prijavno odjavni topic
+10
Imbra
pitijacro
2 UglliDriver
outlanderzg
date08
muhanicar
prkanjac
mario
ilegalac
Admin
14 posters
Stranica 38 / 40.
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Ilegalac,ovo je prijavno-odjavni.Kud si ovakvu temu tu smjestio.A i smijati se tuđoj nesreći nije lijepo.Ružno je čak,znaš?I tko kaže da me otkantao.No,dobro,budem zavirila na listu pa ću provjeriti.I zakaj imam osjećaj da nekako podsmješlivo gledaš na to što mi je prijatelj.Šta, i ovaj gazda ovdje mi je prijatelj.I ti si mi u neku ruku-doduše,nitko od vas pobrojanih i svih ostalih nespomenutih mi nije prijatelj u onakvom smislu riječi koju riječ prijatelj u RL definira(no,sada mi još sam treba da se i gazda tu javi pa i on rekne-mala - noga),i svatko od vas ima i dobrih strana i mana (ajd da izdvojim M,on ima samo jedno od toga,jel M ).Ako me netko želi kantnuti,kantnut će me,obično se držim rukama i noktima tako dugo dok mi ih se ne polomi.Takva sam po prirodi.A priroda mi dala velku falingu.Polomljeni nokti, (koji su veoma bitni za držanje za ono što držiš) kada se zaista polome mi veoma sporo rastu.Pogotovo ako se nemaju više za šta zgrabiti.
Eto moj Ilegalac, opusti se malo,život nije crno-bijelo,ima između crno-bijelog duginih boja.
Nikada nisam skužila ovdje tko je original,tko su generici,a i tamo nisam baš sto posto načisto,ali,ima dana....ako...
Eto moj Ilegalac, opusti se malo,život nije crno-bijelo,ima između crno-bijelog duginih boja.
Nikada nisam skužila ovdje tko je original,tko su generici,a i tamo nisam baš sto posto načisto,ali,ima dana....ako...
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Dobar Vam dan.........
mario- legionar
- Broj postova : 1697
nemogu ti danas odgovoriti, imao sam odgovor več gotovo napisan ,kad izvanredna ituacija, glumio sam hitnu...pitijacro je napisao/la:Ilegalac,ovo je prijavno-odjavni.Kud si ovakvu temu tu smjestio.A i smijati se tuđoj nesreći nije lijepo.Ružno je čak,znaš?I tko kaže da me otkantao.No,dobro,budem zavirila na listu pa ću provjeriti.I zakaj imam osjećaj da nekako podsmješlivo gledaš na to što mi je prijatelj.Šta, i ovaj gazda ovdje mi je prijatelj.I ti si mi u neku ruku-doduše,nitko od vas pobrojanih i svih ostalih nespomenutih mi nije prijatelj u onakvom smislu riječi koju riječ prijatelj u RL definira(no,sada mi još sam treba da se i gazda tu javi pa i on rekne-mala - noga),i svatko od vas ima i dobrih strana i mana (ajd da izdvojim M,on ima samo jedno od toga,jel M ).Ako me netko želi kantnuti,kantnut će me,obično se držim rukama i noktima tako dugo dok mi ih se ne polomi.Takva sam po prirodi.A priroda mi dala velku falingu.Polomljeni nokti, (koji su veoma bitni za držanje za ono što držiš) kada se zaista polome mi veoma sporo rastu.Pogotovo ako se nemaju više za šta zgrabiti.
a poslije sam sklapao neke poslove, pa se zarakijalo ,,,, i sad nije baš dobro da razm išljam
bude sutra
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Evo ja ustala.Živa.Ku-ku,pa kaj me nitko više ne voli.Koje sam ja sreće,svi me se odrekli.Posvuda.
pitijacro- legionar
ovdje niko nema razloga da te nevolipitijacro je napisao/la:
Evo ja ustala.Živa.Ku-ku,pa kaj me nitko više ne voli.Koje sam ja sreće,svi me se odrekli.Posvuda.
po defaultu mi ovdje svi sve volimo
nema skrivenih igara i misli
sve naglas govorimo što mislimo i "milo za drago " brzo vračamo
ovdje nema onog
a iza leđadraga moja prijateljice johabice,...tvoju osobnost, ženstvenost, izvornost i orginalnost, ... cijenim nadasve i rešpektiram!
znaći niko ti ovdje neće "češkati jajca" ali neće ti ni zabiti nož u leđa
a smisao za šalu i dobre živce moraš imati
ilegalac- legionar
Kad si već sve scitiral,mogel si i ono gdje piše da sam lijepa.Ili sam ja to umislila da piše?Moram provjeriti.
Nemoj tako Ilegalac,ako se netko naljutio na mene,imao je svojih razloga.I njegovo je pravo reagirati onako kako osjeća.To što sam izbrisana iz srca i sa liste ne znači da su za mene svi mostovi porušeni.Mi u selu imamo potok i u mome djetinjstvu je preko njega bilo prebačeno jedno stablo po kome smo hodali preko.Most nije bio srušen,ali je bio daleko,pa kao i da je.Eh,i kod mene postoji to stablo,a hoće li se netko odlučiti preći preko njega stvar je njegovoga osobnog odabira.
Evo sam provjerila,dobro,ne piše lijepa,piše ZGODNA. A ja ću dodati i lijepa.
Nemoj tako Ilegalac,ako se netko naljutio na mene,imao je svojih razloga.I njegovo je pravo reagirati onako kako osjeća.To što sam izbrisana iz srca i sa liste ne znači da su za mene svi mostovi porušeni.Mi u selu imamo potok i u mome djetinjstvu je preko njega bilo prebačeno jedno stablo po kome smo hodali preko.Most nije bio srušen,ali je bio daleko,pa kao i da je.Eh,i kod mene postoji to stablo,a hoće li se netko odlučiti preći preko njega stvar je njegovoga osobnog odabira.
Zadnja promjena: pitijacro; sub tra 06, 2013 11:28 am; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
Dobar dan, dobri ljudi..........
mario- legionar
- Broj postova : 1697
pitijacro je napisao/la:Kad si već sve scitiral,mogel si i ono gdje piše da sam lijepa.Ili sam ja to umislila da piše?Moram provjeriti.
nemoj tako, ipak smo vidili slike
ilegalac- legionar
Pih,slike,kaj slike,slika laže.Uživo treba gledati,i to po mogučnosti sa naočalama.Pa vidim ja valjda dok stanem pred ogledalo-l i j e p a.Evo,da si tražim curu,tražila bih baš takvu kao što sam ja.No,dobro,nisam baš ko one od kojih se produžuje život ako ih gledaš svaki dan deset minuta,ali ne bi ti se ni skratio.Možda malo.Malo više....
E pa se više neću slikati,kaj te slike naprave od jednog milog i dragog stvorenja nekakvu oštrokonđu.Protestvujem.Ne,protestiram,protestvujem nije hrvatski. Dolje slike.Tak.Slike .Evo vam ga na.
E pa se više neću slikati,kaj te slike naprave od jednog milog i dragog stvorenja nekakvu oštrokonđu.Protestvujem.Ne,protestiram,protestvujem nije hrvatski. Dolje slike.Tak.Slike .Evo vam ga na.
pitijacro- legionar
Bokić svima.
Zabadalo- Broj postova : 124
Šteta bi bilo ovu idilu kvariti i zato
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
laku noč hrvatska
ilegalac- legionar
Idete na poljoprivredu potajno
muhanicar- legionar
Nisi moral napisati,kao da to ne znamo od prvih dana.
pitijacro- legionar
a nismo svi kao timuhanicar je napisao/la:Idete na poljoprivredu potajno
ilegalac- legionar
Niste, ali da jeste možda ...........ilegalac je napisao/la:a nismo svi kao timuhanicar je napisao/la:Idete na poljoprivredu potajno
muhanicar- legionar
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic