babyblue
+5
Ti ga na
pitijacro
muhanicar
Admin
babyblue
9 posters
Stranica 2 / 7.
Stranica 2 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: babyblue
Admin je napisao/la:Kaj , ja sam dobra udavača .
Mlad , neiskvaren , nepotrošen ,itd.
No,baš se imaš čime pohvaliti,jel.
Mlad-neiskusan.
neiskvaren-isto neiskusan.
Nepotrošen-isto neiskusan.
Pa čega bi se ti uopće uhvatio da započneš nešto.
Na tebe bi trebalo potrošiti i vrijeme i živaca da te se dovede u red.A za to vrijeme-ošla baba sa kolačima.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Nemoj ni u ludilu, ja sam jednom nekaj takvoga sredil tak da me bog kaznil za čitav životpitijacro je napisao/la:
Bejbi,ak se želiš udati,javi se meni.Budem ti sredila nešto.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Admin je napisao/la:A tek kad ti dođeš na red
muhanicar- legionar
Nemože-tolko je prljava da se ništ ne vidi.A možda i bolje tako.
Ak ju slučajnio servis za čiščenje očisti dok mi dođu čistiti kuću,ak ne pukne prije,tko zna.... (admin,daj se odmah pozlečosti,ovi smajli mi zbilja nedostaju)
Ak ju slučajnio servis za čiščenje očisti dok mi dođu čistiti kuću,ak ne pukne prije,tko zna.... (admin,daj se odmah pozlečosti,ovi smajli mi zbilja nedostaju)
pitijacro- legionar
Uh,zaboravila sam reći,za muhaničara ne moram nikaj gledati-znam-on bude prije il kasnije s mnom radil kolače od blata.i bude do laktova umazan blatom.
pitijacro- legionar
Zamaglila se jadna kad si ono mene, Ilegalca i admina gledala, a kaj bi tek bilo da nas upoznaš u živo
muhanicar- legionar
Ak ne prije onda u staračkom domupitijacro je napisao/la:Uh,zaboravila sam reći,za muhaničara ne moram nikaj gledati-znam-on bude prije il kasnije s mnom radil kolače od blata.i bude do laktova umazan blatom.
muhanicar- legionar
Vidiš kak je to lepo ovde pri nama i post za postom moreš pisati i svašta nešta drudo možež raditi.
ma prava sloboda
ma prava sloboda
muhanicar- legionar
Ti ga na je napisao/la:Sigurno već je ... ženska solidarnost
Ti ga na-virnula ja malo tebi. Proljetos. Malecko-nisam se usudila više. Malo si mi mutan bio,nepouzdan,pa rekoh,bolje odustati dok se ne popraviš.Da ne bi bilo razočaranja.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Nije valjda i njemu mali
Promašil si.Za ovo nisu dosta ovi -
evo,možda čak i nešto jače,ali,ajd,za prvi puta samo opomena.
dečecc,
Zadnja promjena: pitijacro; sub kol 03, 2013 8:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
E tu nemožeš ni slova pogoditi u to sam siguranpitijacro je napisao/la:
Ti ga na-virnula ja malo tebi. Proljetos. Malecko-nisam se usudila više. Malo si mi mutan bio,nepouzdan,pa rekoh,bolje odustati dok se ne popraviš.Da ne bi bilo razočaranja.
muhanicar- legionar
E,pojma nemaš kolko griješiš.Zato ti je pol oprošteno.
Pa sa Piticom imate posla dečki,sa piticom,hi,hi.
A je,sam se sjetila još,kaj se tiče staračkog doma,sad si me nekaj sjetil-Bila ja tamo negdje u trideset petoj,a bio jedan mali,jedno dvajst pet,i dečko počeo mene bariti.Koji su to uleti bili,za nepovjerovati.Ali najjači mi bio-biti ćeš moja,ako ne prije-u staračkom domu.Jesam mu se nasmijala.I sreli se mi pred jedno desetak godina slučajno opet.Pitam ja njega-jel se spremaš?Veli on-kamo.Pa u starački,vrijeme ide.baš smo se nasmijali.
Nemoj za kolače čekati.samo reci,ja te odmah naučim.da vratim ono što si ti mene.
Pa sa Piticom imate posla dečki,sa piticom,hi,hi.
A je,sam se sjetila još,kaj se tiče staračkog doma,sad si me nekaj sjetil-Bila ja tamo negdje u trideset petoj,a bio jedan mali,jedno dvajst pet,i dečko počeo mene bariti.Koji su to uleti bili,za nepovjerovati.Ali najjači mi bio-biti ćeš moja,ako ne prije-u staračkom domu.Jesam mu se nasmijala.I sreli se mi pred jedno desetak godina slučajno opet.Pitam ja njega-jel se spremaš?Veli on-kamo.Pa u starački,vrijeme ide.baš smo se nasmijali.
Nemoj za kolače čekati.samo reci,ja te odmah naučim.da vratim ono što si ti mene.
pitijacro- legionar
muhanicar je napisao/la:Zamaglila se jadna kad si ono mene, Ilegalca i admina gledala, a kaj bi tek bilo da nas upoznaš u živo
A jel bi se vi usudili mene upoznati uživo?
pitijacro- legionar
Ja bi, uvjek, a možda čak i rado.
Moja savjest je čista u svakom pogledu
Moja savjest je čista u svakom pogledu
muhanicar- legionar
Ako se mene pita da , samo ako je kugla doma ( i ostali , jel rekviziti .. metla , škrljak na špicu , kokošja noga , mačka itd )pitijacro je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Zamaglila se jadna kad si ono mene, Ilegalca i admina gledala, a kaj bi tek bilo da nas upoznaš u živo
Eto vidiš,a propustio si priliku.Kupila ja proljetos sjemenke ljute za koje si pitao i čekala da ti dam ,a ti se ne javljao više.sjemenke bacila,netrebale mi.Proljetni prošo.
pitijacro- legionar
Admin je napisao/la:Ako se mene pita da , samo ako je kugla doma ( i ostali , jel rekviziti .. metla , škrljak na špicu , kokošja noga , mačka itd )pitijacro je napisao/la:muhanicar je napisao/la:Zamaglila se jadna kad si ono mene, Ilegalca i admina gledala, a kaj bi tek bilo da nas upoznaš u živo
Uh,nisam očekivala da si tako hrabar.Pa ti me svakim danom sve više iznenađuješ!!!!
pitijacro- legionar
Ček malo, jel to mene ide????pitijacro je napisao/la:Eto vidiš,a propustio si priliku.Kupila ja proljetos sjemenke ljute za koje si pitao i čekala da ti dam ,a ti se ne javljao više.sjemenke bacila,netrebale mi.Proljetni prošo.
muhanicar- legionar
Bila je riječ o slatkima, a ne ljutimapitijacro je napisao/la:jeeeee.
Nabavil sam nekaj slično i ok je, ali nije to baš to.
Neki drugi put, ali svejedno hvala
muhanicar- legionar
Ma možda su i slatke bile,ne sjećam se više,ali su bile.
pitijacro- legionar
Di nam mala?Ajd joj vi muški bacite koji stih.Neću valjda ja žensko.Budem morala ići na gay parade.
E,sjetila se ja-malu ne možemo zvati mala.Ja sam mala.Tak me moj muž već tridesetak godina zove.Bejbi je ona.Tak.Konkurenciju ne trpim.Mislim,u imenu.
E,sjetila se ja-malu ne možemo zvati mala.Ja sam mala.Tak me moj muž već tridesetak godina zove.Bejbi je ona.Tak.Konkurenciju ne trpim.Mislim,u imenu.
pitijacro- legionar
Stranica 2 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 2 / 7.