prijavno odjavni topic
+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters
Stranica 37 / 40.
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: prijavno odjavni topic
Dobro jutrooooo, ajmo nekaj delati, sunce je taman iza susjedove kuće, to mi je mjera, pije se kava dok ne počne provirivati iznad njegove kuće i meni udari u prozor ....
zoki- Broj postova : 168
Svaka čast vrijedni ljudi ..reko jedan nepularni lik pa da ga ne spominjem koga sunce uhvati na krevetu taj dan za njega nema zarade .
Šta sam sve dosada napravila - krumpir u plasteniku sredila - oznojila sam se pošteno - sva tri zalijala,premetala u malom kontejnere,napravila mjesta,prepikirala petsto flanaca paradajza za prodaju,odradila nakratko jednog forumaša - hehe,baš me vole,jel,popila dva veeeelka kapučina,pet puta otvarala i zatvarala prozore na plastenicima - bem ti blentavo vrijeme,tri puta se odmarala po petnaest minuta i jednom četerdeset pet,a je,sklonila sa vjetra kupusnjače u plastenik,nešto paradajzsa zaperke polomila,nešto krastavaca od drača očistila sve presadnice ručno zalijala - iju,već mi je i ovo dosta da budem prava snaha(prave su one koe oće delati),a ja budem danas joooš petsto paradajza prepikirala,i pošpricala sa totalcem nešt što se mora - moje zlato nema vremena - posadila šečerac - ovak - na sedamdeset metara ide tristo komada - znači - šesto.Iiiiiiii,ako Bog da - dvijesto lubenica - ljubeničke ako ne danas - sutra sto posto,jer danas,kad se muž vrati doma,a to bude za jedno uru budem još išla lučice trinaaest kila posaditi - sadilicom,hihi,koji sam ja lumen - dosjetila se kako da se moje zlato na traktoru vozi,a ja na sadilici sjedim,he.
pitijacro- legionar
- Broj postova : 8911
posadila još lučice - bilo ziiimaaaa.A usfalilo mi za red i pol - moram kupiti još.
Bome će se presijavati korjenašice ako kiše nebude.
Bome će se presijavati korjenašice ako kiše nebude.
pitijacro- legionar
Dobro jutro....
dok pitija još spava neki već i rade..... preštelao sam kvačilo na čudu jugoslavenske tehnike, ( muha, n a 1.4 i sada je toono kako treba biti, a kvačilo ima 3000 radnih sati što ja znam, to bi trebalo značiti da nije poderano i nema lufta unutra kada na 1.4 radi onak kako treba? ), sunce danas nešto jadno izviruje iza oblaka, treba iči završiti pikiranje paprike, treba posiajti paradajz i patlidžan...
dok pitija još spava neki već i rade..... preštelao sam kvačilo na čudu jugoslavenske tehnike, ( muha, n a 1.4 i sada je toono kako treba biti, a kvačilo ima 3000 radnih sati što ja znam, to bi trebalo značiti da nije poderano i nema lufta unutra kada na 1.4 radi onak kako treba? ), sunce danas nešto jadno izviruje iza oblaka, treba iči završiti pikiranje paprike, treba posiajti paradajz i patlidžan...
Ustadoše ustaše,otplesali dva i pol plesa,oprala pola suđa,htjedoh muža poslati da pošprica sa totalcem rubove plastnika - ja jučer nisam stigla - nemam srca,oče čovjek malo u kafič skočiti,a popodne na utakmicu - a šta da radim - a moram šečerca posaditi tamo.
Moji Black Byuti su nikli, Epic nije još,Papriku sam posijala ali nisam zalijala i razmjestila - gužva mi u malom plasteniku - morati ću u velikima posložiti - bude mi nakraju ispala sila.
Sila je u punom smislu riječi paradajzima zaperke očistiti,a još veća špage postaviti i povezati biljke - budu se počeli prevrtati.Još koji dan i cvijetovi se budu počeli otvarati.
Šta ćemo za ručak? Sinć smo juhicu pileču,i pilence smo malo gricnuli - ne kvočku - kvočku gricka samo moj muž - pomalo,dak ga želja zgrabi - a onda ja njega zgrabim i serviram mu ručak za prejest se.
Moji Black Byuti su nikli, Epic nije još,Papriku sam posijala ali nisam zalijala i razmjestila - gužva mi u malom plasteniku - morati ću u velikima posložiti - bude mi nakraju ispala sila.
Sila je u punom smislu riječi paradajzima zaperke očistiti,a još veća špage postaviti i povezati biljke - budu se počeli prevrtati.Još koji dan i cvijetovi se budu počeli otvarati.
Šta ćemo za ručak? Sinć smo juhicu pileču,i pilence smo malo gricnuli - ne kvočku - kvočku gricka samo moj muž - pomalo,dak ga želja zgrabi - a onda ja njega zgrabim i serviram mu ručak za prejest se.
pitijacro- legionar
i tak ...ode vikend , prsti crni , nokti neuredni ..nekad su od poljoprivrede bili prsti od zemlje a ne od šmera .
A jadan.Čekaj malo,budeš valjda slijedeći vikend zazemljil prstiče.Bude već vrijeme za to.
pitijacro- legionar
Oooo,hvala na ovome postu (panjič)- evo sam čvrsto odlučila svaki dan gledati pola sata ovu tvoju tjelovježbu.Nadam ce da ću za mjesec dana skinuti tri - četiri kile.
Dobro jutro - kavica - ma kapučino,ali ljepše zvuči,puno ljepše nego Bobočevo očajavanje - Bobič,jel ti to piješ na krajnje zdrav način,onako,bez šečera? Ja ti nisam za bez šečera - mene navuklo na slatki život,a pošto mi je muž strogo zabranio solo izlaske,lumpovanja do jutra,ljubavnika, ja sam to kompenzirala šečerom u kapučinu,kolačima i čokoladom.Uh što volm slatki život - materemi!
Dobro jutro - kavica - ma kapučino,ali ljepše zvuči,puno ljepše nego Bobočevo očajavanje - Bobič,jel ti to piješ na krajnje zdrav način,onako,bez šečera? Ja ti nisam za bez šečera - mene navuklo na slatki život,a pošto mi je muž strogo zabranio solo izlaske,lumpovanja do jutra,ljubavnika, ja sam to kompenzirala šečerom u kapučinu,kolačima i čokoladom.Uh što volm slatki život - materemi!
pitijacro- legionar
Samo još da reknem -ŠPAGE!!!!!
A onda,onda,točno u deset nula nula - netko bude postao lijep.Konačno.
Koja bude to luda kombinacija - mila i draga i lijepa - ma za popizditi.Je da i pomalo ofucana,al tko mari - ja ne.
A onda,onda,točno u deset nula nula - netko bude postao lijep.Konačno.
Koja bude to luda kombinacija - mila i draga i lijepa - ma za popizditi.Je da i pomalo ofucana,al tko mari - ja ne.
pitijacro- legionar
Zoki,vidim te,ali moram juriti - evo mi metar već u đepu,adio.Uh - najprije bok,i pusa dečec.
pitijacro- legionar
Pitija je postala toliko očarana špagama da ak frizerka profula frizuru...uff nesmijem ni misliti....frizerka bude završila uvezana u špagama ako mumija....
pitijacro je napisao/la:- Bobič,jel ti to piješ na krajnje zdrav način,onako,bez šečera? Ja ti nisam za bez šečera
Ufff nisamti ni ja za bez secera,,,
stavima samo nekih 5-6 kavinih zlicica po salici 3dcl.
ponekad pojacam sa vatrenom vodicom iliti sljivo-viskijem,,,
Bobić- legionar
- Broj postova : 2388
LIJEPA!!!!! Nedovoljno.
I šta sad da radim????
Imam ja rješenje - malo ću nešt popraviti,pa kako bude - eto,zato ja godinu i pol nisam u frizerke bila - znam da me bude u najboljoj namjeri ipak sfušala - ova boja mi nikako ne leži. Neznam - moram prespavati.Samo su dvije nijanse u pitanju,ali za mene je to problem ko kuća velik.
I šta sad da radim????
Imam ja rješenje - malo ću nešt popraviti,pa kako bude - eto,zato ja godinu i pol nisam u frizerke bila - znam da me bude u najboljoj namjeri ipak sfušala - ova boja mi nikako ne leži. Neznam - moram prespavati.Samo su dvije nijanse u pitanju,ali za mene je to problem ko kuća velik.
pitijacro- legionar
morgen, morgen......dok se neki več rano ujutro prejuedaju masnum kokicama, ja evo trusim zadnje kapi kave i ajmo raditi....
Pa kaj ni danas svetek?
Ja bi trebao lijesku atomizirati ali ostavit cu to za sjutra,,,
Za danas imam u planu staviti modru galicu da se razmace i pofarbati nastavke od prikolice sto smo ih cerka i ja jucer napravili,,,
U planu je jos izbusiti 6 rupa za vijke sa torban glavom da drze te drvene nastavke,,,
I normalno malo zenu zajebavati,,,
Za danas imam u planu staviti modru galicu da se razmace i pofarbati nastavke od prikolice sto smo ih cerka i ja jucer napravili,,,
U planu je jos izbusiti 6 rupa za vijke sa torban glavom da drze te drvene nastavke,,,
Bobić- legionar
Bobić je napisao/la:Pa kaj ni danas svetek?
Možda si mislio ovako?
Razmisli o ideji.
Jel ti to radiš bordošku juhu?
Ak radiš,kako radiš - jel uljevaš galicu u vapno ili vapno u galicu? Mjeriš li ph dok napraviš?
Svetak - dok ima posla nema svetka,petka i ostalih predkomunističkih komunističkih i postkomunistikih pizdarija - neradni dani su za tajkune,političare i pejboje - jesi li ti koji od njih? Nisi? Koj te vrag onda bedastoče goni pitati - šta veli onaj pjesnik kom se nemogu sjetiti imana - ""Seljače,goljo,ti si prah na podu,trpi i radi i od gladi skapaj". Pa izvoli lijepo,skupa samnom i zookijem - ja sa prljavim prstima tipkam - gle mi tastaturu svu pocapanu - sam sam došla popit vode i skinuti sa sebe višak odjeće - a gle sada,dok tipkam otišlo sunce u PM (nije predmenstrualni - ovo sam morala reći zato jer većina ovdje zna da ja ne psujem,a PM je jedna gadna psovka pa da nebude zabune) i sad se neću skidati neg ću još jednu majcu nabciti.
Adio,idem delati.
Zadnja promjena: pitijacro; uto oľu 25, 2014 11:07 am; ukupno mijenjano 1 put.
pitijacro- legionar
A kaj da ti recem, vidi se da iz tebe iskustvo zraci,,,
Bobić- legionar
Ebote,ja prepravljala post,ti već smjestio meni.
pitijacro- legionar
Da radim bordosku juhu i lijevam u polupraznu prckalicu prvo bakar a onda vapno, po PS-u,,,
kako kazu, mada se sjecam da je djed radio kontra a omjer se određivao na nacin da si umocio prste u juhu i cekao da se cjedi, morala je ostati dosta velika kapljica da ne kapne, tesko za objasniti ali mogo bi demonstrirati,,,
po sjecanju intenzitet boje bio je mnogo jaci nego u mene,,,
ne mjerim nicim vec pravim omjer 1 ~ 1,25 do 1.30 kamen ~ vapno,,,
volio bih da mogu negdje kupiti one lakmus papire za određivanje kiselosti sredstva,,,
bio jednom pitao u ljekarni ali nisu to drzali,,,
a sto se pak svetka dice, ne radim svetkima ni nedjeljama osim ako bas ne moram,,,
ako zeli covjek se moze naraditi i radnim danima,,,
kako kazu, mada se sjecam da je djed radio kontra a omjer se određivao na nacin da si umocio prste u juhu i cekao da se cjedi, morala je ostati dosta velika kapljica da ne kapne, tesko za objasniti ali mogo bi demonstrirati,,,
po sjecanju intenzitet boje bio je mnogo jaci nego u mene,,,
ne mjerim nicim vec pravim omjer 1 ~ 1,25 do 1.30 kamen ~ vapno,,,
volio bih da mogu negdje kupiti one lakmus papire za određivanje kiselosti sredstva,,,
bio jednom pitao u ljekarni ali nisu to drzali,,,
a sto se pak svetka dice, ne radim svetkima ni nedjeljama osim ako bas ne moram,,,
ako zeli covjek se moze naraditi i radnim danima,,,
Bobić- legionar
Kakvi petki svetki, kada se dela nema ni petka ni svetka...mene ne hrani ni pop ni isusu ni majka božja isvih 16 apostola...mene hrane moje ruke, a one se ne mole ni bogu ni nikome, što zaradim to i imam tak da sve te vjerske fore svetki neradni ovakvi onakvi kod mene ne vrijede, ja na svom kalendaru nemam crvenih ni brojeva ni slova..kod mene sve radno
Ma svi smo mi u pravu - svetkima radimo ako baš moramo - a često moramo - a ima dana kad nam sve četiri u zraku,a nije ni nedjelja ni svetak.bar ja tako.A i zima mi draga.Zatvorim oči i sanjarim da sam u zelenoj šumi,hodam,hodam,hodam....i nije važno kaj se nebudem znala vrnuti natrag.Ja bih bila dobra snjeguljica,a???
pitijacro- legionar
Stranica 37 / 40. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic
» prijavno odjavni topic