Ok,evo predstavljam se...
+6
Imbra
Bobić
Admin
pitijacro
muhanicar
pingy321
10 posters
Stranica 2 / 5.
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ok,evo predstavljam se...
pingy321 je napisao/la:Pokosih nešto malo ipak danas,popravljali smo u štali vodovod pa nas,me,to zadržalo
Kaj pipa je bila u pitanju?
kod nas to ljudi, inace, u krevetu rade, no dobro Vama u godinama ipak neki drugi fetisi odgovaraju,,,
moj mali pići-poki,mali i uporan,taj samo ide,gura i ne predaje se ,jedan drugome smo baš po mjeri.
Bi se reklo mali je tehnicar, ne?
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Admin je napisao/la:Samo da se zna , čistim perlatore i sifone po kučama
Hocesreci Odstopavas ko' i dimnjacar Štef?
Vrazju taktiku imas,,,
jos ak' se razmes fposel bude im se vise puta koje-kaj zastopalo,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
JA se ne razmem za ništa , ali i ako se samo malo proluhta več je lakše
Admin je napisao/la:Samo da se zna , čistim perlatore i sifone po kučama
....primnjeno na znanje
pingy321- Broj postova : 165
Bobić je napisao/la:pingy321 je napisao/la:Pokosih nešto malo ipak danas,popravljali smo u štali vodovod pa nas,me,to zadržalo
Kaj pipa je bila u pitanju?
kod nas to ljudi, inace, u krevetu rade, no dobro Vama u godinama ipak neki drugi fetisi odgovaraju,,, ,uhhh kad bi samo znalmoj mali pići-poki,mali i uporan,taj samo ide,gura i ne predaje se ,jedan drugome smo baš po mjeri.
Bi se reklo mali je tehnicar, ne?
...je je, tehničar je 100%
Merkator u Ormožu jučer...nekada "ponos i dika,dobri susjed",..danas tuga i žalost,nigde ni čoveka a kamo li gužve....
...
...
...
...
...
...
Nekada je bio skup i pomalo bahat sa cjenama sve dok nisu došli ovi razni Hoferi,Eurospini,Spari...sa svojom istom ali jeftinijom robom,+ da je Janković otišao 2005/te,ma kakav om možda mutivoda bio Merkator je u njegovim rukama ipak bio firma od renomea,da je ostao Zoran sigurno bi se i oni prilagodili..,a ovako su ostali najskuplji i popušili...sad ni popusti ne privuku kupce.
koliko ja znam Todorić tj. agrokor preuzima merkatore u hrvatskoj , možda je to poliika neka da bude jeftinije .
Mikser , ja bi mikso kruh, picu , domače krafline , domaču tjesteninu , itd.
Tajna dobrog tjesta je u mješanju , a ja ne mješam baš najbolje
Admin je napisao/la:koliko ja znam Todorić tj. agrokor preuzima merkatore u hrvatskoj , možda je to poliika neka da bude jeftinije .
...
...isti si kao i ja..,al ja sam si olakšala sa 3 u 1 ...
Merkator je propao puno prije Todorića,on je samo malo još saćekao i dočekao enormni pad prodajne cjene pa kupio skoro za badava...ali ima i tu puno upitnika jer se dasa sprema na pohod u Srbiju sa istim namjerama...oču reći,čovek bu si potćinil pola balkana pa masno prodal dalje...kažu da se seli tamo...neka neka kad ima JOŠ budala...
Todoric vec dugo ima ducane h Srbiji, Idea se zoveju, a u sklop Merkatora je kupil i jos par manjih trgovackih lanaca sa podrucja balkana...
Imbra- Broj postova : 218
Imbra je napisao/la:Todoric vec dugo ima ducane h Srbiji, Idea se zoveju, a u sklop Merkatora je kupil i jos par manjih trgovackih lanaca sa podrucja balkana...
...znaći totalno smo v riti,ovaj nas bu sve uništil
...rezime današnjeg dana..je skoro 0.
Trebalo je zakolićiti paprike... pa nisam,skoknula 2x po 250kg kuruze u susjedno selo (15km u jednom smjeru,sve skupa 60km ),autu skoro krepnuli amortizeri,a usput htela kupiti neki strani časopis u Čk/ju pa naleteh na ovo..
...
...
...i naravno obučena za rad i tegljenje vreća,ćisto ali sa dokazima prijašnjih radova i po Murfiju..protrćavajući do kioska u strogom centru dohvati me prijateljica sa kćerkom i mamom..još jednom i tako mi blabla bla..., izvučem se ja od njih jer me sram sesti i popiti sa njima,a i čovek me čekal sa zapakiranom kuruzom, ovako radno obučena,ubrzano se zaletin natrag do auta kad na petom koraku bekstva začopate me njih 4/voro,opet mene ...raskokodakasmo se mi domaćinski na sred ponedeljka u sred srede Čakovca pod suncobranima,a mene baksuza sram i sram radne odjeće pa švicam li švicam...dobro da sam špricnula dezodorans da umilim miris kopitara barem,nije tu još bil kraj,a ne,na korak ili dva od parkinga i spasa u vidu moga auta.. mi iz daljine maše stari prijatelj sa VžTv,jao kukumeni, ,još i to,odmahujem sa osmjehom užurbane žene i stavljam u šestu brzinu,ne treba mi još da me okular kamere slučajno okrzne i posvedoći mojoj malomarnosti u oblaćenju.
Nemreš verovati baksuzluka..kad se skockam ne sretnem nikoga,kad sam u radnom elementu i kamere me sljede..ono istina..i kada sam u radnoj opravi elitna sam, pa kad malo razmislim bili su u pravu govoreći da uopće ne izgleda da sam u radnoj opravi,sad mi žao..propustih pivu i languše,ćevape,čavrljanje, ali sam barem kuruzu doma dopeljala,a to je i bio prvotni cilj,čak po ugodnoj cjeni...
...
...
..svirali su Australsku domorodačku,aboridžini..samo da nisam zaplesala ,dečki su ODLIČNI!
...
...
...
Trebalo je zakolićiti paprike... pa nisam,skoknula 2x po 250kg kuruze u susjedno selo (15km u jednom smjeru,sve skupa 60km ),autu skoro krepnuli amortizeri,a usput htela kupiti neki strani časopis u Čk/ju pa naleteh na ovo..
...
...
...i naravno obučena za rad i tegljenje vreća,ćisto ali sa dokazima prijašnjih radova i po Murfiju..protrćavajući do kioska u strogom centru dohvati me prijateljica sa kćerkom i mamom..još jednom i tako mi blabla bla..., izvučem se ja od njih jer me sram sesti i popiti sa njima,a i čovek me čekal sa zapakiranom kuruzom, ovako radno obučena,ubrzano se zaletin natrag do auta kad na petom koraku bekstva začopate me njih 4/voro,opet mene ...raskokodakasmo se mi domaćinski na sred ponedeljka u sred srede Čakovca pod suncobranima,a mene baksuza sram i sram radne odjeće pa švicam li švicam...dobro da sam špricnula dezodorans da umilim miris kopitara barem,nije tu još bil kraj,a ne,na korak ili dva od parkinga i spasa u vidu moga auta.. mi iz daljine maše stari prijatelj sa VžTv,jao kukumeni, ,još i to,odmahujem sa osmjehom užurbane žene i stavljam u šestu brzinu,ne treba mi još da me okular kamere slučajno okrzne i posvedoći mojoj malomarnosti u oblaćenju.
Nemreš verovati baksuzluka..kad se skockam ne sretnem nikoga,kad sam u radnom elementu i kamere me sljede..ono istina..i kada sam u radnoj opravi elitna sam, pa kad malo razmislim bili su u pravu govoreći da uopće ne izgleda da sam u radnoj opravi,sad mi žao..propustih pivu i languše,ćevape,čavrljanje, ali sam barem kuruzu doma dopeljala,a to je i bio prvotni cilj,čak po ugodnoj cjeni...
...
...
..svirali su Australsku domorodačku,aboridžini..samo da nisam zaplesala ,dečki su ODLIČNI!
...
...
...
pingy321 je napisao/la:.
...
.
ovdje negdje sam pročitao da se sramiš mirisa kopitara
Jesi kupila koji, veli da je 30 kuna i još u humanitarne svrhe?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Ma mislil sam da mi pokloni.
jedan zeleni mi upal u oko ........
jedan zeleni mi upal u oko ........
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Admine daleko od toga da se sramim,sramim se onoga kaj pomislim kad netko kad osjeti miris frče nos,e sramim se onoga kaj u tom trenu mislim i slatko bi odbrusila dotičnoj osobi..ali se suzdržavam pogotovu ak je model sa kilo fasadne boje na licu i litrom teškog parfema u sred dana,nisu ni toliko da znaju kada se koji koristi,bljak..
na sreču družim se većinom sa ljudima koji i sami imaju razno razne životinje i miomirisi ( ) prirode ih ne iznenađuju,smrdi svašta pa ipak sve to spada u prirodno.Puno više i ogavnije smrdi piva od sinoć,gnjili krompir ili zagoreli grah
Ne na žalost Muha,nisam jer nisam ni znala,da jesam i ja bi zelenoga baš bi mi uz nove hlaće,majicu i šeširić pasal, ,kak sam to mogla propustit,tuka!
A za pivu ili dvije mi je fakat žal,jbg čovek je čekal s kuruzom a 2x je trebalo ić ,nema veze sledeći tjedan bumo puce to nadoknadile gore na gruntu kod ove moje,kupila je kućicu konačno i to budemo zalile pošteno uz roštilj.
na sreču družim se većinom sa ljudima koji i sami imaju razno razne životinje i miomirisi ( ) prirode ih ne iznenađuju,smrdi svašta pa ipak sve to spada u prirodno.Puno više i ogavnije smrdi piva od sinoć,gnjili krompir ili zagoreli grah
Ne na žalost Muha,nisam jer nisam ni znala,da jesam i ja bi zelenoga baš bi mi uz nove hlaće,majicu i šeširić pasal, ,kak sam to mogla propustit,tuka!
A za pivu ili dvije mi je fakat žal,jbg čovek je čekal s kuruzom a 2x je trebalo ić ,nema veze sledeći tjedan bumo puce to nadoknadile gore na gruntu kod ove moje,kupila je kućicu konačno i to budemo zalile pošteno uz roštilj.
Ko što rekoh,ovaj maleni vragec me je našetal ko budalu danas.. al čopila sam ga ja kod susjede i strpala u kavez gde bu bit, ,njegova Kata je izgleda snela jaja i sjedi negde,nemogu je naći,pa koliko je velika i smeđa nije ni čudo da je ne nađem..i gospon u nedostatku ženskog društva skužil da druga susjeda ima free koke,pjetao je skončal vu juhi..i tak ti se je Đura doslovno preselil k njima,3 dana se je uvečer vračal doma,a onda je odlućil na selidbu
E neš ti vrag mali..nisam ja prešla 140km i nekaj keša bacila u vjetar zato da bi se ženil kada i kako i gdje ti hočeš!
Kupila sam mu danas 3 "znucane" koke samo zato da se ne švaleriše po selu,al spizdil on prije nego li ih je upoznal ,e sad je u kavezu sa njima,e da te vidim švalerćino,aha...hmmmm
Naravno da sam ja smetnula s uma jednu krutu ćinjenicu u vezi tih koka..,one neznaju da postoje i "muške koke",haaa ,sve , , su ga u čudu gledale kad sam ga spustila u kavez ,a on navalil odmah ko mutav i bome su ga i skljucale u trenu..nadam se samo da će preživjeti noć
...
To je taj Vrag Đura!Đura švaler...
...
...
Evo ga tu sa Katom i Jacom koja ga neće,premali joj je
...
..baš me zanima kakav bu ujutru,bu ostal bez perija,budu ga 3 očerupale i ostavile na životu,ako ga samo očerupaju biće im barem sličniji..,živo bili pa vidjeli
E neš ti vrag mali..nisam ja prešla 140km i nekaj keša bacila u vjetar zato da bi se ženil kada i kako i gdje ti hočeš!
Kupila sam mu danas 3 "znucane" koke samo zato da se ne švaleriše po selu,al spizdil on prije nego li ih je upoznal ,e sad je u kavezu sa njima,e da te vidim švalerćino,aha...hmmmm
Naravno da sam ja smetnula s uma jednu krutu ćinjenicu u vezi tih koka..,one neznaju da postoje i "muške koke",haaa ,sve , , su ga u čudu gledale kad sam ga spustila u kavez ,a on navalil odmah ko mutav i bome su ga i skljucale u trenu..nadam se samo da će preživjeti noć
...
To je taj Vrag Đura!Đura švaler...
...
...
Evo ga tu sa Katom i Jacom koja ga neće,premali joj je
...
..baš me zanima kakav bu ujutru,bu ostal bez perija,budu ga 3 očerupale i ostavile na životu,ako ga samo očerupaju biće im barem sličniji..,živo bili pa vidjeli
Zadnja promjena: pingy321; pet kol 08, 2014 12:00 am; ukupno mijenjano 1 put.
moglo bi biti sutra juhica ..samo pitanje jel kokošja ili kokotova
http://clip.suabnag.com/?w=-QjCr58sg-Hv
http://clip.suabnag.com/?w=-QjCr58sg-Hv
,ništa od juhice preživel je vragec i nekako se već skoro udomaćil
OOooooooo Pa tko je to tu kod nas........ pa ja tek sada vidio.....
Poštovanje Leny!
Poštovanje Leny!
zoki- Broj postova : 168
Kaj je i naša pingy na godišnjem? , ili samo tepa jureku i odgovara ga od homofobije
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 2 / 5.