prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 35 / 40.
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: prijavno odjavni topic
muhanicar je napisao/la:
[b]Nekužim pitanje[/b
Ovo na čem je viljuškar.Ta srebrnasta podloga ispod njega.
Pošto ti peč?
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
Joj kako si spor muhač,pališ se na albanske sviječice dušo - prošla baba s kolačima - nisam više interesent za pečkicu - nema više para - kupili mi sinoć jedan volkswagen caddy i veli muž - nema više troškova.A baš bi bla lijepo legla uz njega - stara pečka,stari auto - u auto se uvalim ja (isto stara )- sve u štihu - E,muhaničar,muhaničar,a mogao si mi lijepo uvaliti.Sam da si znao uhvatiti trenutak.
pitijacro- legionar
Jutro, idemo delat
muhanicar- legionar
- Broj postova : 3300
Odoh i ja suma drhti,,,
vidim ja svi bi pecku lozili ali valja u nju i nesto turati da bi gorilo,,,
vidim ja svi bi pecku lozili ali valja u nju i nesto turati da bi gorilo,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Ajd,priznajem javno - ja sam malo dvolična - ja bih pečku ložila samo dok je vidim na slici - a ovako mi nekako komotnije uključiti termostat i dan - dva svaki mjesec se malo poživcirati zbog računa.
pitijacro- legionar
Blago tebi.
A ja sutra ujutro odradim gosta,onda u Mađariju,onda posaditi još dvadesetak kila lučice,onda ako bude vremena pripremiti zemljicu za krumpir,a sadnja u ponedeljak.Iako sam ja napravila jako krasan plan za danas.
A ja sutra ujutro odradim gosta,onda u Mađariju,onda posaditi još dvadesetak kila lučice,onda ako bude vremena pripremiti zemljicu za krumpir,a sadnja u ponedeljak.Iako sam ja napravila jako krasan plan za danas.
pitijacro- legionar
Auuuuuuu,ja ustala - idem suđe oprati od sinoć - iskreno?Ima nešt i od dan prije.Kako me to nije sram priznati?Nije.Mogu li reći da nisam imala vremena?Ne mogu.Vremena jesam,ali falio mi je jedan bitan element - volja.A volje mi usfalilo - evo - nek krepam ko krepana mačka ako lažem.
Evo mi jedne prigodne - otprilike,ma je.....
Evo mi jedne prigodne - otprilike,ma je.....
pitijacro- legionar
Dobro jutrrrooooooo kukuuuuuriiiiiikuuuuuu..... ( odkada sam se vratio sa zadnjeg partijskog sastnaka samo kukuričem nešto )
ajmo se posla hvatati.
ajmo se posla hvatati.
zoki- Broj postova : 168
N
Gost bio u sedam jutros - koji sam ja blento - ne iz Rijeke - iz Poreča.Pričali,doručak - pečene kobasice, jaja na oko poklopljena rastopljenim sirom,kiseli krastavci,đus,kapučino,pričali,razgledali plastenike,oproštaj,i u pol deset svatko na svoju stranu - on poslom,mi poslom.
O Mađariji ću reći samo ovo - bili. Ebo ih i mađare - u mjesec dana se jednm spremim u Mađarsku i onda oni imaju državni praznik.Pih.i Bljak.
O krumpiru i lučici me ne ništa pitati.
Psijala dvije tisuće roge.Dvije i dvijesto - ali tko broji sitno. Jel.
Prepikirala šesto paprika.
Muž pošpricao papriku stimulatorom jer mi nešt kilavi.
Muž okopava krumpir koji nije stigao prije.
Ja lupam tipke i razmišljam šta ćemo za večeru.
A,je - prodala deset flanaca krastavaca i paprike za pedeset kuna,evo ih tu u grudnjaku - nema đepova na ovm sranju šta imam obučeno.I dala jedan flanac paradajza,jer sam tim ljudima u srijedu prodala deset flanaca paradajza za pedeset kuna,a dala im samo devet.Pa mi napravili reklamaciju.Hm - sad vidim da nisam nepogrešiva ko što sam mislila.Da jesam.
Matere mi,žao mi što nisam muško i što nema vojske više - koji bih ja vojnik bila - vakav prijavak nitko nije u stanju napraviti osim mene.
Hm,možda da - pa je,mogla bih se učlaniti u klub tužibaba - mislim da bi mi išlo.....
Cmokič svima - vakav - [You must be registered and logged in to see this image.]
Gost bio u sedam jutros - koji sam ja blento - ne iz Rijeke - iz Poreča.Pričali,doručak - pečene kobasice, jaja na oko poklopljena rastopljenim sirom,kiseli krastavci,đus,kapučino,pričali,razgledali plastenike,oproštaj,i u pol deset svatko na svoju stranu - on poslom,mi poslom.
O Mađariji ću reći samo ovo - bili. Ebo ih i mađare - u mjesec dana se jednm spremim u Mađarsku i onda oni imaju državni praznik.Pih.i Bljak.
O krumpiru i lučici me ne ništa pitati.
Psijala dvije tisuće roge.Dvije i dvijesto - ali tko broji sitno. Jel.
Prepikirala šesto paprika.
Muž pošpricao papriku stimulatorom jer mi nešt kilavi.
Muž okopava krumpir koji nije stigao prije.
Ja lupam tipke i razmišljam šta ćemo za večeru.
A,je - prodala deset flanaca krastavaca i paprike za pedeset kuna,evo ih tu u grudnjaku - nema đepova na ovm sranju šta imam obučeno.I dala jedan flanac paradajza,jer sam tim ljudima u srijedu prodala deset flanaca paradajza za pedeset kuna,a dala im samo devet.Pa mi napravili reklamaciju.Hm - sad vidim da nisam nepogrešiva ko što sam mislila.Da jesam.
Matere mi,žao mi što nisam muško i što nema vojske više - koji bih ja vojnik bila - vakav prijavak nitko nije u stanju napraviti osim mene.
Hm,možda da - pa je,mogla bih se učlaniti u klub tužibaba - mislim da bi mi išlo.....
Cmokič svima - vakav - [You must be registered and logged in to see this image.]
pitijacro- legionar
Dobro jutro...... šta čemo danas raditi...... Saditi grašak napokon..... jučer su se dale brazde na grubo potanjurati i kako je cjelo podone i noć derao jak vjetar to se bude fino dalo usitiniti i odmah sijačica i posijati.... nakon toga malo šarafljenja po IMT-u ( sad bi oficirko bio sretan ) , i onda navečer jedan fini sočni roštilj..... eeee ali na taktičkom mjestu, prvi susjedi su mi zakleti vegetarijanci a do koju godinu su tamanli čopor svinja godišnje...... čim zamiriši roštilj odmah s esvi prozori zatvaraju, nema ih ni blizu vani.... jer ne jedu meso samo iz nekih vjerskih razloga, u neku sektu su se učlanili šta su protiv tamanjenja životinja.....
E tako zoki,radi se onda kada se mora a ne onda kada nam paše.Sad je svetak,sad je petek,sad nam se na radi,jel - a posao čeka. Baš si mi po mjeri.Odmah bih se udala za tebe,sam se malo bojim da me se ne proglasi pedofilkom.A mislim da mi niti muž nebi dao.
Ako nemreš sam pojesti roštilj,znam jednu kojoj ide.....
Idem sada zapakirati ribu - popodne idemo na rođendan - kupila ja jednog šarana od četiri kile - bila bih ja i većeg ali nisu imal - e,sada će netko malo mene dvoriti - budem valjda i neku užinicu dobila - ma može i onaj Katičin domači pekmez na kruhu.
Jučer ja ugostila bobostara - danas će Katica i Drago mene,a sutra ćemo vidjeti tko će koga,hehe.
Ako nemreš sam pojesti roštilj,znam jednu kojoj ide.....
Idem sada zapakirati ribu - popodne idemo na rođendan - kupila ja jednog šarana od četiri kile - bila bih ja i većeg ali nisu imal - e,sada će netko malo mene dvoriti - budem valjda i neku užinicu dobila - ma može i onaj Katičin domači pekmez na kruhu.
Jučer ja ugostila bobostara - danas će Katica i Drago mene,a sutra ćemo vidjeti tko će koga,hehe.
pitijacro- legionar
Grašak posađen, 1008 paprike ispikirano......eh odakle baš 10008, 12 kontejnera....... ipak bude u 84 mjesta...jbg
malo se roštiljalo i tak.... nikaj preveć pametnoga
malo se roštiljalo i tak.... nikaj preveć pametnoga
Bravo mali,ja sam danas posijala nešto paradajzarice . tri kontejnera,ostalo budem sutra,preksutra.Ili koji dan.Rogu sam svu - dvije tisuće sve skupa - stavila sam šesto slonovog uha - koji je to vrag u meni - stalno nešt kopka,pa ja jednostavno moram - ima još sedamsto Atrisa,to je f1,pa razmišljam da je ostavim za plastenik za slijedeću godinu.Dvje tisuće mi bude dosta da mi je i tri tone - više nebudem mogla niti prodati.
Hvala na roštilju,hvala - a nebi te ubilo da si nas pozvao.Ja bih ti zauzvrat platila kavu na sajmu. Sa dva šečera.
Hvala na roštilju,hvala - a nebi te ubilo da si nas pozvao.Ja bih ti zauzvrat platila kavu na sajmu. Sa dva šečera.
pitijacro- legionar
Molim i drugi puta...hihiihhi
evo pozivam te na večeru.....
evo pozivam te na večeru.....
Nemogu na večeru - muž me zove - mala.A male nesmiju van same po mraku
pitijacro- legionar
Trenutno nisam uopće pacifistički raspoložena.
Što me subota zeznula....Ajmo sada odraditi - Slovenijja,kući,Mađarska,kući - polje,posaditti još lučice i spremiti krumpire za saditi sutra - koji naravno nisu posađeni nit u petak nit u subotu,neće biti niti danas - ali ako sutra nebudu - ja BUM DOBILA SLOM ŽIVCA.Definitivno.
Dobro jutro.
Što me subota zeznula....Ajmo sada odraditi - Slovenijja,kući,Mađarska,kući - polje,posaditti još lučice i spremiti krumpire za saditi sutra - koji naravno nisu posađeni nit u petak nit u subotu,neće biti niti danas - ali ako sutra nebudu - ja BUM DOBILA SLOM ŽIVCA.Definitivno.
Dobro jutro.
pitijacro- legionar
Samo da se prijavim, suma u pitanju vec sesti dan,,,
umoran ko pasce,,,
al tu sam pratim,,,
umoran ko pasce,,,
al tu sam pratim,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
Eeeeeee,sve spremno - krumpir u kombiju - zemlja priređena,radnica angažirana - sutra u 8.00 h početi će sadnja u polju.Ma ja sam lumenče za nepovjerovati - kupila sam danas u Mađi jednu vrstu lučice kakve nigdje nema.Kupila sam u Sloveniji danas - oj,bem ti Sloveniju,sada me sjetilo - naradarili nas danas slovenci - stop,vozili ste šezdeset sedam - ebo ih da ih ebo - ti su načisto ludi - koje ti znakove imaju po cesti - bem ti evropu - budem ispričala kasnije - tko pogodi jesmo li platili kaznu - ima na sajmu (naravno,ako dođe na sajam) plačeno piće.Kupila ja u sloveniji - plavi krumpir - bem ti krumpir koji košta 5 (PET) eura - ne kuna - eura - kila.Za saditi.Bemti.I kupila ja kifleke - ti su 2 eura.Al su debeli,pa isto ko da su pet.I njih bem.Isto.Jedino sam kupila umjetno povoljno- evo,kod nas 15:15:15 košta 50 eura,a tamo 5:15:30 košta 50 eura sto kila.Isto kutinsko ko i kod nas.Bem ti slovence - uzeli su mi sve pare - htjela sam si jadna kupiti vodu - vodu za popit -onu 12 x pola litre za euro i pol - ja imala samo euro i trideset.I ništa.Hvala Bogu kaj sam si prije toga kupila mufine od čokolade.Pojela sam tri - muž mi jednog svog dao - veli - uzmi,znam da voliš. A ja - kad ja nešto volim - to i uzmem.
pitijacro- legionar
Sviče dan,radostan,a u meni još je noć - preduga...
Ma u meni sunce je,ne noć - vidi me -
Malo patnje malo sreće - patnja - nemoš posadit krumpire - sreća - posadiš krumpire - ili tak nekak - imam ja i drugih kombinacija - ah - Imam ja i jednu svoju definiciju patnje - patnja - to ti je sreća u isčekivanju - pa ja sada lijepo čekam.....osam sati - počnem saditi krumpire.....čekam ja još oho-ho toga - po sistemu - hoću -neću - hoću.......
Ma u meni sunce je,ne noć - vidi me -
Malo patnje malo sreće - patnja - nemoš posadit krumpire - sreća - posadiš krumpire - ili tak nekak - imam ja i drugih kombinacija - ah - Imam ja i jednu svoju definiciju patnje - patnja - to ti je sreća u isčekivanju - pa ja sada lijepo čekam.....osam sati - počnem saditi krumpire.....čekam ja još oho-ho toga - po sistemu - hoću -neću - hoću.......
pitijacro- legionar
Dobro jutro!
Ja evo idem opet malo volontirati za firmu... jer kako stvari stoje to plačeno nebude...
nakon toga pikiranje paprike.....
Jučer ispikirao još 1008 slonova, prekultivirao crveni luk..... sve mi s ečini da ga budem ostavio u stari..... mladoga već sada ima ko dreka po placu za nike novce.... 10 kn kila... mi ovdje smo stavrno budalasti, i to proizvođači, jer svi s enešto lome da sjebu druge i to sam oskidanjem cijene i kada s espusti cijena na minimum minimumam padne prodaja, nitko ništa nezarađuje, da bi imao ikakvo pokriče ide se na uštede i gubi na kvaliteti robe i time se samo potiče rast i razvoj švercera koji iz zagreba dovuče robu parekselans i prodaje ju duplo skuplje..... a poljoprivrednici se međusobno kolju a za to vrijeme šverceri rade...... zbogom pameti
Ja evo idem opet malo volontirati za firmu... jer kako stvari stoje to plačeno nebude...
nakon toga pikiranje paprike.....
Jučer ispikirao još 1008 slonova, prekultivirao crveni luk..... sve mi s ečini da ga budem ostavio u stari..... mladoga već sada ima ko dreka po placu za nike novce.... 10 kn kila... mi ovdje smo stavrno budalasti, i to proizvođači, jer svi s enešto lome da sjebu druge i to sam oskidanjem cijene i kada s espusti cijena na minimum minimumam padne prodaja, nitko ništa nezarađuje, da bi imao ikakvo pokriče ide se na uštede i gubi na kvaliteti robe i time se samo potiče rast i razvoj švercera koji iz zagreba dovuče robu parekselans i prodaje ju duplo skuplje..... a poljoprivrednici se međusobno kolju a za to vrijeme šverceri rade...... zbogom pameti
Stranica 35 / 40. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic