Izboljšanje
+5
Ti ga na
ilegalac
Admin
muhanicar
TVfreak
9 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Izboljšanje
Ufff, jel možda taj TV na prodaju
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
ova brojka u zagradi je zanemarena? put se prelazi uglavnom pravo, bez većeg opterećenja na upravljački mehanizam, ovaj skršeni ima tvornički volan vidi se kapa volana......
kod mene nije famozni volan od mercedesa
do sad mehanički dio nije otkazao ali hidraulika zahtijeva doradu
kolika pumpa, kojeg protoka, bi mi trebala da bi imao prostora ubacit ventil prioriteta? ili to nema veze....samo ću imat sporiju hidrauliku kad koristim volan
ventil prioriteta ima određeni protok, od kojeg protok pumpe ne smije bit veći?
kako će radit volan i hidraulika ako imam pumpu a) malog ili b) velikog protoka?
kod mene nije famozni volan od mercedesa
kolika pumpa, kojeg protoka, bi mi trebala da bi imao prostora ubacit ventil prioriteta? ili to nema veze....samo ću imat sporiju hidrauliku kad koristim volan
kako će radit volan i hidraulika ako imam pumpu a) malog ili b) velikog protoka?
TVfreak- Broj postova : 235
Admin je napisao/la:Odi brzo tam , zaštitni luk je ostal ispravan
taj luk mi ne paše, sa sad mi ni netreba više,
ineč takvih lukova je oglasnik pun
zbalija- Broj postova : 11
niko? ništa?TVfreak je napisao/la:....
pa da, kad su ljudi fino pričali dječak tu treba prioritetni, ja se pravio pametan, sad ljubi šine kad voz prođe, što nisi iskoristio kad su se ljudi nadmetali ko će dat bolji savjet......
mene muči što mi je i ova postojeća sve slabija i slabija, trebalo bi i nju mijenjat, pa ako već mijenjam da nađem sposobniju, stavim prioritetni i lupim dvije muhe odjednom.....elegantno
još je problem što sam iskoristio sve kanale na remenici, jednu za hlađenje i drugu za alternator........
kad bih mogao da nađem deklo razvoda s pumpom za LDA 672 onda bi i mogla još jedna pumpa....
mene muči što mi je i ova postojeća sve slabija i slabija, trebalo bi i nju mijenjat, pa ako već mijenjam da nađem sposobniju, stavim prioritetni i lupim dvije muhe odjednom.....elegantno
još je problem što sam iskoristio sve kanale na remenici, jednu za hlađenje i drugu za alternator........
kad bih mogao da nađem deklo razvoda s pumpom za LDA 672 onda bi i mogla još jedna pumpa....
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.