još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prijavno odjavni topic

+6
muhanicar
TVfreak
zoki
pitijacro
Admin
Bobić
10 posters

Stranica 37 / 40. Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

prijavno odjavni topic - Page 37 Empty Re: prijavno odjavni topic

Postaj  Bobić sri srp 16, 2014 6:28 am

Čestitke, samo nek' bude ziva i zdrava jos jezero let,,,

decki, eto na prilika da netko casti kad se prvi put sretnemo s njom,,,, lolo lolo lolo

nis' pital, el' se kod vas sipa?
perje, krpe i to,,,

Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri srp 16, 2014 7:09 am

Bobić je napisao/la:Je planiralo se danas ici na tvoju stranu (citaj u Panex tim)
ali nazalost Karas mi je osjetno blize i moze mito napraviti u razumnom roku,,,
tak da sam za stotinjak kuna jeftinije prosao,,, raspa 
zakaj ti je ovaj post(meni je na vrhu stranice) bez avatera i bez svih kerefeka ispod ?

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  mtd001 sri srp 16, 2014 7:42 am

Nek joj je sa srećom, a i babi  lasko
Već te  vidim kako ponosno guraš kolica kroz selo.

Ovi mali pizdeki rano počeli cvrčat, bit će opet vruće.

mtd001

Broj postova : 177

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri srp 16, 2014 1:42 pm

Evo,odradila ja opet srijedu relativno uspešno - osjeća se pomalo pad potražnje,ali još je uvijek relativno dobro.Žale se ljudi da im po vrtovima paradajz propao - žao mi je zbog toga,mučili su se održavati to,iako će nama proizvođačima njihova nevolja olakšati plasman našega truda.Umori me tih pet - šest sat posla,ali je pravo zadovoljstvo,napričala sam se i nasmijala za do druge srijede uvrh glave.

Hvala na čestitkama,postala sam baka,iako ne prvi puta - jednu unuku imam,ma da ih je i više,bila bih presretna.To malo stvorenjce tek ulazi u život - paziti ćemo je i štititi od svih zala ovoga svijeta.Dok ne nauči sama kako se to radi.

Ne Bobić,kod nas se ne rade kerefeke kad se dijete rodi ili krsti,ali se zato za zaruke radi to što pitaš.I to u velikom stilu.Ponekada se i kapija ograde mora skidati sa kroha,ili kotači prikolice tražiti naokolo.....a perja i slame kukuruzovine,vapna,piljevine ko u bajci.....

A kaj bi se htjeli ogrebati za koju kokakolu? Nije problem - ako se kada sretnemo.I više od kokakole.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 17, 2014 6:06 am

Svijet je bogatiji za jednog malog čovjeka više,poželimo mu dobro jutro.

Dobro juto svijete.

Dobr jutro prijatelji.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet srp 17, 2014 6:57 am

dobro jutro

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet srp 17, 2014 12:32 pm

Admin je napisao/la:
zakaj ti je ovaj post(meni je na vrhu stranice) bez avatera i bez svih kerefeka ispod ?

Nemam pojma, nista u profilu nisam mjenjao od kad sam dosao na forum,,,
znas da je nedavno isto tako bilo kad sam pisao da nemam ni smajleka,,,
rekla bi ona baba međimurska da ti je lud forum,,,  lolo lolo lolo
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet srp 17, 2014 12:36 pm

Cini se da svaki puta kad post prikazuje i na drugoj stranici ne prikazuje avatar  mig 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 17, 2014 2:03 pm

Bobić je napisao/la:
Admin je napisao/la:

rekla bi ona baba međimurska da ti je lud forum,,,  lolo lolo :lool:

Za babu imaš jedan klep,sam izaberi koji očeš.
Za forum ja nebih rekla da je lud nego da je blentav.
Iako forum u tvom slučaju nije blentav nego čaroban - na avataru si jako zgodan pa te forum malo reducira kako nam se očice nebi zaslijepile od tolkog sjaja i divote.Znaš ono u stilu - ogledalce,ogledalce  moje,najljepši na svijetu,reci,tko je? (pusa Bobić u tvoj nosić  mig )

Ajoj kakvo mi jutro bilo - i tako ja došla jutros na plac,okasnila pošteno,ali sam bila među prvima.Svi nekak kasne u zadnje vrijeme.I sjetila se ja,ma nisam bila sigurna jesam li ili nisam otvorila zadnji plastenik.Uzalud sam premetala u mislima sve što sam radila,ali se nikako nisam mogla vidjeti kako podižem na njemu bočne stranice.Eh,uzela ja mob,zvala susjedu nek ide provjeri,javila se mala,veli nje nema.Pa je ja poslala da provjeri.Zatvoren,veli ona.Nemože to dijete odraditi,pa ja sjela u auto i otišla vidjeti.Ma je jedna strana bila otvorena,druga nije.Eh,i tako ja to ispravila i vratila se na radno mjesto,susjeda mi nešt malo prodala za to vrijeme,i vrijeme odmicalo,i sada pred kraj došao neki stari čovjek,gleda paradajz i jedaN ISPao na pločnik.Sagnuo se i digao ga,gledam ja,premeće ga on u ruci,premeče,nikako da ga vrati.Usput me ispitivao nešto o krastavcima,i gledao me skroz u oči.Ja svratila pogled na čas u stranu,i vidim krajem oka ,stavio ga on u torbu.Znala sam da će to napraviti,baš sam mu dala priliku za to,a sam pogriješila to mu nisam dala još koji.Bem ti državu koja je od ljudi napravila lopove,od penzionera jadnike koji moraju na takav način doći do malo hrane.Baš se mislim,kuda ćemo ovako doći,ima li većega dna od ovoga na kojem jesmo.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet srp 17, 2014 3:48 pm

pitijacro je napisao/la:
Bobić je napisao/la:
Admin je napisao/la:

rekla bi ona baba međimurska da ti je lud forum,,,  lolo lolo :lool:

Za babu imaš jedan klep,sam izaberi koji očeš.
Za forum ja nebih rekla da je lud nego da je blentav.
Iako forum u tvom slučaju nije blentav nego čaroban - na avataru si jako zgodan pa te forum malo reducira kako nam se očice nebi zaslijepile od tolkog sjaja i divote.Znaš ono u stilu - ogledalce,ogledalce  moje,najljepši na svijetu,reci,tko je? (pusa Bobić u tvoj nosić  mig )

Ajoj kakvo mi jutro bilo - i tako ja došla jutros na plac,okasnila pošteno,ali sam bila među prvima.Svi nekak kasne u zadnje vrijeme.I sjetila se ja,ma nisam bila sigurna jesam li ili nisam otvorila zadnji plastenik.Uzalud sam premetala u mislima sve što sam radila,ali se nikako nisam mogla vidjeti kako podižem na njemu bočne stranice.Eh,uzela ja mob,zvala susjedu nek ide provjeri,javila se mala,veli nje nema.Pa je ja poslala da provjeri.Zatvoren,veli ona.Nemože to dijete odraditi,pa ja sjela u auto i otišla vidjeti.Ma je jedna strana bila otvorena,druga nije.Eh,i tako ja to ispravila i vratila se na radno mjesto,susjeda mi nešt malo prodala za to vrijeme,i vrijeme odmicalo,i sada pred kraj došao neki stari čovjek,gleda paradajz i jedaN ISPao na pločnik.Sagnuo se i digao ga,gledam ja,premeće ga on u ruci,premeče,nikako da ga vrati.Usput me ispitivao nešto o krastavcima,i gledao me skroz u oči.Ja svratila pogled na čas u stranu,i vidim krajem oka ,stavio ga on u torbu.Znala sam da će to napraviti,baš sam mu dala priliku za to,a sam pogriješila to mu nisam dala još koji.Bem ti državu koja je od ljudi napravila lopove,od penzionera jadnike koji moraju na takav način doći do malo hrane.Baš se mislim,kuda ćemo ovako doći,ima li većega dna od ovoga na kojem jesmo.
ti imaš ozbiljnih problema s citiranjem postova pa je nabolje da ništa ne zređuječ nego samo citiraj pa kud puklo-puklo .

Ovako ispalo da sam ja reko da si ti baba  lolo , a ko da nisi cheer 

Zadnja promjena: Admin; čet srp 17, 2014 5:28 pm; ukupno mijenjano 1 put.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 17, 2014 4:55 pm

Ovo je prestrašno  - probudilo me lupanje vratiju spavaće sobe.Bim!!!(ebo me bim.Bum sam htjela reći).Inače je lakše pobrisati krivo napisano neg vaama blentavima objasniti da sam krivo napisala,al mi se baš neda brisati.Evo mi još srce lupa ko bedasto,valjda imam sto dvadeset otkucaja u miuti.Minuti.Ebo me miuta.
Admin - nis ja kriva što ti forum blentav.Taj radi kaj hoće,ja sam lijepo samo nešt ispravila,a on se prevrče i premeće moja slova kak mu se da.Ebo ga i forum.I tvoj forum.I naš forum.Točka.
Jes ja tebi lijepo rekla da na ovom forumu samo jedna osoba može meni reći baba - a to nipošti nisi ti.Nipošto.Krivo slovo,aal znaš kaj sam htjela reći.Al,sa jedno a.E pa te sad za kaznu nebudem klepnula neg ti evo jedna  kiss ( cheer cheer cheer jumpy jumpy jumpy  - a kako ti je sad,a  raspa )

Jesam sve pojasnila?Jesam? Ok.Idem sada male krastavce pobrati,a i velike.Da ste mi bliže sad biste se utopili u velikim krastavcima jer imam već jedno dvijesto kila koje nemrem prodati a stalno rastu novi,i ja bih to vama lijepo dala.Krastavce - da se razumijemo,ne ništ drugo - ajd,možda koju papriku,ali krastavaca puuuuuuno.Za z vrhnjem krastavce,pretepene krastavce,krastavce ko obloge za lijepu kožu - ejjjjjj,ma kaj sam otkrila neki dan,bila ja u Sloveniji,kupila ulje za kosu,i gle vraga,ja to razmazala po rukama,slučajno, kak mi koža postala glađa i meka.....toplo preporučam za svaki dio tijela,samo muški,nemoj slučajno da se namaže baš svaki dio tijela,nebu dobro.....  prijavno odjavni topic - Page 37 23749988 nešto
Idem brati krastavce,jesam li to već rekla? A?  prijavno odjavni topic - Page 37 2253324929

P.S.
Admin,daj si forum hitno na treću specijalu.Ajd vidi šta je u tvom citatu tko što reko. lolo lolo lolo lolo lolo 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet srp 17, 2014 5:30 pm

Ako sam ja blentav nije odmah i forum takav(iako sam ja , jel..)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 17, 2014 7:27 pm

Pa dobro,al kažnjeničku nepovlačim.Ionako si je zbog drugog delikta zaradio.

Ma nisi ti blantav,ti si se samo malo skockao.   prijavno odjavni topic - Page 37 3029489592 Eto,greške je uvijek moguće ispraviti,jel......(bez smajleka. bajbaj )

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet srp 17, 2014 9:24 pm

Grmi od međimurja, nekaj hudo dolazi,,,
samo da nebu nikaj tvrdoga, makar bi nekima i to pasalo,,, rolf  na zene, majke, kraljice se odnosilo,,, mig 
na babe nikako jer one su ionak za nikaj,,,  prijavno odjavni topic - Page 37 1226846223 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 17, 2014 9:28 pm

Nemoš ti mene Bobić,ja se osjećam ko curuca - moraš naći jaču foru dečec...... lolo 

A nešt se naoblačilo.ali Nina ne luduje,znači da nebude kod nas grmjelo.Nadam se.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet srp 17, 2014 9:33 pm

Kod mene tutnji samo tako, tamo od Molvi dolazi neka fronta,,, scratch 
a moj je nesto umiljat, cini se kako bi se samo mazio,,, rolf 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet srp 17, 2014 11:02 pm

Laku noć,odoh na kupanje i u krpe.Sutra je dan za posao,popravak pumpe,i druge kerefeke.
Mislim da sam predebela - evo,vidi mi salence na trbuhu - baš se lijepo tastatuta ugnjezdila na nogama uprta u trbuh.Ajmo opet skidat kile.Od sutra. lupaozid 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet srp 18, 2014 5:24 am

Novi dan,nova odluka - ništ od skidanja kila - ja sebe volim takvu kakva jesam.A drugi me ionako ne vole,kakva god da budem.Te sam im svadljiva,te čangrizava,te egocentrična,te ................baš me briga,idm si odslušati ovu.pa na posao -

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet srp 18, 2014 6:41 am

tako je, ne radit na sebi nego na poslu ...to je životni cilj lol! 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet srp 18, 2014 6:48 am

Isto bah.

Kasnim - kvragu.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet srp 18, 2014 2:36 pm

Neko je teško vrijeme.

Došao vodoinstalater pogledati pumpu - valjda bude popravio kvar,biljke su mi žedne.

Odspavati ću koje vrijeme,a onda- ma šta već budem.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet srp 18, 2014 4:06 pm

Voda je potekla,već sam zalijala paradajz i stavila prihranu.I jedna paprika je dobila svoje,a sada ću drugu. cheer 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić pet srp 18, 2014 10:54 pm

Ja ko da radim na skveru,,, lolo 
varit ce se do iza ponoci,,,

Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub srp 19, 2014 6:06 am

dobro jutro  lasko 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub srp 19, 2014 6:25 am

Ma je,dobro jutro - dobar dan.Ustala ja već dvaput,u pol četiri me digla prostata  Shocked  - vražje breskve i lubenica  lupaozid .....odradila pripremu,idem u kupaonu i trk na radno mjesto do jednan danas.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub srp 19, 2014 1:40 pm

Idem uru odspavati..Ajd - idem si najprije kapučino - oh,ma figu - nema mlijeka.Idem ipak odspavati.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 37 / 40. Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

[Vrh]

- Similar topics