babyblue
+5
Ti ga na
pitijacro
muhanicar
Admin
babyblue
9 posters
Stranica 1 / 7.
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
babyblue
Slučajno stigoh ovde, ustvari htela sam da pišem blogove.
babyblue- Broj postova : 335
Re: babyblue
I hoćete li mi sada reći, gde da pišem blogove? Ostavite mi link za pdf i nemojte zameriti ako ne budem pisala o mašinama.
Hvala :)
Hvala :)
Ovaj celi forum ti je neka vrsta bloga pa piši gde očeš i kaj očeš
Nego kosooka, veliš da si u Dalmaciji bila, jesi Zrče posjetila, dizalicu isprobala, u Gajcu prespavala, špilju sredozemne medvjedice posjetila, Paški trokut posjetila, čipku isplela, janjetinu probala..............?
Nego kosooka, veliš da si u Dalmaciji bila, jesi Zrče posjetila, dizalicu isprobala, u Gajcu prespavala, špilju sredozemne medvjedice posjetila, Paški trokut posjetila, čipku isplela, janjetinu probala..............?
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Bila sam konkretno u Makarskoj, Splitu & Podgori. Ovaj put je bilo tako, žao mi je što duže nisam ostala, svašta sam još trebala tokom tih dana...Ali, nadam se biće prilike, opet.
Znaš, ja volim lignje, ne volim jagnjetinu :)
I volim dalmatinski dijalekt. I neke drage dalmatince iz mog života, od malena pa do danas :)
Thanks za info o blogu, onda ga mogu pisati i na ovoj temi :)
Znaš, ja volim lignje, ne volim jagnjetinu :)
I volim dalmatinski dijalekt. I neke drage dalmatince iz mog života, od malena pa do danas :)
Thanks za info o blogu, onda ga mogu pisati i na ovoj temi :)
Pih, to ti nije more. Srednja je zakon (to samo zato jer ja tam idem)
I ja volim lignje, samo kaj ih dnevno morem 10 kil pojesti i odem gladan u krevet
Sa tim pogledom več je pol dalmacije moglo biti tvoje pa bi i ti živjela ko i oni. Kako bi radia, da bi zaradia, a da nebi radia
I ja volim lignje, samo kaj ih dnevno morem 10 kil pojesti i odem gladan u krevet
Sa tim pogledom več je pol dalmacije moglo biti tvoje pa bi i ti živjela ko i oni. Kako bi radia, da bi zaradia, a da nebi radia
muhanicar- legionar
Onda, da dam oglas da tražim nekog dalamatinca u lični posed?
Bolje ti zemi nekog kršnog ličana nego tovara.
Kad smo več kod toga jel ti znaš kak su dalmoši nastali i zakej su tak pametni?
muhanicar- legionar
Skoro pa zaboravih-dobro došla bejbice.Hajmo nas dvije rasturiti ove muške bedake.Bude možda zanimljivo.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Bude, samo kad Ilegalac navratipitijacro je napisao/la:Skoro pa zaboravih-dobro došla bejbice.Hajmo nas dvije rasturiti ove muške bedake.Bude možda zanimljivo.
O onome bedaki
muhanicar- legionar
Sad da ja još znam kaj je to PM.Da ima još S uz to,to bi sigurno svaka žena razumjela,a ja sam isto žensko.
Bedaki znači da-joj,ma u PM,kak da se sad izvučem iz ovog????Ma evo sam se sjetila-pere me postklimaks.
Uh,koja sam pametnica,izvukla sam se za dlaku,jel?
Vidi me pametnicu - (Uh,kak su mi falili ovi smajliči)
Bedaki znači da-joj,ma u PM,kak da se sad izvučem iz ovog????Ma evo sam se sjetila-pere me postklimaks.
Uh,koja sam pametnica,izvukla sam se za dlaku,jel?
Vidi me pametnicu - (Uh,kak su mi falili ovi smajliči)
pitijacro- legionar
Očekujem nešto smešno kao odgovor, reci :Dmuhanicar je napisao/la:Bolje ti zemi nekog kršnog ličana nego tovara.
O, slažem se-ženska solidarnost na delu!pitijacro je napisao/la:Skoro pa zaboravih-dobro došla bejbice.Hajmo nas dvije rasturiti ove muške bedake.Bude možda zanimljivo.
Držim nam fige
Malecka,ma ljubi te Piti.Sad mi čisto žao što nisam muško,ma bih te i zagrlila.Ovak se ne usudim,mogli bi nas ovi ovdje prozvati lezbačama.A ja ti još nisam toliko emancipirana da bi mi bilo svejedno.Evo ću samo ovako malo,na brzinu,dok nitko ne gleda, - i ovak isto,- )
Ni riječi nikome,da si ne uništim reputaciju normalne orijentacije.Znaš kakve,jel.
Ni riječi nikome,da si ne uništim reputaciju normalne orijentacije.Znaš kakve,jel.
pitijacro- legionar
Ni to mi se nedababyblue je napisao/la:Očekujem nešto smešno kao odgovor, reci :Dmuhanicar je napisao/la:Bolje ti zemi nekog kršnog ličana nego tovara.
muhanicar- legionar
Pišem ti nevidljivim net mastilom, ništa ne brini. Em je vrućina, em nećemo duboko zaglibiti u emancipaciju, tako da tvoj cmokić neću shvatiti nastranopitijacro je napisao/la:Malecka,ma ljubi te Piti.Sad mi čisto žao što nisam muško,ma bih te i zagrlila.Ovak se ne usudim,mogli bi nas ovi ovdje prozvati lezbačama.A ja ti još nisam toliko emancipirana da bi mi bilo svejedno.Evo ću samo ovako malo,na brzinu,dok nitko ne gleda, - i ovak isto,- )
Uzvraćam.
Pa ok.....muhanicar je napisao/la:Ni to mi se nedababyblue je napisao/la:Očekujem nešto smešno kao odgovor, reci :Dmuhanicar je napisao/la:Bolje ti zemi nekog kršnog ličana nego tovara.
Inače, baš sam mislila da postoji neka narodna pričica, zezancija-na tu temu :)
Ajd bum onda danas.
Tam negde u prošlom stolječu, ili kad je to več bilo, kad su Turci navalili na BIH pobacali Bosance preko Dinare u Jadran.
Svi koji bili šuplje glave nisu potonuli i nastali dalmatinci.
Pametni su zato kaj su blitvari i piju vodu iz gušterni.
Prodali su sav onaj kamen i krš po abnormalnim cijenama, a sad bi (da mogu) zrak naplačivali i prodavali ga.
Tam negde u prošlom stolječu, ili kad je to več bilo, kad su Turci navalili na BIH pobacali Bosance preko Dinare u Jadran.
Prodali su sav onaj kamen i krš po abnormalnim cijenama, a sad bi (da mogu) zrak naplačivali i prodavali ga.
muhanicar- legionar
jeste smešnomuhanicar je napisao/la:Ajd bum onda danas.
ali nemoj tako:lool:
Bejbice,ma pusti muhaničara,ne zna on.Kakvi dalmatinci,šiptari su za nas žensku čeljade.Ništ ne radiš,imaš tri kile zlata,halje iz pariza,samo kuhaš,rađaš,i kada dođu gosti kafu kuvaš.i preko prozorčeta ju turiš.Na svadbi se zbavljaš super.Plešeš da s nogu spadneš-žensko u ženskoj sobi-muško u muškoj sobi.Paze te i maze-uvijek ti muško za petama,nema da ideš sama van iz avlije.
Bejbi,ak se želiš udati,javi se meni.Budem ti sredila nešto.
Ne albansko.Nisi valjda pomislila,ne budi smiješna.
Bejbi,ak se želiš udati,javi se meni.Budem ti sredila nešto.
Ne albansko.Nisi valjda pomislila,ne budi smiješna.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Kaj , ja sam dobra udavača .
Mlad , neiskvaren , nepotrošen ,itd.
No,baš se imaš čime pohvaliti,jel.
Mlad-neiskusan.
neiskvaren-isto neiskusan.
Nepotrošen-isto neiskusan.
Pa čega bi se ti uopće uhvatio da započneš nešto.
Na tebe bi trebalo potrošiti i vrijeme i živaca da te se dovede u red.A za to vrijeme-ošla baba sa kolačima.
pitijacro- legionar
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 1 / 7.