prijavno odjavni topic
+2
pitijacro
Bobić
6 posters
Stranica 10 / 40.
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Ma nije glup, pojma nemaš šta se sve može sa vagom napraviti.
Jedno je ako se kupuje na komad, ili na vreću, ili na gajbu, gdje se jasno definira da je to takva prodaja, a drugo kada se prodaje na kilu i cijena je tako istaknuta. Kada se na kilu prodaje, onda to mora kila i biti, ali maheri imaju magnete na vagi, ili podloške i svačega,i mazne ti deset deka a da pojma nemaš.
Ja volim svoju elektronsku vagu - izvaže na gram, izračuna na lipe, i tako radim - vraćam dvadeset lipa, uzimam dvadeset lipa.
Ali ako prodajem na vreće - u njoj može biti pet i pol kila ili četiri i pol - vreća ja dvadeset pet kuna, i to je to. Samo se to onda mora jasno ljudima reći.
Inače bi na svakoj tržnici trebala postojati vaga u vlasništvu tržnice, na kojoj si svaki kupac nakon kupnje može provjeriti težinu. Neke tržnice to imaju, samo ljudi ne znaju.
Jedno je ako se kupuje na komad, ili na vreću, ili na gajbu, gdje se jasno definira da je to takva prodaja, a drugo kada se prodaje na kilu i cijena je tako istaknuta. Kada se na kilu prodaje, onda to mora kila i biti, ali maheri imaju magnete na vagi, ili podloške i svačega,i mazne ti deset deka a da pojma nemaš.
Ja volim svoju elektronsku vagu - izvaže na gram, izračuna na lipe, i tako radim - vraćam dvadeset lipa, uzimam dvadeset lipa.
Ali ako prodajem na vreće - u njoj može biti pet i pol kila ili četiri i pol - vreća ja dvadeset pet kuna, i to je to. Samo se to onda mora jasno ljudima reći.
Inače bi na svakoj tržnici trebala postojati vaga u vlasništvu tržnice, na kojoj si svaki kupac nakon kupnje može provjeriti težinu. Neke tržnice to imaju, samo ljudi ne znaju.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Danas ne idem na plac.
Budem paprike motala na špagu i plazila po ljestvama ko majmun.
Krastavce jučer nisam brala, pa budem danas.
Ali prvo si budem skuhala kapučino i srknula, mužu jasam, ali nisam stigla sa njim posrkati jer sam išla paprike brati jer sinoć nisam stigla, kasno sam jučer došla, a kapučino sa njim u krevetu ionak ne bih srknula jer se sinoć posvađal samnom - nisam ništa bila kriva, on je napravio temelj za svađu, ja sam napravila samo nadogradnju.
A ko što svi znamo, bez temelja se ne može ništa napraviti. Pa niti svađa.
Ja sam svoje rekla.
Budem paprike motala na špagu i plazila po ljestvama ko majmun.
Krastavce jučer nisam brala, pa budem danas.
Ali prvo si budem skuhala kapučino i srknula, mužu jasam, ali nisam stigla sa njim posrkati jer sam išla paprike brati jer sinoć nisam stigla, kasno sam jučer došla, a kapučino sa njim u krevetu ionak ne bih srknula jer se sinoć posvađal samnom - nisam ništa bila kriva, on je napravio temelj za svađu, ja sam napravila samo nadogradnju.
A ko što svi znamo, bez temelja se ne može ništa napraviti. Pa niti svađa.
Ja sam svoje rekla.
pitijacro- legionar
Sad je ljubav mog života kupio voćne napolitanke i dao mi da jedem, i sad bude mi to, naravno, do kraja tjedna nabijao na nos.
On kao nije požrti, neporeden i ima još jednu prigodnu - lakoven, ima još jedna, dvije, ali se ne mogu sjetiti.
Idem mu pomoći paradajza posložiti. I sam budem klimala glavom i govorila ahm, ae, ma je, pa da.......
On kao nije požrti, neporeden i ima još jednu prigodnu - lakoven, ima još jedna, dvije, ali se ne mogu sjetiti.
Idem mu pomoći paradajza posložiti. I sam budem klimala glavom i govorila ahm, ae, ma je, pa da.......
pitijacro- legionar
Valja nam spavati poć - buhe vas grizle cijelu noć.
pitijacro- legionar
Ajd, ajd, cohala se i ti skupa znama,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Mene ima tko počohljati, , smo napolitanke sinoć jeli skupa.
A i spavati išli skupa.hihi.....a ti sad upotrijebi malo mašte, hehe.......
Dobro jutro, baš je lijepo jutro, je da je oblačno i još bez sunca, ali baš je lijepo.
Idem skuham i nosim u krevet, a onda idem na tržnicu, i to mi isto drago danas - baš volem danas ići, čeka me zajebancija, napravili smo dobru podlogu za intrigu - pričali su mi u ponedeljak da mi muž počesto odlazi u pekaru gdje radi atraktivna prodavačica, ja sam mu to ispričala odmah, pa smo napravili plan - on im je jučer rekao da sam mu ja zabranika da ide više na tržnicu i da ću odsada samo ja prodavati. Danas budu zinuli i budu me rezuvjeravali da su se samo šalilii, a ja ću čim dođem napraviti scenu i reknut da je gotovo - nema on više šta dolaziti ovamo, a ako koji puta i bude išao, u pekaru niti očima,a kamoli nogom.
Vočim ove igrice, svi se uznevjere, već sam ih jednom zvitlala dok su mi rekli da je jedni onako, oko ramena, pa saltko pričao sa njom - a ja rekla...... bum jednom ispričala. Koja sam prasica.
A i spavati išli skupa.hihi.....a ti sad upotrijebi malo mašte, hehe.......
Dobro jutro, baš je lijepo jutro, je da je oblačno i još bez sunca, ali baš je lijepo.
Idem skuham i nosim u krevet, a onda idem na tržnicu, i to mi isto drago danas - baš volem danas ići, čeka me zajebancija, napravili smo dobru podlogu za intrigu - pričali su mi u ponedeljak da mi muž počesto odlazi u pekaru gdje radi atraktivna prodavačica, ja sam mu to ispričala odmah, pa smo napravili plan - on im je jučer rekao da sam mu ja zabranika da ide više na tržnicu i da ću odsada samo ja prodavati. Danas budu zinuli i budu me rezuvjeravali da su se samo šalilii, a ja ću čim dođem napraviti scenu i reknut da je gotovo - nema on više šta dolaziti ovamo, a ako koji puta i bude išao, u pekaru niti očima,a kamoli nogom.
Vočim ove igrice, svi se uznevjere, već sam ih jednom zvitlala dok su mi rekli da je jedni onako, oko ramena, pa saltko pričao sa njom - a ja rekla...... bum jednom ispričala. Koja sam prasica.
pitijacro- legionar
Sad on meni govori da je Kapuš hmrl.
To je reko i jučer.
Pa kaj onda - umire tisuće ljudi svaki dan.Žao mi ga je kao ljudsko biče, ali nit sam ga poznavala, nit znam kako izgleda.
Umrla je u ponedeljak je pokopana moja školska kolegica. pedeset četiri godine. To me pogodilo.
Opet smo na Vi. Jer sam rekla da me ne opterečuje sa bedastočama. Jbga.
To je reko i jučer.
Pa kaj onda - umire tisuće ljudi svaki dan.Žao mi ga je kao ljudsko biče, ali nit sam ga poznavala, nit znam kako izgleda.
Umrla je u ponedeljak je pokopana moja školska kolegica. pedeset četiri godine. To me pogodilo.
Opet smo na Vi. Jer sam rekla da me ne opterečuje sa bedastočama. Jbga.
pitijacro- legionar
Odoh [You must be registered and logged in to see this image.]
Berba ljesnjaka opasno se priblizava,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
I da ga je duplo vise sve bi bilo rasprodano,,,
Berba ljesnjaka opasno se priblizava,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
I da ga je duplo vise sve bi bilo rasprodano,,,
Bobić- legionar
Ma ljudi moji, jeli to moguče??????????
Kupila sam jučer na placu kilu i šezdeset breskvi, i onda sam pojela četiri komada odmah, i dvije malo poslije.
Onda sam otišla pa sam kupila još dvije kile i dvadeset, i sve sam to ponjela kući. Onda sam to nešto još kući pojela popodne, nešto navečer. nešto danas ujutro i evo, zadnje tri ovaj čas. Jeli normalno u dvadeset četiri sata pojesti četiri kile breskvi? (pitanje je retoričko, da ne padne kome slučajno na pamet nadijeliti mi nekakve epitete )
Kupila sam jučer na placu kilu i šezdeset breskvi, i onda sam pojela četiri komada odmah, i dvije malo poslije.
Onda sam otišla pa sam kupila još dvije kile i dvadeset, i sve sam to ponjela kući. Onda sam to nešto još kući pojela popodne, nešto navečer. nešto danas ujutro i evo, zadnje tri ovaj čas. Jeli normalno u dvadeset četiri sata pojesti četiri kile breskvi? (pitanje je retoričko, da ne padne kome slučajno na pamet nadijeliti mi nekakve epitete )
pitijacro- legionar
Ipak je Jo bio u pravu,,,
Bobić- legionar
Usrala se buš od toga.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Kaj očete, voće je zdravo.
Nebudem se usrala, nego sam pet puta išla pišati. hehe.......
Nebudem se usrala, nego sam pet puta išla pišati. hehe.......
pitijacro- legionar
Hehe,,,,upravo nabrala i prodala dvadeset tri kile babure po sedam kuna.
Jako volim papriku brati - to mi je najljepši posao od svih koje moram.
Jako volim papriku brati - to mi je najljepši posao od svih koje moram.
pitijacro- legionar
O Gospode Bože kak sam se maločas prestrašila - sjedim ja ovdje za kompom i i jedan čas mii pogled padne na noge. . Pa onda pogledam sve što si mogu ovako sjedeći pogledati - . Pa kako sam tako debela najednom postala?????????????????? Je da sam ja debeljuca, ali ovolka? A onda skužim - pa ja imam naočale na nosu. Jeboga. Skinem ih ja i pogledam se - ma ona stara osamdesetkilašica, pod prvu klasu mogu još proći, no, no dobro, ne pod prvu A.
pitijacro- legionar
Ti moras i Jožefu reci dok te slika da skine naocale, vidis da svaki puta ispanes "punasnija" bas radi naocala,,,
jeb'le ga naocale,,,
jeb'le ga naocale,,,
Bobić- legionar
pozdrav od mene, bem mu sunac, opet nova pizdarijapitijacro je napisao/la:O Gospode Bože kak sam se maločas prestrašila - sjedim ja ovdje za kompom i i jedan čas mii pogled padne na noge. . Pa onda pogledam sve što si mogu ovako sjedeći pogledati - . Pa kako sam tako debela najednom postala?????????????????? Je da sam ja debeljuca, ali ovolka? A onda skužim - pa ja imam naočale na nosu. Jeboga. Skinem ih ja i pogledam se - ma ona stara osamdesetkilašica, pod prvu klasu mogu još proći, no, no dobro, ne pod prvu A.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Pozdrav Rosinanto, a vidiš, konfliktna sam i zločka u duši.
Stigo ti, a?
Stigo ti, a?
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:Ti moras i Jožefu reci dok te slika da skine naocale, vidis da svaki puta ispanes "punasnija" bas radi naocala,,,
jeb'le ga naocale,,,
Bobić, hvala ti na savjetu - pa znaš ti kolko to mene iznervira, ja, ovako krasna i divna, i onda na slici izgledam ko da sam sve napolitanke i sladolede pojela.
A kaj misliš, a sunčane naočale, to isto da mu reknem da skine? To isto škodi?
pitijacro- legionar
Ae bas te, jer cini se kako bas te zamute pogled,,,
Odoh vgorice, alaj ce biti zobanja, ccc,,,
Bobić- legionar
Sad si me sjetio, imam ja tamo u drugom dvorištu Izabelu.
kako to miriše.....i koja aroma.....a neda mi se sada ići tamo. Možda dok u dučan budem išla.
kako to miriše.....i koja aroma.....a neda mi se sada ići tamo. Možda dok u dučan budem išla.
pitijacro- legionar
obanja gemišta ili svarno , nije me bilo više mjesec dana u vinogradu ?Bobić je napisao/la:Ae bas te, jer cini se kako bas te zamute pogled,,,
Cini se da je i tinypic otisao u kuki,,,
pas im mater, vise ni pobrisati slike nemogu,,,
gamad lopovska,,,
pas im mater, vise ni pobrisati slike nemogu,,,
gamad lopovska,,,
Bobić- legionar
Dobro jutro.
Kako sam se loše naspavala.....ma sam spavala ko bedak, zapravo sam sanjala kako sam brala celera, i to u vodi je bio, i to ne svoga nago kao radnik.Baš me bole križa, to si cijelo vrijeme sagnut.
Najprvo Ninu peljamo doktoru, onda mali predah, a onda idemo u Koprivnicu.
Iako mi do ničeg nije, a kad se sjetim hrane, želudac mi radi salto mortale.
Ej, sam Ninu malo zagrlila, i glava mi uz njenu njušku bila, i vidim ja - na janjetinu miriše.
Kako sam se loše naspavala.....ma sam spavala ko bedak, zapravo sam sanjala kako sam brala celera, i to u vodi je bio, i to ne svoga nago kao radnik.Baš me bole križa, to si cijelo vrijeme sagnut.
Najprvo Ninu peljamo doktoru, onda mali predah, a onda idemo u Koprivnicu.
Iako mi do ničeg nije, a kad se sjetim hrane, želudac mi radi salto mortale.
Ej, sam Ninu malo zagrlila, i glava mi uz njenu njušku bila, i vidim ja - na janjetinu miriše.
pitijacro- legionar
Dobro jutro, ja već nabrala tri kutije paprika - tako je to kada nekuda lutaš pa noću kući dođeš i onda nemaš vremena odraditi si za koricu kruha, Bijelog - ne volim crni.
A sada trenutno jedem tortu.
(ako nekome padne na pamet danas pitati - a gdje je torta, bude opet crna misa u našoj kući.Bem mu sunac.)
A sada trenutno jedem tortu.
(ako nekome padne na pamet danas pitati - a gdje je torta, bude opet crna misa u našoj kući.Bem mu sunac.)
pitijacro- legionar
viš , ondak je bolje da nemaš niti ne dobiješ tortu , vidiš kako neko nehotice može izazvati crno misno slavlje bez određene i planirane namjere
Stranica 10 / 40. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
Stranica 10 / 40.