Izboljšanje
+5
Ti ga na
ilegalac
Admin
muhanicar
TVfreak
9 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Izboljšanje
Zgleda da ništ stoga, piše da je radni pritisak 160 bara.Admin je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]muhanicar je napisao/la:
Moš mi linkat taj dio kataloga
To TV more jedino u karter nabiti
Ja sam se ponadal da bum to nekome uspel uvaliti, ali izgleda, vaga
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Možda je to smo greška u prijevodu .
Piše dolje da je PB-PA 150 bara .
Ako je uvjet isti radni tlak onda je prigušnica zakon?! ...ne treba kopliciranog ventila
A možda imaš prav ..sve je to luk i voda ...
Imam dosta loših iskustva s ventilskom raspodjeljivačima1:1 klase točnosti -+ 2 % a na minimalnoj razlici tlaka onu su poludjeli
...naspram njih zupčasti raspodjeljivači su zakon
Piše dolje da je PB-PA 150 bara .
Ako je uvjet isti radni tlak onda je prigušnica zakon?! ...ne treba kopliciranog ventila
A možda imaš prav ..sve je to luk i voda ...
Imam dosta loših iskustva s ventilskom raspodjeljivačima1:1 klase točnosti -+ 2 % a na minimalnoj razlici tlaka onu su poludjeli
...naspram njih zupčasti raspodjeljivači su zakon
Čemu zupčsti razdjelnik protoka? To je ionaku osnovi dupla pumpa.
Jednostavnije je ugraditi dvije pumpe!?
Ti ga na- Broj postova : 151
Samo usputno kometiram raspodjeljivače ..za duplu pumpu ziher nema mjesta , to je tomo vinkovičTi ga na je napisao/la:Čemu zupčsti razdjelnik protoka? To je ionaku osnovi dupla pumpa.
Sva oprema za sustav "dupla" pumpa mu probija proračun . ziher.
Nisam siguran da "geared flow divider" košta manje od dvije pumpe i ono malo mjesta
Ti ga na- Broj postova : 151
nije ovo 718, koji je uopšte 718? ovo je....ne znam ni ja koji je
nema remen za pumpu, dosta mi je već dva remena po haubom, ovdje je pumpa spojena direktno na radilicu tako da će ili strgat čitav nosač naprijed ili ocvikat klin na spojnici (ili ugušit prethodno popljuvanu tok tok mašinu)
za sada sve ostaje kako jeste dok se ne isproba u kakvom poslu, možda vratim tvornički volan ako bude problema s ovim (npr. ako bljuzne ulje napolje ), ako nađem povoljno razdjelni ventil mogu nešto pokušat, prišarafit pa ako funkcioniše dobro i jeste.....
imam ja dodatnu servo pumpu, bocu za ulje, crijeva.....samo bi to trebalo ugurat negdje pod haubu, pitanje je dali bi radilo kao ovo sad, ili bi trebalo više obrtaja
sve sama pitanja a nigdje odgovora
nema remen za pumpu, dosta mi je već dva remena po haubom, ovdje je pumpa spojena direktno na radilicu tako da će ili strgat čitav nosač naprijed ili ocvikat klin na spojnici (ili ugušit prethodno popljuvanu tok tok mašinu)
za sada sve ostaje kako jeste dok se ne isproba u kakvom poslu, možda vratim tvornički volan ako bude problema s ovim (npr. ako bljuzne ulje napolje ), ako nađem povoljno razdjelni ventil mogu nešto pokušat, prišarafit pa ako funkcioniše dobro i jeste.....
imam ja dodatnu servo pumpu, bocu za ulje, crijeva.....samo bi to trebalo ugurat negdje pod haubu, pitanje je dali bi radilo kao ovo sad, ili bi trebalo više obrtaja
sve sama pitanja a nigdje odgovora
TVfreak- Broj postova : 235
NIsam ja ni njega njemu predlagal ..to je prekolpicirana nepotrebna nauka za jedna traktor .Ti ga na je napisao/la:Nisam siguran da "geared flow divider" košta manje od dvije pumpe i ono malo mjesta
Muhanicarev ventil fantastično radi za uvjete traktor .
TV ima premalo protika za bilo kakve drugačije egzibicije pa i za taj ventil .
Ako servo ne stigne pratiti ruke onda tek stvara probleme .
Možda da ugradiš jednu električnu pumpu ..pa kad okretaji padnu pali se el. motor ?
Admin je napisao/la:......
Ako servo ne stigne pratiti ruke onda tek stvara probleme .
Možda da ugradiš jednu električnu pumpu ..pa kad okretaji padnu pali se el. motor ?
ovo prvo ne razumijem na šta si mislio
razmišljao sam o el. pumpi, ne znam koliko struje troši, dali ide skupa s letvom volana.......moram astru na dizalicu da vidim kakav je sistem
a ti famozni razdjelni, prioritetni ventili, kolko je to peneza, novo....
Ako bi podjelio protok .. govorimo virtualno ..i kod tako podjeljenog protoka ispadne da u servo dolazi premalo ..tada bi izgubio pomoč od ulja ..kontaš ..ruke bi ti bile brže od serva .TVfreak je napisao/la:
ovo prvo ne razumijem na šta si mislio
..
tad bi instiktivno dodavao gas .. kontaš?
Naravno i poluge bi bile sporije ..a to kod TV nije brzo ni se kopletnim protokom ..na leru
zašto bi pukla?
leži u garaži, imam drugog posla oko mehanike pa sam vinkovića ostavio, naumio sam ga farbat pa ću morat nekakvog prevoza obavit nek bljuzne ulje po staroj farbi, ako ništa samog ga protjerat kroz selo a volan pridržavat jednim prstom
leži u garaži, imam drugog posla oko mehanike pa sam vinkovića ostavio, naumio sam ga farbat pa ću morat nekakvog prevoza obavit nek bljuzne ulje po staroj farbi, ako ništa samog ga protjerat kroz selo a volan pridržavat jednim prstom
Volan radi, još ništa nije puklo, nakon 6 sati oranja i nekoliko bašta frezanja su popustili vijci koji drže glavu na nosaču. Pretpostavljam da nosač radi (vinjav) pa vijci popuste
[You must be registered and logged in to see this image.]
posljedica otpuštanja je ovo ulje na poklopcu sa strane
Trenutno u avliji imamo nekog japanca hinomoto, na njemu ima ono što mi vi preporučujete, prioritetni ili razdjelnik, sutra ću radit na njemu pa ću slikat
posljedica otpuštanja je ovo ulje na poklopcu sa strane
Trenutno u avliji imamo nekog japanca hinomoto, na njemu ima ono što mi vi preporučujete, prioritetni ili razdjelnik, sutra ću radit na njemu pa ću slikat
prkanjac je napisao/la:jebes traktor koji nije mastan.
IMT
mario- legionar
- Broj postova : 1697
mario je napisao/la:prkanjac je napisao/la:jebes traktor koji nije mastan.
IMT
[You must be registered and logged in to see this link.]
muhanicar- legionar
Kaj se sad pravite pametni..
samo sam htel reć kak u narodu vele za kraticu IMT
Slika sutra..
samo sam htel reć kak u narodu vele za kraticu IMT
Slika sutra..
mario- legionar
- Broj postova : 1697
koliko troši ursus? Pola-pola, pola iznutra pola spolja.....
Zaboravih na slike prioritetnog.....zabavio se izduvnom granom carraru
Zaboravih na slike prioritetnog.....zabavio se izduvnom granom carraru
konačno da se sjetim postavit slike.......
ovo je na japanezu ako se bilo šta vidi kako sam snimio ima i sigurnosni ventil s povratom u mjenjač;
ovo je na TV-u
ovo je na japanezu ako se bilo šta vidi kako sam snimio ima i sigurnosni ventil s povratom u mjenjač;
ovo je na TV-u
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
muhanicar je napisao/la:Tak mi je to i izgledalo.
Čovek moril se buš s tim negde
Prodam ti ja prioritetni ventilo i živi sigurno
muhanicar baš imam prilog koji je orginal na tvoj post:
sutra bi trebalo biti u novinama:
Išao traktorom u trgovinu, pa poginuo pod kamionom
Prema pričanju ovo je vrlo opasna modifikacija motornoga vozila.
Petak, 17. 1. 2014. u 17:15 Piše: Anđelko Suhodolčan
Antun Prosenik (75) poginuo je u prometnoj nesreći oko 11.30 sati na cesti Klanjec- Kraljevec na Sutli u mjestu Novi Dvori Klanječki. On se traktorom marke Tomo Vinković zaputio u obližnju trgovinu. Dok je prelazio preko ceste pokvario se prerađeni upravljački mehanizam ( koliko doznajemo volan od mercedesa ) na njega je s lijeve strane naletio kamion koji je prevozio šljunak. Od zadobivenih ozljeda Antun Prosenik je na mjestu preminuo.
Photo: A.Suhodolčan
zbalija- Broj postova : 11
Ufff, jel možda taj TV na prodaju
muhanicar- legionar
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 3 / 4.