Ljubav je na selu
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Ljubav je na selu
Eto , počela nova sezona .
Zanimljivo do bola .
Ljut sam .
Prolaze samo gostioničari kod kojih dobe jest i pit .
Banda šobiznismenska .
Zanimljivo do bola .
Ljut sam .
Prolaze samo gostioničari kod kojih dobe jest i pit .
Banda šobiznismenska .
Re: Ljubav je na selu
ja bi marijanu
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Admin je napisao/la:I tak , propustio još jednu epizodu , kaj ima repriza?
Ima nedjeljom popodne...
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Ima 16:45 .....hvalamario je napisao/la:
Ima nedjeljom popodne...
Ja gledal i nisam videl (dobro priznajem gledao sam na nova TV )
koji kreten ovaj iz istre najbolju izbacio
ilegalac- legionar
Hajde da vam malo razbijem iluzije oko tih domaćih sapunica.Vidim da su vam oči pune zvjezdane prašine i da se palite ko suhe vrbove grane na uskrsnoj vatri.Baš sam zločesta,jel,ali,to već znamo. Nije zlato sve što sja-bismo rekli,pa tako i ono što se vidi nije ono što je.Snimanje ide otprilike ovako-dobiješ temu za dan za koji se snima(a koliko čujem,u "ljubav je..."se čak dobije i scenarij,što je još gore,jer nema spontanosti), na primjer-igra i zabavljanje obitelji u dvorištu (u mome slučaju),ili kuhanje ručka-bem im njihovu domišljatost,ali baš svaka epizoda je imala kuhanje ručka.Ili traženje kasete i gledanje-i to svi imaju,ili dolazak u kuću i upoznavanje,i to svi imaju,ma sve je to unaprijed određeno šta će se raditi,jedino što je kod MŽ dobro - sad,koliko je to dobro,kako za koga,je što ti nitko ne određuje što moraš reći,nego moraš sam iskombinirati,trenutno, i snaći se pred kamerom kako znaš i umiješ.I onda odradiš scenu do kraja,i ostane još samo par riječi da rekneš što treba,a negdje sa strane nešto pukne,neki zvuk-i moraš krenuti sve isponova.Pa se ti sjeti šta si ono govorio i ponovi desetak rečenica.A snima se etažno,scena po scenu,počne oko deset,pol jedanaest prijepodne,pa se uzme odmor,popije kava,pa opet,i tako do pet popodne,a zatim-sloboda.Tko kaj hoće.Je,snimaju se jedan dan scene za dva dana.Tako je i u jednoj i drugoj emisiji,pa kada vi gledate kako cure raspravljaju o svome idolu,pa čekate koju će on izabrati i zdušno navijate za nekoga i palite se(kako sam ono rekla-ko suhe vrbove grane),badava vam,ništa neće biti nego je već određeno da bude.-izabrati će onu koju mu oni reknu da izabere.To je to.I ako se netko boji konja nije zato što se boji,nego zato što su mu rekli da se boji.Nisam vam sad valjda razbila baš sve iluzije,ima toga još,ali neka vam malo zvjezdane ostane.Da vam se mogu okice cakliti dok gledate.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
sčim se ti zamaraš(i nas ) pa mi tamo gledamo samo sise i guzicepitijacro je napisao/la:Hajde da vam malo razbijem iluzije oko tih domaćih sapunica.Vidim da su vam oči pune zvjezdane prašine i da se palite ko suhe vrbove grane na uskrsnoj vatri.Baš sam zločesta,jel,ali,to već znamo. Nije zlato sve što sja-bismo rekli,pa tako i ono što se vidi nije ono što je.Snimanje ide otprilike ovako-dobiješ temu za dan za koji se snima(a koliko čujem,u "ljubav je..."se čak dobije i scenarij,što je još gore,jer nema spontanosti), na primjer-igra i zabavljanje obitelji u dvorištu (u mome slučaju),ili kuhanje ručka-bem im njihovu domišljatost,ali baš svaka epizoda je imala kuhanje ručka.Ili traženje kasete i gledanje-i to svi imaju,ili dolazak u kuću i upoznavanje,i to svi imaju,ma sve je to unaprijed određeno šta će se raditi,jedino što je kod MŽ dobro - sad,koliko je to dobro,kako za koga,je što ti nitko ne određuje što moraš reći,nego moraš sam iskombinirati,trenutno, i snaći se pred kamerom kako znaš i umiješ.I onda odradiš scenu do kraja,i ostane još samo par riječi da rekneš što treba,a negdje sa strane nešto pukne,neki zvuk-i moraš krenuti sve isponova.Pa se ti sjeti šta si ono govorio i ponovi desetak rečenica.A snima se etažno,scena po scenu,počne oko deset,pol jedanaest prijepodne,pa se uzme odmor,popije kava,pa opet,i tako do pet popodne,a zatim-sloboda.Tko kaj hoće.Je,snimaju se jedan dan scene za dva dana.Tako je i u jednoj i drugoj emisiji,pa kada vi gledate kako cure raspravljaju o svome idolu,pa čekate koju će on izabrati i zdušno navijate za nekoga i palite se(kako sam ono rekla-ko suhe vrbove grane),badava vam,ništa neće biti nego je već određeno da bude.-izabrati će onu koju mu oni reknu da izabere.To je to.I ako se netko boji konja nije zato što se boji,nego zato što su mu rekli da se boji.Nisam vam sad valjda razbila baš sve iluzije,ima toga još,ali neka vam malo zvjezdane ostane.Da vam se mogu okice cakliti dok gledate.
ilegalac- legionar
Molim te govori u svoje ime . meni je drago da se ljudi vole ...pa makar i po scenariju .ilegalac je napisao/la:
sčim se ti zamaraš(i nas ) pa mi tamo gledamo samo sise i guzice
Pitija nisi ništ razbila ..pito bi ja tebe jel ti ne živiš po scenariju ..ili ja naprimjer ..ispisan mi je za pola godine unaprijed .
I još više ..i tko zna koliko put ga bum moral ponavljati .
Živim,živim ja po scenariju,ali sam si ga sama napisala.S vremena na vrijeme mi netko ubacu neku epizodu na silu,ali nekak ide.Nije da se hvalim.Ide.Dobro.Za sada.
Ne mogu odoljeti,moram napisati-što volim ove smajliće ovdje.Ma sve bih ih naljepila.
Ne mogu odoljeti,moram napisati-što volim ove smajliće ovdje.Ma sve bih ih naljepila.
pitijacro- legionar
Tješiš se ,a?pitijacro je napisao/la:Živim,živim ja po scenariju,ali sam si ga sama napisala.
Evo i od mene koji
No,no,što volimo ulaziti u tuđe živote.A da malo pospremimo po svojima?
Pa je,vi koji živite u gradu morate učiti kak se voli na selu.Nema livadica,šumaraka,pajceka,piceka,štalica,jel.A-ha,u četiri zida umire romantika.Pa treba malo tuđe.
Jesam zločesta,ali takva sam kakva sam,nema pomoći.Više ne.
Pa je,vi koji živite u gradu morate učiti kak se voli na selu.Nema livadica,šumaraka,pajceka,piceka,štalica,jel.A-ha,u četiri zida umire romantika.Pa treba malo tuđe.
Jesam zločesta,ali takva sam kakva sam,nema pomoći.Više ne.
pitijacro- legionar
Tak je reci ti njima...kakva je to romantika ak nema pajceka
mario- legionar
- Broj postova : 1697
Ma ništa ti mi ne zamjeramo,samo mislimo da bi za to vrijeme koje provedeš u gledanju možda mogao napraviti vlastiti šou.
Ali,opet s druge strane,zašto se zamarati i gubiti energiju,energija je u današnje vrijeme jako skupa i treba je štedjeti,jel? Za nešto korisno. ili ili
Ali,opet s druge strane,zašto se zamarati i gubiti energiju,energija je u današnje vrijeme jako skupa i treba je štedjeti,jel? Za nešto korisno. ili ili
pitijacro- legionar
Svršena seezona , tko želi može uvatiti malo reprize ..upravo na RTL .
Jebate ja i njih reklamiram ... idem ja tražit pare od njih za to
Jebate ja i njih reklamiram ... idem ja tražit pare od njih za to
boga mi pravo filmski
Da nije Lucije ne bi bilo ni sutra
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jedino se istražuje kaj je radila u istri ..na cica festu
Da nije Lucije ne bi bilo ni sutra
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jedino se istražuje kaj je radila u istri ..na cica festu
nova ekipa , nove ljubai ..ali mi puno srce , ljudi da se vole ..to mi nedostaje
Pojma nemam,ne pratim.
Pa ljudi se vole - smijati,zaebavati,ono sa j......., (uh ebome,tek sam došla a već sam postala kulturna i fna i nemogu se prosto i vulgarno izraziti da me beš.)
A tebi nema kaj nedostajati,ti si obiteljski čovjek,udati,i ti se moraš - oćeš ili nećeš voljeti sa svojom ženom.I točka.a i metnila sam točku ako dobro vidim.
Pa ljudi se vole - smijati,zaebavati,ono sa j......., (uh ebome,tek sam došla a već sam postala kulturna i fna i nemogu se prosto i vulgarno izraziti da me beš.)
A tebi nema kaj nedostajati,ti si obiteljski čovjek,udati,i ti se moraš - oćeš ili nećeš voljeti sa svojom ženom.I točka.a i metnila sam točku ako dobro vidim.
pitijacro- legionar
pitijacro je napisao/la:Pojma nemam,ne pratim.
Pa ljudi se vole - smijati,zaebavati,ono sa j......., (uh ebome,tek sam došla a već sam postala kulturna i fina i nemogu se prosto i vulgarno izraziti da me beš.)
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.