još jedan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prijavno odjavni topic

+8
2 UglliDriver
softi
Imbra
mario
babyblue
pitijacro
muhanicar
Admin
12 posters

Stranica 29 / 40. Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Go down

prijavno odjavni topic - Page 29 Empty Re: prijavno odjavni topic

Postaj  pitijacro sub oľu 01, 2014 11:54 am

Krivo Bobić - ja ti gledam samo one 60+ - nemraš se bojati,jel - nisi ti još dogurao do toga.Moraš joj mnogo vode pregaziti da stigneš u moj vidokrug. lolo

Ma bila sam ja i u Berazdi i Gimeksu - jel se tako zovu,i u Lozanima kog Fruktusa,ili kaj su već,i kod jednih tamo sa tri slova u nazivu,,svuda ja obiđem kada obilazim.Srela sam Iliju - kolko sam kava na njegov račun na Žitnjaku popila - eto,to je čovjek koji me voli,on nosio kave i na stolcu mi ostavljao pa se kasnije samo smiješkao,a ne ko vi ovdje - jednu ružu,jednu malecku,ak ne računamo onu tvoju preko guze mi niste htjeli dati.A dobro znate da pamtim ko slonica. Kud se sjetila sada toga - a tak sam dobro maločas bila raspoložena. lupaozid 

R A D I M!!!! jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy jumpy Hihihić velki i široki ko kuća! Do uvečer budem krepana ko tri dana stara ribetina. lolo lolo lolo lolo

Još malo i ručak,a onda ajmo opet u pastenik. cheer cheer cheer 

Svima pusa,nezaslužujete,ali imam nešt viška,pa da ne propadnu..... kiss 

pitijacro
legionar

Broj postova : 8911

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sub oľu 01, 2014 2:46 pm

Eto iako ja nijesam tako odusevljen ipak cu i popodne u vocnjak, rezidba u toku, jos uvijek,,,
ti mater oduzit ce se do ko zna kad,,,

i nije berazda nego brazda, i nije u lozanima nego u lozanu,,, rolf mig 
Bobić
Bobić
legionar

Broj postova : 2388

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub oľu 01, 2014 4:13 pm

Sve me boli - ruke,noge,živci i đep.

Na kaj,možeš ono gore shvatiti kao pravopisnu grešku.Ili onako kako jest - ja neznam kako se to tamo zove niti gdje sam bila.Pa kaj onda. beljo 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub oľu 01, 2014 6:08 pm

Još jedan prošo radni dan...
Plan ispunjen iako mi koske zablokirane.

Sutra me prijateljica pozvasla na pečenu racu i na fašenske krofne.A ja sam si naručila sa marmeladom - veli ona - može.Bude za mene napravila posebne sa puuuno.Ta me žena baš voli.I ja nju.Malo je takvih kao što je ona.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić sub oľu 01, 2014 6:51 pm

Krasan dan i danas, cisto milina biti vani na otvorenom,,,

ja se ne mogu pohvaliti da sam gotov s poslom jer ima ga jos ohohooooo dana za odraditi, sve se bojim da necu ni stici,,,

malo smo danas skratili boravak u vocnjaku jer subota je "vikend" trebalo je oprati auto i tomeka jer bijase oboje blatni ko kuga,,,

sutra se ide u crkvu na neki dogovor za fermu (citaj sv. potvrdu) pa auto mora biti cist,,,

zatoplilo a ja jos uvijek s klinkama nisam isao na vikend vgorice, cccc,,,

cini se da ove godine bas i necemo toliko puta kao prosle godine,,, scratch 
a gore milina,
joj necu vise najezio sam se cisto,,,

neka glava  a jos su mi i stiropor ploce ostale za promjeniti [You must be registered and logged in to see this image.] rastopile se od peci kad smo po zimi ostali prespavati,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro sub oľu 01, 2014 11:33 pm

Evo za laku noć jedna iz moga kraja -

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned oľu 02, 2014 5:51 am

Sleep 

Admin
Admin

Broj postova : 7827

https://slobodni.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned oľu 02, 2014 7:03 am

Je naravno,ustal si, došel za tastaturu,i sada spavaš.Ne farbaj dečko.Prolunjal si ti netom s istoka na zapad i ostal na jugu sto posto. I sad si vjerojatno već zbilja opet u krevetu,a jel ti palo na pamet ženi kavicu skuhati - nije sto posto.Ta kava,da si je skuhal i odnio u krevet bi ti bespatno dala desetak minuta ugodnog druženja sa ženicom,(ma da je i tri,ako si prebrz,hihih)smiješak na njenom licu koji bi se u uzročno - posljedičnom slijedu prenio na tvoje vrijedi tog kuhanja u rano jutro i bez onih tri minute.Ili deset.
Koji sam ja bedak - tu vam besplatno dajem savjete i učim vas kako poboljšati bračni život - a danas se sve kao što znamo - plača.Niti riječi više neću zucnuti. amen

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned oľu 02, 2014 9:46 am

jesmo svi na broju?- jesmo , onda udri po žigi  cheer cheer 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić ned oľu 02, 2014 1:38 pm

Naravno da smo vi tu, kakvo je to uopce pitanje, ccc,,,,
ja maloprije dosao s mise i sastanka nakon nje,,,
uredno se natrpao jer je skwo spremila dobar rucak, zasjeo u fotelju i cekam nedjeljom u 2,,,
al' sve mi se cini da bi mogao sklopit okice i prije nego Nu2 pocne,,,
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned oľu 02, 2014 5:20 pm

Vratila se ja sa ručka - raca je fino sjela,poslje fašenske krafne,malo se napričali,nasmijali - ustanovili smo da nam poljoprivreda i privreda ošle u neku stvar - da su hrvati postali totalni dudeki i tutleki,ništa više neznaju raditi ako nemaju plačeni tečaj i certifikat na kome lijepo za tri tisuće petsto,kuna,naravno,piše da znaju,pa sam ja rekla - nema više niti izvršavanja bračnih dužnosti dok mi se ne predoči certifikat o završenom tečaju kao dokaz ospsobljenosti za vršenje istih.Kaj bih si ja dozvolila da po meni plazi nekakav amater. U školu,u školu mužu...  prijavno odjavni topic - Page 29 2253324929  prijavno odjavni topic - Page 29 2548004431  prijavno odjavni topic - Page 29 2757111831 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro ned oľu 02, 2014 11:15 pm

Ajmo - krevetak čeka - sutra je novi dan... bajbaj 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon oľu 03, 2014 5:52 am

crta 

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon oľu 03, 2014 6:46 am

Nikada od sebe nebih očekivala da ću slušati ovakav melos - hihihić jedan od uha o uha,hehe.....

bajbaj bajbaj bajbaj bajbaj bajbaj bajbaj 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić pon oľu 03, 2014 7:48 am

Jutro, jutro, odoh opet u borbu sa drzavnom upravom,,,
ti sunac, nemeres sve obaviti u jednom danu ni da se na trepavice postavis,,,

danas vodimo bitku na relaciji porezna uprava, zdravstveno osiguranje, zavod za zaposljavanje,,,

nakon toga kod knjigovodkinje pa s njom na koffi,,, rolf 
to mi je najdrazi dio,,,

inace bit ce tu jos kojecega usput za obaviti tako da ce mi cijelo dopodne proteci u skitnji, ccc,,,  scratch
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon oľu 03, 2014 7:57 am

Idem,danas će se plastenik nauživati moga društva - htjela sam i grašak vani posijatti,ali palo nešt kišice - budem vidjela sutra.

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro pon oľu 03, 2014 7:43 pm

Umorna sam,umorna,ko da mi je tristo godina....

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić pon oľu 03, 2014 11:19 pm

I bijase tako,do 11 se samo skitalo pa se malo prije rucka kafendisalo,,,
nakon toga otislo se u garage (citaj neka vrsta radione) pa se nalozilo pa se tomeka utjralo unutra,,,
da danas skitajuci se odskitao i do trgovine pa kupio katadiopter mali trokutasti pa ga postavio na sjedalo od tomeka u nadi da necu morati stavljati onaj veliki za obiljezavanje sporohodnih vozila koje je veci od mog tomeka,,,  lolo 
onda se napravio i nosac za rezervne sijalice ispod sjedala,,,
imalo se u planu i postaviti nosace za pravi trokut također na sjedalu,,,
imalo se uplanu i vaditi cijev od hidroulika ali se odustalo od istog jer doslo se do saznanja da mozda i nije puknuta cijev vec da curi na samom spoju,,,
oredno sve obrisano i ceka se da se pokaze odakle curi,,,

nakon toga imali goste, dosli prijatelji i kumovi na kiflince i na bumbus,,,   prijavno odjavni topic - Page 29 54107490 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto oľu 04, 2014 5:51 am

dobro jutro .

kaj sijalice treba za tehnički?

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 04, 2014 6:54 am

Za sijalice nisam sto posto sigurna,ali sam sigurna da treba kuna. mig 

Ma zamisli ti to - mjesec dana ,kaj mjesec,mjesec i pol - nas slovenac zavlači za sijačicu - te naručio ,pa bude,pa je sad ne rade u u proizvodnji,pa bude u utorak,pa bude u četvrtak sto posto,pa bude drugi tjedan,pa zove muž u Sloveniju,pa idemo tamo vidit šta se događa,pa bude opet u utorak,pa bude u petak/petak valjda malo za promjenu da im ne možemo prigovoriti kako uvijek govore isto,jel/,kupili mi eure,247,pa se moj muž jučer raspizdio,malo po netu prošvrljao i našao je u ZG - istu potpuno - za 1506 kn.Lopovi slovenski,daješ mu četerdeset eura više - na blentavče - zaradi,uzmi, - neće on.E pa sada se j..i - odosmo mi po sijačicu u ZG,a onih četerdeset eura koje si mogo zaradit na našoj dobroj vjeri budemo ulupali na janjetinu u Gudovcu.  prijavno odjavni topic - Page 29 609425788 

jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  jumpy  - dobro jutro

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto oľu 04, 2014 7:46 am

Admin je napisao/la:dobro jutro .

kaj sijalice treba za tehnički?

Jutro,,,
ma nemam pojma trebaju li ili ne ali znam sigurno da plavaca ima sve vise u ophodnjama,,,
nemoze proci dan da najmanje 2-3 puta ne prođu kroz mjesto,,,
gle, jedan pketic lampica me ne kosta nista jer sogi "radi" s autima pa se uvijek nađe,,,
danas se popodne ne radi nista u polju pa se nadam da bi mogao sloziti i nosac za trokut,,,
isto tako da me nitko ne khmhmmm, jel'

kod nas na tehnickom se slika svako vozilo a meni se neda jos jednom ici s tomekom na pregled samo radi je*enog trokuta ili sijalica ili prve pomoci,,,
jos samo da osmislim kamo da pricvrstim prvu pomoc,,,  scratch 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 04, 2014 7:50 am

Evo,i nek mi sada netko rekne da ja nisam popustljiva - muž me više od pola sata nagovarao u krevetu - i ja sam popustila - ustala sam, evo ću se istušrati,obući, i - idemo...... pasti će danas sijačica. cheer 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto oľu 04, 2014 7:54 am

Vidis ti, nije on ni svijestan tvoje nesvijesti, pardon tvoje dobrote,,, lolo lolo lolo 
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto oľu 04, 2014 8:24 am

prvu pomoč u ruksak pa na leđa

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Bobić uto oľu 04, 2014 8:31 am

U ruksaku se vec nalaze komadic slanine i komadic sunke,,,
da se ne zamasti pa postane neupotrebljiva,,, [You must be registered and logged in to see this link.]
Bobić
Bobić
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  pitijacro uto oľu 04, 2014 2:24 pm

E dečki i pojma nemate kolko ste blizu istini - u nedjelju bude ruksak pun špeka,luka i kokakole (čitaj sendvič od karea i sira,sok od borovnice) i Piti bude na putu u Italiju.Onu u koju me moje zlato htio poslati prije mjesec dana.Bem ti čitanje poruka bez naočala - bilo bi to lijepo da me ostavio čekati ujutro u pol dva u Varaždinu kraj groblja autobus koji neće doći.  prijavno odjavni topic - Page 29 4111394947 

Kupili mi sijačicu,i taman sjeli u kafiču na kapučino - kad zove slovenac - stigla sijačica - bemti slovensku pamet.Reko mu muž samo kratko - kupili smo.Ma nisu niti zavriedili detaljnije ovjašnjenje.Ali se svejedno nelagodno osjećam.Sad nebudem išla u njihov dućan godinu dana.
Kupila sam šečerca,brokule,kamilicu - sve bum posijala.
Danas me bog kaznio - bila ja u Agromaisu - imali tamo šečerac - tamo smo kupili koljena - ali ja nisam htjela uzeti.Meni krivo što su imali običaj kupcima stajati uvijek iza leđa - onako,ide za tobom od prolaza do prolaza i gleda te da nešt ne mazneš.I razumijem ja to - ljudi ima svakakvih - ali,pizda ti materina - postavi si ogledala,kamere,pa me prati i gledaj u ruke,ali nemoj u meni gledati lopova čim se dotaknem dućanske kvake.Pa im ja nikada više ne želim ništa kupiti osim kada nigdje drugdje to što trebam nemogu naći.E,tako sam ja zbog toga po taj šečerac otišla danas na drugi kraj grada,skoro tamo do Siti centra prema Samoboru,napravili mi kilometražu i izgubili vrijeme,potrošili naftu - kad ja dođem,pitam imate li - nemamo vele oni - ali budemo naručili pa možete doć u petak.Ajok.Tolko ponosa ipak nemam da bih se na drugi kraj ZG vraćala još jednom,kupila kilu šečerca za tristo kuna i tristo potrošila za put. Pa sam ja lijepo rekla mužu - ajmo mi opet tamo gdje me vide ko potencijalnog lopova.Progutati ću ponos,i kupiti od njih.
Rekla meni jednom sinova učiteljica kad smo nešto pričale o nečemu i ja rekla - ja to nebih nikada napravila - a veli ona meni - S... - nikad ne reci nikad.  prijavno odjavni topic - Page 29 23749988  nešto   prijavno odjavni topic - Page 29 54107490

Pa šta,nisam ja kriva što nisam od riječi - jedan sam šečerac posijala,već niče,vrijeme je za sijati drugi - pa morala sam,jel....pregaziti sebe.... Embarassed Shocked auch 

pitijacro
legionar

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 29 / 40. Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics