prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 22 / 40.
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
ne trgajte mi skule ,Bobić je napisao/la:
Admine, ma jesu to tebe opet banirali,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Nebudemo,nešt drugo budemo - [You must be registered and logged in to see this image.]
I nemoj mislit da ćeš nakon toga dobit tamo gdje boli.
I nemoj mislit da ćeš nakon toga dobit tamo gdje boli.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ustala ja po drugi puta,ko i svakog jutra -
Idemo u plastenik - sunašce - bem mu,opet na radiju najavljuje kišu navečer - ne volim kušu,sunca hoću
Ajmo Sončice deset kontejnera paprike rasaditi, - dvije tisuće,dvije posijati,krastavce sijati,lubenice nešt,imaš ti posla i za sutra - al nema veze - znaš ti šta tebe veseli - večerica u subotu,i ples,naRAVNO - IH.BEM MU,SMEĆE POBIRU,EVO SU UPRAVO PROŠLI,A JA NISAM KANTU IZVEZLA.bLJAK.DA SAD TRČIM,NE MOGU,OBUČENA NISAM . JOŠ.
aJMO,NA PoSAO.
Bem ti,vidi,pobjegla mi velika slova.kvragu - Na PF bi me sada nakitili kaznenim bodovima,ali ovdje neće - je da me admin nevoli previše,ali me nebu lupil - zna da ak mene ovak malu mrakne da se rastepem ko zvečka.
Idemo u plastenik - sunašce - bem mu,opet na radiju najavljuje kišu navečer - ne volim kušu,sunca hoću
Ajmo Sončice deset kontejnera paprike rasaditi, - dvije tisuće,dvije posijati,krastavce sijati,lubenice nešt,imaš ti posla i za sutra - al nema veze - znaš ti šta tebe veseli - večerica u subotu,i ples,naRAVNO - IH.BEM MU,SMEĆE POBIRU,EVO SU UPRAVO PROŠLI,A JA NISAM KANTU IZVEZLA.bLJAK.DA SAD TRČIM,NE MOGU,OBUČENA NISAM . JOŠ.
aJMO,NA PoSAO.
Bem ti,vidi,pobjegla mi velika slova.kvragu - Na PF bi me sada nakitili kaznenim bodovima,ali ovdje neće - je da me admin nevoli previše,ali me nebu lupil - zna da ak mene ovak malu mrakne da se rastepem ko zvečka.
pitijacro- legionar
Ali uopce nisam uspio skuziti radi cega,,,
evo da raportiram, danas kcerku prijavi u radni odnos,,,
papirologija i to,,,
ccc,,,
evo da raportiram, danas kcerku prijavi u radni odnos,,,
papirologija i to,,,
ccc,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Još jedan prođe radni dan - umorna i zadovoljna -sretna čak.
Malo mi raspoloženje kvari osam oka koje gledaju u mene i šalju signale - hrane,hrane,hrane...........
ajmo Pitijice - idemo u podrum otvoriti ledenicu - paprike budeš punjene ubacila o lonac - meteremi kakve sam paprike punjene spremila - dok je ubaciš u tanjur,pol kile jedna ima.
Ima li netko da me digne sa stolca?
Malo mi raspoloženje kvari osam oka koje gledaju u mene i šalju signale - hrane,hrane,hrane...........
ajmo Pitijice - idemo u podrum otvoriti ledenicu - paprike budeš punjene ubacila o lonac - meteremi kakve sam paprike punjene spremila - dok je ubaciš u tanjur,pol kile jedna ima.
Ima li netko da me digne sa stolca?
pitijacro- legionar
Gotov dan i za dijete kapitalizma ..kažu da romi slave po kiši jer poslje dolazi sunce .
Kažu učeni da izvan sirotinje nema spasenja , ugodno vam veče forumaši
Kažu učeni da izvan sirotinje nema spasenja , ugodno vam veče forumaši
Evo i ja dosao iz rezidbe,,,
bacilo se nekih 2-3 sata,,,
popodne je bilo prekrasno, gotovo idealno za boravak na otvorenom i rezidbu,,,
da bar hoce ova zima potrajati jos bar mjesec dana,,,
mozda bi stigao sve obrezati,,,
bacilo se nekih 2-3 sata,,,
popodne je bilo prekrasno, gotovo idealno za boravak na otvorenom i rezidbu,,,
da bar hoce ova zima potrajati jos bar mjesec dana,,,
mozda bi stigao sve obrezati,,,
Bobić- legionar
I tako....radila od tam negdje,devet do pet.Paprika se kuha.Jedem čokoladu - kraš,tristo grama - za kuhanje.Normalnu sam pojela jučer.I griotice.Pa sad više nemam.
Nisam mislila na sutra.Naučena ja na ono - lako ćemo - nekak bude - snači ćemo se. - Jbg,kad sam dijete socijalizma....
Nisam mislila na sutra.Naučena ja na ono - lako ćemo - nekak bude - snači ćemo se. - Jbg,kad sam dijete socijalizma....
pitijacro- legionar
Bas ta za kuhanje meni je najdobreša,,,
jos one koje su gorke, ajmeeeee,,,
jos one koje su gorke, ajmeeeee,,,
Bobić- legionar
Bobić,ti budeš sigurno dobio večeru,jel?Tko tebi kuha?
pitijacro- legionar
Bobic ima jos od jucer graha,,,
molim Boga da ne zakipi do vecere,,,
inace u mene sama zenska celjad pa seuvijek netko primi kuhanja,,,
znaju da ja ne volim biti gladan,,,
molim Boga da ne zakipi do vecere,,,
inace u mene sama zenska celjad pa seuvijek netko primi kuhanja,,,
znaju da ja ne volim biti gladan,,,
Bobić- legionar
Ma vidiš - TO JE TO!!!!! - ženskice.Sunce mu žarko,znala sam ja da sam se krivo udala.Za žensko sam morala,žensko.Sad bi me večera čekala.
Sam ti pojedi grah - ja kuham osam paprika - pun cepterov lonc.Četiri jedamo večeras,četiri budemo sutra.Nek me se samo usudi netko sutra u podne pitati - ima li šta drugo?
Sam ti pojedi grah - ja kuham osam paprika - pun cepterov lonc.Četiri jedamo večeras,četiri budemo sutra.Nek me se samo usudi netko sutra u podne pitati - ima li šta drugo?
pitijacro- legionar
Sutra im kao dopunu daj malo pirea,,,
moze i onaj sto je na daleko poznat i kojeg svi hvale,,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
moze i onaj sto je na daleko poznat i kojeg svi hvale,,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić- legionar
Evo sam ustala .Ne šetam psa,ne slušam frižider,kapučino budem kuhala i odnjeti ću ga u krevet.mome mužu - koji peh - danas valentinovo - a on mora doktorki - treba lijekova za mater,za njjgov tlak - tako ti je to kad čovjek ima ženu ko što sam ja - mora imat visok tlak oće il neće - a ona radi ujutro,a jučer nije radila pa bude sad guuuužva - a sada bismo se mi izvalili bar do deset,navalentinovali se ko mala djeca,hihihić.Šta da raadim sad?????Idem mu dam pusu - idem mu dam sve kaj oče,i pusu,i kapučino,i..........Ma kvragu idem izigravati supermarkrt,a on nek bira - uzima kaj mu srce želi.....
Dečkovi - sve vas volim - evo vam [You must be registered and logged in to see this image.]
Dečkovi - sve vas volim - evo vam [You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
Zašto ja ovdje funkcioniram???????
Možda zbog ovoga? -
Bio jednom jedan N.P.N. Tranzistor. Pravi muškarac, lijep i poželjan, malo traži, puno daje. Bila i jednom jedna Dioda pl. Zener. Dioda, kao i svaka žena, je bila tvrdoglava. Sve je moralo ići u njenom smjeru. I otišli na spoj Dioda i Tranzistor. Bilo im lijepo, pa ostali spojeni. Bio je to lijep spoj, no nažalost Dioda, kao i svi plemenita roda Zenerova, imaše jednu manu...bila je naopaka. Ipak, baš takvi, oni skupa učiniše moćni stabilizator-dakle čvrstu vezu, s velikim otporom prema promjenama, koju ništa ne može promijeniti.
No bila i jedna druga Dioda, savim obična pučanka. Ona je bila sasvim normalna, i zato je mislila da je bolja od plemenite Zenerove. No, majka, stara Dioda, joj je otkrila tajnu: obične Diode s rodom Tranzistorovim bijahu nespojive, i nije moglo biti ni potomstva niti mogahu učiniti stabilizatorom vezu svoju.
Pouka priče: Ako imamo naopaku ženu i normalna muškarca..veza je stabilna, dok kod oboje normalnih, skupa je naopako.
Ovo sam skopirala sa neta.Sve mi se čini da nitko nije shvatio bit priče.Hm.baš ste neki,razočarana sam.
Nema veze,idemo dalje - šta ste svojoj ljubavi života dali danas?
Ja dobila krasnu ružu - način na koji mi je uručena je za ispričati samo najintimnijoj prijateljici....a možda niti njoj..... (kako se sada pokazala istinita ona - s kim si - takav si - )
Možda zbog ovoga? -
Bio jednom jedan N.P.N. Tranzistor. Pravi muškarac, lijep i poželjan, malo traži, puno daje. Bila i jednom jedna Dioda pl. Zener. Dioda, kao i svaka žena, je bila tvrdoglava. Sve je moralo ići u njenom smjeru. I otišli na spoj Dioda i Tranzistor. Bilo im lijepo, pa ostali spojeni. Bio je to lijep spoj, no nažalost Dioda, kao i svi plemenita roda Zenerova, imaše jednu manu...bila je naopaka. Ipak, baš takvi, oni skupa učiniše moćni stabilizator-dakle čvrstu vezu, s velikim otporom prema promjenama, koju ništa ne može promijeniti.
No bila i jedna druga Dioda, savim obična pučanka. Ona je bila sasvim normalna, i zato je mislila da je bolja od plemenite Zenerove. No, majka, stara Dioda, joj je otkrila tajnu: obične Diode s rodom Tranzistorovim bijahu nespojive, i nije moglo biti ni potomstva niti mogahu učiniti stabilizatorom vezu svoju.
Pouka priče: Ako imamo naopaku ženu i normalna muškarca..veza je stabilna, dok kod oboje normalnih, skupa je naopako.
Ovo sam skopirala sa neta.Sve mi se čini da nitko nije shvatio bit priče.Hm.baš ste neki,razočarana sam.
Nema veze,idemo dalje - šta ste svojoj ljubavi života dali danas?
Ja dobila krasnu ružu - način na koji mi je uručena je za ispričati samo najintimnijoj prijateljici....a možda niti njoj..... (kako se sada pokazala istinita ona - s kim si - takav si - )
Zadnja promjena: pitijacro; pet vel 14, 2014 6:05 pm; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
4:44 [You must be registered and logged in to see this link.] ajme admine,,
ja malo prije toga lego,,,
nas dvoje bi bilo dobra ekipa kao portiri,,,
kad se jedan probudi drugi ide na spavanje,,,
ja malo prije toga lego,,,
nas dvoje bi bilo dobra ekipa kao portiri,,,
kad se jedan probudi drugi ide na spavanje,,,
Bobić- legionar
Posijala ja feferone ljute - što je to ljuto - od sjemenki samo kašljem još sada - a ja blesača i jednu probala zagristi da vidim hoće li se šta dogoditi - dogodilo se.
a sada - idemo na sinočnje punjene paprike - hehe,nitko ne pita - ima li šta drugo - dobra prijetnja zlata vrijedi.
a sada - idemo na sinočnje punjene paprike - hehe,nitko ne pita - ima li šta drugo - dobra prijetnja zlata vrijedi.
pitijacro- legionar
Ja sad idem u ninu nanu.
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Aaaaa cini se da ja necu jos tako skoro,,,
Bobić- legionar
prošao dan - imate jednu ženskicu na forumu,a nitko se od vas nije udostojio vitrualnu ružicu mi dati - jel to samo škrtost u pitanju ili........
Kako bilo,laku noć........
Kako bilo,laku noć........
pitijacro- legionar
Stranica 22 / 40. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic