prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 5 / 40.
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Koliko činjenica i informacija se može izvući iz tvoje rečenice -
1.Ja s tobom nepričam.
2.Ti samnom pričaš
3..Ti spavaš u piđami.
4..Možeš spavani nepokriven.
5..Netrebaš moju pomoć.(brigu da se ne prehladiš).
Kaj da velim - možda - ha,ha.Ili,bah.
Riječ gol nisam iskoristila,ali da sam je izvukla,bilo bi to pod rednim brojem 6.
1.Ja s tobom nepričam.
2.Ti samnom pričaš
3..Ti spavaš u piđami.
4..Možeš spavani nepokriven.
5..Netrebaš moju pomoć.(brigu da se ne prehladiš).
Kaj da velim - možda - ha,ha.Ili,bah.
Riječ gol nisam iskoristila,ali da sam je izvukla,bilo bi to pod rednim brojem 6.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Laku noć,sutra mi bude radostan dan.
baš se veselim.
baš se veselim.
pitijacro- legionar
A-a......otišlo dvijetisućeosamsto......
zaraza ostala.....ma sad mi sinulo - ne bojiš se ti sicilijanke zbog konjske glave nego zbog zaraze!!!!!
Dobro jutro - tmurno i maglovito.Ali - ak se netko oće samnom družiti,ja bum ga razveselila.
Muž još namršten spava - to,da je namršten znam pouzdano jer je namršten sinoć legao,a namršten je otišao i na tenis,i to znam pouzdano jer se namršten vratio iz Mađarske -a u Mađarsku nije išao namršten nego polunamršten jer smo cijelo prijepodne čekali svečenika za blagoslov kuće koji je došao tek u pol dvanaest,pokupio sve skupa četristočeterdeset kuna,pa smo malo nervozni zbog toga bili jer nam se žurilo,a onda,onda dok smo u Mađarsku došli i ušli u dučan gdje sam ja trebala kupiti ono što sam namislila - a oni ama baš ništa od toga imali nisu - a ja sam lijepo rekla da moramo u drugu državu po to ići - e,onda je pao jedan povišen ton koji je rezultirao mojim ali baš ikada najkraćim boravkom u Mađarskoj.Od izlaska iz auta - do sjedanja u auto i povratak doma je prošlo točno sedam minuta.U filmu bez tona.
zaraza ostala.....ma sad mi sinulo - ne bojiš se ti sicilijanke zbog konjske glave nego zbog zaraze!!!!!
Dobro jutro - tmurno i maglovito.Ali - ak se netko oće samnom družiti,ja bum ga razveselila.
Muž još namršten spava - to,da je namršten znam pouzdano jer je namršten sinoć legao,a namršten je otišao i na tenis,i to znam pouzdano jer se namršten vratio iz Mađarske -a u Mađarsku nije išao namršten nego polunamršten jer smo cijelo prijepodne čekali svečenika za blagoslov kuće koji je došao tek u pol dvanaest,pokupio sve skupa četristočeterdeset kuna,pa smo malo nervozni zbog toga bili jer nam se žurilo,a onda,onda dok smo u Mađarsku došli i ušli u dučan gdje sam ja trebala kupiti ono što sam namislila - a oni ama baš ništa od toga imali nisu - a ja sam lijepo rekla da moramo u drugu državu po to ići - e,onda je pao jedan povišen ton koji je rezultirao mojim ali baš ikada najkraćim boravkom u Mađarskoj.Od izlaska iz auta - do sjedanja u auto i povratak doma je prošlo točno sedam minuta.U filmu bez tona.
pitijacro- legionar
Još s tobom ne pričam,a već smo se opet posvađali.Da čovjek ne povjeruje kak nam fino ide.Sicilijanka.
pitijacro- legionar
E baš sam žalosna.
Da si probam staviti vesele smajliće - :king:
Ne pomaže.
pitijacro- legionar
Ja se nisam skrila.
pitijacro- legionar
Posijala papriku.
Posijala zelje
Karfiol posijala
Salatu isto - posijala.
Šta sam još - a,da,posadila bijeli luk - e,to mi ne valja,sad više ne mogu reći - ni luk jela,ni na luk mirisala.Mirišem - imam pune đepove češnjeva u staroj jakni.
Posijala zelje
Karfiol posijala
Salatu isto - posijala.
Šta sam još - a,da,posadila bijeli luk - e,to mi ne valja,sad više ne mogu reći - ni luk jela,ni na luk mirisala.Mirišem - imam pune đepove češnjeva u staroj jakni.
pitijacro- legionar
Meni se fučka za belu jer je neznam igrati,a niti ti se baš nemaš kaj s njom (mislim,to kaj znaš igrati) ponositi. Ali da si rekao - ideš sad sa Belom jednu partiju odigrati - e,onda bismo se mi zamislili.I možda poželjeli biti na tvome mjestu.Ili na mjestu Bele.
pitijacro- legionar
A vjerojatno se pokraj tebe niti Beli nebi igrala bela. :king:
pitijacro- legionar
O Mario,a što bi ti više volio - odigrati belu,ili se poigrati sa Belom?
pitijacro- legionar
Laku noć,večerašnja partija je završena.
pitijacro- legionar
Ajmooooooooo nanoge, Ostereicsche Republick zove....... , hihi.
pitijacro- legionar
A,jel se netko poveselio možda da se neću vratiti?. Ma ništ od toga - evo me žive i zdrave.Više zdrave nego žive,ali,evo me.Ipak.Hihi.
pitijacro- legionar
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic