još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prijavno odjavni topic

+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters

Stranica 37 / 40. Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

prijavno odjavni topic - Page 37 Empty Re: prijavno odjavni topic

Postaj  zoki sub oľu 22, 2014 6:03 am

Dobro jutrooooo, ajmo nekaj delati, sunce je taman iza susjedove kuće, to mi je mjera, pije se kava dok ne počne provirivati iznad njegove kuće i meni udari u prozor ....

zoki

Broj postova : 168

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub oľu 22, 2014 6:46 am

Svaka čast vrijedni ljudi ..reko jedan nepularni lik pa da ga ne spominjem koga sunce uhvati na krevetu taj dan za njega nema zarade . amen

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub oľu 22, 2014 2:09 pm

Šta sam sve dosada napravila - krumpir u plasteniku sredila - oznojila sam se pošteno - sva tri zalijala,premetala u malom kontejnere,napravila mjesta,prepikirala petsto flanaca paradajza za prodaju,odradila nakratko jednog forumaša - hehe,baš me vole,jel,popila dva veeeelka kapučina,pet puta otvarala i zatvarala prozore na plastenicima - bem ti blentavo vrijeme,tri puta se odmarala po petnaest minuta i jednom četerdeset pet,a je,sklonila sa vjetra kupusnjače u plastenik,nešto paradajzsa zaperke polomila,nešto krastavaca od drača očistila sve presadnice ručno zalijala - iju,već mi je i ovo dosta da budem prava snaha(prave su one koe oće delati),a ja budem danas joooš petsto paradajza prepikirala,i pošpricala sa totalcem nešt što se mora - moje zlato nema vremena - posadila šečerac - ovak - na sedamdeset metara ide tristo komada - znači - šesto.Iiiiiiii,ako Bog da - dvijesto lubenica - ljubeničke ako ne danas - sutra sto posto,jer danas,kad se muž vrati doma,a to bude za jedno uru budem još išla lučice trinaaest kila posaditi - sadilicom,hihi,koji sam ja lumen - dosjetila se kako da se moje zlato na traktoru vozi,a ja na sadilici sjedim,he. cheer 

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub oľu 22, 2014 6:24 pm

posadila još lučice - bilo ziiimaaaa.A usfalilo mi za red i pol - moram kupiti još.

Bome će se presijavati korjenašice ako kiše nebude.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  zoki ned oľu 23, 2014 7:42 am

Dobro jutro....

dok pitija još spava neki već i rade..... preštelao sam kvačilo na čudu jugoslavenske tehnike, ( muha, n a 1.4 i sada je toono kako treba biti, a kvačilo ima 3000 radnih sati što ja znam, to bi trebalo značiti da nije poderano i nema lufta unutra kada na 1.4 radi onak kako treba? ), sunce danas nešto jadno izviruje iza oblaka, treba iči završiti pikiranje paprike, treba posiajti paradajz i patlidžan...

zoki

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned oľu 23, 2014 9:01 am

Ustadoše ustaše,otplesali dva i pol plesa,oprala pola suđa,htjedoh muža poslati da pošprica sa totalcem rubove plastnika - ja jučer nisam stigla - nemam srca,oče čovjek malo u kafič skočiti,a popodne na utakmicu - a šta da radim - a moram šečerca posaditi tamo.
Moji Black Byuti su nikli, Epic nije još,Papriku sam posijala ali nisam zalijala i razmjestila - gužva mi u malom plasteniku - morati ću u velikima posložiti - bude mi nakraju ispala sila.
Sila je u punom smislu riječi paradajzima zaperke očistiti,a još veća špage postaviti i povezati biljke - budu se počeli prevrtati.Još koji dan i cvijetovi se budu počeli otvarati.

Šta ćemo za ručak? Sinć smo juhicu pileču,i pilence smo malo gricnuli - ne kvočku - kvočku gricka samo moj muž - pomalo,dak ga želja zgrabi  Embarassed - a onda ja njega zgrabim i serviram mu ručak za prejest se. cheer 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned oľu 23, 2014 5:25 pm

i tak ...ode vikend , prsti crni , nokti neuredni ..nekad su od poljoprivrede bili prsti od zemlje  a ne od šmera .

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned oľu 23, 2014 9:23 pm

A jadan.Čekaj malo,budeš valjda slijedeći vikend zazemljil prstiče.Bude već vrijeme za to.  prijavno odjavni topic - Page 37 3029489592 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned oľu 23, 2014 11:09 pm

laku noć. bajbaj 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon oľu 24, 2014 5:00 am

cheer  cheer  cheer  jumpy  jumpy 
malo tjelovježbe  bounce  bounce 
dosta tjelovježbe  neka glava 

sad malo zdravog života zubo i još  dimi

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon oľu 24, 2014 6:04 am

Oooo,hvala na ovome postu (panjič)- evo sam čvrsto odlučila svaki dan gledati pola sata ovu tvoju tjelovježbu.Nadam ce da ću za mjesec dana skinuti tri - četiri kile. jumpy jumpy jumpy 

Dobro jutro - kavica - ma kapučino,ali ljepše zvuči,puno ljepše nego Bobočevo očajavanje - Bobič,jel ti to piješ na krajnje zdrav način,onako,bez šečera? Ja ti nisam za bez šečera - mene navuklo na slatki život,a pošto mi je muž strogo zabranio solo izlaske,lumpovanja do jutra,ljubavnika, ja sam to kompenzirala šečerom u kapučinu,kolačima i čokoladom.Uh što volm slatki život - materemi! Embarassed Shocked mig kokice

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon oľu 24, 2014 8:12 am

Samo još da reknem -ŠPAGE!!!!!

A onda,onda,točno u deset nula nula - netko bude postao lijep.Konačno.
Koja bude to luda kombinacija - mila i draga i lijepa - ma za popizditi.Je da i pomalo ofucana,al tko mari - ja ne. jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon oľu 24, 2014 8:14 am

Zoki,vidim te,ali moram juriti - evo mi metar već u đepu,adio.Uh - najprije bok,i pusa dečec.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  zoki pon oľu 24, 2014 8:18 am

Pitija je postala toliko očarana špagama da ak frizerka profula frizuru...uff nesmijem ni misliti....frizerka bude završila uvezana u špagama ako mumija....  amen 

zoki

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić pon oľu 24, 2014 9:15 am

pitijacro je napisao/la:- Bobič,jel ti to piješ na krajnje zdrav način,onako,bez šečera? Ja ti nisam za bez šečera

Ufff nisamti ni ja za bez secera,,,
stavima samo nekih 5-6 kavinih zlicica po salici 3dcl.
ponekad pojacam sa vatrenom vodicom iliti sljivo-viskijem,,,  prijavno odjavni topic - Page 37 54107490 
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon oľu 24, 2014 1:17 pm

LIJEPA!!!!! Nedovoljno. No No No 
I šta sad da radim????
Imam ja rješenje - malo ću nešt popraviti,pa kako bude - eto,zato ja godinu i pol nisam u frizerke bila - znam da me bude u najboljoj namjeri ipak sfušala - ova boja mi nikako ne leži. Neznam - moram prespavati.Samo su dvije nijanse u pitanju,ali za mene je to problem ko kuća velik. ceka  prijavno odjavni topic - Page 37 1451407798 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto oľu 25, 2014 5:49 am

morgen

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 25, 2014 6:32 am

kokice 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  zoki uto oľu 25, 2014 7:35 am

morgen, morgen......dok se neki več rano ujutro prejuedaju masnum kokicama, ja evo trusim zadnje kapi kave i ajmo raditi....

zoki

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto oľu 25, 2014 8:28 am

Pa kaj ni danas svetek?  scratch 
Ja bi trebao lijesku atomizirati ali ostavit cu to za sjutra,,,
Za danas imam u planu staviti modru galicu da se razmace i pofarbati nastavke od prikolice sto smo ih cerka i ja jucer napravili,,,
U planu je jos izbusiti 6 rupa za vijke sa torban glavom da drze te drvene nastavke,,,
I normalno malo zenu zajebavati,,,  rolf 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 25, 2014 10:54 am

Bobić je napisao/la:Pa kaj ni danas svetek?   scratch 
Ja bi trebao lijesku atomizirati ali ostavit cu to za sjutra,,,
Za danas imam u planu staviti modru galicu da se razmace i pofarbati nastavke od prikolice sto smo ih cerka i ja jucer napravili,,,
U planu je jos izbusiti 6 rupa za vijke sa torban glavom da drze te drvene nastavke,,,
I normalno malo zenu zajebavati,,,   rolf 

Možda si mislio ovako?
Razmisli o ideji. lolo lolo lolo

Jel ti to radiš bordošku juhu?
Ak radiš,kako radiš - jel uljevaš galicu u vapno ili vapno u galicu? Mjeriš li ph dok napraviš?

Svetak - dok ima posla nema svetka,petka i ostalih predkomunističkih komunističkih i postkomunistikih pizdarija - neradni dani su za tajkune,političare i pejboje - jesi li ti koji od njih? Nisi? Koj te vrag onda bedastoče goni pitati - šta veli onaj pjesnik kom se nemogu sjetiti imana - ""Seljače,goljo,ti si prah na podu,trpi i radi i od gladi skapaj". Pa izvoli lijepo,skupa samnom i zookijem - ja sa prljavim prstima tipkam - gle mi tastaturu svu pocapanu - sam sam došla popit vode i skinuti sa sebe višak odjeće - a gle sada,dok tipkam otišlo sunce u PM (nije predmenstrualni - ovo sam morala reći zato jer većina ovdje zna da ja ne psujem,a PM je jedna gadna psovka pa da nebude zabune) i sad se neću skidati neg ću još jednu majcu nabciti.

Adio,idem delati.

Zadnja promjena: pitijacro; uto oľu 25, 2014 11:07 am; ukupno mijenjano 1 put.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto oľu 25, 2014 10:57 am

A kaj da ti recem, vidi se da iz tebe iskustvo zraci,,,  lolo lolo lolo 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 25, 2014 11:09 am

Ebote,ja prepravljala post,ti već smjestio meni. scratch 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto oľu 25, 2014 11:27 am

Da radim bordosku juhu i lijevam u polupraznu prckalicu prvo bakar a onda vapno, po PS-u,,,
kako kazu, mada se sjecam da je djed radio kontra a omjer se određivao na nacin da si umocio prste u juhu i cekao da se cjedi, morala je ostati dosta velika kapljica da ne kapne, tesko za objasniti ali mogo bi demonstrirati,,, mig 
po sjecanju intenzitet boje bio je mnogo jaci nego u mene,,,
ne mjerim nicim vec pravim omjer 1 ~ 1,25 do 1.30 kamen ~ vapno,,,

volio bih da mogu negdje kupiti one lakmus papire za određivanje kiselosti sredstva,,,

bio jednom pitao u ljekarni ali nisu to drzali,,,

a sto se pak svetka dice, ne radim svetkima ni nedjeljama osim ako bas ne moram,,,
ako zeli covjek se moze naraditi i radnim danima,,,  prijavno odjavni topic - Page 37 2757111831
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  zoki uto oľu 25, 2014 12:01 pm

Kakvi petki svetki, kada se dela nema ni petka ni svetka...mene ne hrani ni pop ni isusu ni majka božja isvih 16 apostola...mene hrane moje ruke, a one se ne mole ni bogu ni nikome, što zaradim to i imam tak da sve te vjerske fore svetki neradni ovakvi onakvi kod mene ne vrijede, ja na svom kalendaru nemam crvenih ni brojeva ni slova..kod mene sve radno

zoki

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 25, 2014 12:07 pm

Ma svi smo mi u pravu - svetkima radimo ako baš moramo - a često moramo - a ima dana kad nam sve četiri u zraku,a nije ni nedjelja ni svetak.bar ja tako.A i zima mi draga.Zatvorim oči i sanjarim da sam u zelenoj šumi,hodam,hodam,hodam....i nije važno kaj se nebudem znala vrnuti natrag.Ja bih bila dobra snjeguljica,a???

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 37 / 40. Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

[Vrh]

- Similar topics