Parket, mamu li mu parketsku da ga bem
+3
Bobić
Imbra
pitijacro
7 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Parket, mamu li mu parketsku da ga bem
Kupi markicu i uposli Siti ekspres.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Da imam nešto takvo doma, drage volje.... ček da paprika rodi, onda budemo pregovarali..... o mirazu naravno.....
riječ je o :
[You must be registered and logged in to see this link.]
riječ je o :
[You must be registered and logged in to see this link.]
zoki- Broj postova : 168
Znaš šta dečko,već sam ti rekla da ja tepihe i razne staze ne podnosim.samo prašinu skupljaju.Sad si me tak razočaral da bih se odmah iz osvete udala za tebe.Pazi samo da te ne počnem loviti.
A-ha! Sad cvikaj od straha. Ti je to trebalo?
A-ha! Sad cvikaj od straha. Ti je to trebalo?
pitijacro- legionar
e moj zoki ne boj se ti psa koji laje, rekli su stari ljudi,,,
oni sto sute i iznenade ti su najgori,,,
oni sto sute i iznenade ti su najgori,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
KAj sad majstori moraju parket okrenuti kao birtaši stolnjak ili treba spaliti lak kao i prozore onim jakim fenom ?
Mogla bi i sa ovim, je da je za jednokomponentne ali ako dva put premaze to je skoro isto kao i za dvokomponentne,,,
Bobić- legionar
Ebo vas prijateljski,smijete se tuđoj muci,a? Ti Admin znaš da buš fasoval prije ili kasnie,o tom uopće ne treba trošiti riječi,jel,tolko me poznaješ.
A ti Bobić,ti si sada u kazni - početi ćemo sa onim kaj bu te najviše boljelo - sada budem se raspisala o onome što si htel da reknem samo tebi.E pa neću - nema na pp - idemo sada na krumpire i cijela bude javnost znala.A ti nikad nebuš postal prvi krumpiraš u selu i nebuš se kurčil sa najboljim krumpirom jer budu kad pročitaju svi znali napraviti najbolji. Tak.Osveta je slatka.Ili budem izabrala kaj ti na nogu stanem.Moram još procijeniti kaj te bude više boljelo.
A ti Bobić,ti si sada u kazni - početi ćemo sa onim kaj bu te najviše boljelo - sada budem se raspisala o onome što si htel da reknem samo tebi.E pa neću - nema na pp - idemo sada na krumpire i cijela bude javnost znala.A ti nikad nebuš postal prvi krumpiraš u selu i nebuš se kurčil sa najboljim krumpirom jer budu kad pročitaju svi znali napraviti najbolji. Tak.Osveta je slatka.Ili budem izabrala kaj ti na nogu stanem.Moram još procijeniti kaj te bude više boljelo.
pitijacro- legionar
ccc,
eto tak mi i treba, trudim se pomoci i onda dobijem, hmm, sram me to i staviti na forum,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
eto tak mi i treba, trudim se pomoci i onda dobijem, hmm, sram me to i staviti na forum,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
Ne cendraj - ništa još nisi dobil.Što ne znači da nebudeš.
pitijacro- legionar
JOš se bude forum raspal radi trist kvadrata tuđih parketa
Četerdeset Admin,četerdeset - minus jedan i pol jer vitrinu nismo micali - platila je ja petnaestak tisuća kuna i nedam da je se dira da se ne ošteti jer su mi je već oštetili pred sedam godina kada su je micali.
pitijacro- legionar
Ja sam strašno radoznal, ali mene zanima kak je završila operacija mrlje?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
A ništ,još je kako je bilo,jednostavno nemam vremena nešto konkretno rješavati.Ako još reknem da još nisam kupila zavjese....
pitijacro- legionar
A jesi zvala izvođače radova i kakvo je njihovo opravdanje?
muhanicar- legionar
Nisam.Nisam spremna sa nekime se sada natezati - imam toliko posla da ne mogu razišljati više.Osjećam se trenutno toliko bespomoćno i samo da se bojim dana pred sobom.
pitijacro- legionar
no, no, pa zato imaš nas [You must be registered and logged in to see this image.]
muhanicar- legionar
pitijacro- legionar
A i mi tebe
Admin bu piti kupil samo kad se okupimo ......
Admin bu piti kupil samo kad se okupimo ......
muhanicar- legionar
Možda budu nove firunge pokrile mrlje(ako budu dovoljno dugačke ) , ako ne budu pokrile , prikrile ih budu sigurno
Stavila je stari tepih natragmuhanicar je napisao/la:Ja sam strašno radoznal, ali mene zanima kak je završila operacija mrlje?
mtd001- Broj postova : 177
Lako vama mene bedastu i picajzlastu zezati.Ajd probajte ući u moju kožu pa da vidite kak to čovjeka nervira kada ga peru sitnice.(naravno ne sve nego samo one koje se meni čine velke ko kuća).grdo je to.
Imala budem nove firunge - di si Admin našao tu riječ - kod mene su to feringe,a ja sam ti jako puno med velegradskim se svijetom posmicala pa mi se one pretvorile u zavjese - štaš seljaču koja od seljače odskočila a do dame nije doskočila.....
E mtd,ja tepih odkada parket imam nemam.Ovak bistroj naprvu mi bilo jasno da tepisi samo prašinu dižu.A ja više volim da se diže nešt drugo.Ajd sada isperi misli sapunom,mislila sam na raspoloženje blento.Jer dok se prašina diže meni ono pada.
Imala budem nove firunge - di si Admin našao tu riječ - kod mene su to feringe,a ja sam ti jako puno med velegradskim se svijetom posmicala pa mi se one pretvorile u zavjese - štaš seljaču koja od seljače odskočila a do dame nije doskočila.....
E mtd,ja tepih odkada parket imam nemam.Ovak bistroj naprvu mi bilo jasno da tepisi samo prašinu dižu.A ja više volim da se diže nešt drugo.Ajd sada isperi misli sapunom,mislila sam na raspoloženje blento.Jer dok se prašina diže meni ono pada.
pitijacro- legionar
Tu je glavni i odgovorni flekavac [You must be registered and logged in to see this link.]
muhanicar- legionar
Njoj je sve dopušteno.
ej,imam nešt novoga,kad se ulovi vremena bude se stavilo.Idem si još posložoti robu do kraja za sutra za plac.
ej,imam nešt novoga,kad se ulovi vremena bude se stavilo.Idem si još posložoti robu do kraja za sutra za plac.
pitijacro- legionar
Jel ovo...pitijacro je napisao/la:
A ja više volim da se diže nešt drugo..
mtd001- Broj postova : 177
Jok.Tu sam majstorica za spuštanje.
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.