Bjelovarski sajam
+3
Admin
gilan
pitijacro
7 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Bjelovarski sajam
pitijacro je napisao/la:željezo nek kupe oni kojima treba da si ga zavežu za nogu da ih vjetar ne odnese, ko jlukaci i kompanija...... Mi pravi forumaši ovoga foruma možemo i po najvećem sjevercu bilo kamo, nema da nas otpuše, nedeljom laganini.....
Ni tebi nebi bilo lose da pocnes razmisljati o kakšnoj kugli kaj je admin vec poodavno predlozil,,,
Admin je napisao/la:kaj nije jednostavnije da razmjenimo brojeve mobitela
Mene cistam strah takvoga kaj i pitati jer kak sem primjetil lakse je dojti do Obaminog ili Putinovog broja neg do nekof forumasa ovog foruma,,,
Svi se iza neke privatnosti kriju,,,
No dobro, idemo dalje,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
No, no, no, no.......
evo sad priznajem javno - nisam govorila istinu dok sam govorila da nemam mob.
Imam, i u njemu četrnaest kontakata, uključujući neke po dva od istih osoba.
Kud sam se sada nečeg sjetila - ima desetak, dvanaestak godina, dok mi šleper nabio kombi, dok sam izašla iz kabine nakon što se sve smirilo, htjela sam nazvati muža da mu reknem šta se dogodilo, i nisam znala otipkati broj. A broj sam znala. Još se danas sjećam šoka u kojem sam bila. Jednostavno nisam se mogla sjetiti šta i kako moram napraviti. Kako neke slike ostaju u sjećanju......
Pa eto, tražite, dobit ćete......koj mi je došel da sam ovo rekla, da imam..... javno......
evo sad priznajem javno - nisam govorila istinu dok sam govorila da nemam mob.
Imam, i u njemu četrnaest kontakata, uključujući neke po dva od istih osoba.
Kud sam se sada nečeg sjetila - ima desetak, dvanaestak godina, dok mi šleper nabio kombi, dok sam izašla iz kabine nakon što se sve smirilo, htjela sam nazvati muža da mu reknem šta se dogodilo, i nisam znala otipkati broj. A broj sam znala. Još se danas sjećam šoka u kojem sam bila. Jednostavno nisam se mogla sjetiti šta i kako moram napraviti. Kako neke slike ostaju u sjećanju......
Pa eto, tražite, dobit ćete......koj mi je došel da sam ovo rekla, da imam..... javno......
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro je napisao/la:Bah, neka, meni bitno da mi na janjetini, odojčetu sladoledu, čokoladnim bombonima ne piše prodano.
željezo nek kupe oni kojima treba da si ga zavežu za nogu da ih vjetar ne odnese, ko jlukaci i kompanija...... Mi pravi forumaši ovoga foruma možemo i po najvećem sjevercu bilo kamo, nema da nas otpuše, nedeljom laganini.....
Malo morgen da možete bilo kuda i modna pista bi se pod vama srušila
jlukaci7- Broj postova : 13
Kaje mršavko, ne svađaj se sa ženom koja je dvaput teža od tebe.
pitijacro- legionar
Daj šuti, ti bi sa devedeset pet kila izgledao ko prut na vjetru.
Tebi bi najlepšpe stajala stotkica i pet uz nju.
Tebi bi najlepšpe stajala stotkica i pet uz nju.
pitijacro- legionar
Nije bitno da stoji lijepo, nego da stoji dobro.
pitijacro- legionar
Osjet ima prednost pred vizuelizacijom.
pitijacro- legionar
nemoraš, ja znam da od maloga mogu napraviti veliko kad se sjetim a da ne gledam i da ne vidim.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:nemoraš, ja znam da od maloga mogu napraviti veliko kad se sjetim a da ne gledam i da ne vidim.
E draga moja samo treba se moci sjetiti u tvojim godinama,,,
Bobić- legionar
Ti me baš uvijek moraš prizemljiti.
pitijacro- legionar
Ponizno ću zamoliti, ko ode na sajam, samo da mi provjeri koliko košta,
mala,mala porcijica ćevapa, i čaša onog pića sa glupim nazivom "Ledeni čaj"
Tek onak, kalkulišem se!!!
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Ni ti to neki trošak, nisi baš na cijeni........
Ali da si mi ko i drugi forumaši dao, ili bar obečao kutiju griotica, bila bih se isprsila u obečanju i za zapečeni grah.
Kada smo već kod griota, eh materemu, pa kako neću biti debela ko gica - evo, došao danas na sajam jedan forumaš, zagorec, i što mi donio? GRIOTE!!!!! Jbmu, i šta sam sada mogla - njemu oke sjaje od zadovoljstva što mi donio, meni oke sjale od zadovoljstva što sam dobila, i kaj, pojela sam. Malo sm počastila naokolo, ali nije red da ono što ti netko od srca da sve podjeliš.
Ali da si mi ko i drugi forumaši dao, ili bar obečao kutiju griotica, bila bih se isprsila u obečanju i za zapečeni grah.
Kada smo već kod griota, eh materemu, pa kako neću biti debela ko gica - evo, došao danas na sajam jedan forumaš, zagorec, i što mi donio? GRIOTE!!!!! Jbmu, i šta sam sada mogla - njemu oke sjaje od zadovoljstva što mi donio, meni oke sjale od zadovoljstva što sam dobila, i kaj, pojela sam. Malo sm počastila naokolo, ali nije red da ono što ti netko od srca da sve podjeliš.
pitijacro- legionar
Kalkuliši da ti vuneni treba, čaj se bu našel, ima i topli ...gilan je napisao/la:Ponizno ću zamoliti, ko ode na sajam, samo da mi provjeri koliko košta,
Kaj planiraš?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
muhanicar je napisao/la:Kalkuliši da ti vuneni treba, čaj se bu našel, ima i topli ...gilan je napisao/la:Ponizno ću zamoliti, ko ode na sajam, samo da mi provjeri koliko košta,
Kaj planiraš?
Ništa ni ovaj put, Kriza, čak ni pasporta nemam.
Al nadam se jednom, budem.
Muhač, budemo se sreli.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Eto, bio, vidio, popio jebeni caj,,,
slika nema [You must be registered and logged in to see this image.]
pobjegla bi mi kamera u drugom smjeru a onda bi bilo drz nedaj,,,
Uglavnom nisam vidio ono kaj me najvise zanimalo pa je blago receno napola obavljen posao,,,
No sjedih na Goldoniju, malom vocaru, morem reci novo je i vise mi se sviđa od tomice,,,
neznam zasto ali tak je,,,
Usput jedno divno druzenje s gosponom velecasnim,,,
steta kaj je bilo vise puta isprekidano,,,
slika nema [You must be registered and logged in to see this image.]
pobjegla bi mi kamera u drugom smjeru a onda bi bilo drz nedaj,,,
Uglavnom nisam vidio ono kaj me najvise zanimalo pa je blago receno napola obavljen posao,,,
No sjedih na Goldoniju, malom vocaru, morem reci novo je i vise mi se sviđa od tomice,,,
neznam zasto ali tak je,,,
Usput jedno divno druzenje s gosponom velecasnim,,,
steta kaj je bilo vise puta isprekidano,,,
Bobić- legionar
opet nisam ništa vidio , zato sam zmazao šarana ...ali sam zato popio na tuđi račun uz sve dobiveno za istim stolom -neprocjenjivo
Što je sudba, još ne uđeš u sajam a nagaziš mršavka čim zagaziš prvi korak sa parkinga.
A kaj, isto se popilo na tuđi račun, tnx na kapučinu, a sada ti meni reci tnx što sam reagirala i spasila ti osam kuna, eto, za tih osam što si dobio natrag možeš si sad kupiti tankersko sidro i zavezati za lijevu nogu da te sjeverozapadnjak ne otpuše dok budeš hodao po dvorištu.
Ja sam vidjela svašta i svačega i svakoga na sajmu, koji je to sajam bio - u tri minute dva poznanika Josipa sresti, i u slijedećih nekoliko jednog Borisa, pa neke tamo koje znam a ne znam tko su, all oni znaju tko sam ja, vražje li alzejhmerdementne zaboravnosti, pa te zovu kad se već izašlo iz sajma - a jbga, bude došao i jesenski.....
Prevarili su me - kupila ja sir škripavac i skutu, škripavac škripi dok ga jedeš baš fino, a skuta koju su mi dali da probam je bila odlična, a ova koju sam platila je žlj roba. Eno je na stolu, tako će i ostati dok je ne vlovi pljesnivoča i završi u kanti za smeće.
A kaj, isto se popilo na tuđi račun, tnx na kapučinu, a sada ti meni reci tnx što sam reagirala i spasila ti osam kuna, eto, za tih osam što si dobio natrag možeš si sad kupiti tankersko sidro i zavezati za lijevu nogu da te sjeverozapadnjak ne otpuše dok budeš hodao po dvorištu.
Ja sam vidjela svašta i svačega i svakoga na sajmu, koji je to sajam bio - u tri minute dva poznanika Josipa sresti, i u slijedećih nekoliko jednog Borisa, pa neke tamo koje znam a ne znam tko su, all oni znaju tko sam ja, vražje li alzejhmerdementne zaboravnosti, pa te zovu kad se već izašlo iz sajma - a jbga, bude došao i jesenski.....
Prevarili su me - kupila ja sir škripavac i skutu, škripavac škripi dok ga jedeš baš fino, a skuta koju su mi dali da probam je bila odlična, a ova koju sam platila je žlj roba. Eno je na stolu, tako će i ostati dok je ne vlovi pljesnivoča i završi u kanti za smeće.
pitijacro- legionar
Muhač, šta ste napravili sa onim ostatkom ručka od jučer (posebno me interesira sudbina pečene puretine )?
Glad me mori, a ne kuha mi se ništa, da se dopeljamo ili je Admin sve pojel dok smo mi otišli?
Hm, nije mi jasno kako jedan muhaničar moože tako savršeno narezati meso ko da je rođeni mesar.
Glad me mori, a ne kuha mi se ništa, da se dopeljamo ili je Admin sve pojel dok smo mi otišli?
Hm, nije mi jasno kako jedan muhaničar moože tako savršeno narezati meso ko da je rođeni mesar.
pitijacro- legionar
A kaj smo napravili, jeli ga na silu, a neki su u večeri uživali kad ih niko videl nije
Nije mi jasno zakaj nisi torbu napunila kad je bila prilika, a veliku si donesla.
To rezanje mi je smrtna kazna, ali kad se psihički priprem mogu ja i bolje.
Nije mi jasno zakaj nisi torbu napunila kad je bila prilika, a veliku si donesla.
muhanicar- legionar
muhanicar je napisao/la:A kaj smo napravili, jeli ga na silu, a neki su u večeri uživali kad ih niko videl nije
Je da si pozval ljubitelja IMTa bi videl kak bi bil psihički pripremljen .A da si samo videl tetu JO Čudila se kak da vidi duha,oči širom otvorila i graknula kaj ju maltetira neki balavac kak da sam tražil "Imate koju kunu" pita koji si ti se mi poznamo i kojekakove čudei grimanse
alse naposljtku ipak dok je kliker proradil:b4:
jlukaci7- Broj postova : 13
njemu noge klecaju, nije đabe zapojed, ne spominji ime moje uzalud
Trebal si joj na nogu stati, odmah bi se sjetila
Trebal si joj na nogu stati, odmah bi se sjetila
muhanicar- legionar
jlukaci7 je napisao/la:muhanicar je napisao/la:A kaj smo napravili, jeli ga na silu, a neki su u večeri uživali kad ih niko videl nije
Je da si pozval ljubitelja IMTa bi videl kak bi bil psihički pripremljen .A da si samo videl tetu JO Čudila se kak da vidi duha,oči širom otvorila i graknula kaj ju maltetira neki balavac kak da sam tražil "Imate koju kunu" pita koji si ti se mi poznamo i kojekakove čudei grimanse
alse naposljtku ipak dok je kliker proradil:b4:
Ajd, ajd, priznaj, tko bi očekivao da tek što iz dvorišnog parkinga staneš na ulicu sudariš se sa nekime koga znaš, i još tome tak mršavim i balavim stvorenjem da ne znaš jel dijete ili muško u pitanju. Ti si jedan balavi deda, znaš kaj, ak ti imaš pedeset, kak bi ja rekla - ja pas i na mjesec bum lajala.
Za one koji pojma nemaju - ma to je ispalo ko da me je u zasjedi čekal i zgrabil za ruku - kako smo se sreli tamo pred sajmom - zinula sam ko riba na suhom od šoka.
Muhač, hvala Bogu kaj ga nisi pozval, ti mršvi ti pojedu pet puta više neg mi debeli. Da ga jesi, mislim da bi mi moral otići kupiti u Lidlu sendvič sa parizerom. On bi nam pojel i puricu i pajceka pečenoga i sve krumpire. Mmmmmmmm, kako je bilo ukusno, rekni kada bute opet pekli.,
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.