Ljubav je na selu
5 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Ljubav je na selu
pitijacro je napisao/la:Pojma nemam,ne pratim.
Pa ljudi se vole - smijati,zaebavati,ono sa j......., (uh ebome,tek sam došla a već sam postala kulturna i fina i nemogu se prosto i vulgarno izraziti da me beš.)
A tebi nema kaj nedostajati,ti si obiteljski čovjek,udati,i ti se moraš - oćeš ili nećeš voljeti sa svojom ženom.I točka.a i metnila sam točku ako dobro vidim.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ne
to nije bas tacno prvo na koju ljubav mislis ima ih vise vrsta ljubav za selom. Ljubav za stokom .ljubav za seoskim zivotom i jos da ne nabrajam ima jedna posebna ljubav a taje kada povalis svoju dragu na stali u sijeno pada vidis stoje ljubav ko tu ljubav nije oprobao on nezna bas NISTA mmmmmmmmmmm dase rrastis ko snijeg na dzurdzev danpitijacro je napisao/la:No,no,što volimo ulaziti u tuđe živote.A da malo pospremimo po svojima?
Pa je,vi koji živite u gradu morate učiti kak se voli na selu.Nema livadica,šumaraka,pajceka,piceka,štalica,jel.A-ha,u četiri zida umire romantika.Pa treba malo tuđe.
Jesam zločesta,ali takva sam kakva sam,nema pomoći.Više ne.
Hasanaga- Broj postova : 216
Re: Ljubav je na selu
Znam, znam,poznato mi je..........
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
I
Sta bude dalje pa to je normalna stvar i ne treba je smatrati nemoralom nasi popovi bi rekli nemoral neznam kako oni izdrze bez zenske ja ne mogu bez zenske bo g js stvorio da budu zajedno i normalno je to sto ti mislis frendice moja plavokosa
Nije
Ljubav je na staglju na sijenu kada se dvoje pocerupaju i ostanu ko od majke rodzeni. Haaaa. Hhhaaaaaaaaa
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.