Obični automobili koji čine život Ljepšim
+8
pitijacro
TVfreak
ilegalac
prkanjac
mario
muhanicar
Admin
2 UglliDriver
12 posters
Stranica 7 / 14.
Stranica 7 / 14. • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Obični automobili koji čine život Ljepšim
Motor spreda, baterija napred ispod tanka..
edit by admin
Pokorno javljam obrisal sam ti doživljaj , slučajno
edit by admin
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
More biti da sam ga pomješal s bubom ..ili nekimmuhanicar je napisao/la:Motor spreda, baterija napred ispod tanka..
muhanicar je napisao/la:Motor spreda, baterija napred ispod tanka..
edit by admin
Kak motor sprijeda
mario- legionar
- Broj postova : 1697
ili škodom..a čuj, jesi se vozi u Ticu?...al ljudi moji, fičo nam se vratio i postao hit......a cijene po oglasima.....
Mislim da se nikad nisam vozio u fiči, al veli stari da je to bil auto prema bubi....
Mislim da se nikad nisam vozio u fiči, al veli stari da je to bil auto prema bubi....
jeffy- Broj postova : 268
Doživljaj bum ti ovaj put oprostil teška srca, ali ti si batina ovog foruma
Možda si pomješal sa minijem, on ima obrnutu kombinaciju, a isto je mali
Možda si pomješal sa minijem, on ima obrnutu kombinaciju, a isto je mali
muhanicar- legionar
Nisi dovoljno brzo čital doživljajmario je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Motor spreda, baterija napred ispod tanka..
edit by admin
Kak motor sprijeda
muhanicar- legionar
jeffy je napisao/la:ili škodom..a čuj, jesi se vozi u Ticu?...al ljudi moji, fičo nam se vratio i postao hit......a cijene po oglasima.....
Da buba je imala akumulator ispod sjedala...
Naravno svatko ima svoje mišljenje ali nebih se složio s tobom, po meni je buba bila pojam naspram fiće...
Jedino kad je trebalo svječice mijenjat, onda si zgulil sve prste..
mario- legionar
muhanicar je napisao/la:Nisi dovoljno brzo čital doživljajmario je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Motor spreda, baterija napred ispod tanka..
edit by admin
Kak motor sprijeda
Da baš se pitam kaj me omelo...
mario- legionar
Nisam ..imal ga je frend prije nego smo se sprijateljili ..ali ga je zima podvukla pod (slučajnost) mercedesa tako da je i ta prilika propuštenajeffy je napisao/la:ili škodom..a čuj, jesi se vozi u Ticu?...al ljudi moji, fičo nam se vratio i postao hit......a cijene po oglasima.....
Uglavnom oni su u mađarsku išli s dvoje male djece radije s njim nego s ford eskortom koji je ležal u garaži ..još uvjek ih ne kužim....navodno leti a ne troši ..a kam su stvari nagurali
Kaj je da je, ali to su bili auti slični onome koji se danas zove smrt
[You must be registered and logged in to see this image.]
muhanicar- legionar
Ne znam sad na koji od ova 3 auta se referiraš.....al tico je nadnica za strah na cesti....pričal sam več doživljaje....
Stari je bubu odlučil prodati prije nego mu je došla na dvorište, a kad je konačno došla, to je i napravil...svjetla za k...., troši ko pravi auto, mrtvi hod volana, upravljivost, itd....ne i nije bila bosanska, ....uglavnom debelo zastarjeli auto početkom 70tih......radi nje stari ne podnosi narodna vozila....moj san su Prinz TT ili Manta A, mat crne boje, široke 13colke, čelične u vatrogasno crvenoj boji, i neizostavna zečja šapica na anteni
Stari je bubu odlučil prodati prije nego mu je došla na dvorište, a kad je konačno došla, to je i napravil...svjetla za k...., troši ko pravi auto, mrtvi hod volana, upravljivost, itd....ne i nije bila bosanska, ....uglavnom debelo zastarjeli auto početkom 70tih......radi nje stari ne podnosi narodna vozila....moj san su Prinz TT ili Manta A, mat crne boje, široke 13colke, čelične u vatrogasno crvenoj boji, i neizostavna zečja šapica na anteni
muhanicar je napisao/la:Kaj je da je, ali to su bili auti slični onome koji se danas zove smrt
Smart je za njih škart....
Ma jasno.
Neda mi se sad uploadat slike bube ali neznam kak završi dvojac u ovom kad ih netko bubne od nazad....
Neda mi se sad uploadat slike bube ali neznam kak završi dvojac u ovom kad ih netko bubne od nazad....
mario- legionar
............ ili nedaj bože nabije u štosdenfer kakvog Fapa, a oni noge drže na prednjem braniku
muhanicar- legionar
Joj Morio,sad si mi evociral uspomene.Pak v tom autu sam provela mnoge divne trenutke.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
šta jesi se i ti prvi put u njemupitijacro je napisao/la:Joj Morio,sad si mi evociral uspomene.Pak v tom autu sam provela mnoge divne trenutke.
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
I ne samo prvi put kad tak dobro pamtiilegalac je napisao/la: ]
šta jesi se i ti prvi put u njemu
Admin je napisao/la:I ne samo prvi put kad tak dobro pamtiilegalac je napisao/la: ]
šta jesi se i ti prvi put u njemu
he he al prvi put se pamti
tad je trajalo najduže
ilegalac- legionar
ilegalac je napisao/la:šta jesi se i ti prvi put u njemupitijacro je napisao/la:Joj Morio,sad si mi evociral uspomene.Pak v tom autu sam provela mnoge divne trenutke.
To je bio naš prvi auto i nisam mislila na tvoje aluzije,nego nešto sasvim drugo.Brzo si našamponiraj misli i isperi hladnom vodom.
Gospodine Admine,mi nismo u dobrim odnosima i bila bih Vam zahvalna da ne komentirate moje postove.Mogu Vam to reći ovdje,ali,ako treba,možemo se popeti i gore.Samo recite.
pitijacro- legionar
Poštovana , ja nijesam kometirao vaše postove nego od ....idite gore pa vidite samipitijacro je napisao/la:
Gospodine Admine,mi nismo u dobrim odnosima i bila bih Vam zahvalna da ne komentirate moje postove.Mogu Vam to reći ovdje,ali,ako treba,možemo se popeti i gore.Samo recite.
Ja samo želim iznuditi priznanje ..i to kaj nisamo u dobrim odnosima vrijedi samo za temu o golim mučkim guzama (tvrdim) a ne za cijeli forum .
Admin je napisao/la:Poštovana , ja nijesam kometirao vaše postove nego od ....idite gore pa vidite samipitijacro je napisao/la:
Ja samo želim iznuditi priznanje ..i to kaj nisamo u dobrim odnosima vrijedi samo za temu o golim mučkim guzama (tvrdim) a ne za cijeli forum .
Neide to tako,Veliki šefe,i Vi to dobro znate i ne pravite se blesavi.
Nije mi jasno o kakvom priznanju govorite,ali to ionako nije važno,jer iznudom ništa nećete niti dobiti.Da pristojno postavite pitanje,sigurno biste i dobili odgovor.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:ilegalac je napisao/la:šta jesi se i ti prvi put u njemupitijacro je napisao/la:Joj Morio,sad si mi evociral uspomene.Pak v tom autu sam provela mnoge divne trenutke.
To je bio naš prvi auto i nisam mislila na tvoje aluzije,nego nešto sasvim drugo.Brzo si našamponiraj misli i isperi hladnom vodom.
ajd nemoj nam lagat
ko da neznamo da je auto izgubio nevinost
ilegalac- legionar
Jel se taj auta više od jedanput ili samo jednanput ..ljuljao ..ili možda samo diskretni hand job ?pitijacro je napisao/la:
Neide to tako,Veliki šefe,i Vi to dobro znate i ne pravite se blesavi.
Nije mi jasno o kakvom priznanju govorite,ali to ionako nije važno,jer iznudom ništa nećete niti dobiti.Da pristojno postavite pitanje,sigurno biste i dobili odgovor.
Mene zanimaju detalji , ja sam prefekcionista za to ..več tražim google strit wijev gdje bi to moglo biti
Dečki, ak je to stvarno Pitija, moja susjeda k tome, onda ste stvarno zgoreli.......sami ste kuhali, sami budete i lonac ribali....
Stranica 7 / 14. • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Polovni automobili
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
» Koji je ovo traktor ?
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
» Koji je ovo traktor ?
Stranica 7 / 14.