Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
+15
Imbra
TVfreak
pitijacro
babyblue
Zabadalo
prkanjac
powershift
date08
2 UglliDriver
mario
ilegalac
ARNO
muhanicar
jeffy
Admin
19 posters
Stranica 11 / 15.
Stranica 11 / 15. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Gledanje u velike sise 10 minuta dnevno produžuje život
2 UglliDriver je napisao/la:Evo starijih Dama i k tome izgledaju OK
[You must be registered and logged in to see this image.]
Al kaj je da je , vrijeme prolazi
piti koliko ti ono imas godina???
ilegalac- legionar
- Broj postova : 1615
Tri više od ove.Ali imam nešto isto ko i ona.
Imam potpuno istu majcu,i to ne samo ovu u smeđoj boji što ona ima na sebi.Imam jednu i tirkizno-zelenoj.To ti je proizvod Calzedonie.
Aliiiiiii,ima jedna caka - te su se majce proizvodile još prije šest - sedam godina.Moje su već u raspadu ,zapravo,u njima berem paprike.I sad ti računaj - ak je ona tu majcu kupila prije sedam godina,a je,vidiš da je nova,uostalom,koje bi se žemsko slikalo za javnost u nečem starom,dakle,ak na slici ima 49,plus ovih od majce sedam,to ti je braco 56.E,maca sada dakle ima 56,a Piti 52 i sitno,i?tko je sada maca,a?Piti ili ova stara frajla?
A ima i jošt nešt - vidi joj facu,ak ona na slici ima 49,onda ja imam sada 45. Ajd,je da su njene cice ko da joj je 45,a moje 55.
Tri više od ove.Ali imam nešto isto ko i ona.
Imam potpuno istu majcu,i to ne samo ovu u smeđoj boji što ona ima na sebi.Imam jednu i tirkizno-zelenoj.To ti je proizvod Calzedonie.
Aliiiiiii,ima jedna caka - te su se majce proizvodile još prije šest - sedam godina.Moje su već u raspadu ,zapravo,u njima berem paprike.I sad ti računaj - ak je ona tu majcu kupila prije sedam godina,a je,vidiš da je nova,uostalom,koje bi se žemsko slikalo za javnost u nečem starom,dakle,ak na slici ima 49,plus ovih od majce sedam,to ti je braco 56.E,maca sada dakle ima 56,a Piti 52 i sitno,i?tko je sada maca,a?Piti ili ova stara frajla?
A ima i jošt nešt - vidi joj facu,ak ona na slici ima 49,onda ja imam sada 45. Ajd,je da su njene cice ko da joj je 45,a moje 55.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Jedino kaj vas dvije povezuje je zaštita od sunca
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
meni se učinilo i da isti broj nosemuhanicar je napisao/la:Jedino kaj vas dvije povezuje je zaštita od sunca
ilegalac- legionar
cipela
baš sam htio pitat jel sve gospođe u tim godinama imaju tak dobre
baš sam htio pitat jel sve gospođe u tim godinama imaju tak dobre
ilegalac- legionar
muhanicar- legionar
ilegalac je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Jedino kaj vas dvije povezuje je zaštita od sunca
Muhač - Sicilijanku si zaradil- - .Čuvaj se.
meni se učinilo i da isti broj nose
No,a šta vidiš na njoj - puna slika kotiju. - od te nebi hladnetinu skuhal da se pajsa na šporetu dva dana.
A da mene deneš u lonac - uh,matere mi....uh.....
pitijacro- legionar
A meni se još uvjek na nos nameče ona mojapitijacro je napisao/la:
Stara koka, masna juha
muhanicar- legionar
pitijacro- legionar
nebi ja tebe kuhao, matere mipitijacro je napisao/la:ilegalac je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Jedino kaj vas dvije povezuje je zaštita od sunca
Muhač - Sicilijanku si zaradil- - .Čuvaj se.
meni se učinilo i da isti broj nose
No,a šta vidiš na njoj - puna slika kotiju. - od te nebi hladnetinu skuhal da se pajsa na šporetu dva dana.
ilegalac- legionar
U čem je problem? Skupa drva?
Koja mi slika sad iskrsla pred očima - nasred dvora postavljen kotlič, pod kotičom gori vatra,u kotliču voda,ja u vodi sjedim na turski način,a ilegalac domeće cjepanice.....i ubacje polako celer,luk,korabicu,malo mrkvice,graška.....i tu i tamo promješa. Hm.
Ali,veli on - nebi on mene....txs ilegalac [You must be registered and logged in to see this image.],znala sam ja da ti mene voliš.
Koja mi slika sad iskrsla pred očima - nasred dvora postavljen kotlič, pod kotičom gori vatra,u kotliču voda,ja u vodi sjedim na turski način,a ilegalac domeće cjepanice.....i ubacje polako celer,luk,korabicu,malo mrkvice,graška.....i tu i tamo promješa. Hm.
Ali,veli on - nebi on mene....txs ilegalac [You must be registered and logged in to see this image.],znala sam ja da ti mene voliš.
pitijacro- legionar
ovak nešto zamišljaš, da se i ja malo ugrijem i nešto toplo okusimpitijacro je napisao/la:U čem je problem? Skupa drva?
ilegalac- legionar
Ma vidi ti ovo - prava forumska obtelj - mama piti,teta babyblue,tata muhaničar i ujak ilegalac.Fali nam sin admin,ali on je valjda otišao u šumu nabrat drva,a ostala bratija mu pomaže traktoru okretati kotače nizbrdo.I kuhar Driver,kaj začine ubaci.
Joj,nebih ti ja preporučila kušat to toplo - to ti je vruće,budeš jezik opekel -
Joj,nebih ti ja preporučila kušat to toplo - to ti je vruće,budeš jezik opekel -
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:I ja bi radio ovo u loncu
A ja bih vatricu pirila.....
pitijacro- legionar
e pa onda dođi i napravimo grupnjakAdmin je napisao/la:I ja bi radio ovo u loncu
ilegalac- legionar
imam ja za to termostatpitijacro je napisao/la:Ma vidi ti ovo - prava forumska obtelj - mama piti,teta babyblue,tata muhaničar i ujak ilegalac.Fali nam sin admin,ali on je valjda otišao u šumu nabrat drva,a ostala bratija mu pomaže traktoru okretati kotače nizbrdo.I kuhar Driver,kaj začine ubaci.
ilegalac- legionar
A kak volite - jedno muško - tri ženske,il jedno žensko -tri muška,ili dvije ženske - dva muška?
Ali,koje ste vi sreće,budete - četiri muška.
pitijacro- legionar
ma bas sam mu mislio reći, ak povede ženu bit će nas trojepitijacro je napisao/la:A kak volite - jedno muško - tri ženske,il jedno žensko -tri muška,ili dvije ženske - dva muška?
a san snova svakom muškom je s dve cure
ilegalac- legionar
Nebih se ja na tvome mjestu tome veselila - ilegalac,Admin je ljudina od dva metra - da se taj uvali u kotlič,sva voda bi izašla,a onda bi se ti smrzel načisto,pogotovo da te on.....nemogu dalje,ilegalac,ostalo kaj ja sad pred očima imam čisti horor....
pitijacro- legionar
auuu 2metra ???pitijacro je napisao/la:Nebih se ja na tvome mjestu tome veselila - ilegalac,Admin je ljudina od dva metra - da se taj uvali u kotlič,sva voda bi izašla,a onda bi se ti smrzel načisto,pogotovo da te on.....nemogu dalje,ilegalac,ostalo kaj ja sad pred očima imam čisti horor....
jel i debel ili je samo dugačak
ilegalac- legionar
A šta tebi više paše??????
pitijacro- legionar
nešto vako [You must be registered and logged in to see this image.]pitijacro je napisao/la:A šta tebi više paše??????
ilegalac- legionar
Je dečec,onda si si ti drastično smanjil šanse za nešt napiknut.Kod takvih ti je previše konkurencije.
(kvragu,kvragu,kvragu,uz takve kriterije vječito bum stara cura ostala.Idem si sada pogledati na seksipilce onoga prvoga po redu.A za krajnji užitak bum škicnula Geera)
(kvragu,kvragu,kvragu,uz takve kriterije vječito bum stara cura ostala.Idem si sada pogledati na seksipilce onoga prvoga po redu.A za krajnji užitak bum škicnula Geera)
pitijacro- legionar
Ahhhhhhhhhhh,ahhhhhhhhhhhhhhh,ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. I još jedan - ah.
Dobro je,Admin,možeš ovu sliku obrisati.
Ahhhhhhhhhhh,ahhhhhhhhhhhhhhh,ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. I još jedan - ah.
Dobro je,Admin,možeš ovu sliku obrisati.
pitijacro- legionar
ma volim ja i vake [You must be registered and logged in to see this image.]pitijacro je napisao/la:Je dečec,onda si si ti drastično smanjil šanse za nešt napiknut.Kod takvih ti je previše konkurencije.
prilika čini lopova
ilegalac- legionar
Stranica 11 / 15. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Gledanje u seksipilne muškarce 10 minuta dnevno........uh....
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Obični automobili koji čine život Ljepšim
» Mi komplicira život
» Život na selu..(fotoalbum)..All for fun..
» Obični automobili koji čine život Ljepšim
Stranica 11 / 15.