunu ili si zaboravio da postojimo?
pitijacro- legionar
ZOKIIIIIIIzoki je napisao/la:pozzzz ljudovi.
muhanicar- legionar
Muhič,a di je........?
pitijacro- legionar
Bobić,bi li mogo čovječe upakovat one svoje liješnjake u čokoladu pa mi koju ih kilu poklonit ko dragoj znanici?
pitijacro- legionar
Ja kad nekaj obečam onda to i bude, kad tad.pitijacro je napisao/la:Muhič,a di je........?
Trenutno sam nemočan
muhanicar- legionar
Huh,a ti u braku. Brrrrrrr.........
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Bobić,bi li mogo čovječe upakovat one svoje liješnjake u čokoladu pa mi koju ih kilu poklonit ko dragoj znanici?
A mogo bi da, ma mogo bi on svasta ali,,,
Nego si vidjela kako su prekrasni jbte da sam im samo malo vise gnojiva dao bili bi ko jabuke debeli,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Prvo mi pojasni prvu rečenicu pa ću ti onda odgovoriti na drugu.Tak.
pitijacro- legionar
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic