prijavno odjavni topic
+2
pitijacro
Bobić
6 posters
Stranica 26 / 40.
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Dobro jutro Bobić.
Tako sam još snena. ne bih se bila još niti probudila, ali je pseto zalajalo - Cica je htjela k meni, a ona neda - uvijek je zaustavi kod vratiju dok je loše volje. Ta ljubomora je strašna stvar.
Joj, idem si skuham, psteo našopam sa antibioticina - jadna pet tableta mora odjednom popiti - devet u jednom danu. i desetu ako je nešt boli, ali sada je više ne boli.
Tako sam još snena. ne bih se bila još niti probudila, ali je pseto zalajalo - Cica je htjela k meni, a ona neda - uvijek je zaustavi kod vratiju dok je loše volje. Ta ljubomora je strašna stvar.
Joj, idem si skuham, psteo našopam sa antibioticina - jadna pet tableta mora odjednom popiti - devet u jednom danu. i desetu ako je nešt boli, ali sada je više ne boli.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Dobro jutro.
Ja bih trebaLA BITI PRINCEZA .iLI Bar neka glumica ili štatijaznamšta.
Da me se oblači i češlja. kako me to mrzi ujutro.
Ak se ne obučem, smrznut će mi se neki organi.
Ajmo, paprike u autu čekaju.....
Ja bih trebaLA BITI PRINCEZA .iLI Bar neka glumica ili štatijaznamšta.
Da me se oblači i češlja. kako me to mrzi ujutro.
Ak se ne obučem, smrznut će mi se neki organi.
Ajmo, paprike u autu čekaju.....
pitijacro- legionar
Pa ti i jesi glumica ,,,
Dobar jutar,,,
Eh danas smo na fraj kosti, nista se ne kuha ide se na festu, krstitke,,,
5 janjaca se pece za tu prigodu,,,
tjedan dana budem na janjetinu mirisal,,,
dobar jutar radni narode,,,
Dobar jutar,,,
Eh danas smo na fraj kosti, nista se ne kuha ide se na festu, krstitke,,,
5 janjaca se pece za tu prigodu,,,
tjedan dana budem na janjetinu mirisal,,,
dobar jutar radni narode,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
i ja na feštu , valjda nejdemo na istu , možda bi bilo i boljeda da pa da se izgrlimo
Ako nebu janjetine tam kam ja idem bilo bu razočaranih i rasplakanih
Ako nebu janjetine tam kam ja idem bilo bu razočaranih i rasplakanih
Vidis vidis, stvarno bi se mogli sresti a da toga nismo ni svjesni,,,
ali buduci da je svijet mali lako bi se mi i prepoznali ta mnogo vec slova poispisasmo,,,
ali buduci da je svijet mali lako bi se mi i prepoznali ta mnogo vec slova poispisasmo,,,
Bobić- legionar
O janjetiničarci, uživate danas, a?
A ne biste ništa manje uživali na da ste na mome mjestu. Ja sam danas sa placa došla i u uru vremena spekla piceka domaćega kupljenoga, i reko moj EPMBZ - mmmmmmmm....kako je fino. I pire i papriku na ajvaraški je jeo ko blentav, i salaticu. I to je pohvalio, je, je.......
Vas dvojica ako se sretnete se ne možete promašiti - obojica ste bar za glavu viši od svih ostalih - tako da se sigurno promašili ne budete.
A ne biste ništa manje uživali na da ste na mome mjestu. Ja sam danas sa placa došla i u uru vremena spekla piceka domaćega kupljenoga, i reko moj EPMBZ - mmmmmmmm....kako je fino. I pire i papriku na ajvaraški je jeo ko blentav, i salaticu. I to je pohvalio, je, je.......
Vas dvojica ako se sretnete se ne možete promašiti - obojica ste bar za glavu viši od svih ostalih - tako da se sigurno promašili ne budete.
pitijacro- legionar
e jebi ga ja nisam jejo janjetinu , baš mi "j"ao
dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ajmo sad nagovoriti ženu na sex , jerbo tak se namirisala da sam jedva ove svoje životinjske nagone obuzdao pred nepoznatim ljudima
a jebi ga , sinoć sam došao umoran , pohanci , punjene pljeskavice , put . ....uf..
dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ajmo sad nagovoriti ženu na sex , jerbo tak se namirisala da sam jedva ove svoje životinjske nagone obuzdao pred nepoznatim ljudima
a jebi ga , sinoć sam došao umoran , pohanci , punjene pljeskavice , put . ....uf..
Eeeeeeeeee. to ti i moga muža ebaje.
Samo, on onda ima problem po četiri dana. Zapravo, u ono vrijeme dok je Šanel bio Šanel, sada očito i to krivotvore pa ga više ne kupujem. Onaj baš parfem, veličine ruža za usne, bio oko petsto pedeset kuna, e, taj zbilja drži ako se ne otuširaš pošteno, tri, četiri dana, a ako dospije na odjeću do pranja. I onda ovaj moj blento hodao za mnon i oborio me svaki čas posvuda po kući. Razrijeđeni su puno jeftiniji, ali to nijhe to.
Prekjučer mi kćer donjela nešto iz vlastite izvedbe. baš je ugodan miris, ali ga je malo.
Hmmmmm, ma je, neću ja to za izlaske, hvala Admin na ideji. .Ak me sad četiri dana na bude na forumu..........
Punjene pljeskavice? Čime? Sirom?
Ajmo mi naš ritual - ja i moje zlato - zadnjih dana ga baš glancam, nalovilo mu se opet patine...... bude on meni zasjal ko sunašce, zna mala znanje.......
[You must be registered and logged in to see this link.]
Samo, on onda ima problem po četiri dana. Zapravo, u ono vrijeme dok je Šanel bio Šanel, sada očito i to krivotvore pa ga više ne kupujem. Onaj baš parfem, veličine ruža za usne, bio oko petsto pedeset kuna, e, taj zbilja drži ako se ne otuširaš pošteno, tri, četiri dana, a ako dospije na odjeću do pranja. I onda ovaj moj blento hodao za mnon i oborio me svaki čas posvuda po kući. Razrijeđeni su puno jeftiniji, ali to nijhe to.
Prekjučer mi kćer donjela nešto iz vlastite izvedbe. baš je ugodan miris, ali ga je malo.
Hmmmmm, ma je, neću ja to za izlaske, hvala Admin na ideji. .Ak me sad četiri dana na bude na forumu..........
Punjene pljeskavice? Čime? Sirom?
Ajmo mi naš ritual - ja i moje zlato - zadnjih dana ga baš glancam, nalovilo mu se opet patine...... bude on meni zasjal ko sunašce, zna mala znanje.......
[You must be registered and logged in to see this link.]
pitijacro- legionar
e jebo je spava ko da se nije čuka vračala , prošlo me parfemi i sve to skupa , sad sam opet gladan
Admin je napisao/la:e jebi ga ja nisam jejo janjetinu , baš mi "j"ao
Ali zato je ova "moja" bila jedna od najboljih u zivotu,,,
onako malo slanija auuuuuuuuuuuuuu,,,
usput onako samo da pripomenem koljena me rasturaju, plesalo se cijelu vecer, ziva muzika i tak to,,,
Bobić- legionar
Joooojjjjj.....sad si me naveo da se poželim jednog subotnjeg izlaska.
Hvala ti.
Hvala ti.
pitijacro- legionar
To bi za danas bilo to.
Laku noć.
Laku noć.
pitijacro- legionar
Ehhh, bijah vgoricama danas, odradio prvi pretok,,,
bem ti koliko musica vec ima a tek koliko strsljenova sam ubio,,,
bem ti koliko musica vec ima a tek koliko strsljenova sam ubio,,,
Bobić- legionar
Pas im mater cigansku,,,
taman zavrsim ovaj post iznad i otvorim onu temu o Rozicinoj makini kad cvile gume pa cujes ko da je neko pesa udaril pa jos jaca skripa guma pa DUM,,,
Znam odma kaj je neko je zletel, brzinski na vjesalici potrazim jaknu, nema je rasturam sve 'nako u zrbi i evo je uzmem i u hodu oblacim, obuvam gleznjace i izljecem na ulicu,,,
normalno neko je zletel na suprotnoj strani ulice 150 metri dalje, aliiiii murija je vec tu, rotirke rade, vidim pusi se iz auta, nose aparat za gasenje pffšffšf
pogasili i to malo dima kaj je izlazilo,,,
gledim govno cigansko vec mobitelira svojima, ccc,,,
malo krvave majice ali ni mu nikaj a ni isel bas nekaj pre sporo,,,
veli murijakima, ma decki da budem iskren nesem puno popil samo 6 - 7 pivi el to bu kaj pokazalo
ni preslo 5 minuta evo hordi ciganskih auta, svi mostici u okolici su vec popunjeni, ccc,,,
nema se tu kaj vise ni gledeti a ni pomagati vratih se u toplinu doma svoga,,,
ali zadivljuje cinjenica koliko su povezani i koliko jedan drugog cijene i postuju za razliku od nasih ljudi,,,
taman zavrsim ovaj post iznad i otvorim onu temu o Rozicinoj makini kad cvile gume pa cujes ko da je neko pesa udaril pa jos jaca skripa guma pa DUM,,,
Znam odma kaj je neko je zletel, brzinski na vjesalici potrazim jaknu, nema je rasturam sve 'nako u zrbi i evo je uzmem i u hodu oblacim, obuvam gleznjace i izljecem na ulicu,,,
normalno neko je zletel na suprotnoj strani ulice 150 metri dalje, aliiiii murija je vec tu, rotirke rade, vidim pusi se iz auta, nose aparat za gasenje pffšffšf
pogasili i to malo dima kaj je izlazilo,,,
gledim govno cigansko vec mobitelira svojima, ccc,,,
malo krvave majice ali ni mu nikaj a ni isel bas nekaj pre sporo,,,
veli murijakima, ma decki da budem iskren nesem puno popil samo 6 - 7 pivi el to bu kaj pokazalo
ni preslo 5 minuta evo hordi ciganskih auta, svi mostici u okolici su vec popunjeni, ccc,,,
nema se tu kaj vise ni gledeti a ni pomagati vratih se u toplinu doma svoga,,,
ali zadivljuje cinjenica koliko su povezani i koliko jedan drugog cijene i postuju za razliku od nasih ljudi,,,
Bobić- legionar
I tako, moji od jutros opet englezi....
Otišli.......
Čekala sam dimjačara - ništa.
Nabrala paprike za sutra, krastavce......vraćamo se u kolotrčinu, i da je volje koliko bi se moglo nešto korisnoga napraviti........
Ma sva sam danas nekakva nedefinirana........
Otišli.......
Nabrala paprike za sutra, krastavce......vraćamo se u kolotrčinu, i da je volje koliko bi se moglo nešto korisnoga napraviti........
pitijacro- legionar
zovi ovoga da ti spoji evo TVpitijacro je napisao/la:I tako, moji od jutros opet englezi....
Otišli.......
Taj mi ne može dati atest za dimnjak.
A i ne znam kuhati kavicu.
A i ne znam kuhati kavicu.
pitijacro- legionar
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic