Problem veliki
+2
muhanicar
pitijacro
6 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Problem veliki
Zapravo,znaš šta - hajdemo taj cepter ,forverke ,onu plastiku - ne mogu se sjetiti kak se zove,delimano suđe i ostala sranja nazvati pravim imenom - ljudska bedastoča i povodljivost.Svi imaju pa moram imati i ja.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
tanjuri nikad nisu izvađeni iz kutije osim u ogledne svrhe..i stoje tako 15 godina
danas vrijede više nego onda neka cobalt seija
danas vrijede više nego onda neka cobalt seija
Mene uopče sram napisati kolko sam novac dal i koji sam bedak bil kad sam beštek kupoval najskuplji u ponudi
I onda kad je došlo doma veli ova moja bumo to čuvali za koga, vadi to van. Kome treba nek si kupi.
Razočaran sam definitivno bil s tanjurima (jedni skupi su bili plačeni, a oni drugi od Pilona ""gratis"") ali o tome sam več pisal. Nakon kaj sam skoro M........M.............. nahranil iz njih i taj problem smo uspješno riješili.
Samo suđe mi je ljepo samo radi toga kaj je sve podjednakog izgleda i ako je održavano ljepo izgleda.
Kvaliteta pripreme, ukus hrane i sve ostalo mi je najslađe kad se napravi u nekoj tavici ili običnom protvanju ...............
Nude oni i danas kojekakve gluposti, ali i da imam nedam.
Kod mene su ustvari bili drugi razlozi zbog kojih sam ja ulagal u Zepter ali ......... Nije mi žal, ali nikad više
I onda kad je došlo doma veli ova moja bumo to čuvali za koga, vadi to van. Kome treba nek si kupi.
Razočaran sam definitivno bil s tanjurima (jedni skupi su bili plačeni, a oni drugi od Pilona ""gratis"") ali o tome sam več pisal. Nakon kaj sam skoro M........M.............. nahranil iz njih i taj problem smo uspješno riješili.
Samo suđe mi je ljepo samo radi toga kaj je sve podjednakog izgleda i ako je održavano ljepo izgleda.
Kvaliteta pripreme, ukus hrane i sve ostalo mi je najslađe kad se napravi u nekoj tavici ili običnom protvanju ...............
Nude oni i danas kojekakve gluposti, ali i da imam nedam.
Kod mene su ustvari bili drugi razlozi zbog kojih sam ja ulagal u Zepter ali ......... Nije mi žal, ali nikad više
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Tako i ja imam jednu garnituru čaša od glatkog tankog kristala - isto kobaltni obrub - koje sam nekoliko puta gostima na stol stavila i imaju brat bratu dvadesetak godina.I uvijek kada ih metnem strepim da netko neku ne razbije - prvo jer takve više nemožeš kupiti,a drugo - sama sam si ih kupila jer su mi bile lijepe i veoma su mi drage.A jedne druge,ručno brušene mi je muž razbio jednu,a prije dvadesetak godina su plačene jedno tisuću kuna. I to zato jer je prijatelju kojega je on jako volio ponudio pivom iz nje.Bem ti sreću.:) Čašu od dvijesto kuna ubi flaša pive za pet kuna.Za nasmijati se od srca....:)
Meni su one šalice bile jako ružne i nije mi padalo na pamet kupovati ih.Dobila sam gratis noževe koje sam ubila u karfiolu i brokuli - ostao je samo najmanij,a največi sada negdje u garaži tavori - da sve premečem,možda bih ga našla,ali mi ne pada na pamet - ovaj od pedeset kuna reže isto ko cepterov.
Ma sve je to lijepo i kvalitetno.ali preplačeno.Dobro je ako to kupiš iz osobnog zadovoljstva - ako se uzima zbog prestiža,to je uludo bačeni novac.Moji susjedi su uzeli dvije garniture suđa i na pola otplate odustali - nisu financijski više mogli izdržati trošak.Sujeta je prokleti pokretač.
Imam ja dvije šalice za kavu sa tanjuričima od češkog porculana.Za mene i muža,za neke naše posebne prilike.Zapravo ih koristimo jednom godišnje,a cijelo ostalo vrijeme ne izlaze iz vitrine.Samo sam jednom iz njih poslužila kavu jednim našim prijateljima.Nemaju oni pojma koja je to gesta bila - nisu niti danas svijesni što su od mene dobili.Duhovno.:)
Meni su one šalice bile jako ružne i nije mi padalo na pamet kupovati ih.Dobila sam gratis noževe koje sam ubila u karfiolu i brokuli - ostao je samo najmanij,a največi sada negdje u garaži tavori - da sve premečem,možda bih ga našla,ali mi ne pada na pamet - ovaj od pedeset kuna reže isto ko cepterov.
Ma sve je to lijepo i kvalitetno.ali preplačeno.Dobro je ako to kupiš iz osobnog zadovoljstva - ako se uzima zbog prestiža,to je uludo bačeni novac.Moji susjedi su uzeli dvije garniture suđa i na pola otplate odustali - nisu financijski više mogli izdržati trošak.Sujeta je prokleti pokretač.
Imam ja dvije šalice za kavu sa tanjuričima od češkog porculana.Za mene i muža,za neke naše posebne prilike.Zapravo ih koristimo jednom godišnje,a cijelo ostalo vrijeme ne izlaze iz vitrine.Samo sam jednom iz njih poslužila kavu jednim našim prijateljima.Nemaju oni pojma koja je to gesta bila - nisu niti danas svijesni što su od mene dobili.Duhovno.:)
pitijacro- legionar
Kod mene nije u igri bil prestiž, nešto sasvim deseto. Čak bi se usudil reči da je to bilo iz potrebe.
Baš neki dan sam pri starcima bil na ručku, ali sam ja po dobrom starom običaju kasnil i kad sam došel stol je bil pospremljen. Ormar, limeni tanjur pa po žlicu koja me odhranila (garantiram da je fali četvrtina jer je pojeđena).
Več jako dugo se nisam tak fino najel makar je (onaj zekan zbog kojeg sam dobil po frnjokli) bil u Cepterovom loncu spreman .......
potpuno se slažem da je to definitivno bačen novac oko toga suđa, ali imal sam ja i kafe aparat. Taj se nakuhal kavica i njega mi je jedinog žal, a puno mi dati soma kuna za popravak.
Nego, jesi ti zaljepila tu ručku ili ju uspjela otšarafiti?
Baš neki dan sam pri starcima bil na ručku, ali sam ja po dobrom starom običaju kasnil i kad sam došel stol je bil pospremljen. Ormar, limeni tanjur pa po žlicu koja me odhranila (garantiram da je fali četvrtina jer je pojeđena).
Več jako dugo se nisam tak fino najel makar je (onaj zekan zbog kojeg sam dobil po frnjokli) bil u Cepterovom loncu spreman .......
potpuno se slažem da je to definitivno bačen novac oko toga suđa, ali imal sam ja i kafe aparat. Taj se nakuhal kavica i njega mi je jedinog žal, a puno mi dati soma kuna za popravak.
Nego, jesi ti zaljepila tu ručku ili ju uspjela otšarafiti?
muhanicar- legionar
Ja sam zepter kupila jer su kupovali svi.Pa i ja digla nogu.....da mi potkovu zakucaju..... povodljivost.....
evo mi i friteze u špajzu - već desetak godina nije bila van njega.....ja željna pomfrita ko malo dijete,pa si ga u restoranu naručim.....
suđerica u kuhinji - suđe perem ručno - ali ajd,to sam sada spremna izmjeniti - još samo malo - otkrila sam u Sloveniji deterđent za suđe - tri litre za jedanaest kuna - već ga godinu dana kupujem i sada iz inata neću od njega još odustati - eto mene lude.....uzela danas šest pakiranja po tri litre - razdjeliti ću prijateljicama nek se vesele...
Kad bih bila zalijepila - dopodne sijala salatu,sjedila kod susjede,lupala komp malo,popodne bila u Sloveniji,unuci odnjela monetarni rođendanski poklon - ali budem.Samo znaš kaj mi je problem još - na malom loncu mi je otpala ona mala crna ručka koja je ispod čelika.E - ona se šarafi.A neznam kamo sam je metnula. Šta da sa time napravim - to mi moraju oni odraditi - piše da košta dva eura.
evo mi i friteze u špajzu - već desetak godina nije bila van njega.....ja željna pomfrita ko malo dijete,pa si ga u restoranu naručim.....
suđerica u kuhinji - suđe perem ručno - ali ajd,to sam sada spremna izmjeniti - još samo malo - otkrila sam u Sloveniji deterđent za suđe - tri litre za jedanaest kuna - već ga godinu dana kupujem i sada iz inata neću od njega još odustati - eto mene lude.....uzela danas šest pakiranja po tri litre - razdjeliti ću prijateljicama nek se vesele...
Kad bih bila zalijepila - dopodne sijala salatu,sjedila kod susjede,lupala komp malo,popodne bila u Sloveniji,unuci odnjela monetarni rođendanski poklon - ali budem.Samo znaš kaj mi je problem još - na malom loncu mi je otpala ona mala crna ručka koja je ispod čelika.E - ona se šarafi.A neznam kamo sam je metnula. Šta da sa time napravim - to mi moraju oni odraditi - piše da košta dva eura.
pitijacro- legionar
Deni to sve van i daj Nini i mačkima da jedu i piju iz toga, a ti si kupi plastične tanjure ili catering
Netreba ti ni perilice ni detrđenta
Netreba ti ni perilice ni detrđenta
muhanicar- legionar
Znaci nis' samoja takav idiot, ima nas vise takvih,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
mene da budem iskren ne nervira toliko to possuđe koliko menerviraju oni kristalni ukrasi koji, kako ja kazem, kod nas sluze samo za pranje,,,
istina bog da od svega koristimo samo case za sampanjac i to jednom godisnje a sve ostalo sluzi samo za pranje,,,
kako djeca odrastaju cini se da vrlo brzo niti case nece vise izlaziti iz vetrine,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
osim naravno dva puta godisnje radi pranja,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
mene da budem iskren ne nervira toliko to possuđe koliko menerviraju oni kristalni ukrasi koji, kako ja kazem, kod nas sluze samo za pranje,,,
istina bog da od svega koristimo samo case za sampanjac i to jednom godisnje a sve ostalo sluzi samo za pranje,,,
kako djeca odrastaju cini se da vrlo brzo niti case nece vise izlaziti iz vetrine,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
osim naravno dva puta godisnje radi pranja,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Moje kristalke redovito izlaze,ma izlaze redovito sve osim jedne garniture,one o kojima sam govorila - te samo rijetko - rezultat je taj da niednih,osim tih više nema šest komada.Zna muhač iz kakvih je pio,e,te su umeđuvremenu spale na tri komada - a nije prošlo prošla godina.A bilo ih je već onda pet.
Ide meni to lupanje,ide.....svaki čas nešto razbijem.
ma kaj,sve je to potrošni materijal koji nas služi po onoj - ide ćup na izvor dok se ne razbije.Ali one svoje nedam.
Nismo mi neki posebni bedaki - moraš ti vidjeti mojeg EPMBZ -eta. E,taj ti ne pije bilo šta iz bilo čega - a konjeto vaših godina - 42.On se kod mene nemože napiti vode jer ja imam čaše za sve samo ne za vodu popit.Onda sam se ja raspizdila u nedjelju i natočila mu u šalicu za kapučino (znaš muhač koju) i tutnula ćeri u ruku,grdo ju pogledala i rekla - il pijte il skapajte.
Ide meni to lupanje,ide.....svaki čas nešto razbijem.
ma kaj,sve je to potrošni materijal koji nas služi po onoj - ide ćup na izvor dok se ne razbije.Ali one svoje nedam.
Nismo mi neki posebni bedaki - moraš ti vidjeti mojeg EPMBZ -eta. E,taj ti ne pije bilo šta iz bilo čega - a konjeto vaših godina - 42.On se kod mene nemože napiti vode jer ja imam čaše za sve samo ne za vodu popit.Onda sam se ja raspizdila u nedjelju i natočila mu u šalicu za kapučino (znaš muhač koju) i tutnula ćeri u ruku,grdo ju pogledala i rekla - il pijte il skapajte.
pitijacro- legionar
Znal sem ja od samog pocetka da si tizajebana EPMB punica,,,
Bobić- legionar
Bobić je napisao/la:Znal sem ja od samog pocetka da si tizajebana EPMB punica,,,
Jesam - sve ono što iz korijena te riječi možeš izdefinirati.Tuto kompleto.
pitijacro- legionar
Nemoj Admin,nemoj........
pitijacro- legionar
A pokrovec???
Imbra- Broj postova : 218
Jesam,jesam....vidi......
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
[img][You must be registered and logged in to see this link.][/img]
Ovo je pokušaj prvi po receptu Imbre.
Ne košta ništa,lijepilo bilo u ormariču,knjige na polici,ošmirglano po savjetu pater familiusa foruma.Padre tnx na savjetu - .Bih ti ja ali rekli smo niks.
Ako po prognozi nekih ovo loše završi,ići ću na savjet patera - dvokomponentno ljepilo.
Ako ni to ne prođe,živcima i troškom ću se približiti jednoj novoj fanj rajngli pa ak me pukne - kupim.
pitijacro- legionar
Pa šta ti misliš,pa ja sam majstorica.Kakvo ljepljenje prstiju.
Danas ide poklopac u probu.Ako otpadne,uzimam Adminov savjet.Ako i to nebude prošlo - uzimam borer,bušim rupe i zašarafim.Nek sam prokleta ak im budem ja dala dvadeset eura plus posao plus peljanje poklopca u Zagreb,a možda i odlazak po njega.
Danas ide poklopac u probu.Ako otpadne,uzimam Adminov savjet.Ako i to nebude prošlo - uzimam borer,bušim rupe i zašarafim.Nek sam prokleta ak im budem ja dala dvadeset eura plus posao plus peljanje poklopca u Zagreb,a možda i odlazak po njega.
pitijacro- legionar
Technical parameters
name of the product SUPER GLUE
chemical type Ethyl cyanoacrylate
Viscosity <=100 cps
Curing time 3s-25s
Tensile-Shear Strength 120-160
Key Substrates plastic wood metal aluminum
flash point see msds 87°C
application bonding
Package 50g. 30pcs/box. 12 box/carton
Payment T/T
Shelf life 24 month
MOQ 50 cartons
flammability non-flammable
Caution Mind your eyes and mouth when using the super glue.
name of the product SUPER GLUE
chemical type Ethyl cyanoacrylate
Viscosity <=100 cps
Curing time 3s-25s
Tensile-Shear Strength 120-160
Key Substrates plastic wood metal aluminum
flash point see msds 87°C
application bonding
Package 50g. 30pcs/box. 12 box/carton
Payment T/T
Shelf life 24 month
MOQ 50 cartons
flammability non-flammable
Caution Mind your eyes and mouth when using the super glue.
Pojma nemam kaj tu piše al imam neki šlif da sam badastoču napravila.
Ma kaj - ja sam isprobala rezultat - primila sam ja poklopac i digla visoko u zrak - i ništ ni otpalo.
Idem sad baš kuhati - pa da vidim zašt mi se Admin smije.
Ma kaj - ja sam isprobala rezultat - primila sam ja poklopac i digla visoko u zrak - i ništ ni otpalo.
Idem sad baš kuhati - pa da vidim zašt mi se Admin smije.
pitijacro- legionar
Admin! Drži!!!
skuhala ja u locu tjesteninu (raskuhala ) oprala poklopac,i sve je na mjestu.Koji sam ja majstor,koji sam majstor......
skuhala ja u locu tjesteninu (raskuhala ) oprala poklopac,i sve je na mjestu.Koji sam ja majstor,koji sam majstor......
pitijacro- legionar
A-ha!!! A bum ja sad dobil kakve cevape za korisni savjet? A i pljeskavice su mi fine...
Imbra- Broj postova : 218
Imbra - ma kaj čevape - imaš picu miješanu sa pojačanim kečapom - i to ne malu neg srednju!!!!!
A Admin se smije - al neka - tko se zadnji smije,najslađe se smije.....
A Admin se smije - al neka - tko se zadnji smije,najslađe se smije.....
pitijacro- legionar
E ovako, točno pet lis 31, 2014 10:53 am meni iskrsnuo problem i vi ste se lijepo portudili riješiti ga.
Bilo je tu svakakvih mogućih rješenja, a ja sam se odlučila za najjednostavnije i najjeftinije.
Imbra, hvala, , evo je funkcioniralo točno godinu dana.
Imbra - - ono tvoje rješenje nekako šupljikavo, evo opet taj isti poklopac ostao bez ručke, i kaj sada?
Ajmo dečki, ima tko kakav pametan savjet, rješenje, - bacati nećemo, ipak je to cepter jel, nit smo bedasti a nit rastrošni da kupujemo novo.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Btw - problem se sada produbio, sada se to sve raspalo.
Božek, Božek, kaj da sada napraim da to opet bude u jednom komadu?
Bilo je tu svakakvih mogućih rješenja, a ja sam se odlučila za najjednostavnije i najjeftinije.
Imbra, hvala, , evo je funkcioniralo točno godinu dana.
Imbra - - ono tvoje rješenje nekako šupljikavo, evo opet taj isti poklopac ostao bez ručke, i kaj sada?
Ajmo dečki, ima tko kakav pametan savjet, rješenje, - bacati nećemo, ipak je to cepter jel, nit smo bedasti a nit rastrošni da kupujemo novo.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Btw - problem se sada produbio, sada se to sve raspalo.
Božek, Božek, kaj da sada napraim da to opet bude u jednom komadu?
pitijacro- legionar
Ides u Varazdin, ides jel tak?
odes lijepo tam kod peveca negdje ima ona firma kaj rade pvc stolariju, zamoli ih lijepo da ti to zapune onim ljepilom sto stavljaju kao brtve kod viseslojnog stakla,,,
ako drzi onak glatko staklo trebalo bi i tu plastiku,,,
drugo rjesenje (vjerujem skuplje je da kupis tubu ljepila za vjetrobranska stakla sa pripadajucim prajmerom, povrsinu koja se lijepi odmastis te naneses sloj prajmera, nakon sto se isti posusi naneses sloj ljepila (treba imati kvalitetan pistolj jer je masa dosta gusta i treba dosta velika sila da bi je se izguralo preko mlaznice,,,
sve to skupa spojiti i zalijepiti, ako se kvalitetno odradi trebalo bi trajati,,,
jeftinija varijanta ti je da odes kod nekog majstora koji lijepi sajbe jer njima uvijek ostane te mase samo postoji mogucnost i da ista ostane vidljiva ako je ne pobrisu kako treba,,,
odes lijepo tam kod peveca negdje ima ona firma kaj rade pvc stolariju, zamoli ih lijepo da ti to zapune onim ljepilom sto stavljaju kao brtve kod viseslojnog stakla,,,
ako drzi onak glatko staklo trebalo bi i tu plastiku,,,
drugo rjesenje (vjerujem skuplje je da kupis tubu ljepila za vjetrobranska stakla sa pripadajucim prajmerom, povrsinu koja se lijepi odmastis te naneses sloj prajmera, nakon sto se isti posusi naneses sloj ljepila (treba imati kvalitetan pistolj jer je masa dosta gusta i treba dosta velika sila da bi je se izguralo preko mlaznice,,,
sve to skupa spojiti i zalijepiti, ako se kvalitetno odradi trebalo bi trajati,,,
jeftinija varijanta ti je da odes kod nekog majstora koji lijepi sajbe jer njima uvijek ostane te mase samo postoji mogucnost i da ista ostane vidljiva ako je ne pobrisu kako treba,,,
Bobić- legionar
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.