prijavno odjavni topic
+8
pitijacro
muhanicar
mtd001
pingy321
zoki
Imbra
Fatima Arapova
Hasanaga
12 posters
Stranica 27 / 40.
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Evo ja jutros suknuo dva u Kc, reko da ti ne moras,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Hvala na trudu,ali sam te pretekla.A i popodne sam jednu bedastoču napravla.
Srećom kaj nisam narkomanka,mislim da bih umrla mlada.Nisam karakter,puna sam poroka.
Popustilo sada,sad ću na spavanje.
Srećom kaj nisam narkomanka,mislim da bih umrla mlada.Nisam karakter,puna sam poroka.
Popustilo sada,sad ću na spavanje.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Bilo noću vedro.Gledala sam kroz prozor zvijezde.Kak je romantično bilo.....i mislim ja,bude ujutro mraz.Sad,il sam ga ja prespavala,il ga nije bilo.....
Dolje kapitalizam.
Dolje moj muž .
Ja gore.
( )
Dolje kapitalizam.
Dolje moj muž .
Ja gore.
( )
pitijacro- legionar
Idem spavati.
Laku noć.
Laku noć.
pitijacro- legionar
Dobro jutro.
Koji mraz je vani. Hladno....
Hm,neznam ak mi nije paprika smrzla.Vidjeti ću oko deset.Bude mi žao ako je.A bila sam na vagi - pobrati je ili ne.
Koji mraz je vani. Hladno....
Hm,neznam ak mi nije paprika smrzla.Vidjeti ću oko deset.Bude mi žao ako je.A bila sam na vagi - pobrati je ili ne.
pitijacro- legionar
I vama dobar jutar.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Bil sam vani, udahnul svježinu, temperatura po mojem, lagano štipka za nos...
Pokušal upaliti makinu, uspješno, shvatil zašto je u posljednje vreme potrošnja poduplana ...
Nakuril u garages da se stemperira, a kad se vratim posprema
Pokušal upaliti makinu, uspješno, shvatil zašto je u posljednje vreme potrošnja poduplana ...
Nakuril u garages da se stemperira, a kad se vratim posprema
muhanicar- legionar
Bila u plastenicima - paprika b.o. za sada.
Muhač dobro jutro,samo delaj, u poslu je spas,u ljenčarenju zadovoljstvo. Pa tko šta više voli....
Termostat na 22, di su ona dobra vremena dok sam ga metla na 25......iako,vele za vođenje ljubavi je najoptimalnije na 18. Kvragu,što mi sad nije trideset pa da mogu stalno imati na 18, kolko bih uštedjela.....
Muhač dobro jutro,samo delaj, u poslu je spas,u ljenčarenju zadovoljstvo. Pa tko šta više voli....
Termostat na 22, di su ona dobra vremena dok sam ga metla na 25......iako,vele za vođenje ljubavi je najoptimalnije na 18. Kvragu,što mi sad nije trideset pa da mogu stalno imati na 18, kolko bih uštedjela.....
pitijacro- legionar
A-uuuuuuuu....ak nije nabacil koju kilu od prošle jeseni, nebumo mi njega tak brzo večeras vidjeli na forumu. Neka se bude sigurno zalijepila za njega.
pitijacro- legionar
Daj ne farbaj - od šest do deset - u tolko se vremena može i sa mamom kava popiti i sa razrednicom dodatne informacije odraditi.
Kaje,maloj malo šteka tjelesni, pa tata pogura malo.... jel.....A ko nebi za čercu, nemoraš se ništ sramiti, znamo kak to ide.....
Kaje,maloj malo šteka tjelesni, pa tata pogura malo.... jel.....A ko nebi za čercu, nemoraš se ništ sramiti, znamo kak to ide.....
pitijacro- legionar
Cini se kako i mene to za koji dan ocekuje,,,
zanimljivo, i mojoj je razredna profesorica tjelesne kulture,,,
kako se cini moram i neke izostanke opravdati,,,
samo da ne ostanem zadnji i na kraju kao prekonekoliko puta do sad,,,
zanimljivo, i mojoj je razredna profesorica tjelesne kulture,,,
kako se cini moram i neke izostanke opravdati,,,
samo da ne ostanem zadnji i na kraju kao prekonekoliko puta do sad,,,
Bobić- legionar
ma nemreš ostati zadnji ,m ako obrađuje po redu bobić je po abecedi vrlo rano ..
jebate koja sramota , ganjala me kontrola , prvi put u životu ...ja sim , oni tam ..stampedo u tramvaju ..naravno švrcanih pola tramvaja
jebate koja sramota , ganjala me kontrola , prvi put u životu ...ja sim , oni tam ..stampedo u tramvaju ..naravno švrcanih pola tramvaja
Admin je napisao/la:ma nemreš ostati zadnji ,m ako obrađuje po redu bobić je po abecedi vrlo rano ..
A Bobić nije moje prezime,,,
Bobić- legionar
A ti si valjda vlovil red odpozadi kad se tak dugo nisi vratio - ma je,ti si Admin...
sigurno te nisu vlovili, pa tko bi tebe zamjetio u gužvi,jel.
Ma daj Admin ne zajebaj,kak si tak nesnalažljiv - odglumiš nesvjesticu i to je to. Još dobiš i bonbončeka u usta, a i neka teta bi ti možda dala umjetno disanje usta na usta.
Mene čudi ta ljudska nesnalažljivost - tak se meni jedna prijateljica žalila - ona bi tako posvuda išla,ali je muž neće voziti.I velim ja njoj - pa moraš mu platiti pa te bu peljal kam god poželiš. Još bude i pital kad budete opet nekam išli.Pa kak misliš to platiti - pitala je ona. Jednostavno,daš mu.Za tjedan dana veli ona meni - dala ona, ali je svejedno nije htel peljati. Ma je,rekla joj ja - to ti se tako ne dela - ne daje se prije neg poslije - prvo samo obečaš i pokažeš kaj more dobiti - to kao mali predujam - a dok otpelja i dođete kući,e, onda se daje....Šest godina se samnom druži i još nije naučila......
Bobić,pripremi se za školski sastanak-Djeca su naše najveće blago.I ja sam morala lagati da opravdam izostanke.Moj je sin išao u školu,ali je stao na pol puta.Otišao curi i nakon kraja nastave došao doma. Bem ga blentavog, neznam na koga je -ko da ga neki
susjed napravio,a ne mi,mirni sramežljivi ljudi.....
sigurno te nisu vlovili, pa tko bi tebe zamjetio u gužvi,jel.
Ma daj Admin ne zajebaj,kak si tak nesnalažljiv - odglumiš nesvjesticu i to je to. Još dobiš i bonbončeka u usta, a i neka teta bi ti možda dala umjetno disanje usta na usta.
Mene čudi ta ljudska nesnalažljivost - tak se meni jedna prijateljica žalila - ona bi tako posvuda išla,ali je muž neće voziti.I velim ja njoj - pa moraš mu platiti pa te bu peljal kam god poželiš. Još bude i pital kad budete opet nekam išli.Pa kak misliš to platiti - pitala je ona. Jednostavno,daš mu.Za tjedan dana veli ona meni - dala ona, ali je svejedno nije htel peljati. Ma je,rekla joj ja - to ti se tako ne dela - ne daje se prije neg poslije - prvo samo obečaš i pokažeš kaj more dobiti - to kao mali predujam - a dok otpelja i dođete kući,e, onda se daje....Šest godina se samnom druži i još nije naučila......
Bobić,pripremi se za školski sastanak-Djeca su naše najveće blago.I ja sam morala lagati da opravdam izostanke.Moj je sin išao u školu,ali je stao na pol puta.Otišao curi i nakon kraja nastave došao doma. Bem ga blentavog, neznam na koga je -ko da ga neki
susjed napravio,a ne mi,mirni sramežljivi ljudi.....
pitijacro- legionar
Kam ide ovaj svet.... nekad su tateki s kolima u školu išli, a sad s kurcom....
Ajd, ako ništ drugo barem je početno slovo isto ostalo.
Ajd, ako ništ drugo barem je početno slovo isto ostalo.
muhanicar- legionar
Kaj mi more biti ak sam se nadisala varikine?
Materemi,kak su se fuge počele bijeliti među pločicama,bum poslikala poslije da se vidi, a prije bilo u kutevima ful crno.
Nebum valjda i ja sad bijela iznutra???????
Materemi,kak su se fuge počele bijeliti među pločicama,bum poslikala poslije da se vidi, a prije bilo u kutevima ful crno.
Nebum valjda i ja sad bijela iznutra???????
pitijacro- legionar
to je trebal biti sarkazamBobić je napisao/la:Admin je napisao/la:ma nemreš ostati zadnji ,m ako obrađuje po redu bobić je po abecedi vrlo rano ..
A Bobić nije moje prezime,,,
nisu ...a da jesu odglumil bi skrivenu kamerupitijacro je napisao/la:A ti si valjda vlovil red odpozadi kad se tak dugo nisi vratio - ma je,ti si Admin...
nesvjestica neam šanse , imal sam hlače na crtu
A-uuuuuuuu, samo jednom da te vidim u hlačama na crtu!
Nemrem vjerovati kaj sve tata za čercu u stanju napraviti.
Ma ne vejrujem ti.
Nemrem vjerovati kaj sve tata za čercu u stanju napraviti.
Ma ne vejrujem ti.
pitijacro- legionar
A kaj to bješe seks????
Ma lažem,sam se pretvaram da neznam - teoriju još uvijek znam napamet.
Danas sam na dvorištu spalila brdo odjeće.Kak je to gorjelo.I jedna kožne čizmice,smeđe,nisam niti znala da ih imam,ma ko iz dučana su bile.A mi sada žao,budu one opet u modu došle.
U ponedaljak palim dalje.Nešt sam naslagala u jednu kutiju i to bude išlo poštom za nekoga.
Traži se ženska noga 38 za jedne nijednom nošene salonkice. I njih budem nekome deportirala.
Moja najljepša božična
Ma lažem,sam se pretvaram da neznam - teoriju još uvijek znam napamet.
Danas sam na dvorištu spalila brdo odjeće.Kak je to gorjelo.I jedna kožne čizmice,smeđe,nisam niti znala da ih imam,ma ko iz dučana su bile.A mi sada žao,budu one opet u modu došle.
U ponedaljak palim dalje.Nešt sam naslagala u jednu kutiju i to bude išlo poštom za nekoga.
Traži se ženska noga 38 za jedne nijednom nošene salonkice. I njih budem nekome deportirala.
Moja najljepša božična
pitijacro- legionar
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic