prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 31 / 40.
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
Šta smo napravili danas?-ništa velikoga,ali nešto jesam - presadila tisuću paprika u veće kontejnere i dvijesto paradajza.naživcirala se pošteno jer sam namočila grašak koji sam do jučer mogla lijepo posijati onom siačicom koju smo kupili,ali mi bilo prehladno za ići u polje.Danas ujutro mi bilo prevjetrovito i prehladno.danas do navečer je već pustio dva cm velike klice.I sad se ja živciram jer ću tri kile - malo to zvući tri kile,jel - ali to je sedam i pol tisuća zrna,eh,tih sedamipol budem ja sutra sijala ručno.A moje jadno zlato mi bude dok isfreza radil jarke,a onda ih zagtal.Četiri reda,dužine sedamdeset metara.Kako to znam????Pa jednu kilu sam tako posijala već.
Šta da radim sad.Ništ ,apsolutno ništ.Mogla bih ovako - zavalila dam se u ovu stolicu pred kompom,nege digla na stol,prekrstila ih,tastatura mi na nogama - mogla bih ovako dočekati proljeće.Proljeće valjda neću,ali muža da se vrati iz kafiča hoću.Sto posto.
Šta da radim sad.Ništ ,apsolutno ništ.Mogla bih ovako - zavalila dam se u ovu stolicu pred kompom,nege digla na stol,prekrstila ih,tastatura mi na nogama - mogla bih ovako dočekati proljeće.Proljeće valjda neću,ali muža da se vrati iz kafiča hoću.Sto posto.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Ja sam danas prao sadnice paprike od zemlje..... grrrrrrrrrrrrrrrrr...... rekao sam prošle godine da se ove godine nesmijem zajebat da mi se to dogodi i doogodilo se...ahhhhhh
zoki- Broj postova : 168
Kako to misliš - prao od zemlje - šta se dogodilo?
pitijacro- legionar
paprika je digla zemlju... opet nisam supstrat držao dovoljno vlažnim pa mi je sada kad je paprika naglo krenula nicati dignula svu zemlju..... pa uzmem špricu i u nju mlaku vodu i špricam i saperem zemlju sa klici i zemlja se slegne.... provjereno dobar sistem koji ne naškodi nimalo biljaka i spasi ih...
A da,događa se - ali kada tako zeznaš zna se dogoditi da se ovojnica sjemenkene ne skine sa kotiledona,a onda je problem ako nisi tu da je odmah skineš.Kada se sasuši bude tvrda i lističi nemogu dalje rasti.
Ja sam danas psijala nešto Epica,dobila ga jučer poštom,nešto budem kasnije.Za prodaju flanaca sam sijala Black Byuty.Patliđan je to,ak slučajno neznaš. Donesem ti par biljčica - trebao bi Epik niknuti do tada - da vidiš koji je to patliđan.
Ja sam danas psijala nešto Epica,dobila ga jučer poštom,nešto budem kasnije.Za prodaju flanaca sam sijala Black Byuty.Patliđan je to,ak slučajno neznaš. Donesem ti par biljčica - trebao bi Epik niknuti do tada - da vidiš koji je to patliđan.
pitijacro- legionar
Držao sam se nepsianog pravila da supstrat nesmije biti premokar, i maloo sam prešao granicu.... ali dobro s esve drži.... za desetak dana do petnaest računam pikiranje....
Malo se živciram - presađujem flance za prodaju - tek sam nešto makla iz rasadnika već sam ga opet napunila - sada moram u par dana pikirati pet tisuća presadnica i posaditi tri.I još nešt posijati.Sve mi se naguralo.
jesam li ja to dobro shvatila - ti imaš i u plasteniku papriku u proizvodnji?
jesam li ja to dobro shvatila - ti imaš i u plasteniku papriku u proizvodnji?
pitijacro- legionar
Nemam, plastenik koristim samo u proizvodnji presadnica...vjera mi brani uzgoj u plasteniku....
možda sam koji dan uranio, ali nadajmo se lijepom početku svibnja
možda sam koji dan uranio, ali nadajmo se lijepom početku svibnja
Ma bude,zapravo ja se ravnam p Accu Wacer prognozi - imaju dugoročnu za 45 dana,ajd,na toliko dugi rok nije pouzdana,ali za tjedan do deset dana unaprijed jest,a to ti je dosta da pomogne odlučiti u kom terminu ići van sa sadnicama.
pitijacro- legionar
Laku noć dječaci - ajmo - većina ljudi se u krevetu u ovo vrijeme okreće na drugu stranu.
Sutra ja novi dan - imam izbora kakvog želim - mogu izabrati šta ću raditi - šta god se počnem treba napraviti odmah.Tak da fulati nemrem i da hoću.
Pusa - vakva -
Sutra ja novi dan - imam izbora kakvog želim - mogu izabrati šta ću raditi - šta god se počnem treba napraviti odmah.Tak da fulati nemrem i da hoću.
Pusa - vakva -
pitijacro- legionar
Laku noć... i ujutro nemoj odužiti pijuckanje kafučina do 11 sati nego hvataj se psola...sadnice zovu....
gdje li samja to zalutao, pa tu sve radnik do radnika,,,
a ja,,,,
bio u srijedu vgoricam, rezalo se, skoro pa bili gotovi,,,
reko u cetvrtak zavrsimo pjevajuci,
ostali cerka i ja na spavanju gore (otvorili ovogodisnju sezonu) samo da pocnemo sto ranije a i da se ne vozamo bezveze, kad tamo brus, cijeelu noc kisa i cijelo dopodne, mokro da se nije moglo nista raditi pa su dosli po nas,,,
u subotu nastavak slijedi a kako se cini i nedjelju cemo tamo docekati,,,
lozi se jos uvijek i toplo u klijeti kao u raju,,,
jos da nije bio post i nemrs, fijuuuuuuu gdje bi nam bio kraj,,,
ali zato u subotu bi moglo
[You must be registered and logged in to see this image.]
a ja,,,,
bio u srijedu vgoricam, rezalo se, skoro pa bili gotovi,,,
reko u cetvrtak zavrsimo pjevajuci,
ostali cerka i ja na spavanju gore (otvorili ovogodisnju sezonu) samo da pocnemo sto ranije a i da se ne vozamo bezveze, kad tamo brus, cijeelu noc kisa i cijelo dopodne, mokro da se nije moglo nista raditi pa su dosli po nas,,,
u subotu nastavak slijedi a kako se cini i nedjelju cemo tamo docekati,,,
lozi se jos uvijek i toplo u klijeti kao u raju,,,
jos da nije bio post i nemrs, fijuuuuuuu gdje bi nam bio kraj,,,
ali zato u subotu bi moglo
[You must be registered and logged in to see this image.]
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Auuuuuuu,ja bih krilca i trticu ak može - eto sam skromna - ja batke i karabatke uvijek dam svome zlatu da gricne ,on to voli - u mladosti iz ljubavi,a onda mi prešlo u naviku,ajd,nije da ih i ja ponekad ne gricnem - ali......Pitam se šta ćemo mi danas jesti - posla imam za pobenaviti - paprike punjene ne mogu - svi ih bojkotiraju osim pasice - ta se guši u njima,ta može pojesti pun lonac i nikad joj previše. mace samo frknu nosom,a zlatu mome oči ukoso stoje ko kinezu dok ih vidi.Nešt budem u podne smislila.
Radim danas,radim sutra,a onda,onda,neći reći šta.Hihihić - baš se veselim.
Ajmo kapučino....... nebrini zoki,neću do jedanaest,osam je danas zadnja ura ,moram biti danas vrijedna - moje zlato danas ide na tenis a to znači prekid posla u pol pet jer se treba okupati,maznuti moj Šanel poskrvečki,ja mu nedam,petsto kuna košta,nije to za tenis materemu - al veli on da on na taj miris pada i nemože si pomoći.Skrila ga ja,al vidim da ga ima sve manje,a on fino svakog petka i utorka miriše.
Šta ćemo danas prvo - papričice - zna zoki šta,jel......
Radim danas,radim sutra,a onda,onda,neći reći šta.Hihihić - baš se veselim.
Ajmo kapučino....... nebrini zoki,neću do jedanaest,osam je danas zadnja ura ,moram biti danas vrijedna - moje zlato danas ide na tenis a to znači prekid posla u pol pet jer se treba okupati,maznuti moj Šanel poskrvečki,ja mu nedam,petsto kuna košta,nije to za tenis materemu - al veli on da on na taj miris pada i nemože si pomoći.Skrila ga ja,al vidim da ga ima sve manje,a on fino svakog petka i utorka miriše.
Šta ćemo danas prvo - papričice - zna zoki šta,jel......
pitijacro- legionar
Ja bi rado žrtvoval svoju jetru i gušteraču da uništim ovu vratinu
Dobro jutro junačine
Dobro jutro junačine
Dobro jutrrooooooo!!!!!! kukurikuuuuuuuu!!!!!!
nemoj amdine, pobogu sedam ujutro je već mi skine cure..... Bobić, uništavaš me.... ja sam ti autohtoni mesožder podvrsta svinjožder...tak da odmah se sav zaslinim na samo spomen svinje...... price i ostale kokoške ostavljamo pitiji, tak i tak obožava kokoške, tuđe kokoške....
pitija, samo se nedaj, evo ja ti pomažem na daljinu, svi smo uz tebe....
nemoj amdine, pobogu sedam ujutro je već mi skine cure..... Bobić, uništavaš me.... ja sam ti autohtoni mesožder podvrsta svinjožder...tak da odmah se sav zaslinim na samo spomen svinje...... price i ostale kokoške ostavljamo pitiji, tak i tak obožava kokoške, tuđe kokoške....
pitija, samo se nedaj, evo ja ti pomažem na daljinu, svi smo uz tebe....
Zokiču -
Evo - idemo,počinje radni dan - huuuraaaaaaaa - navečer bude joj.
Evo - idemo,počinje radni dan - huuuraaaaaaaa - navečer bude joj.
pitijacro- legionar
Jooj svi danas nesto uranili,,,
i ja vec dosao sa vađenja krvi (citaj vozio kcerku),,,
doruckovao pa sad vozim drugu na hzz na ispiranje mozga, individualno,,,
dorucak prosao i ceka se signal za start,,,
ostajte mi pozdravljeni svi Vi vredni,,,
u subotu tko zeli u Kladarski breg na rostilj nek samo ponese skare,
nema puno samo nekih 130 cokota i prekonekoliko vocaka za orezati,,,
nakon toga pocinju igre bez granica,,,
u inoxu jos uvijek ima i crnog i bijelog vina,,,
zaboravih ima i neka ceska piva ako bas netko nije za vino,,,
mada taj nezna sto propusta,,,,
i ja vec dosao sa vađenja krvi (citaj vozio kcerku),,,
doruckovao pa sad vozim drugu na hzz na ispiranje mozga, individualno,,,
dorucak prosao i ceka se signal za start,,,
ostajte mi pozdravljeni svi Vi vredni,,,
u subotu tko zeli u Kladarski breg na rostilj nek samo ponese skare,
nema puno samo nekih 130 cokota i prekonekoliko vocaka za orezati,,,
nakon toga pocinju igre bez granica,,,
u inoxu jos uvijek ima i crnog i bijelog vina,,,
zaboravih ima i neka ceska piva ako bas netko nije za vino,,,
mada taj nezna sto propusta,,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Neka hvala...bude meni dobar i kuhani kelj....samo nek se ne obrezue liza..... što to nevolim uff... i neznam... zato vjerojatno i nevolim...meni uvijek žao to skasapiti kak susjed to radi, ja to ostavim onak lijepo granato pa imam šumu i cjelo ljeto se navežem tih mojih dvadesetak čokota da najesen nebi ni grizda pojeo... sve čvorci i susjedi potamane
Evo i mene na nogama, jutro.
Danas štrajkam
Danas štrajkam
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Nisi u sindikatu.... OTKAZ!!!!
Mogu li pametni ljudi naraviti bedastoču?Mogu.Evo recimo ja - pametna dozlaboga.Bedastoča - pustila previše vode u plasteniku i sada nemrem saditi - blato je.To samo jako spametni mogu iz prašine napraviti blato.Normalni bi znali da se ne pušta voda i onda zaboravi da teče.
Posadila sam grašak,slike u mobu,mob nije doma.
Posadila tri reda paprike,i odustala do daljnjeg.
Sutra sadim lučicu,sijem dva reda mrkve,dva reda peršuna,dva reda pastrnjaka - a ak obečaju lijepo sunašce - sadim zelje,karfiol,brokulu - celer ne,bude se jaroviziral pa bum nagrabusila.Ajoj,gibam u plastenik - alzehmerična sam opet postala - kupila ja šečerac,namočila još hiljadu sjemenki,a nis ga posijala - ajde mala,pet kontejnera te nebu ubilo i dva salate.Tko mi bude paradajz spikiral.Eeee,vidi gupost - bilo meni stalno čudno zašt ja imam tolko paprike u plasteniku - brojim ja sada kontjnere - sedamdeset sedam . a dvanaest sam vać posadila - trebam još četerdeset četiri - imam trideset tri viška.Pobogu.Pobogu.Di mi j pamet bila - ja sijala ko da sam pobenavila.Nema veze,te budem prodala po četiri kune - počinjem od druge srijede,ovima što imaju plastenike male vrtne.Ali tisuću tristo komada - bem me blentavu i blentavu mi pamet - tko bu to prodal.
Jesam sve rekla?????Pojma nemam.....
Posadila sam grašak,slike u mobu,mob nije doma.
Posadila tri reda paprike,i odustala do daljnjeg.
Sutra sadim lučicu,sijem dva reda mrkve,dva reda peršuna,dva reda pastrnjaka - a ak obečaju lijepo sunašce - sadim zelje,karfiol,brokulu - celer ne,bude se jaroviziral pa bum nagrabusila.Ajoj,gibam u plastenik - alzehmerična sam opet postala - kupila ja šečerac,namočila još hiljadu sjemenki,a nis ga posijala - ajde mala,pet kontejnera te nebu ubilo i dva salate.Tko mi bude paradajz spikiral.Eeee,vidi gupost - bilo meni stalno čudno zašt ja imam tolko paprike u plasteniku - brojim ja sada kontjnere - sedamdeset sedam . a dvanaest sam vać posadila - trebam još četerdeset četiri - imam trideset tri viška.Pobogu.Pobogu.Di mi j pamet bila - ja sijala ko da sam pobenavila.Nema veze,te budem prodala po četiri kune - počinjem od druge srijede,ovima što imaju plastenike male vrtne.Ali tisuću tristo komada - bem me blentavu i blentavu mi pamet - tko bu to prodal.
Jesam sve rekla?????Pojma nemam.....
pitijacro- legionar
netko mi je danas poslao privatnu poruku koju sam greškom obrisao... pa molim dotičnoga ili dotičnu da ponovi radnju...
Sad si mi dao misliti....
Iman nekakav ludi osjećaj da bih to mogla biti ja - ali o čemu????Sto posto o paprici - valjda.O čemu smo zadnje pričali?Ubiomebog ako se sjećam.Ako nisi pročital ono o najnižoj temperaturi koju paprika podnosi - ono kaj si me pitao jel sinoć,ili jutros,e,ako to što sam napisala nisi pročitao,onda je to to.Ako jesi,onda mi ne pada ništa drugo na pamet.Ili ti je netko drugi poslao pp.Kakva zgodna cura.Ili kakši fajn dečko.
Iman nekakav ludi osjećaj da bih to mogla biti ja - ali o čemu????Sto posto o paprici - valjda.O čemu smo zadnje pričali?Ubiomebog ako se sjećam.Ako nisi pročital ono o najnižoj temperaturi koju paprika podnosi - ono kaj si me pitao jel sinoć,ili jutros,e,ako to što sam napisala nisi pročitao,onda je to to.Ako jesi,onda mi ne pada ništa drugo na pamet.Ili ti je netko drugi poslao pp.Kakva zgodna cura.Ili kakši fajn dečko.
pitijacro- legionar
temperatiure sam čitao..... znači neko drugi je......
palo mi na pamet tko je poslal i zašto i kaj se desilo sa porukom.. nisam ju ja zbrisal negooo hmmmmm jer vidim i na mail mi došla obavjest o poruci... taj neko bu moral odrešiti kesu u gudovcu.... i još da negde iza štaglja najde radilicu za 533..uff di bi bil kraj....
Stranica 31 / 40. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic