prijavno odjavni topic
+2
Imbra
mali od testa
6 posters
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Bila,vidjela,kupila.... i nakon trideset godina svakočasnog lutanaja Načkanižom mi smo uspjeli zalutati u gradu. Doslovno.
A velim ja mužu - ma vozi, negdje budemo već izašli. Vjerojatno u Češkoj.
A velim ja mužu - ma vozi, negdje budemo već izašli. Vjerojatno u Češkoj.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
danas je svi dostupna navigacija , vjerujem da je imaš na telefonu , ako i nemaš vrlo lako se instalira , znaš i sama tko ti u tome može pomoči ..ja više ne znam ni doma bez nje .
Jedini trošak je nosač za auto i autp punječ za mobitel ..a to je neznatno koliko ste potrošili goriva i živaca .
A najbitnije je da morate znati kam idete ...to navigacija ne zna ..avantulano je dobra da vas vrati doma ...
dobro jutro
Jedini trošak je nosač za auto i autp punječ za mobitel ..a to je neznatno koliko ste potrošili goriva i živaca .
A najbitnije je da morate znati kam idete ...to navigacija ne zna ..avantulano je dobra da vas vrati doma ...
dobro jutro
Em ona bi i vraga spuntala a ne kaj negi Garminu,,,
dobro jutro,,,
dobro jutro,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ma naravno da je imam,zapravo ja ne - meni netreba,ja volim gdje god da sam proći i vidjeti nešto novoga,i čim više lutam ja više uživam,a kada mi dojadi, imam ja prokušani sistem - uhvatim se stričeku policajcu za rukav i velim - izgubila sam se.
Pa ajd,goriva jesmo nešto potrošili,i vremena ,ali živaca nismo - na živcima smo količinski dobili jer smo se dobro posvađali pa je živaca bilo na tone,ali ne zbog lutanja. Nego zato kaj sam ja već na prvom kružnom toku rekla - moramo ravno,ali je moje zlato rekao ništa i samo skrenuo prvi izlaz desno. I vratio nas prema crkvi,odakle smo došli. E,onda smo se vratili,ali na jednom opet kružnom ja velim prvi lijevi - ne,on šuti i ide prvi desni - točno paralelno suprutno od smjera kojim trebamo. A onda još jednom tako - a živaca već bilo ne samo pun auto, nego i prtrljažnik već bio napola pun, moje strpljenje na crvenom,njegovo je odavno već prokuhalo i bilo u drugom agregatnom stanju,i onda je to išlo sve lijepo svojim tokom - sa svakom novim kružnim mi smo bili sve dalje od magistrale a bliže bogtepitaj gdje - uglavnom,mi smo u stilu pionira istraživača otkrili nove nepoznate dijelove Kanjiže i skužili da je zapravo puno veća neg smo mi to znali.Svađa? Ma prestala je ona već na četvrtom kružnom jer sam ja ušutjela i samo se nafrnjila,a on se namrgodil još tamo na drugom kružnom.E,onda smo stali - samo smo jednostavno stali na jednom parkingu i pogledali se.I smijali,smijali, smijali........pobjegli živci iz auta,ispraznio se u času....i tak - našli mi......
Dobro jutro.
Pa ajd,goriva jesmo nešto potrošili,i vremena ,ali živaca nismo - na živcima smo količinski dobili jer smo se dobro posvađali pa je živaca bilo na tone,ali ne zbog lutanja. Nego zato kaj sam ja već na prvom kružnom toku rekla - moramo ravno,ali je moje zlato rekao ništa i samo skrenuo prvi izlaz desno. I vratio nas prema crkvi,odakle smo došli. E,onda smo se vratili,ali na jednom opet kružnom ja velim prvi lijevi - ne,on šuti i ide prvi desni - točno paralelno suprutno od smjera kojim trebamo. A onda još jednom tako - a živaca već bilo ne samo pun auto, nego i prtrljažnik već bio napola pun, moje strpljenje na crvenom,njegovo je odavno već prokuhalo i bilo u drugom agregatnom stanju,i onda je to išlo sve lijepo svojim tokom - sa svakom novim kružnim mi smo bili sve dalje od magistrale a bliže bogtepitaj gdje - uglavnom,mi smo u stilu pionira istraživača otkrili nove nepoznate dijelove Kanjiže i skužili da je zapravo puno veća neg smo mi to znali.Svađa? Ma prestala je ona već na četvrtom kružnom jer sam ja ušutjela i samo se nafrnjila,a on se namrgodil još tamo na drugom kružnom.E,onda smo stali - samo smo jednostavno stali na jednom parkingu i pogledali se.I smijali,smijali, smijali........pobjegli živci iz auta,ispraznio se u času....i tak - našli mi......
Dobro jutro.
pitijacro- legionar
Rezidba u toku, dan prekrasan za pocrnit tj. uklopiti se sa nasim dimljenim hrvatima,,,
u zavjetrini smo ali ipak za popodne nosimo termosicu kuvanca, za svaki slucaj,,,
Bobić- legionar
Bobić je napisao/la:Em ona bi i vraga spuntala a ne kaj negi Garminu,,,
dobro jutro,,,
Kaj je to?
Blago tebi.Na suncu i zraku.
Ja se u plasteniku znojim.
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
Bah!
Trebal si ti vidjeti kak je nas navigacija vodila tako jednom - matermu,kojim putevima smo išli, provlačili se nekim kozjim stazama....
znaš kaj - da smo mi uključili navigaciju dok smo sa Krka htjeli za Gospić ići,u Gospić bismo sto posto došli,ali onda nebismo nikada na Plitvička jezera došli sa istočne strane. I vidjeli dio domovine koji još nikada nismo.Ja da je bilo ono - hvala Bogu kaj je nafte u rezervoaru bilo dosta jer benzinske nje bilo niti na slici nigdje u blizini, ali pojma nemaš kolko ima čari u nepoznatom kraju voziti se napamet.U pol godine se tolko puta sa partnerom ne posvađaš koliko u tih par sati.
Trebal si ti vidjeti kak je nas navigacija vodila tako jednom - matermu,kojim putevima smo išli, provlačili se nekim kozjim stazama....
znaš kaj - da smo mi uključili navigaciju dok smo sa Krka htjeli za Gospić ići,u Gospić bismo sto posto došli,ali onda nebismo nikada na Plitvička jezera došli sa istočne strane. I vidjeli dio domovine koji još nikada nismo.Ja da je bilo ono - hvala Bogu kaj je nafte u rezervoaru bilo dosta jer benzinske nje bilo niti na slici nigdje u blizini, ali pojma nemaš kolko ima čari u nepoznatom kraju voziti se napamet.U pol godine se tolko puta sa partnerom ne posvađaš koliko u tih par sati.
pitijacro- legionar
Pa tak ti je to kad ste Vi međimurci skrti i Vi bi navek najkracim putem,,,
i onda se kao cudom cudite kozjim stazicama,,,
treba znati i Garnini potitrati,,,
i onda se kao cudom cudite kozjim stazicama,,,
treba znati i Garnini potitrati,,,
Bobić- legionar
je, je, šktri smo.
I decu delamo samo u jeftinijoj varijanti.
I decu delamo samo u jeftinijoj varijanti.
pitijacro- legionar
I tako prošao vaš dan.
Nadam se da vam ja sretan bio.Dan muškaraca.
Nadam se da vam ja sretan bio.Dan muškaraca.
pitijacro- legionar
Ak netko primjeti sa sam malo narasla,to bu zato jer sada idem premetati gnoj.
Vele da na gnoju sve dobro raste.
Nadam se da mi budu narasle cice, a ne salo.
Vele da na gnoju sve dobro raste.
Nadam se da mi budu narasle cice, a ne salo.
pitijacro- legionar
sam' da ne posrecis previse,,,
jer kazu ako imas previse srece i ona stvar ti more narasti,,,
jer kazu ako imas previse srece i ona stvar ti more narasti,,,
Bobić- legionar
Eh, ebena sreća - narasla mi samo jezičina.
pitijacro- legionar
Imas srece da nije rep,,,
Bobić- legionar
Jos bolje Vas nasli, al' ni naci Vas nikako,,,
Bobić- legionar
Ah, to onako - od birtije do birtjje - pa ona zadnja obično izvisi.....
pitijacro- legionar
Kaj sam sretan, ko malo dete
Gle kaj sam dobil
Gle kaj sam dobil
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
sad ti još sam fali traktor. da imaš kaj brisati sa time, a?
Oš jednog ferkiča?
Oš jednog ferkiča?
pitijacro- legionar
Os da ti ja tomicu dopeljam i jos dvaput toliko krp za brisanje,,,
vec mi dopiiii, po danu sam vani a kad padne mrak onda u garage,,,
ali polako se i kraj nazire, bu se to motalo i z malem prstom,,,
Onda jos par veceri da napravim svrdlo da vise ne moram posuđivati,,,
al to ce brzo biti gotovo,,,
dan, dva mozda tri,,,
i onda,,,,
vec mi dopiiii, po danu sam vani a kad padne mrak onda u garage,,,
ali polako se i kraj nazire, bu se to motalo i z malem prstom,,,
Onda jos par veceri da napravim svrdlo da vise ne moram posuđivati,,,
al to ce brzo biti gotovo,,,
dan, dva mozda tri,,,
i onda,,,,
Bobić- legionar
Samo dopeljajte. Ferka bum rešil preko reda, a Tomič bu iz opče poznatih razloga malo pričekati moral.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic