prijavno odjavni topic
+4
Bobić
Admin
muhanicar
gilan
8 posters
Stranica 39 / 40.
Stranica 39 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
No problemo.
Tamo će dobiti apetiti, a ja ću mu doma servirati ručak.
Tamo će dobiti apetiti, a ja ću mu doma servirati ručak.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Da nećeš nositi u kafić, ko nekad , batake...hihihi.
gilan- legionar
- Broj postova : 782
A ti baš sve znaš o meni, eeeeeeeee.......
dobro jutro
dobro jutro
pitijacro- legionar
Kiša i snijeg
Ako izvedri, biće sranja.
Ako izvedri, biće sranja.
gilan- legionar
Kod mene vec pola krumpera pocrnilo ko i prosle godine,,,
cini se da smo ipak previse pozurili,,,
vratio se Šime zgoric, smrzo se ko pi....
lisica mu maznula pola zeca pa skoro ostal gladan,,,
dobro da se tam navek nekaj najde za ubaciti u kljun,,,
cini se da smo ipak previse pozurili,,,
vratio se Šime zgoric, smrzo se ko pi....
lisica mu maznula pola zeca pa skoro ostal gladan,,,
dobro da se tam navek nekaj najde za ubaciti u kljun,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Snijeg???????????????
A-uuuuuuuuuu....brate.
i kod mene hladno, li evo, odradila sam nešto plastenika, unutra je sasvim ugodno.
Moram se vratiti, došla samo popiti sodabikerbonu, nešto mi teško jučer na želudac palo........
Fali mi Bobić........
A-uuuuuuuuuu....brate.
i kod mene hladno, li evo, odradila sam nešto plastenika, unutra je sasvim ugodno.
Moram se vratiti, došla samo popiti sodabikerbonu, nešto mi teško jučer na želudac palo........
Fali mi Bobić........
pitijacro- legionar
To mora da ti je zlo od onog povrca,,,
Bobić- legionar
Bobić,,,, si nosio dekicu??''
gilan- legionar
[You must be registered and logged in to see this image.]
danasu 11 sati, a nalazim se ispod 300 nadmorskih metara
danasu 11 sati, a nalazim se ispod 300 nadmorskih metara
gilan- legionar
Ajmeeee......predivno - idila!
ma je, kada ne bi bio tu prvi maj.
A ja se kuham u plasteniku - malo kada ja ne mogu unutra izdržati, ali danas je takav dan - ne mogu otvoriti, puše jaki hladan vjetar, a sunce uprlo.
Skinula sam apsolutno sve, a Nina tražila ići van, a bile onkraj plastenika, na vrtnoj strani. I ja odlučim otvoriti joj ona vrata da ode onuda, a kako otvorim, susjeda u vrtu gleda u mene - veli - aajjj, ti u kupaćem. Hvala bogu, rublje crno, pa nije skontala.
ma je, kada ne bi bio tu prvi maj.
A ja se kuham u plasteniku - malo kada ja ne mogu unutra izdržati, ali danas je takav dan - ne mogu otvoriti, puše jaki hladan vjetar, a sunce uprlo.
Skinula sam apsolutno sve, a Nina tražila ići van, a bile onkraj plastenika, na vrtnoj strani. I ja odlučim otvoriti joj ona vrata da ode onuda, a kako otvorim, susjeda u vrtu gleda u mene - veli - aajjj, ti u kupaćem. Hvala bogu, rublje crno, pa nije skontala.
pitijacro- legionar
gilan je napisao/la:Bobić,,,, si nosio dekicu??''
Dekica je navek tam,,,
samo kaj je ovaj put i poplun trebal,,,
mi ti vgoricama imamo one starinse poplune, ti mater to je tesko ko dragi kamen, tu ti zensko nemere pobjec ni da oce,,,
Bobić- legionar
A bome je moraš jedno vrijeme i tražiti ispod.
Dok smo nekada imali one perine - kad sam se zavukla ispod muž me svukud napetaval.
a najteže je bilo naći poslije gaće.
Dok smo nekada imali one perine - kad sam se zavukla ispod muž me svukud napetaval.
a najteže je bilo naći poslije gaće.
pitijacro- legionar
Jel vidiš kako si dobre volje dok ti mišiči lica rade.
dobro jutro.
dobro jutro.
pitijacro- legionar
jutar Bobić, kako si, šta ima nova, jel si sretan i zadovoljan?
Danas se izgleda gilann pogubio, hm....valjda su ga zapusi snijega zameli dok je okopavao krumpire.
Danas se izgleda gilann pogubio, hm....valjda su ga zapusi snijega zameli dok je okopavao krumpire.
pitijacro- legionar
Hmmm, sretan, zadovoljan, ma cim sam ziv i relativno zdrav sem sretan,,,
ako te male stvari cine sretnim onda imas srece,,,
ako pak gledamo drugu stranu, to da mi je krumper sav pocrnio da se smrzlo skoro sve kaj je na vrtu posađeno to da mi buhać jebe raolu e stem nesem sretan ali realno gledano moglo je biti i gore,,,
ljesnjaci pa ni oni u skoli za sada ne pokazuju da su dobili po piksi i ako tak ostane bu dobro,,,
to gilanov snijeg i je sve kod nas sje*al,,,
nadam se da ga to ne veseli jer vjerujem da je njemu jos vise stete napravilo nego meni,,,
ako pak gledamo drugu stranu, to da mi je krumper sav pocrnio da se smrzlo skoro sve kaj je na vrtu posađeno to da mi buhać jebe raolu e stem nesem sretan ali realno gledano moglo je biti i gore,,,
ljesnjaci pa ni oni u skoli za sada ne pokazuju da su dobili po piksi i ako tak ostane bu dobro,,,
nadam se da ga to ne veseli jer vjerujem da je njemu jos vise stete napravilo nego meni,,,
Bobić- legionar
Danas sam se administrativno sexo,
Odo sad, prijatelj me zove na pivu,
A glad, neznate vi šta je glad, o tome bi vam roman napiso, al poslije.
Odoh naljutit će se "što me nema"
gilan- legionar
gilan je napisao/la:Danas sam se administrativno sexo,
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:Hmmm, sretan, zadovoljan, ma cim sam ziv i relativno zdrav sem sretan,,,
a gle, buhača bi trebao riješiti.
To ti može skroz uništiti usjev, posebno su opasni za uzastopnih toplih sunčanih dana. Sada im je počela špica aktivnosti, i traje sve do konca sedmoga mjeseca, kasnije više nama problema sa njima. Male biljčice mogu doslovno nestati kroz tri - četiri dana kod jakog napada.
Ak se ne vram, imudakloprid njih tamanni, porvjeri - To je Dalli, ima ga u prodaji, generik je ali efikasan, i sada je idealno vrijeme za njegovu primnjenu - temperature ne prelaze dvadeset četiri - to ti je garancija da će mjesec dana birti aktivan. Primjena je poželjna predvečer jer je osim termofilnosti i fotosenzibilan, pa ćeš mu dati vremena da uđe u biljku do jutra.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:gilan je napisao/la:Danas sam se administrativno sexo,
Došo!!!
gilan- legionar
Fastak ce igrati protiv buhaca,,,
Bobić- legionar
A bude...piretroid. ilitiga trenutno djelovnje i mirni smo do slijedeće generacije koja će stići veoma brzo.
Odoh na spavanje. zima mi je, isključio je muž grijanje oko devet - e, sada se budem sva omotala oko njega u krevetu, onako kako ja to volim - ruke, noge, sve oko i ispod njega, stisnuta ko parizer u piko sendviču uz njega. I nema da me se otarasi dok me ne utopli ko krušna peć. hehe......
Odoh na spavanje. zima mi je, isključio je muž grijanje oko devet - e, sada se budem sva omotala oko njega u krevetu, onako kako ja to volim - ruke, noge, sve oko i ispod njega, stisnuta ko parizer u piko sendviču uz njega. I nema da me se otarasi dok me ne utopli ko krušna peć. hehe......
pitijacro- legionar
a doci ce tu i malo dimetoata da sjebe cijelu konstrukciju,,,
to je ona jeftina aktivna tvar koju napadaju poput gifosata, prokleti kapitalizam,,,
kaj sve ta kemijska mafija nece pokusati da bi ljude oderala sa skupim preparatima,,,
gamad,,,
to je ona jeftina aktivna tvar koju napadaju poput gifosata, prokleti kapitalizam,,,
kaj sve ta kemijska mafija nece pokusati da bi ljude oderala sa skupim preparatima,,,
gamad,,,
Bobić- legionar
eh, da ne kopkam sada po sivim stnicaMA I NE GUGLAM, JEL NA cROMGOR MISLIŠ?
Ma je,to je, je.
To ti je ista jebada ko što je bila i sa Afolonom - pokriva sve korove u svim kulturam, i u povrtlarstvu i ratarstvu, od kukuruza, graha, krumpira, svih korjenšica, i pre-em i post -em, i bio on bagtelna cijena, nekih dvijestotinjak kn ha, i sjebala ga konkurencija, kao rezuidi, i slična sranja, i povuklo ga sa eu tržišta - u Mađi ja njega već petnaestak godina uzimala....i nije ga bilo dvije godine, a onda ga vratilo. E, ali ga vratilo po cijeni koštnja po ha ko uprosječene svih ostalih herbicida Sada više nema daklem nit rezuida, nit kancera nit svih ostalih kerefeka, dok su prisilili proizvođača da digne cijenu, jer je opasno cijenom konkurirao svemu ostalome. A ti svi ostli imaju ograničenja koja on nema - em in trebaju pojačivači, em dueti jer ne pokrivaju spektar, em im cijena bila dupla....tako ti i sa dimetomatom - ja to uzimala isto u Mađi, cijena bila šezdesetk kuna, ajd, sada je i tamo viša cijena - ubi to sve što leti i puzi, ali evo njeg opizdili, a vidi - sve muhe pokriva, grinje, tripse, buhače, zlatice, ma nema šta ne.....je, aqli ja za trips morm dati osamsto kuna, zakaj bi dala sto pedeset kad mi mogu izvuć peterostruko,a i onda moram iskombinirati i neki piretroid sa njim da pokrijem sve razvojne stadije, jer jedno ubi zametak, drugo bebu, a treće tinjeđera, četvrto frjerčinu koja mi pika papriku - pa mi uzmu i tisuću petsto. Ebo ih d ih ebo.....
Dobro jutro forume
Ne znam šta se događa, ali kile mi spadju vidljivo.
Malo me plaši......
Ma je,to je, je.
To ti je ista jebada ko što je bila i sa Afolonom - pokriva sve korove u svim kulturam, i u povrtlarstvu i ratarstvu, od kukuruza, graha, krumpira, svih korjenšica, i pre-em i post -em, i bio on bagtelna cijena, nekih dvijestotinjak kn ha, i sjebala ga konkurencija, kao rezuidi, i slična sranja, i povuklo ga sa eu tržišta - u Mađi ja njega već petnaestak godina uzimala....i nije ga bilo dvije godine, a onda ga vratilo. E, ali ga vratilo po cijeni koštnja po ha ko uprosječene svih ostalih herbicida Sada više nema daklem nit rezuida, nit kancera nit svih ostalih kerefeka, dok su prisilili proizvođača da digne cijenu, jer je opasno cijenom konkurirao svemu ostalome. A ti svi ostli imaju ograničenja koja on nema - em in trebaju pojačivači, em dueti jer ne pokrivaju spektar, em im cijena bila dupla....tako ti i sa dimetomatom - ja to uzimala isto u Mađi, cijena bila šezdesetk kuna, ajd, sada je i tamo viša cijena - ubi to sve što leti i puzi, ali evo njeg opizdili, a vidi - sve muhe pokriva, grinje, tripse, buhače, zlatice, ma nema šta ne.....je, aqli ja za trips morm dati osamsto kuna, zakaj bi dala sto pedeset kad mi mogu izvuć peterostruko,a i onda moram iskombinirati i neki piretroid sa njim da pokrijem sve razvojne stadije, jer jedno ubi zametak, drugo bebu, a treće tinjeđera, četvrto frjerčinu koja mi pika papriku - pa mi uzmu i tisuću petsto. Ebo ih d ih ebo.....
Dobro jutro forume
Ne znam šta se događa, ali kile mi spadju vidljivo.
Malo me plaši......
pitijacro- legionar
Stranica 39 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic