Obični automobili koji čine život Ljepšim
+8
pitijacro
TVfreak
ilegalac
prkanjac
mario
muhanicar
Admin
2 UglliDriver
12 posters
Stranica 8 / 14.
Stranica 8 / 14. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Obični automobili koji čine život Ljepšim
Dečki, ak je to stvarno Pitija, moja susjeda k tome, onda ste stvarno zgoreli.......sami ste kuhali, sami budete i lonac ribali....
jeffy- Broj postova : 268
nemam ti pojma koj pitija,vidio sam je, pa kakve ima veze ak je starija,jeffy je napisao/la:Dečki, ak je to stvarno Pitija, moja susjeda k tome, onda ste stvarno zgoreli.......sami ste kuhali, sami budete i lonac ribali....
ko da se one ne znadu zezati
ja joj ništ ne zamjeram, al preko guzice nemogu preči
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
jeffy je napisao/la:Dečki, ak je to stvarno Pitija, moja susjeda k tome, onda ste stvarno zgoreli.......sami ste kuhali, sami budete i lonac ribali....
jeffy,jesi li ti onaj jeffy sa kojim sam se srela na Kurve1,Kurve2,Kurve3 i Fucks Kurve?Ako mi je pravopis točan.
Ilegalac,daj si još jednom poslušaj onu pjesmu na tvojoj temi,da ne bi poslije bilo-nismo znali.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Proročice, a kojim si ti svojstvom bila tamo.....
Jel ti uopće znaš o čemu govorim?
pitijacro- legionar
Kao pitija, vjerojatno znaš da nemam pojma.....
jeffy je napisao/la:Kao pitija, vjerojatno znaš da nemam pojma.....
Pa,možda sam i pogriješila,ali mi se ipak čini da nisam,ne da mi se sada tražiti po drugome forumu.Jel me peglaš ili zbilja ne znaš.Zašto mi nešto govori da govoriš dojč,ako ne više,toliko da znaš?
Ajde da ti ispričam,pa se možda sjetiš-
Vozile se mi izletarke tako kroz Austriju autobusom,nas četerdesetak,i normalno gledale kroz prozor.I,vidim ja,uz cestu prometni znak-mali,niski,i na njemu žuta tabla.Na njoj je pisalo-Kurve1.Pa smo nakon stotinjak metara naišli na slijedeći znak-na njemu je pisalo Kurve2.A jesmo se smijale,i još se nismo smirile kada smo došli do znaka Kurve3.No,najbolje je bilo kod sljedećeg znaka-na njemu je pisalo Fucks Kurve.Pa,ako si ti taj koji mislim da jesi,napisao si jedan komentar na ovo tamo prije godinu dana.Ma,ako i nisi,nema veze.Znam ja o tebi dosta toga.Pitija ko Pitija.Znamo da imaš prijatelja koji ti nosi krumpire.I ostalo se zna.Nešto malo.
Admin,ajd se ne pravi više lud.
pitijacro- legionar
nesto me vuklo stalno u tom smijeru al sam ipak cekal potvrdu.Admin je napisao/la:Oprosite kaj se mješam
[You must be registered and logged in to see this link.]
da vam olakšam
prkanjac- Broj postova : 416
Hvala na hintu, admine....
Ah davno je to bilo, al je, pogodila si....zbunilo me to jer sam razgovaral sa tvojom lošijom polovicom, tak, da mi nemoj zamjeriti...
Kak sam na onomu forumu ostavil dobar dio života, i svašta laprdal, sam ti pričal kak nas je konobarica iz ADE sa metlom ispračala....bajdvej, jesu konačno postavili odvod od pisoara do kanalizacije, ili ti kao dama, ne znaš takve stvari...
Ah davno je to bilo, al je, pogodila si....zbunilo me to jer sam razgovaral sa tvojom lošijom polovicom, tak, da mi nemoj zamjeriti...
Kak sam na onomu forumu ostavil dobar dio života, i svašta laprdal, sam ti pričal kak nas je konobarica iz ADE sa metlom ispračala....bajdvej, jesu konačno postavili odvod od pisoara do kanalizacije, ili ti kao dama, ne znaš takve stvari...
poslušao ja pjesmu i...pitijacro je napisao/la:jeffy je napisao/la:Dečki, ak je to stvarno Pitija, moja susjeda k tome, onda ste stvarno zgoreli.......sami ste kuhali, sami budete i lonac ribali....
jeffy,jesi li ti onaj jeffy sa kojim sam se srela na Kurve1,Kurve2,Kurve3 i Fucks Kurve?Ako mi je pravopis točan.
Ilegalac,daj si još jednom poslušaj onu pjesmu na tvojoj temi,da ne bi poslije bilo-nismo znali.
jebga reko sam ti da sam bosanac
da je bila ova shvatio bi
ilegalac- legionar
jeffy je napisao/la:Hvala na hintu, admine....
Neznam za odvod,ali znam da već dugo tam nisam igrala stolni nogomet.Tak dugo nisam već bila unutra da i neznam imaju li ga još.Ma figu,bili smo ljetos,onako usput dok smo se vračali iz grada,ali se ne sjećam.Koje su to igre bile,ja i prijatelj i muž i prijateljica.A zabijali smo si autogolove za popizditi.Baš mi sad fali nešto takvo.
No,i jesi li to bio ti koji si napisao komentar o kurtz Kurve,ili se više ne sjećam dobro.
Inače što se pomoći u prijvodu tiče-hvala,netreba,učila ja in die Schule,und,ich weis.
Eh,sad bih morala pola ovoga kaj sam napisala pobrisati,jer nisam ono gore prije pročitala,ali ne bum.Nek tek ostane.
Da mi se još samo objasni tko je tko na ovome forumu,i tko me pegla ko malog idiota,bilo bi lakše pohvatati konce.
Zadnja promjena: pitijacro; sri stu 21, 2012 9:56 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:
Neznam za odvod,ali znam da već dugo tam nisam igrala stolni nogomet.Tak dugo nisam već bila unutra da i neznam imaju li ga još.Ma figu,bili smo ljetos,onako usput dok smo se vračali iz grada,ali se ne sjećam.Koje su to igre bile,ja i prijatelj i muž i prijateljica.A zabijali smo si autogolove za popizditi.Baš mi sad fali nešto takvo.
No,i jesi li to bio ti koji si napisao komentar o kurtz Kurve,ili se više ne sjećam dobro.
Inače što se pomoći u prijvodu tiče-hvala,netreba,učila ja in die Schule,und,ich weis.
Spamamo u tri lijepe....nema veze.....tu noć sam se vratio sa vrećom krumpira na leđima i skipal je nasred hodnika ....a u jutro priča da ja kao nemam pojma otkud to tu....
Je bio sam, ti si u to vrijeme valjda koristila mužev profil, pa se zbunio....al si me ugodno iznenadila sa ovim boldanim....moje selo malo... :king:
[You must be registered and logged in to see this image.]evo ti2 UglliDriver je napisao/la:Dajte mi Autiće da mogu
moj je audi, ti uzmi BMW
ilegalac- legionar
A nemože tako dečki vratite se par stranica unazad... audi je moj
sorry kolega...
sorry kolega...
mario- legionar
- Broj postova : 1697
mario je napisao/la:A nemože tako dečki vratite se par stranica unazad... audi je moj
sorry kolega...
Krivo dečki,krivo,moj je audi,ja sam bila prva.Netko će dobiti po prstima.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:mario je napisao/la:A nemože tako dečki vratite se par stranica unazad... audi je moj
sorry kolega...
mario- legionar
krivo seko, a što bi ti jadna sa vakom mašinom_(je da b i se i ja napatio, al ja volim prčkat poi takim stvarima )pitijacro je napisao/la:mario je napisao/la:A nemože tako dečki vratite se par stranica unazad... audi je moj
sorry kolega...
pa makar i
ilegalac- legionar
Me love Porsche
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zadnja promjena: 2 UglliDriver; čet stu 22, 2012 9:42 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
ma ni ti nešt2 UglliDriver je napisao/la:Me love Porsche
plava i žguljava
prva i treča su bemti...
ilegalac- legionar
Stari pa temu si nazval "Obični automobili......."
mario- legionar
Stranica 8 / 14. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Polovni automobili
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
» Koji je ovo traktor ?
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
» Koji je ovo traktor ?
Stranica 8 / 14.