prijavno odjavni topic
+2
pitijacro
Bobić
6 posters
Stranica 9 / 40.
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Vidim ja vuce tebe ta "slavonska" janjetina,,,
samo pazi da ne poflekavis od nje,,,
plikove necu ovom prilikom ni spominjati,,,
dobar jutar,,,
kicma lagano rastura, ranojutarnji ibubrofen je vec svakojutarnja normalna pojava,,,
morat cu kod nekog kuroprakticara,,,
samo pazi da ne poflekavis od nje,,,
plikove necu ovom prilikom ni spominjati,,,
dobar jutar,,,
kicma lagano rastura, ranojutarnji ibubrofen je vec svakojutarnja normalna pojava,,,
morat cu kod nekog kuroprakticara,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Kaj Soke više nema na ovom svetu?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
E moj muhać, bake Soke nema vec godinama,,,,
eeeehhhh da je ona ziva ona bi to vec odavno iscupala tj. vratila na mjesto,,,
Maca njena a i unuka nisu joj ni do gleznja a kamoli do koljena,,,
masazu odrade ali ovo igranje sa kotrizima baki Soki nema ravna niti ce u skoro vrijeme biti,,,
isli smo skwo i ja i na kupice, ima tu jedan u selu radi sa njima ali nije to to,,,
je da malo ublazi odnosno pokrene cirkulaciju ali bol ostaje i dalje prisutna,,,
kaze treba odmarati bar tjedan dva, a tko ce to?
kad jednom krene vrcana (citaj sezona) nema se vremena odmaradi,,,
bio prosle godine kod njega (inace smo odlicni prijatelji) na kupicama i kaze on nemoj se zajebavati bar 5 dana, me rako znas da necu,
kad ono navecer evo ti ponude od 30 metara na jednommjestu i jos k tome i pospremati,,,
i naravno prolazio on drugi dan uz nas posvira i mase glavom, jbg ali 1300 novaca u jednom danu je prilika koja se ne propusta samo tako,,,
problem koji se sad javlja vise nije toliko u leđima nego se preko kuka spusta sve do koljena,,,
eeeehhhh da je ona ziva ona bi to vec odavno iscupala tj. vratila na mjesto,,,
Maca njena a i unuka nisu joj ni do gleznja a kamoli do koljena,,,
masazu odrade ali ovo igranje sa kotrizima baki Soki nema ravna niti ce u skoro vrijeme biti,,,
isli smo skwo i ja i na kupice, ima tu jedan u selu radi sa njima ali nije to to,,,
je da malo ublazi odnosno pokrene cirkulaciju ali bol ostaje i dalje prisutna,,,
kaze treba odmarati bar tjedan dva, a tko ce to?
kad jednom krene vrcana (citaj sezona) nema se vremena odmaradi,,,
bio prosle godine kod njega (inace smo odlicni prijatelji) na kupicama i kaze on nemoj se zajebavati bar 5 dana, me rako znas da necu,
kad ono navecer evo ti ponude od 30 metara na jednommjestu i jos k tome i pospremati,,,
i naravno prolazio on drugi dan uz nas posvira i mase glavom, jbg ali 1300 novaca u jednom danu je prilika koja se ne propusta samo tako,,,
problem koji se sad javlja vise nije toliko u leđima nego se preko kuka spusta sve do koljena,,,
Bobić- legionar
Kasnim. Zaspala sam.
Bobić, pusti čaše, daj da te ja povaljam, izgazim, sve će ti kostice se pomaknuti, i sjesti na mjesto.
Uh, kak vrijeme leti, idem, još nisam u kupaoni bila.Tko me bude počešljal, sinoć nosam kosu oprala. kvragu.,
Bobić, pusti čaše, daj da te ja povaljam, izgazim, sve će ti kostice se pomaknuti, i sjesti na mjesto.
Uh, kak vrijeme leti, idem, još nisam u kupaoni bila.Tko me bude počešljal, sinoć nosam kosu oprala. kvragu.,
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Danas sam smislila novi markentiški slogan. Sutra mi bude osvanuo zakačen na tabli na placu - "Fal nedam, ali hoću da prodam"
Vele mi da sam bedasta.
Jesam. Ali me zanima šta će mušterije reći.
Vele mi da sam bedasta.
Jesam. Ali me zanima šta će mušterije reći.
pitijacro- legionar
Daj prevedi to na rtvatski,,,
Bobić- legionar
Ma daj naj...........paprike i paradajze, a pogotovo male krastavce.
Oni bi ih sada po šest, ili bar po osam - ja velim dvanaest i kod toga stojim čvrsto ko kamen temeljac. I ne dam im male - Kod Piti sve velko, i paprike i paradajzi i salce na trbuhu i mali krastavci. I noga mi triest devet, pa ne mogu onda krastavci biti malecki, bi to bilo u disbalansu. Samo oni to ne mogu razumjeti, pa onda prigovaraju, a ja ih nenapadno ali odlučno uvjerim da to tako mora biti - naravnno, uz obavezan prekrasni smiješak i zlokobnu konstataciju - malih krastavaca vam nema, jednostavno ne rastu, uzmite dok još imate šta. I onda uzmu - većinom.
Eto ti prijevod.
Još nešt?
pitijacro- legionar
Laku noć dječaci.
Ajmo, vrijeme je.
Ajmo, vrijeme je.
pitijacro- legionar
Meko škripavo me asocira na nekadašnji krevet sa jastucima i pokrivačima od perja.
Jel za time patiš?
Jel za time patiš?
pitijacro- legionar
A pati....nije to ništ lošega.
Patnja, to ti je sreća u isčekivanju.
Iskečivanje, to je radost budučeg trenutka.
Rezime - patiš - dakle, sretan si.
Patnja, to ti je sreća u isčekivanju.
Iskečivanje, to je radost budučeg trenutka.
Rezime - patiš - dakle, sretan si.
pitijacro- legionar
Ma bravo mileno, bravo.
Samo su sretni ljudi sretni.
A nama je drago što si ti sretan.
Rezime - ti sii sretan sretnik.
Ps:
Poistoje li nesretni sretnici?
Samo su sretni ljudi sretni.
A nama je drago što si ti sretan.
Rezime - ti sii sretan sretnik.
Ps:
Poistoje li nesretni sretnici?
pitijacro- legionar
Ma kaj, stavila sam turu paradajza u pečnicu.
Sad se idem okrenem na drugi bok u krevetu.
Upravo me pita muž gdje je njegova crvena košulja ovakva ko ova siva. Nisam li je kome dala. Rekla sam moooožda....to znači jesam, samo ne želim priznati. A bila bih ja dala i tu sivu, samo da mi je bila na oku.
Sad se idem okrenem na drugi bok u krevetu.
Upravo me pita muž gdje je njegova crvena košulja ovakva ko ova siva. Nisam li je kome dala. Rekla sam moooožda....to znači jesam, samo ne želim priznati. A bila bih ja dala i tu sivu, samo da mi je bila na oku.
pitijacro- legionar
Dečki, ajmo se nalokati kapučina - častim, može i repete.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
JA sam danas jednu kavu nisam več ne pamtim ..i tražio sam stjuardesu da bude srćeko , i bilo je , sad moram opet tam na kavu ...
Ću se kupam.
A onda........
A onda........
pitijacro- legionar
Već je osam sati, a tmurno je i oblačno.
KkAKO ME RUKA BOLI....jUČER ME UBOLA OSA, I ZAČUDO, NISAM NA HITNU MORALA IĆI, OSIM BOLA NIKAKVA DRUGA REAKCIJNA - ma bem ti velika....- inače sam dvije godine nakon što me prvi puta ubola morala nositi Dimidril u đepu jer jako burno reagiram na ubod ose - na pčelu ne - tresem se i gušim, drhtavica za popizditi. Sada me baš boli i svrbi.
KkAKO ME RUKA BOLI....jUČER ME UBOLA OSA, I ZAČUDO, NISAM NA HITNU MORALA IĆI, OSIM BOLA NIKAKVA DRUGA REAKCIJNA - ma bem ti velika....- inače sam dvije godine nakon što me prvi puta ubola morala nositi Dimidril u đepu jer jako burno reagiram na ubod ose - na pčelu ne - tresem se i gušim, drhtavica za popizditi. Sada me baš boli i svrbi.
pitijacro- legionar
dobro jutro , kaže moj bivši diretor , kad se probudiš poslje 40-te a ništ te ne boli znači da si mrtav
O Gospode Bože!!!!
Ako je to tako, idem si zapaliti svijeću na groblje.
Ako je to tako, idem si zapaliti svijeću na groblje.
pitijacro- legionar
Bila, prodala, vratila se.
pitijacro- legionar
A nisam.
Samo sam se umilno smiješila, i dobila kompliment - ma zamisli ti to, reče meni jedna mušterija danas- ona voli kada je prodavač ljubazan i nasmiješen, ali strašno je nervira kada je to onaj prislini namješten smiješak na licu, izvještačen, a meni se smiješe i oči i usne i lice, i veli, to je pravi spontani iskreni smiješak, prirodni, od srca. I ona voli od takvih kupiti, jer takvi ljudi su puni pozitivne energije.
Dala sam joj jednu papriku više, iako ona to ne zna.
Samo sam se umilno smiješila, i dobila kompliment - ma zamisli ti to, reče meni jedna mušterija danas- ona voli kada je prodavač ljubazan i nasmiješen, ali strašno je nervira kada je to onaj prislini namješten smiješak na licu, izvještačen, a meni se smiješe i oči i usne i lice, i veli, to je pravi spontani iskreni smiješak, prirodni, od srca. I ona voli od takvih kupiti, jer takvi ljudi su puni pozitivne energije.
Dala sam joj jednu papriku više, iako ona to ne zna.
pitijacro- legionar
Ma nije glup, pojma nemaš šta se sve može sa vagom napraviti.
Jedno je ako se kupuje na komad, ili na vreću, ili na gajbu, gdje se jasno definira da je to takva prodaja, a drugo kada se prodaje na kilu i cijena je tako istaknuta. Kada se na kilu prodaje, onda to mora kila i biti, ali maheri imaju magnete na vagi, ili podloške i svačega,i mazne ti deset deka a da pojma nemaš.
Ja volim svoju elektronsku vagu - izvaže na gram, izračuna na lipe, i tako radim - vraćam dvadeset lipa, uzimam dvadeset lipa.
Ali ako prodajem na vreće - u njoj može biti pet i pol kila ili četiri i pol - vreća ja dvadeset pet kuna, i to je to. Samo se to onda mora jasno ljudima reći.
Inače bi na svakoj tržnici trebala postojati vaga u vlasništvu tržnice, na kojoj si svaki kupac nakon kupnje može provjeriti težinu. Neke tržnice to imaju, samo ljudi ne znaju.
Jedno je ako se kupuje na komad, ili na vreću, ili na gajbu, gdje se jasno definira da je to takva prodaja, a drugo kada se prodaje na kilu i cijena je tako istaknuta. Kada se na kilu prodaje, onda to mora kila i biti, ali maheri imaju magnete na vagi, ili podloške i svačega,i mazne ti deset deka a da pojma nemaš.
Ja volim svoju elektronsku vagu - izvaže na gram, izračuna na lipe, i tako radim - vraćam dvadeset lipa, uzimam dvadeset lipa.
Ali ako prodajem na vreće - u njoj može biti pet i pol kila ili četiri i pol - vreća ja dvadeset pet kuna, i to je to. Samo se to onda mora jasno ljudima reći.
Inače bi na svakoj tržnici trebala postojati vaga u vlasništvu tržnice, na kojoj si svaki kupac nakon kupnje može provjeriti težinu. Neke tržnice to imaju, samo ljudi ne znaju.
pitijacro- legionar
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic