prijavno odjavni topic
+8
pitijacro
muhanicar
mtd001
pingy321
zoki
Imbra
Fatima Arapova
Hasanaga
12 posters
Stranica 37 / 40.
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Neznam ak mi sada muža neće zvati na roditeljski sastanak, pobjegla ja jučer, a razradila sam detaljni plan kako ću i danas.
Ak ne dobijem ukor pred isključenje bude dobro.....
Ali imam ja moju Suzu iz savjetodavne ,bude ona meni sredila sve kaj treba.A i predavač mi dobar, znamo se dvadesetak godinica....nema zime - sjedimo u zimskim jaknama,ima nas sto pedeset,utopim se ja u masi,klisnem neprimjetno,pogotovo zato jer imam nešt u glavi pa sjednem kod vratiju......
Ak ne dobijem ukor pred isključenje bude dobro.....
Ali imam ja moju Suzu iz savjetodavne ,bude ona meni sredila sve kaj treba.A i predavač mi dobar, znamo se dvadesetak godinica....nema zime - sjedimo u zimskim jaknama,ima nas sto pedeset,utopim se ja u masi,klisnem neprimjetno,pogotovo zato jer imam nešt u glavi pa sjednem kod vratiju......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Sad tu nešt nije jasno - jel su ti umoran od tri ture ili si tak umoran ko da su triput zaredom
pitijacro- legionar
nažalost nema pravog smajlija , pa inproviziram ..
Kad bi ja mogo tri put ne bi gutao svaki dan prašine razne niti skrivao ruke pred gospodom svakije vrste manje vrijedne od sebe
Kad bi ja mogo tri put ne bi gutao svaki dan prašine razne niti skrivao ruke pred gospodom svakije vrste manje vrijedne od sebe
E kad bi mogo nebi ti tu sad bio nego u Kolivudu,,,
i skoro svaka bi ti dala,,,
dobro to se tak veli,,,
i skoro svaka bi ti dala,,,
dobro to se tak veli,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
e da ..a u ovo doba bi me vijetmanske djevice prale noge i donosile slastice razne , grickale nokte i čupale za obrve
Sad ti meni nešt nije jasno - zašto su te djevice tolko na cijeni.Nit znaju šta raditi nit kako se šta radi.
Materemu, kad malo razmislim,i ja bih se već mogla ubrojiti u djevice.....
Materemu, kad malo razmislim,i ja bih se već mogla ubrojiti u djevice.....
pitijacro- legionar
Dobro jutro - veli djevica po rođenju i horoskopu.
Hvala Bogu kaj nisam i fizički djevica pa ne moram nikome prati noge i gristi prste. Ajd, čupati bih mogla ak treba, pogotovo nekome kosu ak me se rasrdi.
Danas bum pisala test.Uo bu drugo.
Prvo se budem prek telefona posvadila sa nekim jer mi nije poslano što mi je obečano. Dva puta. Koja bezobzirnost.Kak me to smeta.
Ajmo u to ime jednu si odslušati -
Hvala Bogu kaj nisam i fizički djevica pa ne moram nikome prati noge i gristi prste. Ajd, čupati bih mogla ak treba, pogotovo nekome kosu ak me se rasrdi.
Danas bum pisala test.Uo bu drugo.
Prvo se budem prek telefona posvadila sa nekim jer mi nije poslano što mi je obečano. Dva puta. Koja bezobzirnost.Kak me to smeta.
Ajmo u to ime jednu si odslušati -
pitijacro- legionar
Dobro jutro,,,
Ako se nesto ne promjeni ili ja ne ubrzam narednih 40-45 dana sam u orezivanju,,,
[You must be registered and logged in to see this link.]
ovo je bila samo psiholoska priprema,,,
Ako se nesto ne promjeni ili ja ne ubrzam narednih 40-45 dana sam u orezivanju,,,
[You must be registered and logged in to see this link.]
ovo je bila samo psiholoska priprema,,,
Bobić- legionar
Dobar si.
nekako me podsjećaš na mene.
nekako me podsjećaš na mene.
pitijacro- legionar
Dršte mi fige kaj uspijem sve dobro prepisati.Kaj dobim 5.
pitijacro- legionar
Kao da neko gleda te ispite ...... kad vidim kakvi igrači se tam okupljaju ......
Tam gore na bregu (uf breg, nije me gore bilo , ali subota je moja ) se održaval ispit za rukovatelja motorkom. Tam se rađaju s sjekirom u rukama, a motorku im poklanjaju za prvi rođendan.
Ujutro u 10 je trebalo početi predavanje i naguralo se pol sela u lokalnu birtiju. Popili su barem deset soma kuna dok su dočekali predavača koji se pojavil u kasno popodne i sa sobom ponesel žig.
Jel ste uplatili i znate rukovati pilama, a ovi daaaaaa. Dajte knijge i bal može početi....
Tak je ovo.
Tam gore na bregu (uf breg, nije me gore bilo , ali subota je moja ) se održaval ispit za rukovatelja motorkom. Tam se rađaju s sjekirom u rukama, a motorku im poklanjaju za prvi rođendan.
Ujutro u 10 je trebalo početi predavanje i naguralo se pol sela u lokalnu birtiju. Popili su barem deset soma kuna dok su dočekali predavača koji se pojavil u kasno popodne i sa sobom ponesel žig.
Jel ste uplatili i znate rukovati pilama, a ovi daaaaaa. Dajte knijge i bal može početi....
Tak je ovo.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Idem u Pitomaču!!!!
pitijacro- legionar
Je*i se odo ja u rezidbu,,,
Bobić- legionar
Da sam znala kamo,došli bismo.
A bili smo u selu prije Kladara kod jednih prijatelja, jednog lovca Đure, ali ne strašnog, malo smo tako navratili, usput,na povratku kući.
E,dok si ti napisao - dođeš na kavu - ja sam već sjedila u autu i zamakla iza prvog zavoja.Ovo je bila trenutna odluka i isti čas smo krenuli.
Ali slijedeći puta ćemo popiti obavezno.
A bili smo u selu prije Kladara kod jednih prijatelja, jednog lovca Đure, ali ne strašnog, malo smo tako navratili, usput,na povratku kući.
E,dok si ti napisao - dođeš na kavu - ja sam već sjedila u autu i zamakla iza prvog zavoja.Ovo je bila trenutna odluka i isti čas smo krenuli.
Ali slijedeći puta ćemo popiti obavezno.
pitijacro- legionar
Tu sam ja blizu Lukoila bio,,,
A kog si vraga u Pitomači delala, nije valjda da si na masazu isla,,,
A kog si vraga u Pitomači delala, nije valjda da si na masazu isla,,,
Bobić- legionar
muhanicar je napisao/la:Kao da neko gleda te ispite ...... kad vidim kakvi igrači se tam okupljaju ......
Tak je ovo.
Ma u pravu si.
Ja pola predavanja nisam odslušala,ali sam test riješila na brzinu.A onda je predvačica za one koji nisu znali davala indicije za točan odgovor.
A dobili smo i jedan list sa pitanjima kako ocijenjujemo predavače,organizaciju tečaja i korisnost.Jedno od pitanja je bilo što nam je bilo najkorisnije od predavanja. Ja sam napisala - PAUZE. Kak su se ove muške konjine oko mene smijali, kak su se smijali, htjeli su pokrepati.
Skasirali su danas 60000 kuna.Za efektivnih devet sati bla bla bla.......koji nikome nisu trebali.
pitijacro- legionar
Ma na malom plasteniku mi je folija podrapana,a vrijeme je za presadnju niknutoga.....
Došla ja doma i veli muž - šta ćemo.Obzirom da sam već bila obučena ,auto vani, a ovi radili samo do tri - mi sjeli i pošli....kak se zovu - metaplast,ili kako,ti što plastenike rade.....
pitijacro- legionar
Kod Blazincica ili?
u Turnasici?
ili si bila kod ovih na magistrali DH plastenici?
u Turnasici?
ili si bila kod ovih na magistrali DH plastenici?
Bobić- legionar
Na magistrali.
A imamo prijatelje Tržić Đuru i Zdenku,mislim da te on zna......
A imamo prijatelje Tržić Đuru i Zdenku,mislim da te on zna......
pitijacro- legionar
Iz Klostra Podravskog ili?
Bobić- legionar
Je.
Ideš sa glavne ceste lijevo dok ideš iz Pitomače.
Znaš ga?
Ideš sa glavne ceste lijevo dok ideš iz Pitomače.
Znaš ga?
pitijacro- legionar
Ne ovak na prvu ali vjerujem da ga znam samo kad bi ga vidio,,,
Mene zna cijela okolica,,,
Mene zna cijela okolica,,,
Bobić- legionar
Plavokos. Baš plavi,plaviji od mene.
Ma nema veze, nebitno.