babyblue
+5
Ti ga na
pitijacro
muhanicar
Admin
babyblue
9 posters
Stranica 4 / 7.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: babyblue
Mogla bih da obožavam, zbog takvih stavova :)pitijacro je napisao/la:zašto bi ga ona morala nadmašiti.Ona je sada naša,i za nas bude najbolja.makar i ne bila dobra.a sigurno jest.da mi je nitko ne dira,imal bude posla samnom.
babyblue- Broj postova : 335
Ništa ti ne brini različkice-nema nitko da te bije.Znam ja kako je to kada te nitko ne voli.Tako sam ti ja došla vamo i lijepo im rekla-ima svi da me volite.Misliš da jesu? Brus.Priklali me ko jagnje na ražnju.To su ti tu same muškarčine,nekima već treba hederšolders ekstra volumen da im podigne raspoloženje,a i nekaj drugo,hm,(ako te uspijemo zadržati shvatiti ćeš da sam ja jedna fina seljančica koja opasno naginje prema dami i da ne govorim prostote nit koristim vulgarne riječi,ali da kažem ono što hoću to me nimalo ne priječi, i da sam nježna ko mimoza-ups,mali lapsus,osjetljiva ko mimoza, i nježna ko nutrijino krzno).
Evo te čuvam,ima da te drže ko kap rose na dlanu u podne.
Evo ti ova od mene
Evo te čuvam,ima da te drže ko kap rose na dlanu u podne.
Evo ti ova od mene
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ali ja neću da me svi vole :)
Hoću da me vole samo posebni
Hoću da me vole samo posebni
Curo,ajde oladi.Nema ovdje -samo posebni.Ili sve il ništa.Uzmi il ostavi.Da ne bude rata.Pazi na prstiče.Da ti ih drveni batič ne lupne.
pitijacro- legionar
Nisam te valjda prestašila.Ne možeš uzimat samo neke.budu se drugi uvrijedili.
pitijacro- legionar
O Gospode Bože,sad mi je tek sinulo zašto me zovu baba,luda baba,stara baba,pa to je zato kaj plašim ljude.Baš sam zločesta.No,dobro,to da sam zločesta već svi znaju,ali da plašim,to ne.Nikaj mala,ne možeš pobrati samo izabrane i točka.Pogotovo ne izabrane.
pitijacro- legionar
Jedno se može, drugo se hoće
Čekaj da se sinhronizujem malo
babyblue je napisao/la:Jedno se može, drugo se hoće
Imam te na oku.
pitijacro- legionar
cmokić okić, bolje i tako nego na duši da me nosiš
Znaš kaj,sada nemam vremena držat te na oku,moram natrag na posao,ali da mi muške nisi takla.brak mi i bez tebe puca,muhaničar je na rubu,dijete mi pobenavilo,ne upliči se jer te bum mlatnula.Nemoj da vidim dok se vratim da si se kojem upucavala.Niti stricu.niti Imbri.I oni su moji.Ma svi su moji.Prste k sebi mala,.
pitijacro- legionar
Piti lavice, ništa ne brini, došla sam da se upucavam, a nema nikogapitijacro je napisao/la: Znaš kaj,sada nemam vremena držat te na oku,moram natrag na posao,ali da mi muške nisi takla.brak mi i bez tebe puca,muhaničar je na rubu,dijete mi pobenavilo,ne upliči se jer te bum mlatnula.Nemoj da vidim dok se vratim da si se kojem upucavala.Niti stricu.niti Imbri.I oni su moji.Ma svi su moji.Prste k sebi mala,.
tako da....planovi su mi propali, mada se ne predajem
Znaš kaj,nakon onako lijepe pjesme mogla bih ti nekoga dati.Ajde biraj.Kojega želiš?
pitijacro- legionar
Sina zadrži, majčinska je ljubav sveta, a za ostalo se dogovorimo
Ok,ali niti tatu nemoj.I njega volim.Ipak mi je muž,znaš. Jedino ak me ostavi,onda ga uzmi.Pošto sto posto mu ne budeš tak dobra ko što sam ja-jer ja sam najbolja-nek vidi šta je izgubio.
pitijacro- legionar
Htela sam bar za jednog člana da te rasteretim, to je odmah bar 3 obroka dnevno manje (kada je slabijeg apetita), zilion čarapa za pranje manje, pa malo manje paste za zube koja se cedi po lavabou u belim potočićima, manje sporta na tv-u, manje politike na tv-u...
kako si draga,na kraju ćeš me tak raspekmeziti kaj ti budem i sineka dala.Ionak me sve manje voli.Odrasta dijete valjda,pa mama sve manje vrijedi.
pitijacro- legionar
Nemoj sina, nekako osetim da mu nisam mila, shvatila sam da je strog, preozbiljan za svoj uzrsast, starmali ...Ko je to uticao na njegovo odrastenje, neprisutni otac ili prisutna majka?
A kaj bumo onda s njim?Ti ga ne želiš,mene sve manje voli-a ne tako davno je reko da se majka voli bezuvjetno-cinik jedan i prevrtljivac-sad,ili mu ja nisam prava mama-možda su mi ga u rodilištu podvalili,zamjenili,pa osjeća to,ili sam ga previše razmazila pa postao bahat i bezobziran.
Ma ja sam uvijek bila nježna prema njemu,znaš-jedinac-a tata ko tata-ponosan na nasljednika-sve mu dopuštao kada bio kući.Nije tu bilo čvrste stege,u tome je problem valjda.
Ma ja sam uvijek bila nježna prema njemu,znaš-jedinac-a tata ko tata-ponosan na nasljednika-sve mu dopuštao kada bio kući.Nije tu bilo čvrste stege,u tome je problem valjda.
pitijacro- legionar
E moja bejbice,ti mi iznenada stigneš i nestaneš.Valjda dolaziš samo kada možeš koristiti pogodnost besplatnog prokser trans europskog voza,sa bar dvostrukim presjedanjem do Hrvatske.Možda čak i trostrukim.Kada ti tako dugo treba da nas posjetiš.A postala si mi draga.
pitijacro- legionar
Šteta što su mi otpala krila, inače bih lakše dolazila :)
Eh mala,bem mu život,moram ići ribat kupaonu.Dolazi mi E.P.M.B.Z.To ti znači eventualno mogući potencijalni zet.A standardi mu higijene nešto viši od mojih.Na ljestvici do deset ja sam na petici,on na desetki.Jebi ga.A konjeto staro,četerdeset i dvije,mijenjati se više neće,prekasno je,ova moja blentača ga nije za tri godine uspjela smekšati,pa se sada ja uvijek mučim dok dolaze.Ajd te pozdravljam i ostavljam,i ručak kuham,večeru neću,gricnuti ćemo na Špancir festu nešto.Jesi li bila koje godine na špancir festu?
pitijacro- legionar
Uživaj Piti, lep dan ti želim (nakon operacije kupatilo-da blista), inače nisam bila na tom festu, ne znam ti ja ni gde se to održava ni čemu u čast je, a objasnićeš mi drugi put, kada vreme bude radilo za nas :)
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 4 / 7.