prijavno odjavni topic
+2
Imbra
mali od testa
6 posters
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
I tako prođe ovaj dan.
Malo brisanja prašine, puno pričanja sa dragim ljudima....
Jedan od onih dana - kada ti je srce puno.
Malo brisanja prašine, puno pričanja sa dragim ljudima....
Jedan od onih dana - kada ti je srce puno.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
I nasi bre trebali sjutra doci ali izgleda da nece,,,
ili tko zna,,,
krepandus, danas opet cijeli dan u traktoru, ću popi*dim,,,
ili tko zna,,,
krepandus, danas opet cijeli dan u traktoru, ću popi*dim,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
al me boli grlo ..el ima neki narodni ljek ?-od strepsila mi samo kruli u želucu
Ima, rekli bi neki iz mase da treba tjedan dana svakodnevno jesti jabuke i bu proslo,,,
isto ko i gripa,,,
isto ko i gripa,,,
Bobić- legionar
Ja znam onaj za odrasle, ali me sram reći.
Ipak, pošto je u pitanju prijatelj, a pomći se mora....
Ak je žena u blizini, pomaže duboko grlo (ne pomisliti..... )
Vloviš ženu i duboki francuski ppoljubac, pritom ti miruješ, žena radi, i onda tako nekoliko puta.
Rezultat .
pedeset posto šanse da budeš izlječen
pedeset posto šanse da ti bude se nakon takvih pusa živo ebajalo što te boli grlo.
sto posto šanse da će i ona dobiti grlobolju, a udvoje je lakše podnjeti bol.
Zadržavam pravo na autorsko pravo recepta, a svako korištenje bez valutne naknade je zabranjeno.
Ipak, pošto je u pitanju prijatelj, a pomći se mora....
Ak je žena u blizini, pomaže duboko grlo (ne pomisliti..... )
Vloviš ženu i duboki francuski ppoljubac, pritom ti miruješ, žena radi, i onda tako nekoliko puta.
Rezultat .
pedeset posto šanse da budeš izlječen
pedeset posto šanse da ti bude se nakon takvih pusa živo ebajalo što te boli grlo.
sto posto šanse da će i ona dobiti grlobolju, a udvoje je lakše podnjeti bol.
Zadržavam pravo na autorsko pravo recepta, a svako korištenje bez valutne naknade je zabranjeno.
pitijacro- legionar
E, dobila sam dvije čestitke za Majčin dan.
Prvo me nazvalo drugo dijete, a onda prvo.
Tko ono reče da su mi djeca neodgovorna? Ja?
Lude li žene.....
Prvo me nazvalo drugo dijete, a onda prvo.
Tko ono reče da su mi djeca neodgovorna? Ja?
Lude li žene.....
pitijacro- legionar
Ajmo, na spavanje, sutra je dan zadovoljstva - ide se u obnovu garderobe.
A treba - u subotu budem imala četerdesetogodišnjicu završetka osnovne škole - mala matura.
Bude se okupila generacija u Čakovcu u Pilki - večera, a poslije ples.
Muž bude doma pazil kuću.
Uh, zadni puta sam imala toliko plesača da nisu svi došli na red. Niti jedan ples nisam stigla odsjediti.
A treba - u subotu budem imala četerdesetogodišnjicu završetka osnovne škole - mala matura.
Bude se okupila generacija u Čakovcu u Pilki - večera, a poslije ples.
Muž bude doma pazil kuću.
Uh, zadni puta sam imala toliko plesača da nisu svi došli na red. Niti jedan ples nisam stigla odsjediti.
pitijacro- legionar
A šta opet ne valja?
Objektivni proiblemi ili samo subjektivna procjena?
A prošli tjedan ti je tako lijepo završio, jel?
Objektivni proiblemi ili samo subjektivna procjena?
A prošli tjedan ti je tako lijepo završio, jel?
pitijacro- legionar
Pas mater i cuckima,,,
susjeda pocela pizditi, smrdi smrdi kaze, a di bi ta nisam ni 30ooo litara razlio,,,
zatanjurao sam to jer orati je to nemoguce,,,
ceka se kisa da mogu nastaviti sa dovozom,,,
mora se biti dobar jer po nitratnoj direktivi samo do 01.05 se smjelo voziti,,,
ali sljedece godine cemo se nekom majke sjetiti kao i oni meni sad,,,
bem ti rukavice,,,,
kad ja pitam smrdi li nikom ne smrdi a kad me nemaodmah se osjeti i nemere se uz to zivjeti,,,
ccc,,,,
susjeda pocela pizditi, smrdi smrdi kaze, a di bi ta nisam ni 30ooo litara razlio,,,
zatanjurao sam to jer orati je to nemoguce,,,
ceka se kisa da mogu nastaviti sa dovozom,,,
mora se biti dobar jer po nitratnoj direktivi samo do 01.05 se smjelo voziti,,,
ali sljedece godine cemo se nekom majke sjetiti kao i oni meni sad,,,
bem ti rukavice,,,,
kad ja pitam smrdi li nikom ne smrdi a kad me nemaodmah se osjeti i nemere se uz to zivjeti,,,
ccc,,,,
Bobić- legionar
A tako ti je to - ka da nitko nikada krave u štali nije imao i premetao gnoj.
A šta ćeš, i ja sam pomalo počela biti osjetliva na tuđe, a kad radim sa svojim, ništ mi nije.
Licemjerni smo do zle krvi.
Htjela sam si kupiti nešto za obući i nisam ništa.
Ništa mi ne paše - debela sam.
A niti mi se ništa ne sviđa, sve neka kinezarija, a ja bih nešto klasično, ozbiljno, nešto u čemu ću izgledati primjereno, a istodobno elegantno.
Da mi se skine deset godina i deset kila, već bih ja utukla par tisućica u garderobu, ovako budem isprobavala u beskonačnost dok mi nešto ne legne.
Krasne sam si cipele našla, ali ni to nisam kupila - za njih ću čekati sezonsko sniženje jer nisu za ljeto.
Što je Admine, baš te nešto neide, a, nešt si letargičan i mortus, tko te dira, reci Pitiji, budem mu ja rekla no no.
A šta ćeš, i ja sam pomalo počela biti osjetliva na tuđe, a kad radim sa svojim, ništ mi nije.
Licemjerni smo do zle krvi.
Htjela sam si kupiti nešto za obući i nisam ništa.
Ništa mi ne paše - debela sam.
A niti mi se ništa ne sviđa, sve neka kinezarija, a ja bih nešto klasično, ozbiljno, nešto u čemu ću izgledati primjereno, a istodobno elegantno.
Da mi se skine deset godina i deset kila, već bih ja utukla par tisućica u garderobu, ovako budem isprobavala u beskonačnost dok mi nešto ne legne.
Krasne sam si cipele našla, ali ni to nisam kupila - za njih ću čekati sezonsko sniženje jer nisu za ljeto.
Što je Admine, baš te nešto neide, a, nešt si letargičan i mortus, tko te dira, reci Pitiji, budem mu ja rekla no no.
pitijacro- legionar
reci pitiji , ma reci pitiji ..grlo me boli ..iskašljamam gnoj , nemrem spati od kašlja ..vjerujem da je virusna angina jer valjda znam sam kaj mi je ...boli em sve , kao da imamm gripu
Ma to će čaša-dvije kokakole dovesti na mjesto.
A si mogal pojesti još tanjur tople juhice, ne bi te bilo ubilo, bilo bi ti pomoglo da ubiješ viruse.
Ali kaj bi Admin, pravili smo se fini, ma da, ne zna Pitija kuhati, jel, malo ćemo samo reda rada sprčkati po tanjuru, a? , e pa sada pati. Dušice.
EDIT:
A i po danu se niti ne spava, po danu se radi, šta te taj kašalj ima smetati?
A i šta si lutao u subotu po bijelom svijetu? Teško bilo ležatui u krevetu pa bi bilo prošlo.
A si mogal pojesti još tanjur tople juhice, ne bi te bilo ubilo, bilo bi ti pomoglo da ubiješ viruse.
Ali kaj bi Admin, pravili smo se fini, ma da, ne zna Pitija kuhati, jel, malo ćemo samo reda rada sprčkati po tanjuru, a? , e pa sada pati. Dušice.
EDIT:
A i po danu se niti ne spava, po danu se radi, šta te taj kašalj ima smetati?
A i šta si lutao u subotu po bijelom svijetu? Teško bilo ležatui u krevetu pa bi bilo prošlo.
pitijacro- legionar
idem sad speč šečera pa zalit mljekom , kažu da nije neki ljek ali ovog trena meni je placebo bolji od ljepo upakiranog antibiotika
..kažu da se klin klinom izbija ..zato sam odbio juhice mimo protokla
..kažu da se klin klinom izbija ..zato sam odbio juhice mimo protokla
Ma i moja susjeda je ujutro došla raditi kašljuči i šmrcajuči - poslala sam je doma.
Ako si mi pozdravnom pusom prenio grlobolju - ja sam je onda vjerojatno muhaču- za par dana nam bude trifrtalj foruma bolesno. Ajmo namamiti Bobića nekamo da se nađemo, pa ga svi pograbimo i izljubimo - pa nek nam cijeli forum lijepo završi na hitnoj - kad je bal, nek je maskenbal.
Ako si mi pozdravnom pusom prenio grlobolju - ja sam je onda vjerojatno muhaču- za par dana nam bude trifrtalj foruma bolesno. Ajmo namamiti Bobića nekamo da se nađemo, pa ga svi pograbimo i izljubimo - pa nek nam cijeli forum lijepo završi na hitnoj - kad je bal, nek je maskenbal.
Zadnja promjena: pitijacro; sri svi 13, 2015 1:30 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Eto mogli bi kod labavog za koji dan ako dogovorimo neki poslić,,,
ne da ja nebi kod sebe nego cisto da se i on odmori malo,,,
Bobić- legionar
Dj mi ne govori u hijeroglifima, prevedi.
Ne moraš odmah, imaš vremena do jutra, idem sada spavati.
Labavom moram reći da su mu uvalili šečerac. A on je uvaljeni nabavio i meni.
Moram mu reknut nek traži odštetu.
Laku noć, oke mi se sklapaju.
Labavom moram reći da su mu uvalili šečerac. A on je uvaljeni nabavio i meni.
Moram mu reknut nek traži odštetu.
Laku noć, oke mi se sklapaju.
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:Eto mogli bi kod labavog za koji dan ako dogovorimo neki poslić,,,
Dogovaramo neki poslic u kojem bi ja njemu trebao napraviti neku uslugu a to nije rezanje drva,,,
i drugo boldano se odnosi na zarazu pa da i on malo legne i odmori ko i glavni (admin, jel')
pitijacro je napisao/la:Dj mi ne govori u hijeroglifima, prevedi.
Prevedeno,,,
jutro,,,
moji bre na odlasku,,,,
Bobić- legionar
tnx.
Prvu turu sam odradila.
Ak vidiš labavog, rekni mu nek si pročita pp - di je dok ga trebam.
Ebo ga šečerca - nicanje je 25%.Što je jedan lijepi broj ali je daleko od 100% ko ja od vitkog tijela.
Kaj da mu radim, u subotu bude moja cijela generacija, i svi se budemo mjerkali i premjeravali, a ja ko loptica - a budu se dotjerale te moje školske kolegice i kolege, pa kakva budem na slici ispala, auuuuuu, a budem onog mog simpatičnog maleckog opet naribala kaj me tužio razrednici dok sam mu rekla da ga volem, ima tome četerdeset i tri godine, u petom osnovne, u razredu za pomoćnu nastavu u Pribislavcu u zgradi društvenog doma, , a ja od srama u pod htjela propasti, naribala ona mene pred cijelim razredom.
I još mi je rekla - Sonjice, moraš prije naučiti nos obrisati..... naučila sam, a njega više nisam htjela za dečka.
E, kaj me sada sjetilo, ovo moram reći - na predzadnjem okupljannju se mi naredali u dvorištu škole i veli Hajdarović, dok smo se pozdravljali - ona je bila moja cura od petog do kraja osmog razreda. Nas smo dvoje tri godine zajedno sjedili u klupi.
A ja ga gledam u čudu - ja o tome pojma nisam imala. Kak smo se svi smijali......
Baš se veselim suboti - pet godina se nismo okupljali, je da se viđamo tu i tamo, susrećemo, ali pola razreda je iz susjednog sela, a njih ne viđam, rijetko kada nekoga, a neke uopće.
Zadnji puta sam došla kući u sedam ujutro.
A zanimljivo je to , taj sat razredne zajednice, kada sjednemo u klupe, na svoja bivša mjesta, i kada svatko govori nešto o sebi, šta je napravio u proteklim godinama - i sve su ženskice, ali baš sve redom započinjale - imam dobroga muža...........
.....ja sam rekla - moj muž ima dobru ženu.
Odoh odraditi drugu prijepodnevnu šihtu.
Prvu turu sam odradila.
Ak vidiš labavog, rekni mu nek si pročita pp - di je dok ga trebam.
Ebo ga šečerca - nicanje je 25%.Što je jedan lijepi broj ali je daleko od 100% ko ja od vitkog tijela.
Kaj da mu radim, u subotu bude moja cijela generacija, i svi se budemo mjerkali i premjeravali, a ja ko loptica - a budu se dotjerale te moje školske kolegice i kolege, pa kakva budem na slici ispala, auuuuuu, a budem onog mog simpatičnog maleckog opet naribala kaj me tužio razrednici dok sam mu rekla da ga volem, ima tome četerdeset i tri godine, u petom osnovne, u razredu za pomoćnu nastavu u Pribislavcu u zgradi društvenog doma, , a ja od srama u pod htjela propasti, naribala ona mene pred cijelim razredom.
I još mi je rekla - Sonjice, moraš prije naučiti nos obrisati..... naučila sam, a njega više nisam htjela za dečka.
E, kaj me sada sjetilo, ovo moram reći - na predzadnjem okupljannju se mi naredali u dvorištu škole i veli Hajdarović, dok smo se pozdravljali - ona je bila moja cura od petog do kraja osmog razreda. Nas smo dvoje tri godine zajedno sjedili u klupi.
A ja ga gledam u čudu - ja o tome pojma nisam imala. Kak smo se svi smijali......
Baš se veselim suboti - pet godina se nismo okupljali, je da se viđamo tu i tamo, susrećemo, ali pola razreda je iz susjednog sela, a njih ne viđam, rijetko kada nekoga, a neke uopće.
Zadnji puta sam došla kući u sedam ujutro.
A zanimljivo je to , taj sat razredne zajednice, kada sjednemo u klupe, na svoja bivša mjesta, i kada svatko govori nešto o sebi, šta je napravio u proteklim godinama - i sve su ženskice, ali baš sve redom započinjale - imam dobroga muža...........
.....ja sam rekla - moj muž ima dobru ženu.
Odoh odraditi drugu prijepodnevnu šihtu.
pitijacro- legionar
Svi nesto sreto ozenjeni ili sretno rastavljeni,,,
tako i nas,,,
tako i nas,,,
Bobić- legionar
Svaka mi je vlas mokra -. a još moram ići potovariuti flance.
Kolko puta sam se u zadnju uru vremena Admina sjetila.... - reko mi muž da je jako dobro brao krumpire. A ja ih i kopala i brala sama......ubitaa sam i sva vlažna.
Kolko puta sam se u zadnju uru vremena Admina sjetila.... - reko mi muž da je jako dobro brao krumpire. A ja ih i kopala i brala sama......ubitaa sam i sva vlažna.
pitijacro- legionar
Kupanje, prije nego nestane struje.
pitijacro- legionar
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic