prijavno odjavni topic
+4
Bobić
Admin
muhanicar
gilan
8 posters
Stranica 22 / 40.
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Nebi mozda bilo lose da i ti posjetis onog mog kiropraktika,,,
bez zajebancije ti govorim,,,
sestra isla bas radi bolova u glavi i sad je kaze preporod, u tri tjedna sam jodnom je zabolila i to niti priblizno onoliko ko prije,,,
kaze atlas ne stoji na mjestu i to bude razlog glavobolje,,,
bez zajebancije ti govorim,,,
sestra isla bas radi bolova u glavi i sad je kaze preporod, u tri tjedna sam jodnom je zabolila i to niti priblizno onoliko ko prije,,,
kaze atlas ne stoji na mjestu i to bude razlog glavobolje,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
I moja susjeda je hodala k nekome u Zg na namještanje atlasa, i susjed nakon nje. Tvrdila je da im je nakon toga dobro, ali pošto tri godine ne pričam sa njom, ne znam da li je tako i ostalo.
Daj ishodi neki popust, pa ćemo kolektivno, cijeli forum otići k njemu, meni treba lijevo rame odboljeti.
Uh, sam zaboravila da si ti izlječen, tak da nam je forum sada krnji. A ništ, te ja klepnem da te zaboli opet, pa budemo opet svi bolni.
Jesi gotov sa terapijom ili moraš još koji puta ići? (Pitam ozbiljno, zanima me)
Daj ishodi neki popust, pa ćemo kolektivno, cijeli forum otići k njemu, meni treba lijevo rame odboljeti.
Uh, sam zaboravila da si ti izlječen, tak da nam je forum sada krnji. A ništ, te ja klepnem da te zaboli opet, pa budemo opet svi bolni.
Jesi gotov sa terapijom ili moraš još koji puta ići? (Pitam ozbiljno, zanima me)
Zadnja promjena: pitijacro; pet sij 29, 2016 5:52 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Cekaj, prvo moram neki postotak idogovarati,,,
Bobić- legionar
cekaj trenutno sestra ubire postotak,,,
budem ti poslao broj samo kad mi ga proslijedi,,,
inace u zg je u utorak ne ovaj nego sljedeci tjedan,,,
tad i ja imam tretman,,,
budem ti poslao broj samo kad mi ga proslijedi,,,
inace u zg je u utorak ne ovaj nego sljedeci tjedan,,,
tad i ja imam tretman,,,
Bobić- legionar
Moj muž je išao bioenergetičaru. On vjeruje u to, ja ne vjerujem pa ne želim ići.
Masaža da.
Inače bih morala nekoga posjetiti jer općenito sa lijevom stranom tijela imam probleme. Noga nema cirkulaciju, hladna mi je i tanja od desne, lijeva ruka, lijevo rame....., a bome i lijevo oko. Sva sam lijeva.
Meni niti pet kiropraktičara miti masažerki neće pomoći.
Ali barem me nikada u životu nije boljela glava. A slušam ljude kako pričaju koliko su to veliki problemi.
Masaža da.
Inače bih morala nekoga posjetiti jer općenito sa lijevom stranom tijela imam probleme. Noga nema cirkulaciju, hladna mi je i tanja od desne, lijeva ruka, lijevo rame....., a bome i lijevo oko. Sva sam lijeva.
Meni niti pet kiropraktičara miti masažerki neće pomoći.
Ali barem me nikada u životu nije boljela glava. A slušam ljude kako pričaju koliko su to veliki problemi.
pitijacro- legionar
Ja danas cijeli dan bez tablete, bez bolova, imam osjecaj da bi se mogel usuditi i cucnuti kaj nis' napravil godinama vec,,,
ne pogorsalo se ,,,
ne pogorsalo se ,,,
Bobić- legionar
Ma bravo, iskoristi priiliku i probaj.
Probaj i zvijezdu napraviti.
Okupana!!!!!
Ma sam samo ležala i bila mirna ko bubica - ništa pranje, ribanje,samo kosu šamponom, i to me premišljalo - bih - ne bih, bih - ne bih....popustila sam, i sam.
Probaj i zvijezdu napraviti.
Okupana!!!!!
Ma sam samo ležala i bila mirna ko bubica - ništa pranje, ribanje,samo kosu šamponom, i to me premišljalo - bih - ne bih, bih - ne bih....popustila sam, i sam.
pitijacro- legionar
jebi ga ja baš i ne vjerujem u kiropraktiku ,
Onim naglim pokretima se trgaju vršci živaca i zapravo nije otklonjen uzrok boli nego osjetilo , tako su meni objasnili pa sad tko je koga .
Onim naglim pokretima se trgaju vršci živaca i zapravo nije otklonjen uzrok boli nego osjetilo , tako su meni objasnili pa sad tko je koga .
Nisam ni ja vjerovao i nemam te ja sad namjeru uvjeravati u suprotno,,,
ti nagli pokreti kako kazes nisu nesto posebno neugodni niti toliko bolni da je nemoguce otrpit ih,,,
moj slucaj, imao sam na dva mjesta propadanje prsljenova, u donjem dijelu onaj šoferski kako ga zovu i jedan među lopaticama,,,
isao sam na raznorazne masaze pa i na one kupice gdje se uz pomoc vakuma pokusavaju prsljenovi centrirati,,,
sve je to bilo uzalud, ne da nije pomoglo da se na kratko rijesis boli ali uzrok nije otklonjen,,,
uvijek se u predjelu lopatica javljalo neko zatezanje misica uvijek neki bolovi a u donjem dijelu dolazilo je upale isijatis zivca, nema tu normalnog hoda to zasijeka da nemozes kako ti hoces nego otklon u stranu da je to gadno i gledati, samo da reknem da mi je nakon 500 metara normalnog hoda padao mrak na oci,,,
sad evo nakon kiropraktik tretmana polako se sve vraca u normalu, prvi i drugi dan su bolovi bili i intenzivniji nego prije, to je reakcija kazu ali evo nakon tablete i kratkog razgibavanja oteknuca (zatezanja) misica gotovo da je nestalo bol je prestala gotovo u potpunosti, jos malo osjecam u podlopaticnom dijelu ali bol je zanemariva,,,
one boli u kuku i ispod njega (isijatis zivca) je nestalo u potpunosti, napokon se mogu spustiti i u cucanj no ne do kraja a to nisam mogo zadnjih nekoliko godina,,,
naravno jos je prerano za neke konkretne zakljucke ali vec do sad vidim da ide sve na bolje,,,
ne zalim za onih 400 kn jer naplacao sam se prije toga u sitnim iznosima,,,
ako se za dva tjedna sve stabilizira mozda i necu dozvoliti da se ista radi na meni, otici cu tamo radi mame i radi posla,,,
eto ukratko sam opisal ono kaj se meni događa, na tebi je da razmislis koliko te kosta ta glavobolja,,,
ja smatram da tu nema nikakvog ostecivanja zivca nego se jednostavno radi o losoj cirkulaciji,,,
ti nagli pokreti kako kazes nisu nesto posebno neugodni niti toliko bolni da je nemoguce otrpit ih,,,
moj slucaj, imao sam na dva mjesta propadanje prsljenova, u donjem dijelu onaj šoferski kako ga zovu i jedan među lopaticama,,,
isao sam na raznorazne masaze pa i na one kupice gdje se uz pomoc vakuma pokusavaju prsljenovi centrirati,,,
sve je to bilo uzalud, ne da nije pomoglo da se na kratko rijesis boli ali uzrok nije otklonjen,,,
uvijek se u predjelu lopatica javljalo neko zatezanje misica uvijek neki bolovi a u donjem dijelu dolazilo je upale isijatis zivca, nema tu normalnog hoda to zasijeka da nemozes kako ti hoces nego otklon u stranu da je to gadno i gledati, samo da reknem da mi je nakon 500 metara normalnog hoda padao mrak na oci,,,
sad evo nakon kiropraktik tretmana polako se sve vraca u normalu, prvi i drugi dan su bolovi bili i intenzivniji nego prije, to je reakcija kazu ali evo nakon tablete i kratkog razgibavanja oteknuca (zatezanja) misica gotovo da je nestalo bol je prestala gotovo u potpunosti, jos malo osjecam u podlopaticnom dijelu ali bol je zanemariva,,,
one boli u kuku i ispod njega (isijatis zivca) je nestalo u potpunosti, napokon se mogu spustiti i u cucanj no ne do kraja a to nisam mogo zadnjih nekoliko godina,,,
naravno jos je prerano za neke konkretne zakljucke ali vec do sad vidim da ide sve na bolje,,,
ne zalim za onih 400 kn jer naplacao sam se prije toga u sitnim iznosima,,,
ako se za dva tjedna sve stabilizira mozda i necu dozvoliti da se ista radi na meni, otici cu tamo radi mame i radi posla,,,
eto ukratko sam opisal ono kaj se meni događa, na tebi je da razmislis koliko te kosta ta glavobolja,,,
ja smatram da tu nema nikakvog ostecivanja zivca nego se jednostavno radi o losoj cirkulaciji,,,
Bobić- legionar
I od mene, dobro jutro!
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Dobro jutro dečkovi, i od mene, i adio, odoh na par sati, povana sam na fašenske krafne, ma nebudem dugo, dok slistim dvije, tri , četiri, ili ko prošle godine osam:oops: (pritom moram reći da me je muž pod stolom rital v nogu i očlima mi daval znakove u stilu kak te ni sram, ali ja nisam regirala ilitiga šmirglala pet posto) se vratim da si odmorim koskice .
pitijacro- legionar
Jedno lijepo druzenje je iza nas, jedan moj ljeskar sa kojim nikad ne prekidam razgovor na mobitel prije od sat vremena, jedan od ljudi sa kojim se misljenja podudaraju vise nego sa rođenim bratom i jedan od ljudi koji me uvijek nadahne i koji mi je i ovaj puta dao dobu ideju a to je da u natuknicama zapisem sve zanimljivo ko sto on pise poslije razgovora samnom,,,
eto pozvani u goste kod njih, kak mi se cini bilo im je ugodno kod nas pa nas zato zovu ili samo oce vidjet koliko dugo cemo mi zasjesti kod njih,,,
zanimljiva je cinjenica da ima ljudi sa kojima mozes razgoorati satima bez da se pojavi stanka kad moras razmisljati o cemu bi se moglo dalje razgovarati,,,
zanimljivo je i kak jedni druge prekidamo da bi mmogli dojti do rijeci,,,
ima ljudi sa kojima imas osjecaj da se znate 100 i vise godina,,,
ja obicno kad krenem tesko me se zaustavi al ovom to zaista uspijeva na veoma lagan i jednostavan nacin,,,
eto pozvani u goste kod njih, kak mi se cini bilo im je ugodno kod nas pa nas zato zovu ili samo oce vidjet koliko dugo cemo mi zasjesti kod njih,,,
zanimljiva je cinjenica da ima ljudi sa kojima mozes razgoorati satima bez da se pojavi stanka kad moras razmisljati o cemu bi se moglo dalje razgovarati,,,
zanimljivo je i kak jedni druge prekidamo da bi mmogli dojti do rijeci,,,
ima ljudi sa kojima imas osjecaj da se znate 100 i vise godina,,,
ja obicno kad krenem tesko me se zaustavi al ovom to zaista uspijeva na veoma lagan i jednostavan nacin,,,
Bobić- legionar
Dobro jutro.
Eto, kaj da velim, tako je meni bilo kada su muhač i Admin bili kod mene, meni šest sati proletjelo ko u minuti.
Ma ja takve ljude drugačije doživljavam. Meni je ugodno sa njima pričati, ali mi je ugodno sa njima i šutjeti. I zapravo su ljudi sa kojima možeš šutjeti i osjećati se dobro oni koji su vrijedni svake minute provedene sa njima. Jer pričati možeš sa svakim koliko god teme bile banalne i vrijeme će proći. Ali šutjeti ne možeš sa svakime.
Do jedanaest će se napraviti uobičajene aktivnosti, malo u plasteniku nešt - još četiri kontejnera imam za presaditi i posijati paradajze za prodaju flanaca, a u jedanaest i petnaest idemo u Zg. Jadno moje psetance.
Eto, kaj da velim, tako je meni bilo kada su muhač i Admin bili kod mene, meni šest sati proletjelo ko u minuti.
Ma ja takve ljude drugačije doživljavam. Meni je ugodno sa njima pričati, ali mi je ugodno sa njima i šutjeti. I zapravo su ljudi sa kojima možeš šutjeti i osjećati se dobro oni koji su vrijedni svake minute provedene sa njima. Jer pričati možeš sa svakim koliko god teme bile banalne i vrijeme će proći. Ali šutjeti ne možeš sa svakime.
Do jedanaest će se napraviti uobičajene aktivnosti, malo u plasteniku nešt - još četiri kontejnera imam za presaditi i posijati paradajze za prodaju flanaca, a u jedanaest i petnaest idemo u Zg. Jadno moje psetance.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Dobro jutro.
Dobro jutro,,,
da sad mi je odmah lakse,,,
za razliku od muhaca i od admina mene si jedva cekala da odem,,,
i onih sat dva su bili i previse,,,
no razmem nesmo svi isti i kaj se tu more,,,
Bobić- legionar
Ma ti si mi bio toliko prekratko da sam i zaboravila da si bio.
Znaš šta, ja se tog dana najradije uopće ne bih sjetila, ja sam zakazala bila u gostoprimstvu totalno taj dan i mene je i dan danas zbog toga sram kad se sjetim, ajd, da nije bila nedjelja, ali bila je, i da dolazak nije bio najavljen u vrijeme kada je normalno za nešto poslužiti, a bio je, ali ja sam bila u takvom totalnom kurcu da si jednostavno nisam mogla pomoći. ti si najavio dolazak u dva, mi smo stigli taman od ručka od mame pet do dva, i ona ura što si kasnio mi je zapravo dobro došla da sam predahnula malo, jer sam odrađivala plastenike cijelo prijepodne i dva dana prije toga. Kojom sam ja brzinom prašinu brisala, prljavo suđe pobacala u špajz, odjeću po stolicama i fotelji bacila u sobu i zatvorila vrata, u kupaoni oribala umivaonik za slučaj da moraš oprati ruke odmah čim si nazvao.......mislim da sam baš bila ušla u kuću po nešto dok si bio nazvao, došla u plastenik, i velim mužu - Bobić će doći, šta ću sada....a posađeno od vrućine venulo, a ne mogu pustiti vode dok sve ne posadim.....e ebaj ga, daj mi popravni, bude drugačije.
Ma naravno da mi je bilo ugodno vrijeme provedeno u razgovoru, ma sam te i Adminu pohvalila bila.
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
Ma ok, ajd, imaš dva izbora - ili doći ili kada muž i ja budemo išli za Viroviticu budemo te pozvali na kavu tam kod benzinske, a ti dopeljaš i ženu, i imali budete pravo popiti i sokič, a financirala budem i po jedan hod-god sa kranjskom kobasom (za svakoga po jedan, ne jedan za oboje) ili neki sendvič s nogu.
Zadovoljan?
Evo se vratili iz Zg, operacija izvršena, sve ok, pacijentica spava.
Zadovoljan?
Evo se vratili iz Zg, operacija izvršena, sve ok, pacijentica spava.
pitijacro- legionar
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nemeres ti mene castit a pogotovo ne na mom terenu,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma ovog smajleka sem iskal i za prosli post i nis ga mogel najti, ccc,,,
Nemeres ti mene castit a pogotovo ne na mom terenu,,, [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma ovog smajleka sem iskal i za prosli post i nis ga mogel najti, ccc,,,
Bobić- legionar
Daj, daj, ne diži nos. večeras se sve nešto diže krivo......
Ti si Bobić mome mužu drag, a ja am njegova žena i sve što je njegovo je i moje i ondak si i ti tako meni drag.
Poijel budeš ti hot- dog - materemu, već ga tak dugo nis jela da ne znam jell hod -gog ili hot -dog, ali dog je u svakom slučaju.
Ti si Bobić mome mužu drag, a ja am njegova žena i sve što je njegovo je i moje i ondak si i ti tako meni drag.
Poijel budeš ti hot- dog - materemu, već ga tak dugo nis jela da ne znam jell hod -gog ili hot -dog, ali dog je u svakom slučaju.
pitijacro- legionar
Dobro jutro, opet smo krnji.
Ali ovaj puta nije do mene.
hajde, dok se strasti malo smire, valjda će sve doći na staro.
Ali ovaj puta nije do mene.
hajde, dok se strasti malo smire, valjda će sve doći na staro.
pitijacro- legionar
Uz hod gog i hot dog ima tu jos i bul dog ima i moj dog, ma svasta nesto ima,,,
dobar jutar svima,,,
jedan icaj je u pitanju,,,
dobar jutar svima,,,
jedan icaj je u pitanju,,,
Bobić- legionar
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics