prijavno odjavni topic
+8
pitijacro
muhanicar
mtd001
pingy321
zoki
Imbra
Fatima Arapova
Hasanaga
12 posters
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
radio na firmu a ne radio malu djecu , a i to bi morao ..paučina je ko u piramidi
dobro jutrooooooooooooo svite
dobro jutrooooooooooooo svite
Djecu smo za danas odradili ,ajmo sada nešt gdje treba mozak uključiti.
koooolko posla,a baš mi se neda.
Imam za prebirat sjemenske krumpire,pa nasipavat u gajbice.pa na prikolici krupan za istovariti - a bi se to skipaLO ali ima sitnoga dosta pomješanoga pa ga treba prebirati,pa moram muhaču izbrojiti krvna zrnca jer mi dao zadatak da mu nešt preračunam i ja sam mu rekla da jesam a nisam,ali sada velim (opet) da budem,a to je moja zadnja sve dok opet ne pita jesam li,a onda mu ja opet budem rekla da jesam i da ću mu u slijedećem pp reći što i kolko......i tako....al do projeća bude stoposto.
Jutro je.
Svi normalni već nešt rade.
Hvala Bogu kaj ja nis nomalna.
koooolko posla,a baš mi se neda.
Imam za prebirat sjemenske krumpire,pa nasipavat u gajbice.pa na prikolici krupan za istovariti - a bi se to skipaLO ali ima sitnoga dosta pomješanoga pa ga treba prebirati,pa moram muhaču izbrojiti krvna zrnca jer mi dao zadatak da mu nešt preračunam i ja sam mu rekla da jesam a nisam,ali sada velim (opet) da budem,a to je moja zadnja sve dok opet ne pita jesam li,a onda mu ja opet budem rekla da jesam i da ću mu u slijedećem pp reći što i kolko......i tako....al do projeća bude stoposto.
Jutro je.
Svi normalni već nešt rade.
Hvala Bogu kaj ja nis nomalna.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Baš me briga, ako nebu dost zna se, ako bude previše isto tak se zna. A možda dotle i umrem pa dragom Bogu svejedno.
Od danas puštam bradicu i obrve i pijem isključivo kafučino
Od danas puštam bradicu i obrve i pijem isključivo kafučino
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Kako to misliš i obrve?????
Kafučino može,to i ni loše,ali bradicu nemoj.
Za svojh .......i nešt sitno godina i ovako prestaro izgledaš ,a onda te budu i vakve ko ja zvale striček.xD.
Kafučino može,to i ni loše,ali bradicu nemoj.
Za svojh .......i nešt sitno godina i ovako prestaro izgledaš ,a onda te budu i vakve ko ja zvale striček.xD.
pitijacro- legionar
I ti polako vučeš na rosu u podne ...
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Dobro jutro udarnicima i Vama sto malu djecu jos uvijek pravite, ili se samo pravite da pravite,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Bobić je napisao/la:Dobro jutro udarnicima i Vama sto malu djecu jos uvijek pravite, ili se samo pravite da pravite,,,
A kaj - nekad pravimo,nekad se pravimo da pravimo - al ko što Admin veli - tu i tamo paučinu skinemo.
pitijacro- legionar
Dobro je to, bar nemate problema kaj se tice kiseljenja zelja,,,
startne kisenine u izobilju,,,
startne kisenine u izobilju,,,
Bobić- legionar
muhanicar je napisao/la:I ti polako vučeš na rosu u podne ...
E pa ubit ću te ko zeca u kupusu.
Pa kaj.Sada su vlažni dani i rosa traje cijeli dan.
pitijacro- legionar
Je*em ti kokice, sje*ale mi plombu, morat cu danas kod zubic vile,,,
moram se samo najaviti,,,
odoh delat sad,,,
moram se samo najaviti,,,
odoh delat sad,,,
Bobić- legionar
Bila.
Kupila.
Vratila se.
I ono između isto.
Kupila.
Vratila se.
I ono između isto.
pitijacro- legionar
Blago tebi.
A meni bude i lijepo završio - kuham si batat.
A meni bude i lijepo završio - kuham si batat.
pitijacro- legionar
Kak se divno veseliš.
nebrini,već će se dogoditi nešto što će ti izbrisati smiješak sa lica.
dugi je dan pred tobom.....
nebrini,već će se dogoditi nešto što će ti izbrisati smiješak sa lica.
dugi je dan pred tobom.....
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:niko mi nemre ovaj dan pokvarit
Mora da je bilo spasovo danas,,,
Dobro Vam jutro,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
ja se bojim spasova ..vesleim se poslu a ne papirima jebena radnička klasa , puj majku mu i kapitalizmu
pitijacro je napisao/la:Ona je jako svestrana žena - zna sve sama.Pitam se ak si i djecu nije pravila sama.E,materemi,to bum ju pitala kad je slijedeći puta vidim - i sam da reknem - Pingy,naj u srijedu na sajam ići,ja bum na placu.Na sajmu bude moj muž.(ak sad rekneš da si morala kuruzu kupiti,našopala te bum kak racu)
,hahahahahaaa..tek tolko da znaš,skoro i jesam, on ga je lepo u posudicu.. ,a dr/ji pihnuli kam treba, ..
Ja u sredu koju sam piknula nije bilo ni tebe mi mužeka pa tako sada gibam na sejem a ak te tam nebude idem na plac jer te bum našla 100% danas
pingy321- Broj postova : 165
Ebo te da te ebo - znaš da si me ubila danas.Ovo mi je bio četvrti kapučino od jutros.
Bila ja prekjučer u Sloveniji,a tamo ima deterđent za suđe 3 litre za euro i pol.Pa ja to ispričala ovama svojima na placu,a one graknule - kad ideš opet,kupuj.I ja kupila jednoj devet litara,jednoj šest.Ali im nisam htjela uzeti paru - častila ih za prvi puta,i sada,šta će one meni - donjela mi kapučino jedna,još ga nisam ispila,donjela i druga.A deset minuta prije toga sam popila prvi koji sam si donjela sama.I sada ti naletjela,i ja popila četvrti. Kiselina mi radi ko para u ekspres loncu.A spavala ove noći nebudem ak me netko ne mlatne drvenim batom po glavi.
Bila ja prekjučer u Sloveniji,a tamo ima deterđent za suđe 3 litre za euro i pol.Pa ja to ispričala ovama svojima na placu,a one graknule - kad ideš opet,kupuj.I ja kupila jednoj devet litara,jednoj šest.Ali im nisam htjela uzeti paru - častila ih za prvi puta,i sada,šta će one meni - donjela mi kapučino jedna,još ga nisam ispila,donjela i druga.A deset minuta prije toga sam popila prvi koji sam si donjela sama.I sada ti naletjela,i ja popila četvrti. Kiselina mi radi ko para u ekspres loncu.A spavala ove noći nebudem ak me netko ne mlatne drvenim batom po glavi.
pitijacro- legionar
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic