Pozdrav od Kurt Kombajna
4 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav od Kurt Kombajna
Pozdrav svima,tu sam samo zbog toga kaj mi je Admin rekel da bude ovo forum o Opelima... i to ne bilo kakvim nego zelenima. Jer on vozi zeleni Oplo,ko i ja Osim toga,neko mora spamati po temama pa si mislim malo terorizirati narod...
A vidim da ste po članovima jači od foruma za motorne pile... http://www.ubizec.info/motorne_pile/ kaj nije mala stvar.
A vidim da ste po članovima jači od foruma za motorne pile... http://www.ubizec.info/motorne_pile/ kaj nije mala stvar.
Kurt Kombain- Broj postova : 5
Re: Pozdrav od Kurt Kombajna
Dobro došao ...tu bude dosta kombanjiranja ...ali sad još nije sezona
Pile forum su mrak ..nadam se da smo barem nijansu ili ti za dužinu glave bolji od njih .
Pile forum su mrak ..nadam se da smo barem nijansu ili ti za dužinu glave bolji od njih .
Ma za dva zuba od motorkinog lanca ste bolji.
Kurt Kombain- Broj postova : 5
Dobro došel
Ja bum svojega pofarbal (pa makar ga čim se zazeleni na pašu otpeljal) samo da me primite u klub
Ja bum svojega pofarbal (pa makar ga čim se zazeleni na pašu otpeljal) samo da me primite u klub
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Skroz zaboravil da i tu ima života :roll: ....nego jel se to neki klan stvara :lol:
Imam ga i ja sam kaj nije zeleni več crveni ko partijska knjžica....upravo u subotu kupil za 100kn i tekuće mitologije hrpu dijelova, al zaista hrpu. Trba se osigurati, jer kak izgleda, još bum i do milijona došel
Vi štakorovčani, kakve to ceste imate....sv aki put se mislim, gle ostal bum bez kotači...
Imam ga i ja sam kaj nije zeleni več crveni ko partijska knjžica....upravo u subotu kupil za 100kn i tekuće mitologije hrpu dijelova, al zaista hrpu. Trba se osigurati, jer kak izgleda, još bum i do milijona došel
Vi štakorovčani, kakve to ceste imate....sv aki put se mislim, gle ostal bum bez kotači...
jeffy- Broj postova : 268
Ispravka....Mean machine više službeno nije crven.... ...od ponedjelka je višebojan.
Jeb´ga sad sa svima mogu popit pivu
Iskreno nisam niti znal za tu mogućnost
Jeb´ga sad sa svima mogu popit pivu
Iskreno nisam niti znal za tu mogućnost
jeffy- Broj postova : 268
Stranica 1 / 1.