prijavno odjavni topic
+4
Bobić
Admin
muhanicar
gilan
8 posters
Stranica 2 / 40.
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
pitijacro je napisao/la:Klepnem?
Bobić -. prvo moja omiljena -
A sad!!!!
Dostik? Ne?
Ti sunac, ja sam znao da ti neke stvari sad vec pomalo nedostaju (godina radi, jel!)
al' da ti toliko fali to pa sem ne znal,,,
da neko more biti tak zaviden, ccc,,,,
ak je tak nem vise pisal gda sem skoriscen,,,
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
No, no Bobić, pa nije to kod mene tak crno da bih bila zavidna. Pa na prijestupne petke i ja to delam.
Samo ti rekni da se svi veselimo, jer mi te volimo i sretni smo kada si ti sretan.
Dobro jutro, baš se veselim današnjem danu, kupiti ću si ukrasne grmiče, ukrasne kamenčiće, ukrasnu koru i konačno završiti jedan dio okučnice.
Joj, nek mi se poželi sreća da nađem ono šta sam zamislila i da ne bude preskupo.
Samo ti rekni da se svi veselimo, jer mi te volimo i sretni smo kada si ti sretan.
Dobro jutro, baš se veselim današnjem danu, kupiti ću si ukrasne grmiče, ukrasne kamenčiće, ukrasnu koru i konačno završiti jedan dio okučnice.
Joj, nek mi se poželi sreća da nađem ono šta sam zamislila i da ne bude preskupo.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pitijacro je napisao/la:No, no Bobić, pa nije to kod mene tak crno da bih bila zavidna. Pa na prijestupne petke i ja to delam.
Ajd sretno ti bilo,,,
A ono gore boldano,
od te silne ljubavi sav u crnjavkama ostadoh,,,
rekli bi neki iz mase, najte me vise 'mati rad,,,
dobro utro,,,
ej zivote al' si proklet,
jucer zgodan danas opet,,,
Bobić- legionar
Daj ne cendraj.
A kaj se tiče ovoga "opet". nisi moral baš tak brzo se opet pohvaliti.
Ma uživaj dok se može.
A kaj se tiče ovoga "opet". nisi moral baš tak brzo se opet pohvaliti.
Ma uživaj dok se može.
pitijacro- legionar
Ma ja to samo da Vam malo dizem tlak,,,
ni bas sve tak kak se cini,,,
ni bas sve tak kak se cini,,,
Bobić- legionar
Ajd, ajd....nekima se digne tlak, nekima možda i nešt drugo.
Nikada ne znaš kakve koristi može biti. zato samo hrabro naprijed.
Evo, mome mužu se nakon što prođe danas ništa neće dići sigurno slijedećih tjedan dana. danas mu budem tolko para slistila kaj mu bude uvenulo sve - od raspoloženja do njega.
Huh, jedva čekam, već me vlovila potrošačka groznica.
Nikada ne znaš kakve koristi može biti. zato samo hrabro naprijed.
Evo, mome mužu se nakon što prođe danas ništa neće dići sigurno slijedećih tjedan dana. danas mu budem tolko para slistila kaj mu bude uvenulo sve - od raspoloženja do njega.
Huh, jedva čekam, već me vlovila potrošačka groznica.
pitijacro- legionar
Magla,magla,magla, već peti dan zaredom, non-stop, poslijepodne gusta ko mlijeko, ptice pješke hodaju!
Kakva je situacija na zapadu?
Ja spisko dvije gajbe, kod zubara!
Kakva je situacija na zapadu?
Ja spisko dvije gajbe, kod zubara!
gilan- legionar
- Broj postova : 782
I u mene maglustina od petka,,,
danas eto nesto malo vadili (nece biti 1000€) jer popodne moram na roditeljski,,,
kcerka, ova mlađa, trebala bi na izlet u Englesku nekih dva tjedna pa su sad pripreme u punom zzamahu,,,
sutrak je svetek i nikaj se tesko ne dela pa cemotaj dan pokusati iskoristiti za put ka javnom biljezniku i posjet poreznoj upravi,,,
treba tu zemljetinu prebaciti na svoje ime jer zahtjevi za poticajem vec lagano kucaju na vrata, ono da se ne zakasni,,,
moram i geodeta jos nazvati da vidim koliko ce me on oderati, jer ono "kao" dobro smo si a iz iskustva znam da je tad cijena maximalna,,,
i kalcit je vec narucen za sljedeci tjedan pa ako Bog da vrijeme bez padalina mozda ga se i baci iducih dana,,,
onda jos samo dati dopeljati nekih 150 do 200ooo litara gnojovke, onako za predigru,,,
ne proljece sijemo raolu jer su svi rokovi za sjetvu psenice prosli,,,
evo je i rucak na stolu, bi Vas zvao ali ni zgodno,,,
zz,,,,
danas eto nesto malo vadili (nece biti 1000€) jer popodne moram na roditeljski,,,
kcerka, ova mlađa, trebala bi na izlet u Englesku nekih dva tjedna pa su sad pripreme u punom zzamahu,,,
sutrak je svetek i nikaj se tesko ne dela pa cemotaj dan pokusati iskoristiti za put ka javnom biljezniku i posjet poreznoj upravi,,,
treba tu zemljetinu prebaciti na svoje ime jer zahtjevi za poticajem vec lagano kucaju na vrata, ono da se ne zakasni,,,
moram i geodeta jos nazvati da vidim koliko ce me on oderati, jer ono "kao" dobro smo si a iz iskustva znam da je tad cijena maximalna,,,
i kalcit je vec narucen za sljedeci tjedan pa ako Bog da vrijeme bez padalina mozda ga se i baci iducih dana,,,
onda jos samo dati dopeljati nekih 150 do 200ooo litara gnojovke, onako za predigru,,,
ne proljece sijemo raolu jer su svi rokovi za sjetvu psenice prosli,,,
evo je i rucak na stolu, bi Vas zvao ali ni zgodno,,,
zz,,,,
Bobić- legionar
Bila u Zagrebu, vidjela Zagreb, vratila se iz Zagreba.
pitijacro- legionar
ljudi kak je meni zima , evo jutros sam prokleo klimu(klima uređaj) ..ljeto je bilo mogli smo se ljepo zagrijati , ali ne , prokleta ta adamova jabuka
Ja sa 23 liježem, u 23 se budim. Nekak mislim da me bude za koji dan opasno razbudli plinarin račun, ali dotle - ihaaaajjjj, uživaj Piti i ne misli na sporedne sitnice.....
Moja Adamova jabuka je klisnul u kafič. Čula sam u krevetu cvilenje putnih vratiju, tražim rukom zatvorenih očiju pokraj sebe - nema, daklem, zagrist mogu samo ove fiđi jabuke kaj sam jučer u Zg kupila, a mom će zlatu kapučino skuhati krčmarica koja ga - ma u mp3 - uvijek bolje od mene skuha. (sad bu to opravdanje - nisam te htel buditi, mamicu mu snalažljivu, na tu kartu uvijek igra)
Al nema veze, krčmarica bolje kuha kapučino, ali ja bolje........... Hmmmm, jesam li ja u to sigurna???????????
Ak je i tu bolja...........a smo joj kupili jučer dva grmiča, sad bu joj ih uručil.
Ček malo, pa sinooć je bil kod njih doma, nešt im je išel prepeljati.
Ubila ga bum. Sad bu on meni tovaril gnoj a ja budem zabušavala, tak.
Jaoj.....gnooj - ne može se utovarivačem - sve je mekano okolo, traktor propada....mislim da će nam trebati cijeli dan ručno - krepali budemo.
Moja Adamova jabuka je klisnul u kafič. Čula sam u krevetu cvilenje putnih vratiju, tražim rukom zatvorenih očiju pokraj sebe - nema, daklem, zagrist mogu samo ove fiđi jabuke kaj sam jučer u Zg kupila, a mom će zlatu kapučino skuhati krčmarica koja ga - ma u mp3 - uvijek bolje od mene skuha. (sad bu to opravdanje - nisam te htel buditi, mamicu mu snalažljivu, na tu kartu uvijek igra)
Al nema veze, krčmarica bolje kuha kapučino, ali ja bolje........... Hmmmm, jesam li ja u to sigurna???????????
Ak je i tu bolja...........a smo joj kupili jučer dva grmiča, sad bu joj ih uručil.
Ček malo, pa sinooć je bil kod njih doma, nešt im je išel prepeljati.
Ubila ga bum. Sad bu on meni tovaril gnoj a ja budem zabušavala, tak.
Jaoj.....gnooj - ne može se utovarivačem - sve je mekano okolo, traktor propada....mislim da će nam trebati cijeli dan ručno - krepali budemo.
pitijacro- legionar
Jutar,,,
Gnoja budete vozili a svetek, luterani jedni, ccc,,,
iako me vrijeme gazi na svetke ipak ne radim kad god je to moguce,,,
u nas danas samo fini poslovi, obilazak javnog biljeznika i katastrai gruntovnice i porezne uprave, i kozna cega sve ne,,,
Gnoja budete vozili a svetek, luterani jedni, ccc,,,
iako me vrijeme gazi na svetke ipak ne radim kad god je to moguce,,,
u nas danas samo fini poslovi, obilazak javnog biljeznika i katastrai gruntovnice i porezne uprave, i kozna cega sve ne,,,
Bobić- legionar
Kakav svetek???????????????
Uopće nisam u toku!
Ali dobro je, moj je muž ovaj čas došao iz kafiča i veli - idemo? a ja njemu velim - imam strašan plan. Kakav pita on, pa da mi to odgodimo za koji dan, pa da zovneš cigana Martina nek uzme još jednog pa da dođu pa oni to potovare. A veli meni muž moj pa dobro, ionak nije neki dan, zima je, sve nešto mokro (rosulja je), pa kaj bi se mi tak mučili - a meni i nije, kaj da velim, taj mišić koji mi je napuknuo još pred nekoliko godina u ramenoj ruci skroz zeza, a i činjenično stanje je čim ja imam manje volje za posao to me više zeza. (ovo se može isčitati i da se polako i uspješno pretvaram u simulanta)
Kaj bumo sada?
Evo kuham pureču nogu, i tu malo, malo okrenem glavu i gledam kroz prozor grmiče vani koje moram posaditi.
Evo me zvala prijateljica, izvadila dva šimšira, mogu si predvečer otići po njih.
Imam plan - do podneva ništa, popodne možda u Sloveniju, a kad se vratimo predvečer - Katici!!!!!!!!!
Uopće nisam u toku!
Ali dobro je, moj je muž ovaj čas došao iz kafiča i veli - idemo? a ja njemu velim - imam strašan plan. Kakav pita on, pa da mi to odgodimo za koji dan, pa da zovneš cigana Martina nek uzme još jednog pa da dođu pa oni to potovare. A veli meni muž moj pa dobro, ionak nije neki dan, zima je, sve nešto mokro (rosulja je), pa kaj bi se mi tak mučili - a meni i nije, kaj da velim, taj mišić koji mi je napuknuo još pred nekoliko godina u ramenoj ruci skroz zeza, a i činjenično stanje je čim ja imam manje volje za posao to me više zeza. (ovo se može isčitati i da se polako i uspješno pretvaram u simulanta)
Kaj bumo sada?
Evo kuham pureču nogu, i tu malo, malo okrenem glavu i gledam kroz prozor grmiče vani koje moram posaditi.
Evo me zvala prijateljica, izvadila dva šimšira, mogu si predvečer otići po njih.
Imam plan - do podneva ništa, popodne možda u Sloveniju, a kad se vratimo predvečer - Katici!!!!!!!!!
Zadnja promjena: pitijacro; uto pro 08, 2015 9:22 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
pitijacro- legionar
Jutroooo, jel ko mamuran?
gilan- legionar
pitijacro je napisao/la:Kakav svetek???????????????
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo ja i sluzbeno postao ponosni vlasnik one nekretnine,,,
jos samo da platim porez drzavi i da istu uvedem u gruntovne knjige, tad ce to biti to,,,
nestalo plina, pas mater opet cu morati na lukoil 2oo m dalje po novu,,,
zato sad kapucinca srkcem,,,
i
Bobić- legionar
pitijacro je napisao/la:Ja nisam.
Zašt?
Onda ti neznaš kako je mamurati.
gilan- legionar
gilan je napisao/la:pitijacro je napisao/la:Ja nisam.
Zašt?
Onda ti neznaš kako je mamurati.
A ne znam, osim jednom i još jednom i još jednom.
Ni ti za guske sijeno.
Bobić, saznala sam. I odluka je pala - a ništ, viša sila.
Ali dan mi je bio ispunjen - do pol dvanaest kod susjede - srećom pa sam ručak skuhala u pol jedanaest. Onda u dvorištu - zgrabila sam muža i traktorom mi je počupao sve što je još trebalo počupati, e, jbga, ostao jedan, to mi bude koji dan. I lijepo sam posadila nešto, i sredila nešto, sada mi već bude lakše da sredim ovo u gro planu, a iznad ribnjaka budem na sveto nigdar ako me opet ne vlovi radomanije - ma budem, samo mi se teško odlučiti jer je to tolko posla da ti se smuči. I fizički i financijski. Ali prvo moram ribnjak preurediti, a to je posao za popizditi.
pitijacro- legionar
Okupana.
Ima li šta na tv?
Drama, triler, dokumentarac, humor........
Ima li šta na tv?
Drama, triler, dokumentarac, humor........
pitijacro- legionar
Nažalos u bigiju su ostali samo Zoka i Gogo interesantni, meni jako jako interesantni.Admin je napisao/la:Ima farma
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Fali još brader pa da puknem od histeričnog smijeha.
Ima na hrt2 nešt dobroga. - farma, ali prava - e, to slušam i gledam.
Ima na hrt2 nešt dobroga. - farma, ali prava - e, to slušam i gledam.
pitijacro- legionar
Meni dolazio mušterija da kupi motor i mjenjač od TAM-a 110, pa sutra donosi baterije i alnaser da probamo upaliti.
Zadnji put paljen u ljeto 2008 g.
Otvaram kladionicu:
-hoće upaliti
-neće upaliti
Otvaram kladionicu:
-hoće upaliti
-neće upaliti
gilan- legionar
Ja sam optimist.
pitijacro- legionar
Čim namiriše naftu.gilan je napisao/la:Meni dolazio mušterija da kupi motor i mjenjač od TAM-a 110, pa sutra donosi baterije i alnaser da probamo upaliti.
Otvaram kladionicu:
-hoće upaliti
-neće upaliti
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic