prijavno odjavni topic
+10
Imbra
pitijacro
2 UglliDriver
outlanderzg
date08
muhanicar
prkanjac
mario
ilegalac
Admin
14 posters
Stranica 37 / 40.
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Ajde, sretan ti put i lijepo se provedi.Admin je napisao/la:
Taman stigneš točno u podne
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Snijeg...di... kada
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Eto ja na odredištu, malo ranije neplanirano ali u tešku borbu sa vremenom ipak sretno stigli.
Pozdrav
Pozdrav
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Pravo mi je dosta ovog dana ..mogo je i bolje proč ..
da me nije izet sad nasmijao , bilo bi da sam se đaba ustajao jutros .
da me nije izet sad nasmijao , bilo bi da sam se đaba ustajao jutros .
Diste Zajci...jeste ofarbali jajca?[You must be registered and logged in to see this image.]
Zabadalo- Broj postova : 124
i jel te veliki prijatelj otkantao(s rešpektom)?pitijacro je napisao/la:
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Ilegalac,ovo je prijavno-odjavni.Kud si ovakvu temu tu smjestio.A i smijati se tuđoj nesreći nije lijepo.Ružno je čak,znaš?I tko kaže da me otkantao.No,dobro,budem zavirila na listu pa ću provjeriti.I zakaj imam osjećaj da nekako podsmješlivo gledaš na to što mi je prijatelj.Šta, i ovaj gazda ovdje mi je prijatelj.I ti si mi u neku ruku-doduše,nitko od vas pobrojanih i svih ostalih nespomenutih mi nije prijatelj u onakvom smislu riječi koju riječ prijatelj u RL definira(no,sada mi još sam treba da se i gazda tu javi pa i on rekne-mala - noga),i svatko od vas ima i dobrih strana i mana (ajd da izdvojim M,on ima samo jedno od toga,jel M ).Ako me netko želi kantnuti,kantnut će me,obično se držim rukama i noktima tako dugo dok mi ih se ne polomi.Takva sam po prirodi.A priroda mi dala velku falingu.Polomljeni nokti, (koji su veoma bitni za držanje za ono što držiš) kada se zaista polome mi veoma sporo rastu.Pogotovo ako se nemaju više za šta zgrabiti.
Eto moj Ilegalac, opusti se malo,život nije crno-bijelo,ima između crno-bijelog duginih boja.
Nikada nisam skužila ovdje tko je original,tko su generici,a i tamo nisam baš sto posto načisto,ali,ima dana....ako...
Eto moj Ilegalac, opusti se malo,život nije crno-bijelo,ima između crno-bijelog duginih boja.
Nikada nisam skužila ovdje tko je original,tko su generici,a i tamo nisam baš sto posto načisto,ali,ima dana....ako...
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic