Ako ti neko kaže da si tele
5 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Ako ti neko kaže da si tele
Kad ti neko kaže da si tele, bem ga nisi onda ružan, čak si i sladak.
[You must be registered and logged in to see this image.]
I poneka maca
I poneka maca
gilan- legionar
- Broj postova : 782
Re: Ako ti neko kaže da si tele
Ma da samo znaš koliko si me razveselio......
predivno je telence, curica si mi rekao, jel?
Sjetio si me na vrijeme dok sam bila mala, treći osnovne, mama otišla ujutro čupati repu biciklom, a ja kad sam ustala upregla sam krave u kola - bila su ona sa drvenim kotačima, pa dok smo mi došle tamo do Svetog Roka, to je bila ura vožnje, taman bilo za potovariti i vratiti se, pa da me spremi za školu popodne.
Ta telad je uvijek preslatka, pa kada cica, pa mu se pjene usta, njuškica onako vlažna....pa skakuće na sve četiri, rita se. Kvragu, kud odoše ta vremena dok nije bilo kada si ušao u štalu - fuj - kada se miris slame, sijena i krava osjećao kao zadovoljstvo......
Bravo majstore, samo ti opet poslikaj pa da vidimo kako napreduje.
a vidim da imaš i brdo krasnih maca. Sad ubaci još i kojeg zecova i idila bude potpuna.
Sjetio si me na vrijeme dok sam bila mala, treći osnovne, mama otišla ujutro čupati repu biciklom, a ja kad sam ustala upregla sam krave u kola - bila su ona sa drvenim kotačima, pa dok smo mi došle tamo do Svetog Roka, to je bila ura vožnje, taman bilo za potovariti i vratiti se, pa da me spremi za školu popodne.
Ta telad je uvijek preslatka, pa kada cica, pa mu se pjene usta, njuškica onako vlažna....pa skakuće na sve četiri, rita se. Kvragu, kud odoše ta vremena dok nije bilo kada si ušao u štalu - fuj - kada se miris slame, sijena i krava osjećao kao zadovoljstvo......
Bravo majstore, samo ti opet poslikaj pa da vidimo kako napreduje.
a vidim da imaš i brdo krasnih maca. Sad ubaci još i kojeg zecova i idila bude potpuna.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
pipa , na 0:20 , da si imala ovakvu pasminu mogla si završiti fakultet
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Malo si se pokrivo izrazio - ispravno bi bilo - da si pametna ko krava, mogla si fakultet završiti.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Ma da samo znaš koliko si me razveselio......
Hmmm,,,
za dignuti jaram trebalo je povise snage,,,
deset godisnje zensko dijete to ni moglo napraviti, sorry,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Krivo si izračunao Bobić - ja sam u prvi osnovne išla sa šest godina. Još su mi falila tri dana do šest. (a mi reko netko neki dan da mi je IQ duboko ispod sto ) Onda je nastava počinjala prvog devetog.
Daklem, imala sam niti devet. A kravu sam pomuzla prvi puta sa šest i pol - mama bila u bolnici....tata stajao kraj krave.
Za sve što nisam mogla fizički oduvijek sam imala svoje sisteme. Moć improvizacije ti je neograničena. A kravice su me voljele, uvijek bile poslušne i mirne.
Daklem, imala sam niti devet. A kravu sam pomuzla prvi puta sa šest i pol - mama bila u bolnici....tata stajao kraj krave.
Za sve što nisam mogla fizički oduvijek sam imala svoje sisteme. Moć improvizacije ti je neograničena. A kravice su me voljele, uvijek bile poslušne i mirne.
pitijacro- legionar
Ajd, ajd da sad malo kompliciram bas onak kak ja to znam,,,
de meni covijeku sa iskustvom u podizanju jarma i zaprezanju krava pojasni na koji nacin si si ti to pripomogla i stavila im ga na vrat,,,
bas me zanima,,,
de meni covijeku sa iskustvom u podizanju jarma i zaprezanju krava pojasni na koji nacin si si ti to pripomogla i stavila im ga na vrat,,,
bas me zanima,,,
Bobić- legionar
I men su zenske govorile da sam ko telepitijacro je napisao/la:Malo si se pokrivo izrazio - ispravno bi bilo - da si pametna ko krava, mogla si fakultet završiti.
Sam sam letio medju noge i hvatao sise
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
A kakve su to sise, među nogama, kod žena????
gilan- legionar
Ne znam Bobić, ja se više ne sjećam, sjećam se recimo da sam kada smo izašle iz sela i došle na glavni poljski put ja legla iza šraglice jer mi je u kasnu jesen kada se čupala repa ili sijekla kukuruzovina bilo zima,vjetar znao puhati..... znaš šta su šraglice - ono što je zatvaralo kola sa prve i zadnje strane, uže sam namotala na vuporu na labavo - vojke su to bile - a krave su išle same prema Roku. Znale su put jer smo sve zemlje imali tamo - njih nekoliko jer su tamo bile najjeftinije a mi smo bili zbilja siromašni i moji nisu mogli bliže selu kupiti.Eto - u četvrtom osnovne su moji kupili gumenjak - prikolicu sa gumenim kotačima u Pribislavcu. To je bio jako veliki događaj za mene i duboko mi se usjekao u sjećanje.
inače, moj je tata bio oduvijek zaposlen, odlazio je ujutro na posao, a brat u školu, u suprotnoj smijeni smo u to vrijeme bili. On je stariji. Navečer mi se reklo šta moram, ujutro mi je bila ceduljica ostavljena na stolu da ne zaboravim slučajno, i to je to. Moralo se, mama je sama radila to polje i nije drugačije moglo biti. Odlazila je čim ih je nahranila i pomuzla, a ja oko deset, dok sam se spremila - uru do polja, malo pomogla, utovar, pa se do podneva moralo biti doma.
pa nije jaram toliko težak, predpostavljam da sam ga ukosila kad sam krave postavila, pa jednu, pa onda drugu - ne znam ne mogu točno reći, ali jesam. Te krave su zbilja bile dobre, ko da su znale da mi trebaju pomoći, mirne , a ja sam im znala brisati suze, gladiti po glavi, češkati među rogovima. ma bila sam konstantno uz njih, navečer obavezno u štali dok su se hranile, i preko dana sam znala otiči, pogotovo dok su teliči bili.....
Eh, znam ja da tebi to nije jasno,ali moje djetinjstvo je bilo drugačije nego djece danas.A i mnoge onda. Nije da se nisam igrala, ali radila sam baš sve, odkako znam za sebe. Zapravo, od tih dana kako smo kupili prvu oranicu i prvu kravu- prvi osnovne, šest godina - dobila sam malu motiku.A jebiga - ne znam šta reći - jeli to bilo dobro ili nije, ja se sijećam samo lijepih trenutaka od svega toga, a ružni se odnose samo na svađe roditelja koje su zapravo formirale moj karakter - nisam to dugo shvaćala, zašto sam toliko popustljiva i tolerantna, koliko su ti traumatični trenuci utjecali na mene i oformili me baš ovakvu kakva jesam. Ma u vražju mater, postala sam pravi psiholog, doktorirala na sebi.
Bobić, nemoj, pusti ovo, zagrebao si nenamjerno nešto što sam ja zatvorila negdje duboko u tamu.
inače, moj je tata bio oduvijek zaposlen, odlazio je ujutro na posao, a brat u školu, u suprotnoj smijeni smo u to vrijeme bili. On je stariji. Navečer mi se reklo šta moram, ujutro mi je bila ceduljica ostavljena na stolu da ne zaboravim slučajno, i to je to. Moralo se, mama je sama radila to polje i nije drugačije moglo biti. Odlazila je čim ih je nahranila i pomuzla, a ja oko deset, dok sam se spremila - uru do polja, malo pomogla, utovar, pa se do podneva moralo biti doma.
pa nije jaram toliko težak, predpostavljam da sam ga ukosila kad sam krave postavila, pa jednu, pa onda drugu - ne znam ne mogu točno reći, ali jesam. Te krave su zbilja bile dobre, ko da su znale da mi trebaju pomoći, mirne , a ja sam im znala brisati suze, gladiti po glavi, češkati među rogovima. ma bila sam konstantno uz njih, navečer obavezno u štali dok su se hranile, i preko dana sam znala otiči, pogotovo dok su teliči bili.....
Eh, znam ja da tebi to nije jasno,ali moje djetinjstvo je bilo drugačije nego djece danas.A i mnoge onda. Nije da se nisam igrala, ali radila sam baš sve, odkako znam za sebe. Zapravo, od tih dana kako smo kupili prvu oranicu i prvu kravu- prvi osnovne, šest godina - dobila sam malu motiku.A jebiga - ne znam šta reći - jeli to bilo dobro ili nije, ja se sijećam samo lijepih trenutaka od svega toga, a ružni se odnose samo na svađe roditelja koje su zapravo formirale moj karakter - nisam to dugo shvaćala, zašto sam toliko popustljiva i tolerantna, koliko su ti traumatični trenuci utjecali na mene i oformili me baš ovakvu kakva jesam. Ma u vražju mater, postala sam pravi psiholog, doktorirala na sebi.
Bobić, nemoj, pusti ovo, zagrebao si nenamjerno nešto što sam ja zatvorila negdje duboko u tamu.
pitijacro- legionar
Kolko imas godina prijatelju?gilan je napisao/la:A kakve su to sise, među nogama, kod žena????
Ak si punoljetan da ti odgovorim
ilegalac- legionar
pitijacro je napisao/la:Ne znam Bobić, ja se više ne sjećam, sjećam se recimo da sam kada smo izašle iz sela i došle na glavni poljski put ja legla iza šraglice jer mi je u kasnu jesen kada se čupala repa ili sijekla kukuruzovina bilo zima,vjetar znao puhati..... znaš šta su šraglice - ono što je zatvaralo kola sa prve i zadnje strane, uže sam namotala na vuporu na labavo - vojke su to bile - a krave su išle same prema Roku. Znale su put jer smo sve zemlje imali tamo - njih nekoliko jer su tamo bile najjeftinije a mi smo bili zbilja siromašni i moji nisu mogli bliže selu kupiti.Eto - u četvrtom osnovne su moji kupili gumenjak - prikolicu sa gumenim kotačima u Pribislavcu. To je bio jako veliki događaj za mene i duboko mi se usjekao u sjećanje.
Kako moze ovoliko pisat.
Uzmite joj komp i dajte smartfon da je onda vidim
ilegalac- legionar
ilegalac je napisao/la:Kolko imas godina prijatelju?gilan je napisao/la:A kakve su to sise, među nogama, kod žena????
Dovoljno, dovoljno!
Punoljetan bio u sedamdesetim!
gilan- legionar
Aaaaa godine su u pitanju,gilan je napisao/la:ilegalac je napisao/la:Kolko imas godina prijatelju?gilan je napisao/la:A kakve su to sise, među nogama, kod žena????
Dovoljno, dovoljno!
Punoljetan bio u sedamdesetim!
Senilnost?
A se sjecas onog kad uvalis zenskoj medju noge i uhvatis se za sise
ilegalac- legionar
ilegalac je napisao/la:
Aaaaa godine su u pitanju,
Senilnost?
Griješiš, kakva senilnost, sad su najbolje godine, vidjet ćeš!!
Sjećam,sjećam, evo sad se spremam da obnovim gradivo.
gilan- legionar
Gilan, ilegalac ti je ovdje u odnosu na nas balavo stvorenje.
Tek je naučio sve što treba znati i sada se razmeče.
samo ja još nisam na čisto sa njim jel on u kategoriji onih koji rade ili onih koji pričaju da rade.
Ali ajd, teoriju ima, što jest, jest.
samo ja još nisam na čisto sa njim jel on u kategoriji onih koji rade ili onih koji pričaju da rade.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Gilan, ilegalac ti je ovdje u odnosu na nas balavo stvorenje.
Eto da ne quotiram oboje...
Da vi ste bili punoljetni 70 tih,kad sam se ja rodio,
Al sam dovoljno star da nepusim te vase price
Da ste prerasli sex i presli na neku visu(mozda bolju) razinu i vezi,mozda i jeste,ali i to je zato jer nemozete vise ko u 20 i 30 tim.
Dakle meni ,a imam 39 ( jos uvijek) nemozete lagati da sad imate elana,snage i testosterona vise nego prije,kad na sebi vidim
Kako vrijeme prolazi
Da ne ispadne da ja vise nemogu,mogu ko u dvadesetima cjelu noc,
Ali onda trebam jedan mali zimski san od 2dana
Sto se tice piti,to je malo drugacije
Vec sam negdje pisao, cure do 20/g se boje seksa,
Do 30 trudnoce,do 40/ mislim da su najbolje, a ovo preko 40
Ma to je nepoderivo
Samo sto im muzevi vise ni za k....
Ma najbolja kombinacija za seks je decko 25-30 g i zena 45-50 , pod uvjetom da je jos komad
ilegalac- legionar
samo se ti spremaj a onda ides nanat, pazi na srce,tlak,i prostatugilan je napisao/la:ilegalac je napisao/la:
Aaaaa godine su u pitanju,
Senilnost?
Griješiš, kakva senilnost, sad su najbolje godine, vidjet ćeš!!
Sjećam,sjećam, evo sad se spremam da obnovim gradivo.
I ne gutati one crvene i plave tablete( osim ibrufena)
ilegalac- legionar
pitijacro je napisao/la:
Ma cilj je bio da se sjetis proslih dana koji su imali nesto drugo u sebi nesto sasvim drugacije od ove danasnjice,,,
i da znam ja dobro i sto su saraglje (tako se zvale u mojem kraju) i vupore i jaram i ludic (klin koji je isao sastrane da krava nemoze izvaditi glavu,,,
Kod mene je bila drugacija situacija, moji su radili a ja odrastao uz djeda i baku, djed je bio ispred onog vremena iako bez desne ruke bio je majstor u svim segmentima drustva,,,
uvodio je ljudima struju u kuce, bio vodoinstalater, po potrebi i zidar, bio majstor za odrzavanje bicikala,,,
eh kad se samo sjetim koliko li smo mi makarona s vrhnjem pojeli,,,
i dok ne zaboravim da se vratim na kravice i kola, uvijek kad bi isli u polje uvijek bi i puska isla s nama, ispod daske naravno, prekrita gunjem,,,
al se pucalo nekad ko u teksasu,,,
Bobić- legionar
mnogo neki dobar strijelac kad ste tolko makarona pojeliBobić je napisao/la:pitijacro je napisao/la:
Ma cilj je bio da se sjetis proslih dana koji su imali nesto drugo u sebi nesto sasvim drugacije od ove danasnjice,,,
i da znam ja dobro i sto su saraglje (tako se zvale u mojem kraju) i vupore i jaram i ludic (klin koji je isao sastrane da krava nemoze izvaditi glavu,,,
Kod mene je bila drugacija situacija, moji su radili a ja odrastao uz djeda i baku, djed je bio ispred onog vremena iako bez desne ruke bio je majstor u svim segmentima drustva,,,
uvodio je ljudima struju u kuce, bio vodoinstalater, po potrebi i zidar, bio majstor za odrzavanje bicikala,,,
i dok ne zaboravim da se vratim na kravice i kola, uvijek kad bi isli u polje uvijek bi i puska isla s nama, ispod daske naravno, prekrita gunjem,,,
ilegalac- legionar
E moj momak pojeli smo mi divljaci vise nego li ces ti u zivotu sresti,,,
a makaroni, bila je to hrana koja se najbrze i najlakse pripremala a imali su i ono nesto sto ovi danas nikad nece imati,,,
a makaroni, bila je to hrana koja se najbrze i najlakse pripremala a imali su i ono nesto sto ovi danas nikad nece imati,,,
Bobić- legionar
[quote="ilegalac"
Ma to je nepoderivo
Ma najbolja kombinacija za seks je decko 25-30 g i zena 45-50 , pod uvjetom da je jos komad[/quote]
E vidiš, pogodio si ti svašta, ali ima nešto što ti nije jasno.
percepcija muškaraca i žena o poželjnom seksualnom partneru se razlikuje.
Sad mi se neke stvari ne objašnjavaju, ali pogledaj malo oko sebe - kod žena ono što prolazi je deset godina minus - plus maksimalno. Rijetko kada je to drastičnije, a zašto je to tako ima svoju psihološku pozadinu. Sve van tih granica, pogotovo ako ide u minus se rijetko kada događa. Nije da se ne primjećuju fizički atributi, nije da ne izazivaju divljenje, ali jednostavno ne izazivaju seksualne konotacije. Ima tu nekih razloga zašto je to tako, prvenstveno uvjetovanih psihom žene kao roditeljice i odgojiteljice, ali neću sad o tome. I čim je žena starija, to se ta granica prema minusu smanjuje , a ne povećava.
Kod muškaraca je to drugačije. Ta vaša potreba za samopotvrđivanjem vas opasno nagriza svakom novom godinom na leđima, i čim se ta granica negative više spušta zadovoljstvo je veće. Daje vam osjećaj vrijednosti.
Inače, za mene u konkurenciji dvadesetogodišnje cure i četerdesetogodišnje skladno građene zgodne žene cura nema nikakve šanse.
Ma to je nepoderivo
Ma najbolja kombinacija za seks je decko 25-30 g i zena 45-50 , pod uvjetom da je jos komad[/quote]
Sad mi se neke stvari ne objašnjavaju, ali pogledaj malo oko sebe - kod žena ono što prolazi je deset godina minus - plus maksimalno. Rijetko kada je to drastičnije, a zašto je to tako ima svoju psihološku pozadinu. Sve van tih granica, pogotovo ako ide u minus se rijetko kada događa. Nije da se ne primjećuju fizički atributi, nije da ne izazivaju divljenje, ali jednostavno ne izazivaju seksualne konotacije. Ima tu nekih razloga zašto je to tako, prvenstveno uvjetovanih psihom žene kao roditeljice i odgojiteljice, ali neću sad o tome. I čim je žena starija, to se ta granica prema minusu smanjuje , a ne povećava.
Kod muškaraca je to drugačije. Ta vaša potreba za samopotvrđivanjem vas opasno nagriza svakom novom godinom na leđima, i čim se ta granica negative više spušta zadovoljstvo je veće. Daje vam osjećaj vrijednosti.
Inače, za mene u konkurenciji dvadesetogodišnje cure i četerdesetogodišnje skladno građene zgodne žene cura nema nikakve šanse.
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:pitijacro je napisao/la:
Ja sam odrasla sama sa sobom, u društvu dječaka jer jedine tri curice koje su bile u mojoj blizini su imale drugačiji odgoj i nadzor roditelja, obaveze.....ma nisam ja bez razloga ovakva kakva jesam. Jedan duboki introvert. (ma prije bi bilo za plakati nego smijati, ali od toga baš nikakve koristi. Recimo da drugačije nije moglo biti a vidi me koje sam milo stvorenjce ispala. ). Sa mnim je u polje išao jedan pas Buco, kojeg imam i na vjenčanoj slici - ja u bijeloj haljini, Buco crno - bijeli, i muž u odjelu.
pitijacro- legionar
Bobić je napisao/la:E moj momak pojeli smo mi divljaci vise nego li ces ti u zivotu sresti,,,
A ja sam se najela makarona sa makom i slanina na kruhu. To mi je bila omiljena hrana.
Ali, kada razmislim, mi smo jako često jeli pečene piliče. Zbilja jako česo, sa krumpirom. Dok sam otišla za snahu, to mi je nedostajalo.
Doma nisam imala šta obući, a tamo sam se najela trganaca za tri života.
pitijacro- legionar
. nisi pazljivo citala, naveo sam najbolja kombinacija u SEKSU.pitijacro je napisao/la:[quote="ilegalac"
Ma to je nepoderivo
Ma najbolja kombinacija za seks je decko 25-30 g i zena 45-50 , pod uvjetom da je jos komad
Za brak i vezu je sasvim nesto drugo i tu se rade kompromisi,neki to zovu i ljubav
ilegalac- legionar
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» kaže naslov "Urnebesno loša vozačica "
» Ako neko od studenata traži POSAO!
» Univerzalna tema o motornim pilama
» Ako neko od studenata traži POSAO!
» Univerzalna tema o motornim pilama
Stranica 1 / 3.