prijavno odjavni topic
+2
Imbra
mali od testa
6 posters
Stranica 22 / 40.
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Biće novog dana, biće....a ti požuri kući - idu topli dani - dok toplana još grije, da žena ima načem večeru ugrijati.....
Joj kak se ja radujem novom danu - vratiti će se Admin, sigurno bude nešt donesel forumašima - kaki šrafinciger, a forumašicama sigurno nekšu toblerone čokoladu ili milh šnitu ili šnalicu za kečke.
Admin, mi te svi jako volimo, ti si nama jako drag.
Slobodno ovo shvati kao ulizivanje i uvlačenje, nije da smo mi takvi, ali ipak je čokoladica i šrafinciger u pitanju pa....
Ja dok sam bila neozbiljna, dok smo išli iz hotela znala sam maznuti ručnik za uspomenu.
Nije da savjetujem..........
Joj kak se ja radujem novom danu - vratiti će se Admin, sigurno bude nešt donesel forumašima - kaki šrafinciger, a forumašicama sigurno nekšu toblerone čokoladu ili milh šnitu ili šnalicu za kečke.
Admin, mi te svi jako volimo, ti si nama jako drag.
Slobodno ovo shvati kao ulizivanje i uvlačenje, nije da smo mi takvi, ali ipak je čokoladica i šrafinciger u pitanju pa....
Ja dok sam bila neozbiljna, dok smo išli iz hotela znala sam maznuti ručnik za uspomenu.
Nije da savjetujem..........
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Krepandus,,,
nema se snage ni za tipkati,,,
a jos su mi pile ostale za naostriti,,,
[You must be registered and logged in to see this link.]
nema se snage ni za tipkati,,,
a jos su mi pile ostale za naostriti,,,
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Dobro je dok se ima snage za dići.
Ja prespala. Gledam uru, skoro bude sedam. Koji sam robot - upravo mi se prevrtio film šta sve moram napraviti danas.
Ošo muž po neku kunu, a gle ,. meni bjesnulo opet - sama, ostala si sama, ti si ostavio mene.....
idem si je odslušati.
I tak ja sada sama srčem kapučino - ali proći će i to......
Ja prespala. Gledam uru, skoro bude sedam. Koji sam robot - upravo mi se prevrtio film šta sve moram napraviti danas.
Ošo muž po neku kunu, a gle ,. meni bjesnulo opet - sama, ostala si sama, ti si ostavio mene.....
idem si je odslušati.
I tak ja sada sama srčem kapučino - ali proći će i to......
pitijacro- legionar
Odoh, opet,,,
vracam se tko zna kad, mozda sjutra,,,
Bobić- legionar
Bobić je napisao/la:Odoh, opet,,,
Nebrigaj - kad dođeš, dobro dođeš.
Tak me guza boli kaj nemam volje izaći - a čeka me cijelonevno sjedenje plus dobre dve ure sagnutog položaja.
Da se bar ne sjedi na stolici... i da je bar surbota ona dva sata......
pitijacro- legionar
Ja to ne razumijem više - ili sam ja postala jako lijena i spora, ili si zadam previše posla - nikako da napravim ono što isplaniram. Evo sam od osam ujutro do sada imala samo uru i pol pauze sveukupno, i opet - šit.
Bez veze.
Bez veze.
pitijacro- legionar
eto stigli ja i nimfada,,,
lijepo nas i poljismeni haltali, ma sve supericka,,,
lijepo nas i poljismeni haltali, ma sve supericka,,,
Bobić- legionar
Jel bio koji promil?
Ja se malo kazni u životu naplačala, ali kad me rebnu, onda je to pošteno.
Dobro jutro.
Da se na zaboravi toblerone ili nešt tako jer ću inače drugačije naplatiti.
ovo gore je prijetnja.
Moram razmisliti šta ću prvo raditi.
Nazvala bum čovjeka kojeg volem i reknem mu - ejjjjjj, to sam ja.....
A imala sam desetak i više godinaobičaj nazvati tako nekoga od prijatelja ili znanaca, i kad bi se javili, prvo bih rekla - to sam ja.Pošto su mi se uvijek smijali nakon toga, odustala sam od toga , i sada velim - ja sam, S.......
Ak danas ne povežem još tih pedesetak paradajza što je ostalo, ja ću se ubit.
Dobro jutro.
Da se na zaboravi toblerone ili nešt tako jer ću inače drugačije naplatiti.
ovo gore je prijetnja.
Moram razmisliti šta ću prvo raditi.
Nazvala bum čovjeka kojeg volem i reknem mu - ejjjjjj, to sam ja.....
A imala sam desetak i više godinaobičaj nazvati tako nekoga od prijatelja ili znanaca, i kad bi se javili, prvo bih rekla - to sam ja.Pošto su mi se uvijek smijali nakon toga, odustala sam od toga , i sada velim - ja sam, S.......
Ak danas ne povežem još tih pedesetak paradajza što je ostalo, ja ću se ubit.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Jel bio koji promil?
Ak' se bude vgoricama nigda se nije bez promila,,,
aaaliii,,,
decki shvatise da ja ne bjezim vec idem drito na njih iako sam ih mogao zaobici,,,
njih nije zanimalo ni to kaj ja nemam pri sebi nikakav dokument sa slikom, zapravo bilo kakav dokument,,,
nije njih zanimalo niti kaj auto ne glasi na mene nista, njih je zanimalo samo kaj ja to imam u vrecici na zadnjem sjedalu,
a kad sam mu pokazao zmazane radne hlace vise nista nije trebalo pokazivati pa niti provjeravati da slucajno nemam kakva ogranicenja,,,
njih zanima samo trenutno najzanimljiviji artikl na ovom prostorima, duhan,,,
Bobić- legionar
Hvala Bogu pa ne pušim.
Je da sam popušila svašta u životu - i love, i povjerenja u ljude, i uzaludnih dobrih namjera,i svačega - ali cigareta jako malo.
A sjećam se kada smo u četvrtom osnovne ja i susjeda moja koja je išla sa mnom u razred kupile kutiju Ibara - plavi bili čini mi se, i popušile svaka jednu, a ostalo smo si sakrile ispod šipka u njenom dvorištu za poslije. A onda je cijelu noć padala kiša, tak je pljuštalo ko za sudnji dan.Ujutro smo mi to gledale, sve promočeno - tak smo bile jadne - a novce za investiciju smo zele tatama iz đepa...dobro kaj još za to nismo batine dobile.
Je da sam popušila svašta u životu - i love, i povjerenja u ljude, i uzaludnih dobrih namjera,i svačega - ali cigareta jako malo.
A sjećam se kada smo u četvrtom osnovne ja i susjeda moja koja je išla sa mnom u razred kupile kutiju Ibara - plavi bili čini mi se, i popušile svaka jednu, a ostalo smo si sakrile ispod šipka u njenom dvorištu za poslije. A onda je cijelu noć padala kiša, tak je pljuštalo ko za sudnji dan.Ujutro smo mi to gledale, sve promočeno - tak smo bile jadne - a novce za investiciju smo zele tatama iz đepa...dobro kaj još za to nismo batine dobile.
pitijacro- legionar
Ja sam svoje "valjda" za ovaj zivotni vijek popusio,,,
ako je ove pameti sigurno,,,
ako je ove pameti sigurno,,,
Bobić- legionar
ajde vrati se kući skuhala sam ti paštašutu ..najradije bi otišao po cigarete
A jadan......najprije se dobro odmori, a onda bude sve išlo svojim tokom - na obostrano zadovoljstvo .
P.S.
šrafincigeri, toblerone, ništ, a?
Ajd smisli dobar izgovor prije nek rekneš - ništ.
P.S.
šrafincigeri, toblerone, ništ, a?
Ajd smisli dobar izgovor prije nek rekneš - ništ.
pitijacro- legionar
A i to je ok odgovor.
pitijacro- legionar
Opet kuham taj loš Neskafe kapučino, kvragu, bude već jednom došel netko k meni u goste kaj ga uvalim, ili bum ga zbilja morala popiti sama. Bobić, muhač, di ste, kaj, bu kakva posjeta? Da ostavim kutiju?
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Opet kuham taj loš Neskafe kapučino, kvragu, bude već jednom došel netko k meni u goste kaj mu ga uvalim, ili bum ga zbilja morala popiti sama. Bobić, muhač, di ste, kaj, bu kakva posjeta? Da ostavim kutiju?
Da je netko od nas to napisao rekla bi da je bezobrazan,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Jutro,,,
Bobić- legionar
Dobro jutro.
Ak reknem da sam jučer cijeli dan radila, osim dok sam ručak kuhala - a to nije posao kao, jel, i još utovar predvečer - ubita sam bila tak kaj sam u kadi zaspala. Jednom ću se tak utopiti.
Paradajzi povezani, ali đaba, sad isponova već treći puta zaperke treba skidati.
Ukorijenjeno presaditi u veće rupe, posijano niknuto prepikirati, , krastavce kornišoneposaditi nešt...., mreže postaviti, tikvicama još jednu cijev razvući,u kupusnjačama korov počupati,, o materemi, moj muž jučer u paradajzu međuredno pokopao nešto korova, ali u paprici nije - plastenik sa paprikom je moj posao, paradajzi njegov - a to kaj on u njemu do sada nije napravil ništ drugo osim kaj je špage povezal, a paradajz je na trećoj etaži, nema veze.A ja ga i posadila i povezala i spincirala...sad nebu videl neku stvar mjesec dana za kaznu.Ne šalim se.
Posaditi ću našto danas još, ni sama ne znam što - jel salatu jel patliđane. I tako neke još pizdarije pomalo , u malom plasteniku.
Ak reknem da sam jučer cijeli dan radila, osim dok sam ručak kuhala - a to nije posao kao, jel, i još utovar predvečer - ubita sam bila tak kaj sam u kadi zaspala. Jednom ću se tak utopiti.
Paradajzi povezani, ali đaba, sad isponova već treći puta zaperke treba skidati.
Ukorijenjeno presaditi u veće rupe, posijano niknuto prepikirati, , krastavce kornišoneposaditi nešt...., mreže postaviti, tikvicama još jednu cijev razvući,u kupusnjačama korov počupati,, o materemi, moj muž jučer u paradajzu međuredno pokopao nešto korova, ali u paprici nije - plastenik sa paprikom je moj posao, paradajzi njegov - a to kaj on u njemu do sada nije napravil ništ drugo osim kaj je špage povezal, a paradajz je na trećoj etaži, nema veze.A ja ga i posadila i povezala i spincirala...sad nebu videl neku stvar mjesec dana za kaznu.Ne šalim se.
Posaditi ću našto danas još, ni sama ne znam što - jel salatu jel patliđane. I tako neke još pizdarije pomalo , u malom plasteniku.
pitijacro- legionar
Ja bi sve to radije nego ono sto ja moram napraviti,,,
danas me put vodi u Pakrac,,,
konacno ce stric nakon 37 godina opet (ali ovaj put posljednji put) leci pored strine,,,
Dobro Vam jutro,,,
danas me put vodi u Pakrac,,,
konacno ce stric nakon 37 godina opet (ali ovaj put posljednji put) leci pored strine,,,
Dobro Vam jutro,,,
Bobić- legionar
pitijacro- legionar
Ja svome mužu stalno obećajem da mu budem dela mišomor u kapučino ak mi prepiše svoj dio imetka, a on nikak neće. E pa onda od mišomora ništ.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Sretna sahrana Bobić.
hvala,,,
Admin je napisao/la:rip
ps
nadam se da je pametno podjelio imetak
Nije bilo potrebe za pametnom podjelom, stric ima samo jedno dijete, kcerku,,,
njoj pripada sve sto je u zivotu stekao a stekao je podosta toga,,,
tako da ce biti jos dosta dugo materijalno zbrinuta bez da ista radi,,,
Sestricna je inace vec prekonekoliko godina u Australiji i kroz nekoliko tjedana dolazi doma za stalno,,,
djeca su mali australci i nemaju namjeru dolaziti u Hrvatsku,,,
ona sretno rastavljena trenutno vec neko vrijeme u sretnoj vezi, na prvi pogled kvalitetnoj,,,
taj sretnik je proizvođać ljesnjaka između ostalog tako da teme za razgovor ne manjka,,,
sjutra je ipak samo jedan novi radni dan i ako nebude kisilo via bilogora,,,
Bobić- legionar
I ja sutra nastavljam s poslom - isponova pinciram paradajz, još presađujem flance, sutra i salatu moram narezati i spremiti za sajam tako da će mi dan biti naporan.U pol dana više ne mogu raditi baš, sunce prejako a ruke mi još nisu stabilizirane . ne smijem izgorjeti slijedeća dva - tri mjeseca.
pitijacro- legionar
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic