prijavno odjavni topic
+10
Imbra
pitijacro
2 UglliDriver
outlanderzg
date08
muhanicar
prkanjac
mario
ilegalac
Admin
14 posters
Stranica 39 / 40.
Stranica 39 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
ideš na poljoprivredni???Admin je napisao/la:Baš ste mi krasni ali meni vas je dosta ....laku noč
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Pazi da te opet kakvi zajci ne probude oko 2Admin je napisao/la:Baš ste mi krasni ali meni vas je dosta ....laku noč
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Kaj ti znaš o mom buđenju u 2 ??muhanicar je napisao/la:
Pazi da te opet kakvi zajci ne probude oko 2
ni krepanilegalac je napisao/la:ideš na poljoprivredni???Admin je napisao/la:Baš ste mi krasni ali meni vas je dosta ....laku noč
Nepristojno je nekome reći da laže,a ja sam totalno pristojna.pa ću samo reći-ne govoriš istinu.Ili,muljaš.Ili jedno govoriš,a drugo radiš.Ili-znam još ali i ovo je dosta.
novi je dan.
novi je dan.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Admin je napisao/la:Tko laže , mulja ili ne govori istinu?
Ovo mi zvuči kao zlokobno pitanje.Očekuješ li odgovor?
pitijacro- legionar
u hrvatskoj izgleda samo sanaderAdmin je napisao/la:Tko laže , mulja ili ne govori istinu?
ilegalac- legionar
ahapitijacro je napisao/la:
Ovo mi zvuči kao zlokobno pitanje.Očekuješ li odgovor?
Hoće li biti represija ili restikcijaako reknem?
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Hoće li biti represija ili restikcijaako reknem?
hoće li biti po guzi
ilegalac- legionar
Ništa kaj nemreš podnestpitijacro je napisao/la:Hoće li biti represija ili restikcijaako reknem?
he he nije upitno jel ona može podnest, upitno je možeš li tiAdmin je napisao/la:Ništa kaj nemreš podnestpitijacro je napisao/la:Hoće li biti represija ili restikcijaako reknem?
ilegalac- legionar
Sad bude i ona mislila ono kaj ti misliš a ja budem sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee krivilegalac je napisao/la:
he he nije upitno jel ona može podnest, upitno je možeš li ti
Admin je napisao/la:Ništa kaj nemreš podnestpitijacro je napisao/la:Hoće li biti represija ili restikcijaako reknem?
Onda dobro-mislim da ti ne govoriš istinu(jako je ružno reći nekome da laže,to se niti u socijalizmu nije tako govorilo). Hoćeš da reknem kako sam to zaključila? :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
pitijacro- legionar
Več si trebala odavnopitijacro je napisao/la:
Onda dobro-mislim da ti ne govoriš istinu(jako je ružno reći nekome da laže,to se niti u socijalizmu nije tako govorilo). Hoćeš da reknem kako sam to zaključila? :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Neću,ima moja svekrva još nešto što veli-dugi jezik-kratka pamet.Ha.Ja pametna.Pa šutim.Ko riba.
pitijacro- legionar
A jel ti svekrva dala i neki savjet ..za, "ono" ..."ono" kaj ilegalac voli?
Admin je napisao/la:A jel ti svekrva dala i neki savjet ..za, "ono" ..."ono" kaj ilegalac voli?
Ne znam ja kaj Ilegalac voli,niti ne mogu znati jer ne znam tko je,koliko je ilegalan,a ovak preko napisanih riječi može voljet kaj mu padne pod prste.Ali znam ak slučajno saznam da nije original nego generik,dobil bu po piksi bez obzira voljel li on to ili ne.
A sad idem tam preko napisati jednu lijepu priču dok imam inspiraciju.No,nije baš ne znam kak lijepa,ali bu priča.Tak.
Malo ste me zamorili,treba mi ura predaha.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:A jel ti svekrva dala i neki savjet ..za, "ono" ..."ono" kaj ilegalac voli?
Ne znam ja kaj Ilegalac voli,niti ne mogu znati jer ne znam tko je,koliko je ilegalan,a ovak preko napisanih riječi može voljet kaj mu padne pod prste.Ali znam ak slučajno saznam da nije original nego generik,dobil bu po piksi bez obzira voljel li on to ili ne.
A sad idem tam preko napisati jednu lijepu priču dok imam inspiraciju.No,nije baš ne znam kak lijepa,ali bu priča.Tak.
Večer, idem ja na priču
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Admin je napisao/la:pitijacro je napisao/la:Admin je napisao/la:A jel ti svekrva dala i neki savjet ..za, "ono" ..."ono" kaj ilegalac voli?
Ovo su smajlići koje ne koristim u komunikaciji sa vama.A to znači da ne želim niti da ih vi koristite u komunikaciji sa mnom.Za vašu međusobnu komunikaciju me ne tangira.
Kao što sam rekla,bude kako bude.A dokle bude,ne ovisi o meni.Po želji.
pitijacro- legionar
A to mi i treba kad sam nečiji advokat
Ali kad je več sve tu , i razjašnjeno... kaj svekrva kaže na "ono"?
Admin je napisao/la:A to mi i treba kad sam nečiji advokat
Ipak moraš biti određeniji kada tražiš odgovor,ali pazi,ako je objašnjenje za "ono" ono što mislim,moglo bi te koštati jednoga člana.Imaš dva izbora-reći na šta misliš,ili brzo smisliti nešto.Po želji.
pitijacro- legionar
mislim na seksanje
Ono pravo obično domače ..ne zanimaju me pomodni detalji, masiranja prostate i te kerefeke ..
Deka , kmica i gas!
Ono pravo obično domače ..ne zanimaju me pomodni detalji, masiranja prostate i te kerefeke ..
Deka , kmica i gas!
Stranica 39 / 40. • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic