prijavno odjavni topic
+4
Bobić
Admin
muhanicar
gilan
8 posters
Stranica 25 / 40.
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
A dobar....
Početak dana mi je super počeo - nisam popila kapučino, a maločas čujem netko se vani dere - soooonjaaaaaaa........glas poznat, Martinova žena, izađem pitam šta treba - znaš li šta je glad veli ona - reko Martin nek te pitam za pedeset kuna. Nisam imala pedeset, dala sam joj sto.
Sad, da sam je pitala da vrati pedeset mislim da bi bilo besmisleno jer ak prosi pedeset onda znači da pedeset nema. Pa nisam.
A možda ipak, da sam probala?
Početak dana mi je super počeo - nisam popila kapučino, a maločas čujem netko se vani dere - soooonjaaaaaaa........glas poznat, Martinova žena, izađem pitam šta treba - znaš li šta je glad veli ona - reko Martin nek te pitam za pedeset kuna. Nisam imala pedeset, dala sam joj sto.
Sad, da sam je pitala da vrati pedeset mislim da bi bilo besmisleno jer ak prosi pedeset onda znači da pedeset nema. Pa nisam.
A možda ipak, da sam probala?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
I onda će netko reći zašto u braku postije bračne tajne.
Onih sto kuna sa prijavnog, došo muž i pita šta si radila. Dala sam Martinovoj ženi sto kuna, velim ja. I onda je počelo - gledala sam na sat, točno ti i pol minute i još neku sekundu - bla, bla,bla,bla,bla,bla.... kaj bumo mi za cigane delali - truc, truc,truc,truc, klep, klep, klep......po mozgu, bah, a kolko bi tek trajalo da sam rekla da je tražila pedeset a ja dala sto.
Onih sto kuna sa prijavnog, došo muž i pita šta si radila. Dala sam Martinovoj ženi sto kuna, velim ja. I onda je počelo - gledala sam na sat, točno ti i pol minute i još neku sekundu - bla, bla,bla,bla,bla,bla.... kaj bumo mi za cigane delali - truc, truc,truc,truc, klep, klep, klep......po mozgu, bah, a kolko bi tek trajalo da sam rekla da je tražila pedeset a ja dala sto.
pitijacro- legionar
Dam ti onih metalnih dvajst pet kuna za dvadeset. Ali da mi daš četiri po pet da bar brojčano zaradim..
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:No kaj, nije valjda da sem nekomu falel,,,
evo me tu sam svaki dan navratim da vidim kaj ima,,,
lagano neraspolozen za tipaknje,,
Znaju vjerujem svi da sam imao smrtni slucaj u obitelji i da je to uzrok mog nepisanja,,,
Bobić, nisam stvarno znao to, za smrtni slučaj u obitelji., ipak sam ja daleko, a ovdje se najviše igra žmirke, i ko će ga kome???
Moje iskreno saučešće.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Bila sam i došla sam i ne znam kad budem opet išla.
Nadam se čim prije.
Nadam se čim prije.
pitijacro- legionar
Fala na izrazima sucuti,,,,
Dobar jutar,,,
idemoooooo
metropola zove,,,
Dobar jutar,,,
idemoooooo
metropola zove,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
sretno putuj, nemoj letjet, pazi na mokru sklisku cestu.
oblačno je i tmurno.
ne volim takva jutra.
[You must be registered and logged in to see this link.]
oblačno je i tmurno.
ne volim takva jutra.
[You must be registered and logged in to see this link.]
pitijacro- legionar
Dobro jutro
gilan- legionar
Uredu za izgubljene stvari:
Traži se osoba gilan, izgubljen na potezu trokuta između foruma PF, foruma JJF i bogtepitaj kojega još.
Vanjski znakovi raspoznavanja - stari nadureni deda sa nafrnjenim nosom i namrštenim čelom, malo šepa jer mu je telič nogu nagazil, pod svakim pazuhom drži po jednu teglicu pekmeza od jabuka.
Molim poštenog nalaznika da mu teglice mazne i pošalje na moju kućnu adresu. (ako slučajno nema teglica ispod pazuha a oko usta je umrljan pekmezom od jabuka, to znači da ga je pojel, u tom slučaju mi samo javiti točnu lokaciju na kojoj je viđen, a ja ću ga naći i namlatiti guzomlatom - ovako -
Traži se osoba gilan, izgubljen na potezu trokuta između foruma PF, foruma JJF i bogtepitaj kojega još.
Vanjski znakovi raspoznavanja - stari nadureni deda sa nafrnjenim nosom i namrštenim čelom, malo šepa jer mu je telič nogu nagazil, pod svakim pazuhom drži po jednu teglicu pekmeza od jabuka.
Molim poštenog nalaznika da mu teglice mazne i pošalje na moju kućnu adresu. (ako slučajno nema teglica ispod pazuha a oko usta je umrljan pekmezom od jabuka, to znači da ga je pojel, u tom slučaju mi samo javiti točnu lokaciju na kojoj je viđen, a ja ću ga naći i namlatiti guzomlatom - ovako -
pitijacro- legionar
Za ovo ćemo debelo zaratiti!!!
Odoh sad u Tuzlu, punana mi u bolnici, pa red je.
Odoh sad u Tuzlu, punana mi u bolnici, pa red je.
gilan- legionar
Kak bi moja rehmetli mamica rekli - bojim te se ko onaj ženski organ dežđa.
pitijacro- legionar
Uredu za izgubljene stvari:
Traži se nestala osoba, odaziva se na titulu Admin, visok sa poluemigrirajučom kosom, oka dva, uha dva, ruke dvije, noge dvije, nos jedan, unutar gaća nismo zavirili pa pojma nemamo, neozbiljan i visokointeligentan (predzadnje se da primjetiti, ovo zadnje ne na prvu, zato treba dobro zagledati potencijalne kandidate za prepoznavanje).
Poštenom nalazniku ak ga vrati u neoštečenom stanju (što bu istini za volju teško jer ak ga je kakva sisata zgrabila teško da bu prošel bez ogrebotina) kao nagrada slijeduje suvlasništvo u forumu 40/60% u korist Admina.
A jbga, ipak je on Admin.
Traži se nestala osoba, odaziva se na titulu Admin, visok sa poluemigrirajučom kosom, oka dva, uha dva, ruke dvije, noge dvije, nos jedan, unutar gaća nismo zavirili pa pojma nemamo, neozbiljan i visokointeligentan (predzadnje se da primjetiti, ovo zadnje ne na prvu, zato treba dobro zagledati potencijalne kandidate za prepoznavanje).
Poštenom nalazniku ak ga vrati u neoštečenom stanju (što bu istini za volju teško jer ak ga je kakva sisata zgrabila teško da bu prošel bez ogrebotina) kao nagrada slijeduje suvlasništvo u forumu 40/60% u korist Admina.
A jbga, ipak je on Admin.
pitijacro- legionar
Dobro jutro! I zaljubljenim i nezaljubljenim.
gilan- legionar
Ziv, zdrav, zadovoljan,,,
e da ste samo vidli mog dotura alaj je oci iskolacio ko fliper kad stilta,,,
najbolje me se dojmila recenica "mi smo zaista dosta toga potrosili ali u zivotu takvu robu ja nism videl"
a ja
Sve bus ti to vrnul mamicu ti milenu,,,
Svima koji slave sretno Valentinovo,,,
e da ste samo vidli mog dotura alaj je oci iskolacio ko fliper kad stilta,,,
najbolje me se dojmila recenica "mi smo zaista dosta toga potrosili ali u zivotu takvu robu ja nism videl"
a ja
Sve bus ti to vrnul mamicu ti milenu,,,
Svima koji slave sretno Valentinovo,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Nemoj da zaboraviš!!
I kamate mu zaračunaj, oca mu očinskog
I kamate mu zaračunaj, oca mu očinskog
gilan- legionar
Onaj osjećaj - znaš da si kupio ali ne znaš kamo si spremio.....
pitijacro- legionar
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic