Ok,evo predstavljam se...
+6
Imbra
Bobić
Admin
pitijacro
muhanicar
pingy321
10 posters
Stranica 1 / 5.
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Ok,evo predstavljam se...
..ali samo malo jer inače niš od Vaše znatiželje
.....
Žensko sam,ok!?
Načula sam za ovaj frre forum i eto mene,naravno samo zato jer ste ok ,nisu me slagali,dobri ste ćim ste me uspjeli nasmejati
...hmmmm,kaj reći o sebi..hobi vrtlarstvo,hobi konji za zdravlje i dušu,..hobi ..svašta nešto al samo po svojoj volji i guštu!
Ako vas još šta interesira Vi samo pitajte..morti i odgovorim...
...ali ipak evo jedne za početak..
.....
Žensko sam,ok!?
Načula sam za ovaj frre forum i eto mene,naravno samo zato jer ste ok ,nisu me slagali,dobri ste ćim ste me uspjeli nasmejati
...hmmmm,kaj reći o sebi..hobi vrtlarstvo,hobi konji za zdravlje i dušu,..hobi ..svašta nešto al samo po svojoj volji i guštu!
Ako vas još šta interesira Vi samo pitajte..morti i odgovorim...
pingy321- Broj postova : 165
Re: Ok,evo predstavljam se...
Curice ej,ma sam samo svratila jer me kišA oprala dok sam zatvarala kombi,idem se presvući pA Natrag brati krastavce.
A ti stigla,jel.Vidi muhača - nezna kaj bi ti rekel,pa reko samo bok.On ti je stari lisac - sa naglaskom na stari.
Ajmo pričekati druge,možda i koji smiješak dobiš.
Od mene jedna pusa - ne slatka,da ne misle da smo tople.
Jesi sretno stigla,jesu koze pojele krastavce?
Idem,žurim,vratim se čim padne mrak.
A ti stigla,jel.Vidi muhača - nezna kaj bi ti rekel,pa reko samo bok.On ti je stari lisac - sa naglaskom na stari.
Ajmo pričekati druge,možda i koji smiješak dobiš.
Od mene jedna pusa - ne slatka,da ne misle da smo tople.
Jesi sretno stigla,jesu koze pojele krastavce?
Idem,žurim,vratim se čim padne mrak.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Jeli , a koja si ti na slicipingy321 je napisao/la:
Dobro došla .
Tko god da te navelo ovdje nadam se da ti reklo da moraš dobro srat i podjebavat inače đaba potrošeno vrijeme
pingy321 je napisao/la:
...hmmmm,kaj reći o sebi..hobi vrtlarstvo,hobi konji za zdravlje i dušu,..
Jooooj ja se ovog cisto bojim prevesti na nacin na koji si ja to prevodim,,,
de ti nama prevedi o cemu se radi pod ono drugo boldano,,,
ono, dobro dosla,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ma vidi ih šta su oduševljeni,meni se nisu toliko naveselili dvije godine kolko sam tu,materemu,curice,visoko kotiraš.Zgazi ih,plavušo,zgazi.
pitijacro- legionar
Plavojka, treča
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
muhanicar je napisao/la:Plavojka, treča
jbte ne mi samo jasno a kaj je taj admin Bogeku skrivel pa ga tak velikodusno nadradil,,,,
Bobić- legionar
Ajd,ajd,pusti malodušnost,nismo mi prirodne plavuše,moć kemije je to,moć kemije......
pitijacro- legionar
Bok Pingy, dobrodosla, daj neku lokaciju, barem ugrubo, vidim da po domaci pises??
Imbra- Broj postova : 218
Međimurje Imbra međimurje,,,
to je neka pikicina susjeda cini se,,,
Bobić- legionar
Ma je,desno od mene.
pitijacro- legionar
I onda o prirodi pripovedate ..pitijacro je napisao/la:Ajd,ajd,pusti malodušnost,nismo mi prirodne plavuše,moć kemije je to,moć kemije......
Gledam neki dan na plaži koku od kojih 35, 40 let. Svaki dio kože koji je na njoj bil vidljiv je bil istetoviran u razno razne boje, likove i slova.
Mislim si kak si lepa, a ako je tetovaža trajna kad buš 60 još buš lepša...
Nema to z vama trima veze, samo sam se prisetil tog trenutka
muhanicar- legionar
Bobić je napisao/la:Međimurje Imbra međimurje,,,
Bejzte, ljudi vegaci napadaju...
Se mi se vidi da bum zde dobil
Imbra- Broj postova : 218
Imbra dušice,kaj da ti reknem,ja bih te od srca rajši klepnila onak pošteno,ali pojma nemam kaj si rekel.Daj mi prevedi.
pitijacro- legionar
JAOJJJJJ koji prijem med vas,ma nemreš verovat,ushićena sam skoro pa do neba
Evo vam jedna ljepa,sad više nisam baš tak zgodna ali duša je još uvjek
...i neznam otkud počet sa odgovorima...hmmm,okolina Čakovca,smjer Orehovica..
.....dalje,hobi vrtlarstvo se svodi na par pokušaja zatrt travu i nekaj za pod zub uzgojiti,npr....
..kao fora uštedjeti nekaj penez,pihhhh,moš mislit,dok sve sračunaš dođe puno više al ajde nema smisla samo sedeti i glumiti damu...iz grada.
...bilo je još pitanja...memoriski disk me zeza,idem ponovno ćitati
Zadnja promjena: pingy321; pet srp 25, 2014 10:11 am; ukupno mijenjano 1 put.
Ne bute verovali ali uzela sam si teku i pitanja zapisala da se ne vraćam non stop na stranicu...i evo ugrubo odgovora..
Onaj/ona ko me naputil k vama je rekao/la da ste izuzetno dobro i cool društvo i da mi ne bu žal..i nije mi! Za sada ste i više od očekivanoga,daj Bog da vam ne dosadim ili ne piknem oštrim jezikom koga,znam biti agresivna a zajebancija i to što ide uz to mi je drugo ime
...
Ajd sad da rezimiramo pitanja i odgovore,ne volem ostat dužna ..
Gospon Admin,srećice..,ona desno sam ja,a ljevo je Saturn,srce moje matoro.
....
Bobić daj prosim te reci kaj si odmah skontal o mom "hobi vrtlarstvu" ,ma krepnula budem ak ne rekneš doslovno!Plizzz,fakat mi crv dela,reciiii...
...
Muha/ničaru dragi,kaj da ti velim..,kud sve odo i ja,u plavuše!Imaju ti one,kao i one kaj znaju pametno treptati i tankim piskutavim glasom se muškima ulizivati,bolju prođu u životu..,al samo dok ih ne proćitaš ili pogledaškroz njih,e onda shvati većina da smo mi druge ipak...kvalitetnije
Ihhh ja nemam tetovažu,a želim si barem jednu.
...
Imbra,srečo,..ugrubo je lokacija oko Orehovice pa ti sad pikni pravo selo,hahaha,ima ih samo 2,ljevi ili desno!
Inače sam od vseposod po malem,hrvatica nisam ali se ponekad i tako osjećam.Ja sam ti od onih koji se ukorjene vrlo lako ako im podloga paše,hehehee..,al zajebanciju na temu jezika i pisanja.. NE PODNOSIM ni u šali iz prostog razloga jer ih razumjem i govorim nekoliko pa nikako da odlućim koji kome paše i zato govorim i pišem da barem samu sebe razumjem,a ostali neka uće ili traže prjevod,hahahaha..
pitijacro,zlato moje..da smo se tražile ne bi se našle!
Koze prezadovoljne,hahahaaa,žal mi da nisam fotića imala,ono..:ja izdaleka bacim a one trkkkk pa bremzzz pa navaliii,ko u crtiču baš,ma idila,hvala u njihovo ime a i u moje jer sam se i opet danas nasmejala...
A kaj se "naše" topline tiče..ovi dečki i puce nas ne bi u tu grupu turili,preoćito smo ženstvene
Sretno stigla,2x me namoćilo,plastenićić danas ni pogledala nisam,došla mi susjeda i do 23h smo pilile po mužekima i poslu...
Onaj/ona ko me naputil k vama je rekao/la da ste izuzetno dobro i cool društvo i da mi ne bu žal..i nije mi! Za sada ste i više od očekivanoga,daj Bog da vam ne dosadim ili ne piknem oštrim jezikom koga,znam biti agresivna a zajebancija i to što ide uz to mi je drugo ime
...
Ajd sad da rezimiramo pitanja i odgovore,ne volem ostat dužna ..
Gospon Admin,srećice..,ona desno sam ja,a ljevo je Saturn,srce moje matoro.
....
Bobić daj prosim te reci kaj si odmah skontal o mom "hobi vrtlarstvu" ,ma krepnula budem ak ne rekneš doslovno!Plizzz,fakat mi crv dela,reciiii...
...
Muha/ničaru dragi,kaj da ti velim..,kud sve odo i ja,u plavuše!Imaju ti one,kao i one kaj znaju pametno treptati i tankim piskutavim glasom se muškima ulizivati,bolju prođu u životu..,al samo dok ih ne proćitaš ili pogledaš
Ihhh ja nemam tetovažu,a želim si barem jednu.
...
Imbra,srečo,..ugrubo je lokacija oko Orehovice pa ti sad pikni pravo selo,hahaha,ima ih samo 2,ljevi ili desno!
Inače sam od vseposod po malem,hrvatica nisam ali se ponekad i tako osjećam.Ja sam ti od onih koji se ukorjene vrlo lako ako im podloga paše,hehehee..,al zajebanciju na temu jezika i pisanja.. NE PODNOSIM ni u šali iz prostog razloga jer ih razumjem i govorim nekoliko pa nikako da odlućim koji kome paše i zato govorim i pišem da barem samu sebe razumjem,a ostali neka uće ili traže prjevod,hahahaha..
pitijacro,zlato moje..da smo se tražile ne bi se našle!
Koze prezadovoljne,hahahaaa,žal mi da nisam fotića imala,ono..:ja izdaleka bacim a one trkkkk pa bremzzz pa navaliii,ko u crtiču baš,ma idila,hvala u njihovo ime a i u moje jer sam se i opet danas nasmejala...
A kaj se "naše" topline tiče..ovi dečki i puce nas ne bi u tu grupu turili,preoćito smo ženstvene
Sretno stigla,2x me namoćilo,plastenićić danas ni pogledala nisam,došla mi susjeda i do 23h smo pilile po mužekima i poslu...
pingy321 je napisao/la:
Ma ne odnosi se to na vrtlarstvo vidis da je prekrizeno jerje nepotrebno, vec se radi o onom drugom podebljanom a ispod u citatu i crvenom,,,
Bobić je napisao/la:pingy321 je napisao/la:
...hmmmm,kaj reći o sebi..hobi vrtlarstvo,hobi konji za zdravlje i dušu,..
Jooooj ja se ovog cisto bojim prevesti na nacin na koji si ja to prevodim,,,
de ti nama prevedi o cemu se radi pod ono drugo boldano,,,
ono, dobro dosla,,,
Bobić- legionar
..biografija..?
Bobić je napisao/la:
Ma ne odnosi se to na vrtlarstvo vidis da je prekrizeno jerje nepotrebno, vec se radi o onom drugom podebljanom a ispod u citatu i crvenom,,,
:
, hehehe,sory krivo sam ja skontala..
Pa jednostavno volim konje,od detinjstva,..tada mi je sudbinom oduzeta mogućnost odrastanja sa i uz konje skoro pa u centru velikoga grada ,ostalo mi je samo da ih gledam i doživljavam preko filmova i slika,jer unazad 10-15 godina nije ih bilo baš moguće vidjeti u prirodi,pašnjacima..,barem ja ih nisam viđala jer sam se po većini kretala asvaltom i među betonskim zdanjima gdje sam imala prilike sresti samo pse po koju mačku.. i vidjelo se poneko drvo,grm,travkica po parkovima i bulevarima..nisam imala nikoga na selu da bi imala doživljaje "idile seoske"
40 godina sam čekala na mogućnost druženja sa konjima.
2000/ite u jesen mi je "puko film",ameri bi rekli "snap"..pa sam sjela u auto,u njega strpala nešto odjeće,psa i televizor i zapićila drito u Međimurje..punac je umro u ožujku,kuća i gruntić je ostal ...
Iskreno..za to je trebalo imati muda..sići sa štiklica,skratiti noktiće,odbaciti šminku i parfeme... ..ostaviti muža i punoljetne sinove da se sami snalaze...hmmmm...i to u najboljim godinama..hehehe
Jednostavno ..smućila su mi se sranja na poslu, uopćeno od 1990 dalje.."demokracija" i ta sranja,dojadilo mi raditi24/7/365..., "vući" na grbaći odrasle,zaposlene muškarce koi su navikli da im se titra jer sam ih tako naućila,nesvjesno dapače...odlućila sam ućiniti i nešto za sebe,barem jednom.
...
..1986/ta ..orginal prirodno crvenokosa
..2014/ta,proljeće...prirodno totalno sjeda, sa malo ostataka orginalne boje u obliku (nećete vjerovati!),, potkovice otraga na glavi..
...
...e ima tu još štošta reći dok se dođe do 2005/te kada je prvi konj udomljen..ako vas zaintrigiralo budem nastavila,a sada odoh nabrusiti kosu i napokon možda kiša ne padne i nešto uspijem pokositi..
Pozdrav iz mog rodnog grada ...
...:
..
..i iz moje zgrade iz koje sam otišla put Slovenije 1978 u veljaći...leva zgrada skroz gore na vrhu..na uglu ...
...
Admin je napisao/la:Više nije tak zgodna , više nezgodna
???
Tko,zar ja?... ... !...
Bože moj dragi, pa ove naše tri plavojke imaju skupa let kolko svi muški skupa na forumu
Neka, neka, samo nek su nam zdrave i vredne, sve ostalo bu samo došlo s godinama.
Pingica, kakva ti je to makina od stroja?
Neka, neka, samo nek su nam zdrave i vredne, sve ostalo bu samo došlo s godinama.
Pingica, kakva ti je to makina od stroja?
muhanicar- legionar
Pokosih nešto malo ipak danas,popravljali smo u štali vodovod pa nas,me,to zadržalo
Traktor je Steyr,moj mali pići-poki,mali i uporan,taj samo ide,gura i ne predaje se ,jedan drugome smo baš po mjeri.
Traktor je Steyr,moj mali pići-poki,mali i uporan,taj samo ide,gura i ne predaje se ,jedan drugome smo baš po mjeri.
pingy321 je napisao/la:Pokosih nešto malo ipak danas,popravljali smo u štali vodovod pa nas,me,to zadržalo
Kaj pipa je bila u pitanju?
kod nas to ljudi, inace, u krevetu rade, no dobro Vama u godinama ipak neki drugi fetisi odgovaraju,,,
moj mali pići-poki,mali i uporan,taj samo ide,gura i ne predaje se ,jedan drugome smo baš po mjeri.
Bi se reklo mali je tehnicar, ne?
Bobić- legionar
Stranica 1 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 1 / 5.