još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prijavno odjavni topic

+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters

Stranica 36 / 40. Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

prijavno odjavni topic - Page 36 Empty Re: prijavno odjavni topic

Postaj  zoki uto oľu 18, 2014 7:28 am

Dobro jutro!

Ja evo idem opet malo volontirati za firmu... jer kako stvari stoje to plačeno nebude...
nakon toga pikiranje paprike.....

Jučer ispikirao još 1008 slonova, prekultivirao crveni luk..... sve mi s ečini da ga budem ostavio u stari..... mladoga već sada ima ko dreka po placu za nike novce.... 10 kn kila... mi ovdje smo stavrno budalasti, i to proizvođači, jer svi s enešto lome da sjebu druge i to sam oskidanjem cijene i kada s espusti cijena na minimum minimumam padne prodaja, nitko ništa nezarađuje, da bi imao ikakvo pokriče ide se na uštede i gubi na kvaliteti robe i time se samo potiče rast i razvoj švercera koji iz zagreba dovuče robu parekselans i prodaje ju duplo skuplje..... a poljoprivrednici se međusobno kolju a za to vrijeme šverceri rade...... zbogom pameti

zoki

Broj postova : 168

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 18, 2014 12:09 pm

Je je,tako ti je to mali moj - velke glave,u glavama propuh,i to je to.Svi pametni i svi veliki proizvođači i trgovci,a kada prođe sezona,nema se zašta jedne cipele kupiti.Neznam niti ja kako ću ovu sezonu progurati - u minusu sam u startu - ajd,ne zbog lošeg poslovanja već zbog dužnika koji nemaju da plate ono što moraju.Šipci na tržnici i sajmu rade bez fiskalke.Bude trebalo skinuti svilene rukavice i nagaziti ih malo.....

Posadila krumpir....hehe - ovaj drugogodišnji.Sad ću čekati da nikne pa da ga mraz opali.Ovaj novi budem kasnije sadila.Prevelike su tisučice kuna u igri za zajebavati se.

nemogu nigdje kupitu bijelu lučicu. To mi kvari neke planove.

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto oľu 18, 2014 6:00 pm

Ajde da bar netko radi

dobor popodne svite

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 18, 2014 8:02 pm

Danas sam se naradila baš - dan protekao radno,završio onak - malo me zapravo sram reći - došao jedan forumaš iz Zlatara po dvadeset gajbica krumpira.Bilo prošlo šest sati - muž žurio na tenis - ma ne zbog tenisa - sutra mu imendan i rođendan pa mora častiti onu hordu igrača tamo i jednostavno je morao ići kolko god umoran bio - a čovjek došao izdaleka,a ja ga nisam niti na kavu pozvala.Još se sada osjećam nelagodno.

Sutra sajam - nešt krumpiri,ešt presadnice - mogla sam i salatu,ali sam toliko umorna da je nisam imala volje rezati - ma da je desetak deka teža,bih je ja porezala - ovako - nije nije niti je za rezanje.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  zoki sri oľu 19, 2014 6:36 am

Jutro ekipa.....evo pijuckaju se zadnji srkaju kave i ajmo delati nekaj.......

zoki

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri oľu 19, 2014 7:26 am

Kapučino popijen,kiselina radi svoje - koji sam ja bedak - uvijek volim ono što nesmijem - ali šta mogu kada volim - za ono što voliš isplati se malo i otrpjeti,jel - makar nam i škodi.

Gdje je to sunce da otvorim plastenike i odem konačno na sajam zaraditi koju kunu???????????

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sri oľu 19, 2014 6:40 pm

E ovako - bila kiša,izgledi za nešto prodati bili na crvenom.Ali - ipak na kraju ispalo dobro - ja prodala nešto flanaca,muž nešto krumpira,ja nešto krumpira - malo padala kiša . smrzla sam se - koj me đavo navukao jutros da obučem suknju - prsti su mi se zaledili - nemam pojma kakve veze prsti na rukama imaju sa obučenom suknjom - ali funkcioniralo je savršeno - šta se smrzavanja tiče.
Kuila sam crvenu lučicu - bijee nema - sad još samo da je psadim - bila bih sad popodne,ali došao jedan forumaš sa tamo PF popodne pa se zapričali,a sada kasno već.Skuhala sam mu kapučino - ako sztra forum tamo izgubi jednog člana ja budem znala krivca.Krivčicu.
Pouka - ne mi dozvoliti da kojem članu ovoga foruma skuham kapučino.Bu nas začas nestalo. Embarassed Shocked lolo 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 20, 2014 5:20 am

Ustadoh.Ali smo malo.Veći dio mene još spava. Shocked 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet oľu 20, 2014 6:17 am

dobor jutro ..baš sam zakazao na svom vlastitom forumu ..jako neozbiljno  Embarassed

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 20, 2014 6:30 am

nebrini,dižem ti prosjek - ja sam već bila tu,u plastenicia zalijala sve,pootvarala,spremila neke flance za unovčiti,sada se malo hvalim jer sam skužila ak nećeš sam,nitko te neće - ovak se možeš furati i na lažne adute(ma nebih ja nikada,materimi  Embarassed ) Oh što bpli - danas moram otkazati frizerku - ja jednostavno neću stići otići - eto,nikako da postanem lijepa - ostati ću samo mila.I draga.  prijavno odjavni topic - Page 36 23749988  prijavno odjavni topic - Page 36 1226846223 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet oľu 20, 2014 7:29 am

Aaajmeeeee, Shocked  u nas kazu, tesko onom koji se sam mora hvaliti,,,  lolo 

Gledam, i kradljivica si postala, nije ti bilo dovoljno sto im samo srca krades, mig  nego ih i cijele zarobljavas, ccc,,,,  rolf 

Sam reko dobro jutro,  scratch 
ako i nisam sad kazem, cisto ono da se zabiljezi,,,  prijavno odjavni topic - Page 36 2757111831 

Ja eto vec na odlasku, suma naravno,,,
pas mater,,,
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 20, 2014 12:47 pm

Bobić je napisao/la:Aaajmeeeee, Shocked  u nas kazu, tesko onom koji se sam mora hvaliti,,,    lolo 

Gledam, i kradljivica si postala, nije ti bilo dovoljno sto im samo srca krades, mig  nego ih i cijele zarobljavas, ccc,,,,  rolf 

Sam reko dobro jutro,  scratch 
ako i nisam sad kazem, cisto ono da se zabiljezi,,,  prijavno odjavni topic - Page 36 2757111831 

Ja eto vec na odlasku, suma naravno,,,
pas mater,,,

Ja sam već stoputa rekla - ne se pouzdavati u moju inteligenciju - ja sam ko odlikaš - sve petice.a onda pljas - jedinica  (u prijevodu - ne kužim šta si htio reći  Embarassed - jel sam negdje bila zločesta?????? )

I neka mi sada samo netko rekne da sam debela - pas mater - bila ja do sada na sajmu,obukla ove hlače - ajd da ih već dugo nisam,nosim ja u zadnje vrijeme haljine,suknje,ali....pa to je čudo jedno kako to meni spadalo.Da me netko snimao skrivenom kamerom - bome završila bih u komediji. Svaka tri koraka sam ja od osam do pol dvanaest navlačila hlače prema gore,mater i hlačama,stalno klizile,da ih nisam na koljenima bi mi završile.pa to nije bilo normalno.Oko mene desetak ljudi,a ja uhvatim sa obje ruke -i vuci gore,namještaj - nemogu dvije gajbe u auto staviti - stavim jednu - vuci hlače,dođem do kombija,s jednom rukom uzimam gajbu,drugom vučem hlače - nosim gajbu,hlače klize - dolje naravno - nemoš se sagut - bijeli se guza - ma početak guze - ovak se izživcirala već dugo nisam.Da sam imala neku špagu,bila bih je zavezala oko struka - materemi - bih. Shocked lupaozid auch 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet oľu 20, 2014 6:46 pm

pitijacro je napisao/la:
Ja sam već stoputa rekla - ne se pouzdavati u moju inteligenciju - ja sam ko odlikaš - sve petice.a onda pljas - jedinica  (u prijevodu - ne kužim šta si htio reći  Embarassed - jel sam negdje bila zločesta?????? )

Ma jok, kaki zlocesta, ja se samo zezao, ne obracaj paznju bas na svako moje slovo,,, raspa 
ne mislim da nekog osvajas na forumu, ali znam da imas neki nacin pisanja koji muski jednostavno moraju (citaj vole) slijediti,,,

mislio sam reko nije valjda da je to moj djuro prestrasni u pitanju,,, rolf mig 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 20, 2014 6:58 pm

A to si mislio - to ti je profesionalna deformacia. Dvadesetak godina tržnice od normalnog stvorenjca naprave teškog zajebanta.Ja sam ti malo ambalažirana - imam mana,ali pakung ih krije.Pa onda netko misli da sam super women.A kad ono - obična Pitija. lolo 
A zašto spominješ strašnog đuru?

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet oľu 20, 2014 7:10 pm

Ma ti koliko sama sebe nahvalis cudi me da se i sama u sebe ne zaljubis,,, lolo 
sam mi samo to doslovno prevedi i onda vise nista na tvoj racun ne tipkam,,,  kokice 

adjuru, hmmm, znam ga,,,  rolf 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet oľu 20, 2014 7:14 pm

Samo da se stekne dojam koliko je podravina ravna,,,
evo za tu namjenu posudio sliku od prijatelja s kojima kafendisemo svakodnevno,,,
to oni nas slikali buduci da kasnije od njih dolazimo na posao,,,

[You must be registered and logged in to see this image.]

Vozimo se tocno iznad rudnika,,,, rolf 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 20, 2014 7:31 pm

Bobić je napisao/la:Ma ti koliko sama sebe nahvalis cudi me da se i sama u sebe ne zaljubis,,, lolo 
sam mi samo to doslovno prevedi i onda vise nista na tvoj racun ne tipkam,,,  kokice 

adjuru, hmmm, znam ga,,,  rolf 

ma zaljubljena sam ja u sebe- ajd,nisam čisto narcisoidna,ali volim se takva kakva jesam.
A šta da ti prevedem - misliš ambalažu?  lolo 
Šalila sam se - tamo negdje na početku još,kada sam vidjela da se na pričice pale ona dječica na PF sam jasno rekla da sam ja jedna teta od pedesetdva ljeta - ajd,onda sam bila od pedeset.Tako da smo stvari odmah postavili jasno na mjesto pa mislim da ti teorija o slijednosti ne drži vodu.Ko što ja kažem - netko me voli,netko me podnosi,a netko me valjda smisliti nemože.To je nrmalno.

Đuro? Poželi mi ponekad dobro jutro,laku noć - ništa strašnoga.  prijavno odjavni topic - Page 36 54107490 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić čet oľu 20, 2014 7:40 pm

Ma nisam ni mislio da ima nesto, jbte pa nemam tak nisko misljenje o tebi,,,  prijavno odjavni topic - Page 36 23749988 

Ne znam ja za klince niti sljedbenike, znam da sam primjetio tvoje tipkanje tamo na dogodovstinama, jedan poduzi post dao je da se zakljuci da ti mozes tipkati do besvijesti,,,  prijavno odjavni topic - Page 36 1226846223 
jos samo da odvojis misao od misli, novim redkom ili tako necim ma nitko ti nebi bio ravan,,,   prijavno odjavni topic - Page 36 2757111831 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro čet oľu 20, 2014 8:01 pm

Da,mogla bih to ja - odvojiti misli i rečenice,interpunktirati svaku zasebno - ali onda to nebi bilo to.Morala bih onda izmjeniti stil,a da napravim takvu korekciju sve bi ispalo preozbiljno. Ja zapravo ne pišem - ja pričam - kaj mogu,to mi je u krvi - pričanje -sjećam se kada mi je netko ispričao kako su o meni razgovarali,a on nije mogao skužiti o kome se radi,pa mu sugovornik rekao - ma znaš,ona mala što puno priča. I kada te pričice koje su zbilja istiniti događaji ja pišem,pišem to tako kao da sa nekim razgovaram - a u razgovoru nemaš početka i kraja rečenice,tu se misli nižu,vežu,naslanjaju jedna na drugu,rade se digresije,udaljuje se od glavne misli - ma znaš kako razgovor teče.Koristim ja intrpunkcijske znakove - zareze,povlake - oni daju smisao isprekidanim i naoko nevezanim mislima.samo ih treba znati pročitati.

Ako se ikada odlučim zatvoriti oči i prepustiti prstima da otipkaju ono što leži tamo negdje duboko,stil bude drugačiji.Ali mislim da se to neće dogoditi.Morala bih se pomiriti sa sobom prije toga,i još nekim - a to za sada ne mogu.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet oľu 21, 2014 5:52 am

doboti po prstima , to može bii i nagrada  a ne nužno negativna konotacija .

dobro jutro  cheer

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet oľu 21, 2014 6:20 am

Pa naravno dušice - ajd ispruži prstiče a ja idem po drveni batič. ljuti 

Dobro jutro - probudilo me psetance jutros oko tri.I sada se postavlja pitanje - jesam li ja naspavana?Odgovor se krije u slijedećoj rečenici - čangrizava sam i sva je sreća da nema nikog u blizini -   prijavno odjavni topic - Page 36 23749988 

Idem si skuhati kapučino - oće li mi se tko pridružiti?

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić pet oľu 21, 2014 7:29 am

Ja bih ali kafendisem samo popodne,,,  rolf 

Jutroje rezervirano za ocajavanje, (citaj Čaj),,,  prijavno odjavni topic - Page 36 54107490 

lagano se lovi zalet, suma naravno,,,
jos samo 2-3 dana i gotovo, valjda,,,

nego cisto onako usput, nije li netko ostao duzan neki vic ili tako nesto,,, scratch 

[You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pet oľu 21, 2014 9:54 am

Evo,upravo ja odradila još jednog forumaša sa PF,pa prije neg se primim posla da reknem što sam obečala.Odi tamo na viceve da ne kvarimo temu,hehe.... mig 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  2 UglliDriver pet oľu 21, 2014 12:45 pm

Bokić Svima, Teta...... tebi pusek  grli 

2 UglliDriver
2 UglliDriver
legionar

Broj postova : 894

http://rg.invisionzone.com/

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub oľu 22, 2014 5:50 am

2 UglliDriver je napisao/la:Bokić Svima, Teta...... tebi pusek  grli 

Bokič dečec - tebi pusek i od uha do uha smješak - vidi vakav -   prijavno odjavni topic - Page 36 2757111831 (i treptanje očicama, mig )

Dobro jutro - koji sam ja bedak - sve budem ja to zaškolovala da spava tako dugo dok ja spavam - ta dlakava stvorenja samo zahtjevaju i izvoljevaju,rade mi sramotu - jučer dok čovjek u kući bio,mi pijemo kapučino,Čupka skoči na stol i šepuri se pred njim,obilazi oko njega,rep joj se u šalicu umočio.Inače ne skače na stol,jedino ako ima šta za pojesti.Ali moraju se one iskazati i sramotiti me dok gosti dođu.Šezdesetkilašica traži jesti i jede koda sedam dana nije ništa zagrizla,poliže zdjelu da je prati netreba.Jučer je ulovila plavu ribu - samo četiri takve imamo - sada samo tri - kud baš nju - i pošto je imala publiku,nije ju donjela na travu i pustila - odmah ju je u vodi pojela.Bila bih je napiknula v rit tak kaj bi bila poletjela na drugu stranu ribnjaka - neotesanica dlakava.Pravi se važna koda je svijetski prvak u ribolovu dok je netko gleda.

Paradajze još moram prepikirati za flance,zalijati,napraviiti plan za sadnju krizantema - mogla bi se dobra para ove gdine uzeti za njih - imam klupu,imam "školu" - kak sam ja učena,majkemi - certificirana sam za sva znanja u kojima se može zaraditi kuna - a znam i na crno zaraditi - joj,sad me sjetilo - rekla ja mužu - kupili mi neki dan taj kedi,ima nakakav nevidljivi pretinac - što mi sada žao što su granice ukinute - kolko bih sada toga mogla prešvercati preko granice da ima carine - kvragu - sada je nestalo one čari - kada kupiš što se nesmije pa sakriješ i onda si nervozan na granici oće li ti naći ili neće - jednom smo platili četristo kuna kazne,hehe,jednom su nas vratili u Mađu da vratimo robu ili bacimo u smeće,a mi otišli na drugi prelaz - ma to su bila vremena,a ne ovo sada - kupi i nosi šta hoćeš - nema tu ničega zabavnoga više.  prijavno odjavni topic - Page 36 23749988 

Popila bih kapučino ali mi nije gušt - nemam skim. prijavno odjavni topic - Page 36 2253324929 
Oće mi se tko pridružiti? Šećer bih stavila danas - ne mišomor. prijavno odjavni topic - Page 36 23749988   prijavno odjavni topic - Page 36 54107490 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  zoki sub oľu 22, 2014 6:03 am

Dobro jutrooooo, ajmo nekaj delati, sunce je taman iza susjedove kuće, to mi je mjera, pije se kava dok ne počne provirivati iznad njegove kuće i meni udari u prozor ....

zoki

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 36 / 40. Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

[Vrh]

- Similar topics